17. Legacy & Historier

Legacy Ware

2015-06-14 00:21 #0 av: Gladasvampen

Efter att ha spelat The Sims 4 i totalt 66 timmar känner jag mig redo för att utmana mig själv med att spela en Legacy Challenge. Som en van legacyspelare (dock i the sims 2 & 3)  känner jag att de vanliga utmaningarna inte räcker till. Så jag har valt att ha en egen tvist på Random Legacy Challenge. Reglerna är följande: 

> Jag lottar allting som ska ske inom varje generation, dvs; Typ av förhållande, Antal barn, försörjning, Generationsmål, Övrigt. Det lottas med hjälp utav RLC rollern; Länk

> Mina simmar får även tjäna pengar på annat sätt än det försörjningsområde som lottats. 

> Arvtagarna måste bo kvar på samma tomt i Newcrest, jag får dock använda färdiga hus som placeras på tomten. 

> Alla simmar som är blodsbundna till grundaren måste bo kvar i Newcrest.

> Alla egenskaper som simmarna får lottas med hjälp utav Random Trait Generator

> Arvtagare lottas bland barnen med hjälp utav ett tärningskast

> Alla simmars namn som föds och är blodsbundna till grundaren ska vara i bokstavsordning. Grundarens namn börjar på A, och första barnen på B, andra på C osv. 

____________

Sådär ja, nu har jag klargjort grundreglerna i legacyn som jag kommer att spela. Inga detaljerade historier kommer att skrivas, utan endast uppdateringar med några meningar och bilder. Dags att köra igång!

Anmäl
2015-06-14 00:23 #1 av: Gladasvampen

Dags att presentera grundaren, Arya Ware! Hon är en flörtig, vänlig tjej som älskar böcker och vill under livets gång samla på sig så mycket kunskap som möjligt. Ung, nyfiken och fattig är Arya den perfekta simmen som ska ta ansvar och starta en hel släkt. Vi får se hur det går för henne, hoppas såklart på det bästa! 

(OBS, spelar the sims 4 på Polska vilket innebär att jag översätter allt själv när det kommer till egenskaper, vilket kan innebära felöversättning)

Anmäl
2015-06-14 00:36 #2 av: Gladasvampen

Efter att ha bosatt sig i den nästan tomma staden hade Arya inte mycket pengar kvar till hus och inredning. Det blev ett spartanskt boende under stjärnorna, förutom det lilla badrummet som fick lite väggar och tak. Vi får hoppas på att hon inom snar framtid kommer att tjäna tillräckligt mycket pengar för att kunna ha väggar runt hela huset. Yrket inom skrivande låter lovande som första jobb, och har en lagom balans mellan jobb och ledighet. Det ser ut som en lovande start! 

Anmäl
2015-06-14 00:48 #3 av: Gladasvampen

Under första dagen släckte Arya sin kunskapstörst genom att besöka biblioteket i Willow Creek. Först läste hon ut första bästa boken på hyllan och sedan var det dags att lära känna lokalbefolkningen via ett parti schack. Att vara vänlig underlättar en hel del när man ska träffa nya personer, och dagen slutade med två nya vänner. 

Anmäl
2015-06-14 01:10 #4 av: Lia

Måste bara fråga! Hur kommer det sig att du spelar på polska? :-)

Söker du vänner? Klicka här!

Borderline & Depression & Goth & IBS & Social ångest & Vänskap Gapskrattar

Anmäl
2015-06-14 01:22 #5 av: Gladasvampen

#4 köpte spelet i Polen och valde att ha kvar det på polska. Polska är mitt modersmål och tyckte att det vore kul att testa att ha kvar det så. Det är lite utmanande då jag är van med att spela på svenska, men det förstör inte spelupplevelsen :)

Anmäl
2015-06-14 02:46 #6 av: Bara Anna

Spännande med en RLC är inte så vanligt nu för tiden. Men tror du inte att det finns risk för inavel om alla släktingar skall stanna och faktiskt bo i Newcrest?

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2015-06-14 16:06 #7 av: Gladasvampen

#6 Hade för mig att simmar som inte tillhör den aktuellt spelade familjen inte bildar egna relationer? Men vi får se, i värsta fall få jag flytta ut dem :)

Anmäl
2015-06-14 16:11 #8 av: Lia

Kan det bli inavel i fyran? O.o

Söker du vänner? Klicka här!

Borderline & Depression & Goth & IBS & Social ångest & Vänskap Gapskrattar

Anmäl
2015-06-14 18:17 #9 av: Bara Anna

#8 Alltså nej, inte på det sättet. Men hur kul blir det i generation 8 då det BARA bor släktingar i staden?! Men jag är säker att TS har en snillrik plan för det!

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2015-06-14 21:31 #10 av: Gladasvampen

Dagarna går och Arya skaffar sig nya kunskaper och klättrar långsamt upp på karriärstegen. Nu har hon råd med fyra väggar som låter henne sova även under tak. Favoritplatsen att spendera fritiden på är helt klart parken i Willow Creek, och denna gång försökte hon sig även på en flört. Tyvärr helt misslyckat eftersom att det visade sig att hans fru stod precis bredvid och hörde allt.. 

Anmäl
2015-06-14 21:46 #11 av: Gladasvampen

Även om Arya gjorde bort sig rejält i parken genom att flörta med en upptagen man så stoppade det inte henne ifrån att komma tillbaka dagen efter och träffa någon ny vid det ena schackbordet. Inte nog med det, senare under dagen råkade dem träffas igen vid en lokal bar. Dagen slutade riktigt bra och man kan hoppas på att Arya snart kommer att bjuda ut honom på dejt! 

Anmäl
2015-06-18 19:29 #12 av: Gladasvampen

Inte lång tid senare blev Arya bjuden till Bella Spökh's födelsedagsfest. Helt oväntat var även Adam, killen som Arya nyss börjat dejta. Redan i början utav kvällen beslutade dem sig för att bli tillsammans och under den resterande kvällen lärde Arya känna några nya personer och fick med sig lite tårta på köpet. 

Anmäl
2015-06-18 20:04 #13 av: Gladasvampen

Både Arya och Adam känner att deras förhållande blomstrar. De umgås i princip varje dag så det var inte oväntat när Adam bestämde sig för att flytta in till Arya. Hans regelbundna fiskande samt stabila jobb bidrog till att huset kunde bli större. Nu finns det allt som behövs i ett modern och fungerande hus. Såklart är det ingen lyx och dem har knappt råd med hyran men det var helt klart värt det!

Anmäl
2015-06-19 17:54 #14 av: Gladasvampen

Det är ont om tid och pengar, därför slösar man inte bort dem på ett bröllop. Arya och Adam gifte sig istället i den lilla trädgården utanför huset. Jag har svårt att tro att det skulle kunna ha blivit mer romantiskt än så!

Anmäl
2015-06-19 17:59 #15 av: Gladasvampen

Bara dagen efter var det dags för Arya att bli vuxen. Tyvärr så drabbades hon av en liten medelålderskris. Hon vill få ett barn, lära sig en ny färdighet och byta jobb! Hon har tröttnat på det gamla och vill starta den nya etappen i livet med både mer kunskap och ett nytt jobb. Tror dock inte att ekonomin kommer att uppskatta ett nytt lågbetalt jobb, men det är bara att bita igen. 

Anmäl
2015-06-19 21:36 #16 av: Gladasvampen

Dagarna går och det ser ut som att Arya har en liten bebis på gång. Bulan har nyss börjat synas, och de blivande föräldrarna är riktigt glada.

Anmäl
2015-06-19 21:37 #17 av: Gladasvampen

Arya är nu höggravid och bebisen kommer när som helst. Men under tiden är det Adams tur att fylla år och bli vuxen. Har går som tur är inte igenom någon kris utan åldras med stolthet. Pengarna räcker även snart till ett ordentligt babyrum som snart kommer att byggas. 

Anmäl
2015-06-19 21:48 #18 av: Gladasvampen

Samma natt var det dags att föda. Det gick snabbt och båda nyblivna föräldrarna är mycket glada över tillskottet i familjen. Adam fick dock lite panik.. men det händer ju ibland i början.. 

Anmäl
2015-06-19 22:44 #19 av: Gladasvampen

Dags att presentera den förstfödda i generation 2, Benjamin Ware. Nyfödd, liten och ser just nu ut som vilken annan bebis som helst. Snart lär han växa upp, och det blir dags att rulla egenskaper och ambitioner, men än så länge är han liten och nästan problemfri. 

Anmäl
2015-06-21 01:45 #20 av: Gladasvampen

Arya har bytt jobb än en gång och försöker nu göra karriär inom affärer. Tråkigt, men lite till ska hon hålla ut innan det blir dags för att byta jobb igen. Samtidigt var det dags för Benjamin att bli ett barn. Hans första egenskap samt barnambition lottades och han fick egenskapen munter och ambitionen fenomenbarn. Han blev en perfekt blandning mellan Arya och Adam, brunt hår och blå ögon. 

Anmäl
2015-06-21 01:49 #21 av: Gladasvampen

Benjamin spenderar lite kvalitetstid med Arya genom bokläsning och det delade intresset för logik. Om man kollar ordentligt ser man att Arya har en riktigt stor mage. Nejdå, hon har inte gått upp i vikt utan det är bara baby nummer 2 på gång! 

Anmäl
2015-06-21 17:07 #22 av: Gladasvampen

Snabbare än jag trodde var det dags för Arya att föda barn nummer 2. Mitt i natten ar det dags, men denna gång brydde sig inte Adam, han bara sov på. 

Anmäl
2015-06-21 17:10 #23 av: Gladasvampen

Dags att presentera det andra barnet i generation 2, Cara Ware. En liten tjej som just nu ser ut som en exakt kopia av Benjamin när han var liten (alla bebisar ser lika dana ut i sims 4.. ). Det är lite dåligt med pengar så Cara får för närvarande bo i föräldrarnas sovrum. 

Anmäl
2015-06-21 17:48 #24 av: Gladasvampen

När Arya återhämtat sig ifrån födelsen av Cara har det blivit lördag och hela familjen (förutom Cara) tog en tur till parken i Oasis Springs. Benjamin lekte med barnen i rymdskeppet, Adam förbättrade sin färdighet i fiske och fick lite extra fisk på köpet. Arya skulle inte vara sig själv ifall hon inte skulle sätta sig och spela schack med främlingar och skaffa sig lite nya vänner på köpet!

Anmäl
2015-06-21 23:06 #25 av: Gladasvampen

Benjamin är riktigt duktig i skolan, Arya har fått en liten löneförhöjning och Adam kämpar på med fiske och jobb. Ändå var det dags för Cara att fylla år och bli ett barn. Även hennes egenskaper lottades och hon fick egenskapen Geni och och ambitionen Oregerlig Odåga. En liten säng klämdes in i barnrummet och nu delar Cara och Benjamin rum. 

Anmäl
2015-06-21 23:12 #26 av: Gladasvampen

Arya fyllde år utan att någon brydde sig. Alla var för upptagna med sitt och Arya är den enda som kan baka tårtor. Ledsen och ensam hade hon lust att gå och jogga när hon insåg hur gammal hon var. Du har inte lång tid kvar att leva Arya, utnyttja tiden väl! Samtidigt bestämde Adam sig för att säga upp sig ifrån jobbet inom affärer eftersom det var jobbigt och inte gick så bra. Istället kommer hela fokusen ligga på att bygga upp händighetsfärdigheten för att kunna utforska nya fiskar i den bortglömda gruvan i Oasis Springs. 

Anmäl
2015-06-21 23:19 #27 av: Gladasvampen

 Arya med jobbet och barnen med skolarbetet. Adam har dock lyckats att äntligen bemästra händighetsfärdigheten och är redo för att utforska ett nytt fiskeställe. Helt ivrig och med en hammare i handen begav han sig till Oasis Springs och bröt upp ingången till grottan. Efter en del vandring fann han den, helt underbar och full utav fiskfyllda sjöar. Denna plats lär bli Adams favorit, inget tvivel om saken. 

Anmäl
2015-06-21 23:28 #28 av: Gladasvampen

Benjamin och Cara umgås med varandra i princip hela tiden och har lyckats att bli bästa vänner. Inte illa att bli bästa vän med sitt syskon, speciellt inte om man är tvungen att dela rum med denne. Båda jobbar på med skolan och sina barnambitioner och Benjamin har kämpat tillräckligt hårt för att uppnå alla mål för att kunna kalla sig för fenomenbarn. Inte en dag försent eftersom att han fyller år imorgon!

Anmäl
2015-06-21 23:32 #29 av: Gladasvampen

Då var det dags för Benjamin att fylla år och bli en tonåring. Trots få vänner är han väldigt glad över att ha höga skolresultat och en chans att bli bäst inom det området han väljer (väljer och väljer, jag kommer att lotta det åt honom...)

Anmäl
2015-06-22 17:16 #30 av: Gladasvampen

Nu är Benjamin tonåring. Förutom munter är han också en stor musikälskare men hans ambition är att bli konstnär. Han har aldrig använt sig av ett staffli, men drömmer ändå om att bli den konstnär som världen saknar. 

Anmäl
2015-06-22 17:29 #31 av: Gladasvampen

Bara någon dag senare var det Adams tur att fylla år. Även hans födelsedag glömdes bort och han fick fira sin födelsedag själv ute i parken. Men det stör såklart inte honom, så länge han får fiska i fred går det bra. Samtidigt investerades en del utav hushållets pengar till att bygga ut och renovera Benjamins och Caras rum så att det blev en härlig mix mellan barn och ungdomsstil. 

Anmäl
2015-06-22 17:34 #32 av: Gladasvampen

Trots att Benjamin har blivit tonåring så är Cara fortfarande hans bästa vän. Dem umgås och leker ibland och Cara har lyckats att uppnå sin barnambition, lagom till sin kommande födelsedag. 

Anmäl
2015-06-22 17:39 #33 av: Gladasvampen

Då var det dags för Cara att fylla år. Hon är glad men jag är lite ledsen eftersom det betyder att Aryas liv snart kommer att ta slut. 

Anmäl
2015-06-22 17:44 #34 av: Gladasvampen

Cara är nu tonåring förutom att vara ett geni är hon även kreativ. Hon drömmer om att ha ett fantastiskt hus som kommer att vara värt mer än alla husen i närheten (lycka till med det Cara, ni har knappt råd med att bygga till ett nytt rum och betala räkningarna..  Men så går det när man lottar ambitioner och egenskaper)

Anmäl
2015-06-22 18:02 #35 av: Gladasvampen

Aryas livsmätare är snart slut, detta lär vara en utav hennes sista dagar. Så tråkigt, men det känns alltid som att man har fått spendera för lite tid med grundaren. Såklart sitter hon vid schackbordet, vart annars? 

Anmäl
2015-06-22 18:09 #36 av: Gladasvampen

Samma natt kom liemannen för att hämta Arya. Hon dog av åldern i badrummet, av alla platser i huset. Det lär inte bli den sista gången vi ser liemannen på den här tomten, men det är såklart sorgligt att Arya måste vara den första som han tar med sig. 

Anmäl
2015-06-24 23:22 #37 av: Gladasvampen

Cara önskar att ha 15 konstverk i hemmet, såklart hjälper Benjamin till att måla dessa! Han är fortfarande en nybörjare inom konst, men det finns inget finare än en tavla målad med kärlek

Anmäl
2015-06-28 12:31 #38 av: FlowerTN

Bra legacy!

Följer!Skrattar

Anmäl
2015-06-30 13:59 #39 av: [masken123]

Jättebra!!! Letar efter nya bra legacys nu och din var väldigt bra, vissa blir så lätt tråkiga!

Anmäl
2015-07-06 20:12 #40 av: Gladasvampen

#38 och #39 Jättekul att ni följer! :)

Anmäl
2015-07-06 20:14 #41 av: Gladasvampen

Även som tonåringar har Cara och Benjamin lyckats att förbli bästa vänner. Dem umgås mycket tillsammans. Kanske är det eftersom att Benjamin inte har andra vänner, eller kanske bara för att dem kommer så bra överens. 

Anmäl
2015-07-06 20:20 #42 av: Gladasvampen

Även Adams tidslinje börjar ta slut, Cara passar på att spendera lite tid med sin pappa så länge han finns kvar. (Denna generation älskar verkligen schackbordet..)

Anmäl
2015-07-08 23:16 #43 av: PysselSab

Spännande! Följer definitivt! 

Anmäl
2015-07-21 21:42 #44 av: Gladasvampen

#43, vad roligt att du följer ! :)

Anmäl
2015-07-21 21:45 #45 av: Gladasvampen

Alla 10 tavlorna är färdiga och uppe på väggen ( de resterande hänger på andra  platser i huset). Det är en hel del varierande stilar och ibland upprepade motiv, men Benjamin utvecklar sin konstnärliga sida allt mer

Anmäl
2015-07-21 21:55 #46 av: Gladasvampen

Tiden går undan, Benjamin är redan vuxen! Han firas såklart av pappa och syster, som är otroligt glada över att en till i familjen kan hjälpa till med pengar (Adam är en arbetslös fiskare vilket innebär lite pengar..) 

Än så länge bor Benjamin hemma tills Cara blir ungdom då jag lottar vem av dem som kommer att bli nästa arvinge. Men eftersom att Benjamin är en möjlig arvtagare så lottades hans karriär ut redan nu och han ska jobba inom den Atletiska karriärsgrenen  :)

Anmäl
2015-07-24 22:20 #47 av: Gladasvampen

Adam har varit i slutet av sitt liv under en längre period, men ingen trodde att han skulle dö av skratt istället för av ålder. Efter en kul dag på stan, och en otrolig komisk kväll med barnen skrattade han ihjäl sig i badrummet. Detta badrum verkar vara en otroligt oturlig plats, även Arya dog där. Benjamin och Cara är i stor sorg det känns som att deras föräldrar dog alldeles för tidigt. 

Anmäl
2015-07-24 22:31 #48 av: Gladasvampen

Då var det även dags för Cara att fylla år. Hon firade inte dagen med tårta, utan liggandes under täcket. 

Arvtagare lottad!

Efter Caras födelsedag lottade jag mellan henne och Benjamin. Arvtagaren blev Cara Ware! Hon är ett kreativt geni men även väldigt ambitiös. Hon drömmer om att ha det vackraste huset i området och jobbar inom literturbranschen och vill jobba som journalist i framtiden. 

Anmäl
2015-07-24 22:35 #49 av: Gladasvampen

Medan Cara  fortfarande ligger och gråter hemma har Benjamin utforska de nya grannarna som flyttat in i Newcrest. I huset bodde det en ensam tjej, Tiara som är minst lika kreativ och trevlig som Benjamin själv. Han fattade genast tycke om denna tjej, och tänker bjuda ut henne på dejt inom snar framtid. 

Anmäl
2015-07-26 10:16 #50 av: PennyTrollet

Följer.

Anmäl
2015-07-26 17:44 #51 av: Gladasvampen

Efter att ha samlat ihop en hel del pengar ifrån sålda tavlor och böcker fanns det pengar över för att bygga ut huset till Caras glädje. 

Anmäl
2015-07-26 17:55 #52 av: Gladasvampen

Pengarna spenderades främst på att inreda vardagsrummet/köket/matsalen medan badrummet och de två sovrummen bara fick en säng och en lampa. Det var ganska självklart med tanke på budgeten men i framtiden kommer huset säkerligen att byggas ut med tanke på Caras ambition

Anmäl
2015-07-26 19:54 #53 av: Gladasvampen

Benjamin är tvungen att öka sin fysiska färdighet för att bli befordrad, men att jogga är nog inte en favoritsyssla. Cara har istället spenderat sin tid på att träffa nya vänner, och i museet träffade hon en riktigt intressant person.

Anmäl
2015-07-26 20:01 #54 av: Gladasvampen

Benjamin har istället fördjupat sin relation med Tiara, deras förhållande är riktigt stadigt och det är inte ovanligt att dem spenderar nätterna tillsammans 

Anmäl
2015-07-26 20:10 #55 av: Gladasvampen

Benjamins och Tiaras relation är så pass bra att Benjamin bestämt sig för att flytta in hos henne 

Anmäl
2015-07-26 20:22 #56 av: Gladasvampen

Cara som nu bor själv har börjat dejta den revliga killen som hon tidigare mött i muséet. Mark, som Cara snabbt fattade tycke för är lite äldre än henne, men det är inget som hindrar dem från att inleda ett förhållande med varandra 

Anmäl
2015-07-26 20:29 #57 av: Gladasvampen

Inte långt efter flyttade Mark in hos Cara. Även om det går rätt så bra för deras förhållande är Mark dock inte än bra partner. Arbetslös, lat och har problem att binda sig är inget som gynnar ett förhållande med en ambitiös kvinna med önskningar om ett exklusivt hus.

Anmäl
2015-07-26 20:33 #58 av: Gladasvampen

Vilken överraskning, Cara är gravid! Men olyckligtvis blev Mark inte särskilt glad över nyheten. Samtidigt börjar han allt oftare bli spänd över det faktum att han är i ett stabilt förhållande

Anmäl
2015-07-26 20:37 #59 av: Gladasvampen

Magen har växt ordentligt, det är inte långt kvar till födelsen. Tyvärr så har det inte gått bra för Cara och Mark. Dem bråkar ofta och har en helt annan bild utav framtiden. Till slut gav Mark upp och gjorde slut med Cara under ett utav alla bråken. 

Anmäl
2015-07-26 20:44 #60 av: Gladasvampen

Cara är helt förkrossad efter uppbrottet med Mark. För att få lite tröst som blivande ensamstående mor besöker hon ofta Benjamin och Tiara. Tiara visade sig också vara gravid, vilket inte var särskilt peppande för Cara som själv skulle behöva få en hel del stöd. 

Anmäl
2015-07-26 20:55 #61 av: Gladasvampen

Cara har lyckats bli befordrad ännu en gång och spenderar kvällarna på att skriva böcker för att kunna tjäna mer pengar när hon snart ska bli en ensamstående förälder. En kväll satt hon och skrev på sin femte bok och kände starka smärtor. Bebisen var på väg! Samma natt föddes David, Caras första barn. 

Anmäl
2015-07-26 21:02 #62 av: Gladasvampen

Cara fann inte några större svårigheter med att vara en ensamstående mamma. Lönen räcker precis för att täcka alla räkningarna och David är än så länge helt problemfri. Därför har hon börjat gå ut för att träffa nya människor igen. I Det stora caféet utanför huset träffade hon en intressant man, nämligen Daniel som hon aldrig träffat innan. De blev riktigt bra vänner redan samma dag, och vem vet, deras relation kanske kommer att fördjupas inom snar framtid.. 

Anmäl
2015-07-26 21:08 #63 av: Gladasvampen

Daniel, till skillnad ifrån Mark är en helt perfekt partner! Trevlig, har ett jobb och  liknande intressen. Cara blir utbjuden eller bjuder ut Daniel på dejt i princip varje kväll. Deras favoritplats är helt klart den exklusiva klubben i staden bredvid

Anmäl
2015-07-26 21:10 #64 av: Gladasvampen

Daniel kommer riktigt bra överens med lille David som snart ska fylla år. Om det fortsätter att gå så bra för Cara och Daniel så kanske David inom snar framtid kommer att få en ny pappa som bryr sig om honom till skillnad ifrån Mark, som troligen inte kommer att vara så engagerad i sin sons uppväxt

Anmäl
2015-07-27 12:51 #65 av: FlowerTN

Skitbra berättelse!!

Anmäl
2015-07-30 17:00 #66 av: Gladasvampen

Samma dag var det dags för David att bli ett barn. Lite tråkigt nog ärvde han sin fars hårfärg och ögonfärg (Arya hade samma hår och ögonfärg man jag ska vara riktigt petig, så det kanske ärvdes därifrån.. jag får hoppas på det i alla fal..). Han fick den aktiva egenskapen samt barnambitionen konstnärsunder lottat för sig. 

Anmäl
2015-07-30 17:02 #67 av: Gladasvampen

Daniel har numera flyttat in hos familjen Ware. Under en morgon delade Cara med sig av en fantastisk nyhet, hon är gravid! Daniel blev riktigt glad, men vi får se hur David reagerar på ett kommande småsyskon.. 

Anmäl
2015-07-30 17:37 #68 av: Gladasvampen

David är en riktig arbetsmyra, han gör alltid läxorna i tid, ritar på ritbordet och tränar regelbundet. Samtidigt har han utvecklat en riktigt bra relation med Daniel, så bra att dem numera kan kalla sig för bästa vänner. 

Anmäl
2015-07-30 17:39 #69 av: Gladasvampen

Magen har växt ordentligt och det är snart dags för Cara att föda sitt andra barn. David verkar inte ha något emot att ett syskon är på väg och känner gärna på magen. 

Anmäl
2015-07-30 17:45 #70 av: Gladasvampen

Inte långt senare föddes Effie, Daniels och Caras första barn. Just nu är det svårt att säga något om henne, förutom att hon är ovanligt krävande. 

Anmäl
2015-07-30 18:02 #71 av: Gladasvampen

Inte helt oväntat friade Daniel till Cara. Bröllopet planeras redan nu och dem hoppas på att det blir av inom snar framtid. 

Anmäl
2015-07-30 18:08 #72 av: Gladasvampen

Sagt och gjort, några dagar senare var det dags för bröllopet. Varken Cara eller Daniel har ett särskilt stort kontaktnät och endast 7 gäster bjöds in. Men dagen var otroligt fin och bröllopet lyckat.

Anmäl
2015-07-30 18:12 #73 av: Gladasvampen

Cara blev otroligt glad över att Benjamin kunde komma på bröllopet med sin familj. Hon fick även veta att han fått två barn, tvillingarna Monika och Markus. David avslutade kvällen med att spela fiol, som har har blivit otroligt duktig på. 

Anmäl
2015-07-30 18:15 #74 av: Gladasvampen

En liten bula syns på magen och det ser ut som att Cara är gravid igen! 

Anmäl
2015-07-30 18:18 #75 av: Gladasvampen

Då var det dags för Effie att bli ett barn! Till henne lottade jag ut egenskapen bokmal och barnambitionen Oregerlig Odåga. Hon är troligt lik Cara som barn, vi får se om hon fortsätter att vara lika lik i framtiden. 

Anmäl
2015-08-02 08:05 #76 av: Bara Anna

Ville bara säga att jag läser och är mycket underhållen! Du håller uppdateringarna på en alldeles lagom nivå!

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2015-08-11 18:39 #77 av: FlowerTN

Kommer det en ny uppdatering snart?

Anmäl
2015-08-11 18:42 #78 av: Gladasvampen

#76, Vad glad jag blir att du tycker så :)

#77 Har haft mycket jobb så har inte kunnat uppdatera på sistone, men har hunnit spela lite idag så ska uppdatera snart :)

Anmäl
2015-08-11 18:44 #79 av: Gladasvampen

Effie och David har blivit mycket bra vänner, och Effie har även funnit en hel hög med vänner i området, lite tråkigt att hon inte fick den sociala barnambitionen, den skulle passa henne perfekt. 

Anmäl
2015-08-11 18:46 #80 av: Gladasvampen

Hel oväntat har David börjat att få samtal ifrån sin pappa. Han pratar gärna i telefon med honom men har ingen lust att träffas. 

Anmäl
2015-08-11 18:47 #81 av: Gladasvampen

En utav alla Effies vänner är Monika, Benjamins dotter. Hon kommer ofta på besök och har blivit vän med nästan alla i familjen

Anmäl
2015-08-11 19:18 #82 av: Gladasvampen

Inte långt efter föddes Caras tredje barn och Daniels andra, den lilla pojken fick namnet Finn. 

Anmäl
2015-08-11 19:43 #83 av: Gladasvampen

Det händer inte så mycket med familjen just nu, David och Effie försöker att uppnå sina barnambitioner likt Cara och Daniel försöker uppfylla sina ambitioner. Båda har blivit befordrade på jobbet och är allmänt lyckliga. Samtidigt var det dags för Cara att bli vuxen.

Anmäl
2015-08-11 20:54 #84 av: Charlotte Kittenheart

Följer ^^

Anmäl
2015-08-16 22:01 #85 av: Gladasvampen

Efter Caras födelsedag var det dags för Finn att växa upp och bli ett barn. Han fick egenskapen hetlevrad och barnambitionen fenomenbarn. 

Anmäl
2015-08-16 22:15 #86 av: Gladasvampen

På grund utav platsbristen i barnens sovrum fick inte en tredje säng plats. Eftersom att familjen inte har råd med en betydlig renovering (och jag är för lat för att göra en mindre renovering)  så istället för en ombyggnad utav huset så byggdes en liten stuga i trädgården. Eftersom att David snart blir tonåring fick han flytta in i det lilla huset. 

Anmäl
2015-08-16 22:53 #87 av: Gladasvampen

Det är viktigt att spendera tiden tillsammans med sin familj. Därför är det inte konstigt att familjen Ware spenderar sin helger i parken. 

Anmäl
2015-08-17 14:37 #88 av: Rebexi

Spännande :)
Följer

Anmäl
2016-10-29 18:49 #89 av: Gladasvampen

Ojojoj, har helt glömt bort den här legacyn! Hade så många planer och så mycket på gång med tanke på att det blev så bra tärningsslag. Så den här lilla Legacytråden får en liten uppstart :)

Då var det Davids tur att fylla år. Nu när han är tonåring är han inte rädd för att bo i den stugan. Det är nu det vilda festandet börjar (svårt att ha en fest i en stuga när föräldrarna är precis bredvid, men han kan försöka). 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.