20. Skapat

Mest lovande mod ever ?!?! [Sims 4]

2015-07-15 10:27 #0 av: Bara Anna

Han har hintat det lite då och då den senaste tiden: Ett STORT projekt på gång! Att det skulle vara sååååå stort kunde jag inte ens drömma om!

http://simscommunity.info/2015/07/13/the-sims-4-turbo-careers-mod-pack-announcement/

Zerbu's Turbo Careers Mod!

För oss som har GTW så kan vi nu ta våra simmar till ALLA yrken och inte längre behöva zoona ut...💞
Zerbu är fö samma person som gjort den fantastiska Go To School modden. Väl värd att ladda ner den med!

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2015-07-15 13:29 #1 av: Kokonattsu

Lät som en spännande modd Tummen upp. Får fundera om jag ska installera det. Tycker moddar kan var lite besvärliga sen blir jag lite nojig om det är virus och skit när man måste ladda ner det. Men helt klar nyfiken blir man ju :)

Anmäl
2015-07-15 13:48 #2 av: Bara Anna

Zerbu är ok så det ska inte vara någon fara. Tänk dock att detta är för Sims 4 och inte Sims 3 (såg historien du försökte avsluta)!

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2015-07-15 15:22 #3 av: Valkyrija

åååh gud vad taggad jag är ! Skrattar

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl
2015-07-24 13:07 #4 av: Bara Anna

Nu finns den ute! Tyvärr finns inte så många arbetsplatser i galleriet ännu. Men det ordnar sig säkert. Sök på Turbocareers så hittar ni rätt. I galleriet så hittar ni via #turbocareers.

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2015-07-24 18:27 #5 av: Bara Anna

Möt vår anti-hjälte Elin Engström: Galen, Hetlevrad och Elak som hin håle själv! Hon gick lyckligt med på att vara försöks - kanin för TurboCareers för Kriminella Karriären.

Vi ägnade större delen av söndagen åt att reta gallfeber på grannarna: Slåss och vara allmänt jobbig alltså. Score!

På eftermiddagen hade jag laddat hem en tomt skapad enkom för denna karriär, lagt in den i Oasis Springs och sparat exakt 16.55 sims tid. Första gången jag försökte gå och arbeta så fungerade modden inte. Elin gick iväg till sitt "vanliga" jobb bakom ladd-skärmen. Läste sedan dock på moddens hemsida att vissa tomter kan ha tappat sitt kännetecken och att det fanns ett snabbt fix. Efter jag fixat till tomten gjorde jag ett andra försök och NU fungerade det äntligen! Wohooo!

Det var bara Elin och två äldre damer på tomten och jag antar att det har att göra med att a) Sparfilen är alldeles färsk och b) Om ingen annan har samma yrke så kommer det  besökare till tomten.

Första dagens arbetsuppgifter var en evighetscykel fokuserade kring träning. Då jag inte behövde springa så långt så var det en enkel match att fixa guld och en befodran!

Än så länge så älskar jag den här modden!

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2015-07-24 19:54 #6 av: Bara Anna

Körde några dagar till och kan konstatera att det fungerar väl i princip precis som de "riktiga" karriärena i GTW: Lätt i början, svårare sedan. Efter nivå 2 så blev det extremt viktigt att Elin var både  på rätt humär + hade gjort sina uppgifter för att lyckas avancera. Guld spelade inte så stor roll tbh.

Dagen efter så började arbetsuppgifterna även att variera lite. Lite bus och lite trolla på forumen inkluderades tex tillsammans med löpbandet.

Summa summarum en mod jag varmt rekommenderar!

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl