15. The sims 4

logga in på origin.com med föräldrarkonto!

2015-05-03 14:30 #0 av: lillaliinnea

När jag skapade mitt originkonto valde jag att ha förälderkonto eftersom jag är 15 år och man ska vara 16 för att ha vanligt. Men när jag sedan ska logga in på origin.com måste jag använda en epost och den enda eposten jag har skrivit in tidigare är min förälders, när jag skriver in den och rätt lösenord står det att jag har fel lösenord. Är det något annat sätt man ska logga in på om man har föräldrarkonto?? måste komma in för att kunna göra uppdateringar på mitt sims 4. Hittar inget på origin.com om hur man ska göra. Någon som vet något och kan hjälpa till?

Anmäl
2015-05-04 20:20 #1 av: ElsaN.01

Du skulle inte kunna komma in via användarnamn + lösenord via originprogrammet på datorn (inte webbsidan), och uppdatera där? Om du inte har prtogrammet borde det inte vara svårt ladda hem:)

Anmäl
2015-05-06 11:48 #2 av: Bara Anna

Hade jag varit du så hade jag kontaktat EA egen support för hjälp! Som jag fattat det så skall det finnas svensk support också!

Är du 100 säker på att du faktiskt skrev det lösenord du TROR att du skrev? Du kan inte ha sluddrat på tangenterna?

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.