17. Legacy & Historier

Familjen Papilio

2015-06-08 19:34 #0 av: Mellep

Tänkte göra en historia om familjen jag spelar på just nu - Papilio Glad

Jag spelar efter the perfect genetics challenge fast kommer inte följa några regler, förutom att varje arvinge ska ha samma (väldigt speciella) hårfärg och ögonfärg som grundaren. 

Min grundare heter Joline Papilio och hennes hårfärg är rosa (typ cerise) och ögonen gröna. Hennes egenskaper är modig, vänlig, perfektionist, vegetarian och lättsovare. Hon har som största önskan och mål i livet att bli astronaut! 

Har tyvärr ingen bra närbild, glömde ta en i början, så får bli en när hon tränar Lipar

Anmäl
2015-06-08 19:54 #1 av: Mellep

Joline hade som nyinflyttad i staden inte många vänner och ett perfekt ställe att hitta några var kanske på gymmet! Hon slår dessutom två flugor i en smäll för hon kommer att behöva ligga i hårdträning framöver om hon ska ha en chans att få ett jobb inom militären. 
När Joline var på väg hem  pågick en demonstration utanför stadshuset och nyfiken som hon var kunde hon inte låta bli att gå fram och kika. Hon presenterade sig för en viss Christopher Steel som hon genast blev förtjust i. De pratade på en bra stund tills demonstrationen var över och beslutade att träffas redan imorgon för att hitta på något kul.
När Joline kom hem satte hon sig i soffan och reflekterade den händelserika dagen över en kvällsmacka. Sedan tog hon en joggingtur för lite extra träning innan hon utmattad gick och la sig.

Anmäl
2015-06-08 20:28 #2 av: Mellep

Nästa dag gick Joline på arbetsintervju där man förutom att svara på en massa frågor även skulle utföra ett fysiktest. Det var lika tufft som hon hade förväntat sig men hon klarade det och jobbar nu inom militären!                                                                         Tyvärr hade Christopher ringt och avbokat deras träff då han hade fått förhinder men till helgen skulle de försöka hinna träff på stranden!

Redan dagen därpå skulle Joline börja jobba och hon var inte liiite nervös när samåkningsbilen tutade utanför dörren.

 Efter en tuff men rolig arbetsdag var hon helt slut. Många snälla kollegor hade hon träffat och hade fått tvärt emot vad hon trott många roliga uppgifter att göra. På kvällen efter hon ätit middag åkte Joline till bokaffären för att köpa en bok om händighet. Efter sin första dag på jobbet hade hon förstått att färdigheter i fysik och händighet var bra för att bli uppmärksammad!                       

När hon kom ut från affären blev hon förvånad att se Christopher stå därutanför dränkt i svett. Hon gick fram och hejade och sedan blev de stående där och pratade. Hon fick reda på att Christopher var polis och var ute o joggade nästan varje kväll för att hålla sig i god form. De hade väldigt roligt, skojade och snackade om allt möjligt tills de var tvungna att åka hem då det hade blivit sent in på natten! Men snart var helgen här och då skulle de få mycket mer tid att umgås!

Anmäl
2015-06-08 20:36 #3 av: Mellep

Dagarna gick åt att jobba, träna och läsa om händighet för Joline och hon längtade så till helgen när hon äntligen skulle få träffa Christopher igen!

När hon hade en ledig stund passade hon även på att besöka parken för att grilla korv och träffa folk! 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.