03. Fel/buggar med spelet

The sims "programmet har slutat fungera"

2015-05-07 15:40 #0 av: Tanjis

Jag kan inte få igång The Sims alls längre. Det började med att jag fick spara mycket då jag efter en stund fick meddelandet: 

"The Sims 4 har slutat fungera. Ett problem gjorde så att programmet slutade fungera korrekt. Programmet stängs och du kommer att meddelas om det finns lösning på problemet."

Nu kan jag inte sätta på spelet ens utan att detta meddelanda kommer upp. Har instalerat om hela datorn och då funkade spelet ett speltillfälle, dagen därpå var det samma problem igen. Har försökt instalera om spelet flera gånger men det är inte till någon som helst nytta :(. 

Är det någon mer än jag som har det här problemet med spelet? Har du en lösning på vad man kan göra för att det ska fungera?

Anmäl
2015-05-07 17:47 #1 av: Ikajo

Det är flera som har haft problem sedan senaste uppdateringen. Pröva att högerklicka på ikonen i Origin och välj "reparera spel". Om inte det fungerar så hör av dig till EA:s support.

//Sofia - Sajtvärd på Feminism iFokus
Officiell titel: Professionell Skrivare
Du kan läsa text skriven av mig här

Anmäl
2015-05-08 09:02 #2 av: Tanjis

Har redan testat det. Vart hittar man supporten, har letat överallt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.