17. Legacy & Historier

Familjen Solvarm - Pregnancy Challenge

2015-07-26 22:57 #0 av: PennyTrollet

Då datorn kraschade förra månaden så försvann allt jag hade spelat och alla mina bilder. Så det var bara att köra igång igen. Så nu har jag tänkt köra igång en Pregnancy Challenge.

Så många bebisar som möjligt och för att göra det lite mera roligt så ska det vara med så många män som möjligt. Dvs så ska inte den som är huvudsimmen bli sambo eller gifta sig utan hon ska flirta runt, ragga runt och bli gravid så ofta hon bara kan. = )

Anmäl
2015-07-27 00:29 #1 av: PennyTrollet

Här är Enya Solvarm. Hon är en utåtriktad tjej som älskar att läsa böcker. Hon tycker om att håll igång och ta hand om hemmet. Hennes största dröm är att få en framgångsrik ätt. Hon vill ha många barn men är inte säker på att hon vill ha en fast partner.

Anmäl
2015-07-27 00:47 #2 av: PennyTrollet

Enya bestämmer sig för att ta en dag på Spa för att se om hon kunde träffa på lite nytt folk. Sen är det väl alltid trevligt med massage, varm bastu och lite yoga.

Efter att ha varit med på en yogalektion med olika bra resultat gick hon förbi bastun. Där inne satt en ensam kille och njöt av värmen. Enya bestämmer sig för att gå in och sätta sig bredvid killen för att spana in honom.

Enya testar och börjar prata med killen. Han heter Thomas Svensson. De får genast bra kontakt och har kul tillsammans.

Anmäl
2015-07-27 01:00 #3 av: PennyTrollet

Enya bjuder hem Thomas till henne. De pratar, pratar och pratar. De får reda på en massa saker om varandra och de skrattar tillsammans. Enya trivs väldigt mycket i Thomas sällskap. Denna mannen skulle hon kunna ha barn tillsammans med.

Hon bjuder ut honom på dejt och de åker till Spa. Enya kan inte tänka sig en mer perfekt plats för en het dejt. Enya och Thomas går omkring gullar med varandra hela tiden på dejten. De kysser varandra och flirtar. Dejten avslutas i den varma bastun. Enya är alldeles till sig. Det hettar till ordentligt mellan Enya och Thomas och de går all in i bastun...

Anmäl
2015-07-27 09:49 #4 av: PennyTrollet

Efter att Thomas gått hem till sig och Enya har blivit ensam känner hon hur trött hon är. Hon går på toaletten och är så trött att hon nästan somnar sittandes där.

När hon ändå kissar passar hon på att ta ett graviditetstest. Kanske att den heta dejten med Thomas har gett resultat.

Men när Enya tittar på stickan och ser att resultatet är negativt så blir hon lite ledsen.

- "Nähä, så lätt skulle det visst inte gå." 

Enya låter en liten tår rinna medan hon går och lägger sig och hoppas på att den värsta hjärtesorgen är borta imorrn.

Anmäl
2015-07-27 10:02 #5 av: PennyTrollet

Enya vaknar upp till en ny dag och känner sig väldigt smutsigt. Hon tar en dusch och funderar på vad hon ska göra av denna dagen.

Hon bestämmer sig för att ringa Thomas och se om han vill komma över och hänga lite. Det gick ju så bra sist de träffades.

Thomas kommer över och de börjar prata lite om vad som hänt sen sist. Enya känner sig lite spänd så hon kräver uppmärksamhet och kärlek från Thomas. Thomas är inte sen med att ge henne den uppmärksamheten.

Enya blir alldeles till sig av all kärlek och fina ord som Thomas öser över henne.

Anmäl
2015-07-27 10:13 #6 av: PennyTrollet

Träffen med Thomas hettar till så fort mörkret har lagt sig. De hånglar och kysser varandra passionerat. De hamnar i säng och där går det hett till. Nu håller Enya alla tummar hon har för att det ska gå vägen denna gången. Hon vill verkligen bli mamma nu efter det första misslyckade försöket.

Anmäl
2015-07-27 10:50 #7 av: PennyTrollet

Enya vaknar mitt i natten och är kissnödig. I sitt trötta tillstånd kommer hon ihåg att dra fram ett test. Hon kissar på stickan och håller tummarna. Vad kommer det visa?

Efter en stund vågar hon titta på stickan. Det är positivt!! Enya ska bli mamma!!

Medan hon fortfarande sitter på toaletten ropar hon till Thomas:

- "Vi ska bli föräldrar!!!"

Thomas tar emot nyheten med blandade känslor. Är han glad för att bli pappa eller blev han skrämd?

Enya känner redan förändringarna inuti sin kropp. Detta ska bli spännande och hon längtar enormt efter att få träffa sin bebis.

Anmäl
2015-07-27 10:55 #8 av: PennyTrollet

Om det är någon som läser denna historia - skulle ni föredra att läsa den här så som jag redan skrivit eller i min blogg?

Anmäl
2015-07-27 12:34 #9 av: [masken123]

Jag föredrar nog och läsa så här, jag tycker att det är smidigare, om man ser lättare när ett nytt inlägg har kommit! Jättebra historia förresten!

Anmäl
2015-07-27 12:39 #10 av: kokoskakan02

Tycker också bättre om att läsa så här

Anmäl
2015-07-27 12:51 #11 av: PennyTrollet

Nu när det är ett barn på g måste Enya ta tag i sitt hus. Hon kan inte låta sitt barn bo i ett hus utan väggar, golv och ordentliga rum. Så hon fixade i ordning hemma. Nästa gång hennes lön kommer så blir det att fixa tapeter och rediga golvmattor.

Anmäl
2015-07-27 12:56 #12 av: PennyTrollet

#9 Kul att du tycker att den är bra. Men då fortsätter jag skriva här i huvudsak så kanske jag lägger in i bloggen för andra läsare utifrån.

#10 Kul att du läser min historia. = D

Anmäl
2015-07-27 12:57 #13 av: FlowerTN

Kul!

Följer!

Anmäl
2015-07-27 13:16 #14 av: PennyTrollet

Enya kämpar på med graviditeten. Magen den växer och är enorm. Hon har börjat jobba som Skribent också för att få in lite pengar nu när de blir fler i hushållet. Hon tycker ju om att läsa och skriva så det är ett jobb som passar henne.

Hon tar hand om sig själv och ryggen värker. Hon läser mycket böcker för att få tiden att gå. Hon bara väntar och längtar efter sin lilla bebis. Vem är du där inne? Hur ser du ut?

Anmäl
2015-07-27 13:19 #15 av: PennyTrollet

#13 Jättekul! = D

Anmäl
2015-07-27 13:37 #16 av: PennyTrollet

Då var dagen här. Då Enya och Thomas ska bli föräldrar. Enya började få värkar på eftermiddagen. Det började lugnt och hon gjorde i ordning sig för att åka till sjukhuset - packade färdigt väskan, stoppade i sig lite mat och gjorde ett toalettbesök. Sen ringde hon Thomas för hon ville ändå ha med honom under deras stora dag.

Enya känner sig lugn inför det stora ögonblicket medan Thomas känner sig väldigt skräckslagen. Är han verkligen redo för detta? Enya bara längtar efter sin bebis!

Anmäl
2015-07-27 13:53 #17 av: PennyTrollet

Efter ett par timmars kämpande med lite olika komplikationer föds Enyas och Thomas döttrar! Japp, inne i den stora magen låg det två små flickor. Enya är överlycklig över att ha fått två bebisar på en och samma gång.

Först föddes Elin (blå vagga) klockan 01:00 och strax därefter kom Ebba (gul vagga) klockan 01:03. Välkomna till oss, små töser!

Anmäl
2015-07-27 18:34 #18 av: PennyTrollet

Enya njuter i fulla drag över sina två fina flickor. Hon älskar att vara mamma och få pyssla om dessa små gosungar.

Men de har redan börjat visa sina personligheter. Ebba har ett hett temperament och är ofta arg medan Elin visar ett stort leende varje gång Enya tar upp henne. Får se om dessa personligheter håller i sig när de blivit större eller om de kommer förändras.

Anmäl
2015-07-27 18:53 #19 av: PennyTrollet

Enya har haft mycket att stå i sen tjejerna föddes. Inte bara det att hon har tvillingbebisar att ta hand om så måste hon ta hand om hushållet och gå till jobbet för att tjäna pengar till sin lilla familj. 

Så Enya skämde bort sig lite med att köpa en yogamatta. Så att hon kan hålla sig sund och harmonisk mellan allt kaos i hennes liv.

Anmäl
2015-07-27 19:08 #20 av: PennyTrollet

Nu har Elin och Ebba växt upp till skolbarn. De fick mammas fina ljusblå ögon och pappas svarta hår.

Elin är en galen tjej som kan hitta på vad som helst och få konstiga humörsvängningar.

Ebba är en aktiv tjej som vill hålla igång hela tiden och har svårt för stillasittande aktiviteter.

Anmäl
2015-07-27 22:16 #21 av: PennyTrollet

Nu när Elin och Ebba har blivit större börjar suget efter ett till barn komma krypande för Enya. Men hon är sugen på att träffa någon ny. Intresset för flickornas pappa, Thomas, har svalnat så nu vill hon ut och kolla vad det finns för killar i området.

Hon beger sig till gymmet för att kolla in vilka muskelknuttar som finns där. Hon träffar på ett par killar men ingen som hon direkt fastnar för. Men sen står han där helt plötsligt framför henne. Johnny Zest. Hon faller pladask för honom.

Så fort hon kommer hem ringer hon efter honom. Han kommer direkt. Det tar inte speciellt lång tid in i samtalet förrän de är helt upp över öronen i varandra. De flirtar, kysser varandra och har det väldigt trevligt. De hamnar i säng och Enya är överlycklig.

Anmäl
2015-07-27 22:29 #22 av: PennyTrollet

Det dröjer ett tag innan Enya och Johnny träffas igen. Enya har haft mycket hemma och Johnny har varit upptagen på sitt håll.

Men när de träffas igen är de glada att se varandra. Enya berättar den glada nyheten att hon väntar deras barn och visar upp sin redan rätt stora mage. Johnny blir exalterad över nyheten och vill genast känna på magen och prata med bebisen därinne. Bägge två är nyfikna på att få veta vem det är som ligger i Enyas mage.

Anmäl
2015-07-27 22:45 #23 av: PennyTrollet

Enya har en riktigt jobbig graviditet just nu. Hon är helt slut efter att ha slitit hela dagar på jobbet och sen komma hem till två barn som kräver sitt, matlagning och städning. Hon hinner knappt med sig själv och kraschar väldigt ofta.

Magen växer och växer. Enya börjar oroa sig över ifall det är två i magen även denna gången då magen är väldigt stor. Hon vet inte om hon kommer orka med två samtidigt en gång till men skulle det bli två skulle hon älska dem lika mycket ändå.

Så medan hon väntar på att den stora dagen ska komma pysslar hon hemma, läser böcker, skriver böcker, jobbar och tar hand om Elin och Ebba.

Anmäl
2015-07-28 10:00 #24 av: PennyTrollet

Så var det dags för Enya att bli mamma igen. Hon är skräckslagen. Hon vet inte om hon är redo ännu. Men hon försöker att andas igenom värkarna som redan från början är väldigt starka. Hon har inget minne av att det satte igång så här fort förra gången.

Hon sätter sig och försöker äta lite för att kunna få lite kraft. Det är svårt att äta när de kraftiga värkarna kommer allt oftare. Men helt plötsligt avstannar allt. Värkarna blir svagare och kommer inte lika tätt längre.

" - Men vad är detta nu då?" undrar Enya högt för sig själv.

Hon bestämmer sig för att lägga sig för att vila. Kanske att värkarna kommer igång igen om kroppen får lite vila och extra kraft. Så hon somnar direkt och drömmer härliga drömmar. Hon var nog ganska trött ändå.

Helt plötsligt vaknar hon med en enorm smärta i magen.

"- Jaha, nu är värkarna här igen!" stånkar Enya fram mellan värkar och flåsande andetag.

Hon tar sig för magen och försöker att inte få panik. Det gör så fruktansvärt ont. Kan det inte vara över snart. Hon känner att hon inte kommer hinna åka till sjukhuset nu för kraften i värkarna är mycket större än vad det var innan hon gick och la sig.

Då känner hon hur det trycker på och bebisen vill ut. Hon tar sig för magen, samlar varenda gnutta inre kraft hon har i kroppen och tar i allt vad hon kan.

"- Nu ska du ut!"

Anmäl
2015-07-28 10:27 #25 av: PennyTrollet

Klockan 14:12 på eftermiddagen kom Enyas och Johnnys son Emmett ut. Enya är lättad och överlycklig över att han äntligen är här. Kul att få en liten pojke denna gången. Enya ser fram emot framtiden med sina tre barn.

"- Välkommen till oss, lillebror!"

Anmäl
2015-07-29 23:42 #26 av: PennyTrollet

Tror att Enya har insett hur tufft det verkligen är att vara småbarnsförälder. Speciellt när hon är ensamstående också. Jobbet ska skötas, böcker ska skrivas, ungarna ska ha det ena och det andra, hemmet ska städas, maten ska lagas. Det blev för mycket för Enya tillslut. Lagom när hon hade gett Emmett lite mat och en ny blöja så kollapsade hon på sovrumsgolvet.

- "Jag... Orkar... Inte... Mer... Zzzz..."

Anmäl
2015-07-29 23:47 #27 av: PennyTrollet

Bebistiden är över för Emmett. Nu har även han blivit ett skolbarn. Storasystrarna tycker att det är jättekul att de nu kan leka lite mera med Emmett och Enya är glad över att den jobbiga tiden är över.

Grattis Emmett!

Anmäl
2015-07-29 23:54 #28 av: PennyTrollet

Enya fick lite extra pengar när hon blev befordrad plus att hon fick lite royalties efter ett par barnböcker hon skrivit. För de pengarna köpte hon en klätterställning till barnen. Den var efterlängtad och väldigt uppskattad.

Ebba, som är ett aktivt barn, började genast göra konster och hängde upp och ner. Det var som att hon alltid hade klättrat omkring i den där klätterställningen.

Emmett var lite mer försiktig av sig, kollade in sina systrar när de klättrade överallt och bara njöt av att vara ute då han är en naturälskare.

Elin gick armgång fram och tillbaka mest hela tiden och tyckte att det var jättekul. Kanske ett bra sätt att få ut lite av sina arga känslor som blossar upp när som helst?

Anmäl
2015-07-30 00:00 #29 av: PennyTrollet

När alla tre barnen sitter med sina läxor passar Enya på att lätta lite på den senaste tidens spänningar genom ett litet yogapass. Hon tränar på de olika ställningar hon lärt sig. Det börjar gå bättre och bättre. Hon känner sig säkrare i sin kropp och hon har blivit starkare. Det är vissa moment som fortfarande är lite svårt pga styrka och koncentration men hon fort fortsätta att öva så mycket och ofta hon bara kan. Enya tycker att det är väldigt skönt att ta en paus från vardagslivet med en omgång på yogamattan. Hon önskar bara att det fanns fler tillfällen oftare...

Anmäl
2015-07-30 00:06 #30 av: PennyTrollet

Barnen sover så gott i sina sängar - Ebba, Elin och Emmett. Då passar Enya på att fylla kylskåpet med en massa mat. Hon har märkt att det inte går att bara laga någon maträtt då och då för maten räcker aldrig. Alltid någon som får stå över eller ta yoghurt istället. Det är inte alls rättvist. Så nu om kvällarna lagar Enya stora omgångar med mat och flera olika maträtter så att det ska räcka och passa alla. Det gäller att vara effektiv när familj är stor och tiden knapp.

Men skulle det inte vara lite mysigt med en bebis till...

Anmäl
2015-07-30 11:15 #31 av: PennyTrollet

Vad tycker ni som följer om historien?

Anmäl
2015-07-30 12:31 #32 av: FlowerTN

Vore självklart kul med fler bebisar!Skrattar

Fast det är du som bestämmer...

Anmäl
2015-07-30 14:10 #33 av: LottaV

Jag älskar bäbisar. Tummen uppKär

Anmäl
2015-07-30 15:12 #34 av: PennyTrollet

Jag kan lova er fler bebisar! = ) Hon måste bara hitta rätt karl eller om hon tar någon av de hon redan har barn med. = )

Anmäl
2015-07-30 20:00 #35 av: PennyTrollet

Mitt i maten ringer det på dörren. Utanför står Johnny och vill umgås. Så fort Enya ser honom bubblar det upp en massa känslor i henne. Attraktionen för Johnny lever kvar trots att det var ett tag sen de sågs senast och Emmett, deras son, har ju hunnit bli rätt stor nu.

Efter lite prat om vad som hänt sen sist började de närma sig varandra.

- "Mmm... Det här har jag saknat." mumlade Enya mellan kyssarna.

Lite hångel, lite mer flirtande så kunde de inte låta bli varandra. Enya och Johnny hamnade i säng. Kanske blir det fler bebisar trots allt?

Anmäl
2015-07-30 20:24 #36 av: PennyTrollet

Johnny bestämde sig för att stanna kvar en stund. Emmett sökte upp honom så fort Johnny blev ensam en stund. De pratade om Emmetts favoritintressen, hur det går i skolan för honom och vad Johnny jobbar med.

Emmett och Johnny hade en väldigt trevligt stund och de hoppas på att få ses snart igen.

Anmäl
2015-07-30 22:05 #37 av: PennyTrollet

Enya går och sätter sig på toaletten för att ta ett graviditetstest.

- "Jaha, då var det dags igen..." suckade Enya.

Enya kände sig orolig. Skulle det visa sig positivt eller negativt? Ska hon bli mamma för fjärde gången eller skulle hon behöva försöka igen? Kommer hon klara av att ta hand om tre skolbarn och en bebis? Det är många frågor som rör sig i huvudet och hon känner en liten oro långt därinne. Hur kommer detta att sluta?

Testet visade POSITIVT! Enya väntar hennes och Johnnys andra barn. Spännande! Pojke igen eller en flicka denna gången? Enya ser fram emot att få träffa en ny liten människa igen.

Direkt efter känner hon hur hela magen vänder sig ut och in. Uuäähh! Inte morgonillamående redan och jättemycket.

- "Okej. Detta kommer bli jobbigt. Men bara att kämpa. Snart har vi en bebis här i huset igen."

Anmäl
2015-07-31 00:25 #38 av: PennyTrollet

Alla tre barnen har börjat hitta sina olika personligheter och vad de tycker om. 

Elin står ofta och övar på sin fiol. Det börjar låta bättre och bättre och hon tycker väldigt mycket om att spela.

Emmett sitter gärna vid ritbordet och målar fina teckningar eller svingar sig i klätterställningen.

Ebba leker också gärna i klätterställningen men kan också sitta vid datorn och öva maskinskrivning.

Enya njuter av att se sina barn ha roligt med olika saker. Att de trivs med livet och att de lever fullt ut.

Anmäl
2015-07-31 09:33 #39 av: PennyTrollet

Magen har redan blivit väldigt stor. Enya känner sig konstant klumpig och hon kämpar på varje dag. Jobbet är svårast är klara av. Detta med att passa tiderna och att hon måste orka en viss tid på dygnet. Att hon inte kan vila när hon behöver, äta när hon vill och hon är konstant kissnödig så hon måste ta många pauser under arbetets gång. Det är kämpigt men hon kämpar på för hon vet vad som kommer ur detta. En ny liten människa!

Anmäl
2015-07-31 09:42 #40 av: PennyTrollet

Elin och Ebba har blivit tonåringar!

Elin älskar musik och är en drömmare. Hon vill omge sig av musik hela dagarna och hoppas på en framtid med mycket musik.

Ebba älskar också musik men hennes dröm om mycket pengar och stora hus är större än kärleken till musik.

Enya tycker att det är spännande att få uppleva en ny period med sina döttrar. Vad kommer nu hända i deras liv? Men hon tycker också att det är skönt för nu kan både Elin och Ebba hjälpa till med huset - städning, matlagning, passa småsyskon och att laga trasiga saker. Härligt!

Anmäl
2015-07-31 09:48 #41 av: PennyTrollet

Nu är det inte långt kvar tills det är dags för förlossningen. Men Enya kämpar på med jobbet ända in i det sista då hon behöver alla pengar hon kan få nu.

Just denna dagen är Enya extra glad för trots att hennes mage står åt alla håll och kanter just nu och hon har ont i hela kroppen så lyckas hon bli befordrad. Enya är superglad och det spritter i hela kroppen. Livet börjar kännas riktigt bra nu - på alla håll.

Anmäl
2015-07-31 09:53 #42 av: Simslish

Följer :)

Anmäl
2015-07-31 10:26 #43 av: PennyTrollet

Enya hann precis komma hem från jobbet när värkarna satte igång.

- "Tur att jag hann hem i alla fall så att inte vattnet gick på jobbet som det gjorde med Emmett."

Denna gången känner inte Enya att hon vill klara detta själv, som med Emmett. Så hon ringer till Johnny och säger att det är dags och sen åker hon till sjukhuset med packad väska.

Johnny möter upp vid sjukhusentrén men får panik när han inser vad som kommer att hända. Han skriker och surar och stampar med fötterna.

- "Johnny, vad håller du på med?" Enya skakar på huvudet och inser att det nog var ett stort misstag att be honom följa med.

- "Jag klarar inte detta!" Johnny flämtar och vet inte alls vart han ska ta vägen.

Johnny ger upp och vägrar att följa med in på sjukhuset. Allting är alldeles för läskigt och bara tanken på vad som kommer hända och vad som kan hända innanför de där väggarna gör honom alldeles kallsvettig.

- "Jag går hem. Hej då!" Johnny vinkar till Enya och åker fort därifrån.

- "Jaha, då får jag väl klara det själv denna gången också. Men jag är i alla fall på sjukhuset och har folk omkring mig."

Enya går in på sjukhuset i sällskap av sin doktor och sin spöksjuksyster (?). 

Hon anmäler sig i receptionen och blir sen inlagd. Nu är det dags att föda barn. 

Hon går i sjukhuskorridorerna och känner sig ledsen trots att det är en stor dag. Hon ska ju få träffa sitt barn idag men just det att Johnny lämnade henne vid sjukhuset gör henne ledsen. Nu vet hon i alla fall vart hon har honom. 

Hon lägger sig tillrätta i apparaten, blundar och hoppas att allt ska gå bra.

Anmäl
2015-07-31 10:35 #44 av: PennyTrollet

Klockan 17:58 föds Edward. Det var en ganska lätt och snabb förlossning. Inga större komplikationer under ingreppet. Det var mot slutet bara när Edward hade kommit ut som Enya började må lite dåligt och fick ligga kvar en stund. Men snart är hon på benen igen.

Anmäl
2015-07-31 19:39 #45 av: PennyTrollet

Edward får ett varmt välkomnande av storasyster Elin. Hon bara slängde sig efter honom och öste en massa pussar och söta ord över honom.

- "Åh vad jag är glad över att få träffa dig! Lilla älskade lillebror!"

Anmäl
2015-07-31 19:40 #46 av: PennyTrollet

#42 Vad roligt!! = )

Anmäl
2015-07-31 19:52 #47 av: PennyTrollet

Enya går in i sovrummet med Edward och stänger om sig. Hon gosar, vaggar och gungar honom och tittar på honom hela tiden. Hon kan inte slita blicken från honom. Hon börjar viska till honom:

- "Jag önskar så att din pappa hade stannat kvar för att se dig ta dina första andetag. Jag önskar att han hade funnits här hos dig nu för att njuta av detta ögonblick. Men jag kommer alltid finnas här för dig Edward, för dig och dina syskon. Jag vet också att dina syskon kommer finnas för dig genom ditt liv. Du kommer aldrig att vara ensam. Vi älskar dig enormt mycket, Edward!"

Enya lägger ner Edward i sin vagga och tittar på honom en extra gång. Hon ser när han stänger sina ögon och somnar lugnt.

- "Sov gott, lille pojke."

Anmäl
2015-07-31 20:00 #48 av: PennyTrollet

De stora barnen är väldigt flitiga. De vill lyckas bra i skolan och sköter sina läxor varje dag. De alla tre vill ha bra betyg så att de kan uppfylla sina karriärsdrömmar som vuxna. Även Enya tycker att det är viktigt att de sköter skolan och hon påminner dem emellanåt även fast det kanske egentligen inte behövs. Hon är väldigt stolt över alla sina barn.

Anmäl
2015-07-31 20:40 #49 av: PennyTrollet

Ikväll fick Enya kontakt med rymdvarelserna från ovan. Ett rymdskepp kom och strålade upp henne. Hon blev alldeles chockad. Detta hade hon inte räknat med.

Anmäl
2015-07-31 21:04 #50 av: PennyTrollet

Tiden går alldeles för fort när man har en bebis. Enya njuter av varenda sekund med Edward. Snart är han stor precis som de andra tre. 

- "Jag vill ha kvar min lille Edward för alltid!"


Anmäl
2015-07-31 22:49 #51 av: Aleya

Följer

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-07-31 22:58 #52 av: PennyTrollet

Grattis Edward! Nu har även han kommit ur bebisåldern och har blivit en stor självsäker kille.

Anmäl
2015-07-31 23:02 #53 av: PennyTrollet

#51 Jättekul! = )

Anmäl
2015-07-31 23:28 #54 av: PennyTrollet

Emmett och Edward, som är helbröder, har jättekul i sällskap av varandra. Emmett har saknat att ha en lekkamrat sen Elin och Ebba blev större och en lillebror är perfekt. 

Grabbarna håller till mycket i klätterställningen. De går armgång, hänger upp och ner och skrattar tillsammans. De trivs jättebra tillsammans.

- "Aaahhh!" Emmett skriker till.

- "Akta dig Emmett! Var försiktig!" skriker Edward till honom.

- "Åh, det var nära ögat att jag ramlade ner." Emmett pustar ut.

Anmäl
2015-08-01 00:08 #55 av: PennyTrollet

Helt plötsligt dagen efter ringer det på dörren. Enya har ingen aning om vem det skulle kunna vara. Hon väntar inte besök och hon tror inte att barnen gör det heller. Enya går till dörren och kollar vem det är.

- "Hej! Vem är du?"

- "Jag heter Travis Scott. Jag har nyss flyttat in i huset bredvid."

- "Vad trevligt!"

Enya börjar kolla in Travis och han ser riktigt bra ut. Ska hon ta chansen när hon har den precis framför sig?

Enya och Travis börjar prata om allt möjligt och lär känna varandra. Enya börjar flirta lite med Travis för att se om han är med på noterna. Och det är han...

Efter många fina gester och ord mellan varandra har de fallit för varandra. Enya är glad att hon tog chansen när Travis stod utanför dörren. Hon hade ångrat sig så otroligt mycket om hon inte hade öppnat dörren och sagt hej.

- "Mmm... Du är så mjuk..." 

Enya ler från öra till öra.

Enya ger Travis en ros för att visa sitt intresse och att hon är en vänlig själ.

- "Äh... Tack!" Travis blir lite generad.

Enya böjer sig fram mot Travis och kysser honom. Han är inte alls beredd och blir lite chockad. Men han stöter inte bort henne i alla fall. Enya hoppas att det ska bli något mer.

Direkt efter kyssen tar Enya Travis hand och leder honom in i sovrummet. Därinne går det hett till men också väldigt osäkert. Enya vet inte riktigt om Travis är med på noterna men han går inte därifrån. Efteråt känns allt väldigt konstigt och Enya undrar lite vad som hände, egentligen...

Anmäl
2015-08-01 10:39 #56 av: PennyTrollet

Alla timmar i klätterställningen har gett resultat då han lyckats nå högsta nivån i motorik. Han är överlycklig över denna prestation. Klättra är det roligaste han vet!

Anmäl
2015-08-01 10:52 #57 av: PennyTrollet

Enya har samlat vartenda öre hon tjänat på senaste tiden. Lön, sålda tavlor och royalties på böcker har gjort att hon fått lite pengar över. Nu äntligen kan hon fixa till huset så som hon vill ha det. Ett nytt rum som blev vardagsrums, tapeter och mattor i alla rum så att det ser hemtrevligt ut. Nu trivs Enya i sitt hem. Nu behöver hon inte skämmas mera och hon har tjänat ihop pengarna alldeles själv. Inte lånat någonting alls. Hon är stolt över sig själv och sin familj.

Anmäl
2015-08-01 11:02 #58 av: PennyTrollet

Kan man ana en putande mage på Enya? Jo men visst. Hennes femte barn är på g. Träffen med Travis gav henne ett barn. Denna graviditeten kom som en överraskning. Hon var inte beredd på att bli gravid denna gången och hon såg inga tecken på att hon kunde vara gravid. Men hon är lika glad för det. Hon vill ha en stor familj och fyra eller fem barn spelar ingen roll.

Anmäl
2015-08-01 11:08 #59 av: PennyTrollet

Enya står framför spegeln tittar på sin spegelbild.

- "Oj, har jag redan blivit så stor om magen? Detta går alldeles för fort. Jag blev ju nyss gravid."

Magen växer och växer och växer. Bebisen är sjövild i magen och Enya njuter. Men denna gången har varit lättast. Hon har inga större krämpor, knappt inget illamående och har inte varit speciellt trött. Det har gjort att hon kan jobba på som vanligt utan att behöva oroa sig för bebisen.

Anmäl
2015-08-01 11:17 #60 av: PennyTrollet

Edward har tagit med sig sin kompis Peter hem från skolan. Enya tycker att det är kul att barnen har kompisar i skolan och inte bara umgås med sina syskon hela tiden. Så Enya uppmuntrar Edward att ta hem Peter fler gånger.

Ebba sitter med vid bordet och pratar med Peter också medan Edward gör klart sin läxa. Ebba tycker att det är kul att lära känna sina bröders kompisar. Eller kanske gör hon det för att hon är en överbeskyddande storasyster?

Anmäl
2015-08-01 11:48 #61 av: Aleya

Fantastiskt att Enya inte ens märkte att hon är gravid. Hon verkar börjar bli van. 😂

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-08-01 12:02 #62 av: PennyTrollet

I väntan på bebisen sitter Enya vid datorn och skriver en massa böcker. Ett stort intresse hon har fått. Det är härligt att få släppa loss fantasin och låta fingrarna flyga över tangenterna. Det är en så härlig känsla! Det blir många böcker skrivna när hon har lediga dagar från jobbet och mest känner sig stor och klumpig.

Anmäl
2015-08-01 12:08 #63 av: PennyTrollet

#61 Hon kanske förträngde det. = ) Men ja, hon kanske har blivit alldeles för van vid att vara gravid så hon ser det mer som ett normalt tillstånd än att inte vara gravid. = D

Anmäl
2015-08-01 12:32 #64 av: PennyTrollet

Alla barnen går och lägger sig och Enya ska bara tvätta sig och borsta tänderna innan även hon ska gå och lägga sig. Hon är helt slut efter en hel dag med olika aktiviteter och klockan är nästan midnatt. Det är då hon känner det.

- "Ånej! Inte nu!" Enya känner den starka onda och mullrande känslan i magen.

Värkarna har startat. Det är dags att föda barn. Enya har knappt någon energi kvar. Hur ska hon orka att föda barn i detta tillståndet? Kunde hon inte ha fått värkarna på morgonen istället?

Enya åker till sjukhuset så fort hon kollat till barnen - sagt godnatt till de som fortfarande var vakna. Hon ringer även Travis. Hon har ingen bra erfarenhet av att ha med pappan på förlossningen. Det är bara Elin och Ebbas pappa som har varit med. Men kanske att Travis är annorlunda?

När Enya kommer till sjukhuset möts hon av en spökdoktor.

- "Äh, ska jag känna mig trygg nu eller? Det blir bara värre och värre. Nu är doktorn ett spöke också."

Så fort Travis kommer till sjukhuset får han panik. Han vet inte alls hur han ska hantera detta. Men kanske att spöket blir lite för mycket för honom?

- "Äh... Jag måste hem. Jag måste kissa. Hej då!"

Även Travis vinkar lite snabbt till Enya och drar därifrån. Japp, även denna gången blir Enya lämnad utanför sjukhuset.

- "Nästa gång tänker jag inte ens bemödra mig med att ringa efter pappan..."

Tillslut kommer en ny doktor, som inte är ett spöke, och en sjuksyster. Nu känner sig Enya lite tryggare. Men hon önskar att hon hade lite mer energi för stunden. Hoppas att det går fort denna gången.

Enya anmäler sig i receptionen och börjar snacka lite med receptionisten. Hon känner sig väldigt nervös och bara babblar på en massa. Hon vet inte riktigt vart hon ska ta vägen med sig själv.

Enya tar sig i kragen och går mot förlossningsrummet. Doktorn följer efter. Så ja, nu är stunden inne. Nu ska bebisen ut. Enya lägger sig i apparaten och tar ett djupt andetag.

Anmäl
2015-08-01 12:39 #65 av: Aleya

En doktor som är spöke... Han hade jag velat ha. :)

Tror det blir tvillingar igen.:)

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-08-01 18:22 #66 av: zimm

Följer

Medarbetare på

Star Wars

Anmäl
2015-08-01 22:45 #67 av: PennyTrollet

#65 Med ett spöke som doktor kan säkert vad som helst hända under en förlossning. = ) Men det va lite kul då den enda som stod där tillsammans med Enya va denna spökdoktor. Jag tänkte bara: Hur ska detta gå?

#66 Jättekul! Välkommen. = D

Anmäl
2015-08-01 23:23 #68 av: PennyTrollet

Klockan 01:34 föds Elvis. Trots dålig energi och besvikelsen över att även Travis lämnade henne utanför sjukhuset så lyckas hon, utan komplikationer, föda en frisk liten pojke.

- "Välkommen till familjen, lille Elvis! Jag älskar dig enormt mycket redan och jag tror att dina syskon därhemma längtar efter att få träffa dig."

Anmäl
2015-08-01 23:27 #69 av: PennyTrollet

Enya hann precis komma hem från BB när ett rymdskepp kom och strålade upp henne. 

- "Nej! Inte nu! Varför är ni ute efter mig? Vad vill ni mig?"

Enya grimaserade illa och försökte protestera men det var lönlöst.

Så det fick bli en tur till yttre rymden och hoppas på att hon får svar på sina frågor om varför de är ute efter just henne av alla människor.

Anmäl
2015-08-01 23:34 #70 av: PennyTrollet

Även denna gången slänger sig Elin över den nyanlända bebisen så fort hennes mamma kommer hem från BB. Nu blev ju Enya bortförd av aliens så Elin tar självklart på sig ansvaret att ta hand om sin nya lillebror och de andra syskonen med såklart.

- "En till liten lillebror! Jag älskar dig, Elvis!"

- "Jag älskar min familj. Jag är så stolt över mamma som klarar av jobb, hem och alla barnen alldeles själv. Men jag skulle nog vilja ha fler syskon ändå..."

Elin ler för sig själv och hoppas att ingen hörde hennes önskan.

Anmäl
2015-08-01 23:50 #71 av: PennyTrollet

Enya tar en mysstund med Elvis så fort de där utomjordingarna har släppt ner henne på tomten igen. Hon vaggar, gungar, kramas, sjunger. Hon vet hur fort denna tiden går så hon tar vara på varje sekund nu när hon har en bebis igen. Vem vet om hon kommer få några fler bebisar. Det är inte helt självklart.

Anmäl
2015-08-02 20:39 #72 av: PennyTrollet

Grattis Emmett! 

Emmett har nått tonårsstadiet. Nu är han ingen liten kille längre utan kan ta mer ansvar hemma. Han har växt upp till en mycket aktiv kille som älskar att vara bland människor mest hela tiden. Hoppas att framtiden blir ljus för honom och att livet leker.

(Alltså, kolla in hans smala kropp! Jag blev helt chockad när jag såg hans långa och smala kropp. Även hans fötter är enorma. Vart har han fått de generna ifrån?)

Anmäl
2015-08-02 20:46 #73 av: PennyTrollet

Skolbarnen har kommit hem från skolan men Enya har ett par timmar kvar på jobbet. Då de andra barnen är upptagna på varsitt håll så tar Ebba på sig ansvaret att ta hand om Elvis, som kommit hem från dagis. Ebba har hållit sig lite i bakgrunden när Enya har kommit hem med småsyskonen. Hon har inte tyckt illa om sina småbröder men hon har heller inte velat engagera sig i dem. I alla fall inte förrän de har blivit större och hon har kunnat prata lite mera med dem.

Men på senaste tiden har hon insett att snart kommer hon och Elin flytta hemifrån och fortsätta sina egna liv. Så nu måste hon passa på att vara lite mer med sina småsyskon innan det är dags att flytta ut.

Ebba passar på att gosa och pussa lite extra på Elvis nu. Även fast hennes mamma kanske skaffar fler barn efter Elvis så kommer varken Elin eller hon själv kunna vara lika delaktiga som de varit med Emmett och Edward. Det känns både skönt att få flytta hemifrån men även jobbigt att lämna sin mamma och syskonen.

Anmäl
2015-08-02 20:54 #74 av: PennyTrollet

Grattis Elvis!

Sådär, då var även Elvis bebistid över. Han har växt upp och blivit en glad kille som ser fram emot allt som livet har att ge honom.

(Såå otroligt söt han blev! Min favorit just nu så får se vad jag gör med honom när han har blivit större.)

Anmäl
2015-08-02 21:11 #75 av: PennyTrollet

Då var det dags för tjejerna att växa upp till ungdomar. Livet har tagit en ny början och hela världen ligger före dem bägge.

Elin gick upp mitt i natten och bakade en tårta till sig och sin syster. Hon satte i tårtljus och ställde sig framför tårtan. Ingen annan var vaken men hon kände sig ändå glad. Hon har ju i alla fall en tårta på sin födelsedag.

Elin tar i och blåser ut ljusen samtidigt som hon önskar sig något.

- "Jag önskar mig ett rikt liv med mycket musik."

Grattis Elin!

När Elin var färdig plockade hon bort sina ljus och gick för att väcka Ebba. Nu var det hennes tur att blåsa ut ljus och önska sig något.

Ebba gnuggade sig i ögonen och undrade vad det var som hände.

- "Jag har gjort en tårta och det är din tur att blåsa ut ljusen nu."

- "Jaha, okej." Ebba hoppade upp ur sängen och följde efter Elin ut i köket. Där stod tårtan mitt på bordet och väntade på henne.

Ebba satte i ljusen och tände dem. Ställde sig framför tårtan och började blåsa. På första försöket gick det inte så bra. Hon måste ha varit för trött. Men andra gången så tog hon i lite mer och då lyckades hon blåsa ut alla ljusen samtidigt som Elin kastade serpentiner och konfetti.

- "Jag önskar mig mycket pengar och stora muskler."

Grattis Ebba!

Elin och Ebba har blivit stora nu. Tänk vad tiden går fort! Var de inte små bebisar nyss? Hoppas att alla deras drömmar går i uppfyllelse!

När solen har gått upp och när de sagt hej då till alla i familjen beger de sig ut i världen. För att söka lyckan, för att leta efter ett eget hem och för att leva livet. 

Elin känner sig ledsen för att behöva lämna sin mamma och sina bröder. Medan Ebba känner sig nyfiken och längtansfull över vad som kommer hända nu.

Anmäl
2015-08-03 15:30 #76 av: PennyTrollet

Nu har huset fått ett rum till. Där står det lite olika saker som man kan sysselsätta sig med. Gåband, ritbord till de små barnen, staffli och två fioler. Nu får allting plats och alla kan få göra som de vill utan att behöva trängas med de andra barnen.

Harmoniska färger på väggar och golv blev det också.

Nästa gång kanske det blir att stuva om lite och göra barnens sovrum lite större.

Anmäl
2015-08-03 15:36 #77 av: PennyTrollet

Emmett inviger gåband direkt. Han har saknat en sysselsättning som har med att röra på sig att göra. Yogamattan passar inte honom riktigt. Efter all klättring i klätterställningen som liten så vill han fortsätta hålla igång på samma sätt. Men nu äntligen har de kunnat köpa ett gåband. Han hoppas kunna köpa några andra träningsmaskiner så att han kan bygga lite muskler också.

Anmäl
2015-08-03 15:46 #78 av: PennyTrollet

Edward och Elvis håller till i klätterställningen så fort de bara kan. De blir bättre och bättre och har jättekul tillsammans. Edward var rätt mycket med Emmett förut men sen Emmett blev äldre vill inte Emmett vara lika mycket med Edward längre. Så nu hänger han med Elvis istället och det duger lika bra det.

Anmäl
2015-08-03 15:53 #79 av: PennyTrollet

Elin tittade förbi en stund efter skolan. Edward blev jätteglad över att se henne. Han kramade genast om henne och de pratade om allt möjligt. Elin fick lite hemlängtan och ville träffa sina bröder igen. Det är tufft att bo ensam när man är van vid en stor familj med mycket ljud och rörelse hela tiden. Edward hoppas på att hon kommer förbi fler gånger, även att Ebba hälsar på dem.

- "Hej! Hur är det lillbrorsan?!

- "Hej! Kul att du är här! Jo det är bra med mig. Har kul mest hela tiden."

Elvis har fastnat för Emmett. Det är hans stora idol och vill helst vara i närheten av Emmett så ofta det går. Emmett som ofta är sällskapssjuk har ingenting emot att Elvis hänger efter honom. Kanske kan Emmett lära sin lillebror något samtidigt?

Anmäl
2015-08-03 16:42 #80 av: PennyTrollet

Efter en runda på stan träffade Enya på Magnus. Hon bjöd hem honom och började lära känna honom. När hon tyckte att tiden var mogen så började Enya flirta med Magnus. Han besvarade hennes försök.

- "Du är så fin."

- "Nej, du är fin."

- "Nej, du är finare."

Lite härligt kärleksgnabb mellan Enya och Magnus. Men...

...det är inte lätt att försöka hålla igång intresset när man kollapsar av trötthet pga allt jobbande. Så hoppas att det går bättre för Enya nästa gång.

Anmäl
2015-08-03 17:26 #81 av: PennyTrollet

Enya ger Magnus en ny chans ett par dagar senare. De börjar mjukt och pratar med varann men lite av lågan från förra dejten finns kvar så de går snart över till lite mer romantiska inviter.

De gosar tillsammans, sitter nära och kramas. Bara har det trevligt.

Enya försöker med allt för att få Magnus att bli intresserad av henne. Men han är riktigt svårflirtad. Hon kämpar och kämpar och kör varenda knep hon kan. Hon känner sig stressad över detta. Hon börjar bli gammal och då kan hon inte få fler barn och det blir inte lättare när hon träffar killar som är motsträviga. Hon börjar få lite panik.

Men tillslut gick hon tydligen för långt.

- "Nej! Rör mig inte mer!"

- "Vad hände nu?" Enya ser överraskad och besviken ut.

- "Jag vill inte mer nu. Jag klarar inte detta mer. Jag är inte intresserad av dig. Jag måste gå."

Enya satt kvar helt snopen och visste inte alls vart hon skulle ta vägen. Hon hade blivit dumpad...

Anmäl
2015-08-04 22:53 #82 av: PennyTrollet

När Enya hade kommit över Magnus svek trodde hon inte att hon skulle hitta någon annan kille igen och absolut inte få några fler barn. Det var svårt att tänka den tanken.

Då visade det sig att den där killen fanns närmare än vad hon trodde från början. Hon föll för sin egen städhjälp Mats.

De fastnade för varann direkt. Allting var enkelt mellan dem. Enya behövde inte kämpa för Mats intresse eller oroa sig för vad varje rörelse skulle göra med killen.

Mats älskar all uppvaktning från Enya. Han faller pladask för henne och vill inte sluta vara med Enya.

Deras kyssar var heta och de ville aldrig sluta kyssa varandra.

De hamnade i säng och Enya kände sig som ung på nytt igen. Såhär var det väldigt länge sen hon kände. Kanske att livet kan bli komplett nu?

Anmäl
2015-08-04 23:52 #83 av: PennyTrollet

Jippi! Enya har blivit gravid. Hennes dröm har gått i uppfyllelse. Hon ska bli mamma igen och hon är överlycklig över denna gåva.

Anmäl
2015-08-04 23:55 #84 av: PennyTrollet

Även Edward har nu nått den högsta nivån i den motoriska färdigheten. Precis som storebror Emmett. Edward följer i hans fotspår. Men det är väldigt jobbigt att hålla igång och klättra hela dagarna så nu blir det vila för Edward.

Anmäl
2015-08-05 17:33 #85 av: PennyTrollet

Graviditeten löper på bra den här gången. Magen växer och hon känner sig lite klumpig fort. Hon känner att det är lite skillnad mellan då hon väntade Ebba och Elin när hon var yngre mot vad hon känner nu. Lite mer sliten är hon nu och måste vila oftare men hon har inte speciellt mer ont denna gången mot tidigare gånger.

Anmäl
2015-08-05 18:03 #86 av: PennyTrollet

Pojkarna tar ofta hem kompisar efter skolan. Enya tycker att det är jättekul och när kompisarna kommer försöker hon att lära känna dem lite mer. Hon vill veta lite om vad för människor hennes barn umgås med om dagarna.

Denna dagen har Edward med sig kompisen Erik hem från skolan. Enya tar med sig  sin mat och sätter sig i soffan bredvid Erik.

- "Jaha, Erik. Hur går det för dig i skolan då?"

- "Äh... Ja det går bra för mig. Jag sköter läxorna och jag tycker det är kul att gå i skolan."

- "Är du och Edward bra kompisar?"

- "Ja, det tycker jag att vi är. Jag tycker att han är väldigt snäll och vi har roligt tillsammans."

- "Det låter bra." Enya går och pysslar med något annat.

Anmäl
2015-08-05 18:23 #87 av: PennyTrollet

Enya känner sig konstig i kroppen. Känns konstig i magen. Hon försöker massera magen för att se om det kanske blir bättre. Säkert tarmarna som strular nu när bebisen blir större och större. Men hon känner sig inte bättre och blir nästan lite orolig.

- "Vad händer med mig? Såhär har jag inte mått förut."

Magontet blir värre och det slutar med att Enya springer till toaletten och kräks. Detta är första gången hon kräks när hon är gravid så detta var verkligen en ny erfarenhet. 

- "Urk! Detta var inte alls kul. Kanske var det något fel på maten jag åt? Hoppas att jag blir bättre nu."

Anmäl
2015-08-05 19:22 #88 av: PennyTrollet

Direkt när Edward kom hem från skolan väntade en tårta med tända ljus på honom. Han blev jätteglad! Så nu var det dags även för honom att bli äldre.

Han ställde sig framför tårtan och laddade för att blåsa ut ljusen. Enya stod bakom honom - tjoade och kastade serpentiner. Ännu ett av hennes barn blir större. Tiden går för fort.

Grattis Edward!

Edward är nu en stilig tonåring som älskar att laga all sorts mat och att lyssna på musik samtidigt.

Här får ni en extrabild på Edward. Han har lika smal kropp som Emmett och kolla in hans muskulösa lår. Kan det va för att de maxade motorisk?

Anmäl
2015-08-05 19:59 #89 av: Kizuna

Följer! ^^

Anmäl
2015-08-05 21:11 #90 av: PennyTrollet

Enya njuter av tiden nu när hon är gravid, antagligen för sista gången. Vilar mycket. Tittar på program som hon älskar. Målar ett par tavlor. Skriver ett par böcker. Gör roliga och tillfredsställande saker. Livet känns riktigt bra nu.

Anmäl
2015-08-05 21:12 #91 av: PennyTrollet

#89 Vad kul! Välkommen!

Anmäl
2015-08-05 22:25 #92 av: PennyTrollet

Emmett skulle lära sig att laga mat då han behövde det i ett skolarbete. Men det gick inte riktigt så bra som Emmett hade trott. Maten började brinna. Enya kom springande från vardagsrummet med en brandsläckare i högsta hugg. 

- "Du ligger riktigt risigt till nu Emmett!"

- "Men mamma, det var ju inte meningen att det skulle börja brinna. Det har gått bra innan."

- "Du får vara mer försiktig nästa gång. Det är många som blir drabbade om det sprider sig."

Emmett grabbade tag i brandsläckare han också och hjälpte sin mamma att släcka elden. Han kände sin mammas blickar på sig hela tiden. Han skämdes massor för det som hänt.

Enya pustar ut när elden väl är släckt. Det var påfrestande för kroppen nu när hon är höggravid.

- "Är du försiktig nu då, Emmett?"

- "Ja." Emmett tittar åt ett annat håll och mumlar fram ett svar.

- "Emmett!" Enya ryter till för att få Emmetts uppmärksamhet.

- "Ja, mamma. Jag ska vara försiktig nästa gång. Jag lovar!"

- "Bra!" Enya suckar och pustar och går därifrån.

Anmäl
2015-08-05 23:07 #93 av: PennyTrollet

Mitt på dagen började värkarna komma. Enya började känna sig lite orolig. Skulle hon klara av detta ännu en gång? Det var hennes femte förlossning och något kunde ju gå fel. Värkarna var lika jobbiga som vanligt men kändes starkare på en gång så hon trodde att det skulle gå fortare denna gången.

Enya åker till sjukhuset så fort hon bara kan. Ringer till Mats för att berätta att det var dags men att han fick bestämma själv ifall han ville följa med eller inte. Hon ville inte tvinga honom. Vid sjukhuset blev hon mött av doktorn och en spöksjuksyster. Mats kommer förbi sjukhuset för att se hur det går med Enya.

Men när han inser allvaret med det hela så får han panik och börjar backa ifrån hela situationen. Enya och Mats har inte känt varandra så länge så hela grejen med att vara med om en förlossning med någon man inte känner blev för mycket för Mats. Trots att det var hans barn så vägrade han. Han sa hej då och åkte hem igen.

Enya mådde riktigt dåligt. Hon hade ont överallt och mådde illa. Hon brydde sig inte om ifall Mats var där eller inte. Hon hade endast ringt till honom för att hon tyckte att han borde veta att hans barn var på väg men hon räknade inte med något stöd eller kärlek från honom. Nu ville hon bara föda bebisen och få åka hem till sitt liv igen. Hon visste i alla fall helt säkert att detta var sista gången hon födde barn. Hon skulle inte orka med fler gånger.

Enya gick med haltande steg in på sjukhuset. Hon gick fram till receptionen för att anmäla sin närvaro. Hon blir lite chockad när hon ser att receptionisten är ett spöke. Men just nu orkar hon inte bry sig mer för hon ville bara föda barn nu.

Promenaden i korridoren är väldigt speciell. De sista minutrarna innan något riktigt stort skulle hända. Enya fick alltid en klump i bröstet och tårar i ögonen när hon gick där.

Enya lägger sig i apparaten och väntar på att doktorn ska plocka ut bebisen. Hon tar ett djupt andetag och försöker att inte tänka för mycket. Nu... Nu snart är det klart.

Anmäl
2015-08-05 23:15 #94 av: PennyTrollet

Klockan 19:20 föds Enzo (rosa vagga) och klockan 19:21 föds Estelle (blå vagga).

Enya blev jätteförvånad när doktorn plockade ut TVÅ bebisar. Det var hon inte alls beredd på. Denna graviditeten hade inte känts ett dugg lika som när hon bar på Elin och Ebba. Men Enya är jätteglad över sina två små ungar. Så härligt att hon börjar med tvillingar och slutar med tvillingar. Hon fick sin stora familj och den är hon så stolt över.

Anmäl
2015-08-05 23:27 #95 av: PennyTrollet

När Enya kommer hem med familjens minstingar möts de av Emmett och Edward. Emmett plockar genast upp Enzo och gullar med honom.

- "Välkommen lille man. Du är så söt."

Edward går fram till Estelle och pussar på henne och gosar med henne.

- "Härligt att få en lillasyster också. Du är underbar!"

Anmäl
2015-08-06 15:21 #96 av: PennyTrollet

Som äldst bland barnen tar Emmett på sig ansvaret för hans syskon, speciellt tvillingarna när Enya är på jobbet. Han älskar sina småsyskon så han tar gärna hand om de små. Han tycker väldigt mycket om att gulla med Estelle...

...Och ge Enzo en flaska mat.

Anmäl
2015-08-06 15:41 #97 av: PennyTrollet

Snart är även Enzo och Estelle stora. Tiden rullar på hemma hos familjen Solvarm. Men Enya kunde inte vara lyckligare. Hon har fått 7 stycken underbara och fina barn och hon har klarat av allting själv. Hon är glad över att ha fått bli mamma till dessa människorna och hon hoppas på att hon har lyckats bra med uppfostran så att alla hennes barn får fortsatta bra liv när de flyttar hemifrån.

Hon älskar att titta på Estelle när hon vaggar henne på armen.

Hon älskar att se hur Enzo ler med hela ansiktet när hon busar med honom.

Anmäl
2015-08-06 16:01 #98 av: PennyTrollet

Grattis Enzo & Estelle!

Enzo är en glad kille som älskar livet.

Estelle älskar att läsa böcker och sitter med en bok i handen all sin lediga tid.

Anmäl
2015-08-06 16:19 #99 av: LottaV

Det ser ut som Estelle har erft sin mammas röda hår.Tummen upp

Anmäl
2015-08-06 18:41 #100 av: PennyTrollet

#99 Enya har haft vitt och lila hår men ingen av barnen har fått hennes hårfärg utan bara pappans. Estelle fick svart hår från början men jag bytte till rött för att få lite annat i generna. = )

Anmäl
2015-08-06 19:26 #101 av: LottaV

#100 Skäms

Anmäl
2015-08-06 20:13 #102 av: PennyTrollet

#101 Men vi kan säga att hon ärvt hårfärgen från Enya. Det gör ingenting! = )

Anmäl
2015-08-07 11:29 #103 av: FlowerTN

Kul!Skämtar

Anmäl
2015-08-07 19:51 #104 av: PennyTrollet

Bara dagen efter att Enzo och Estelle växt upp så var det Emmetts tur att blåsa ut ljusen på sin tårta. Emmett ska nu bli en ungdom och starta sitt egna nya liv. Edward verkar inte direkt bry sig om vad Emmett går igenom just utan fortsätter lugnt med sina läxor.

Grattis Emmett!

Anmäl
2015-08-07 20:22 #105 av: PennyTrollet

Födelsedagarna avlöser varandra i detta huset när man är så många. Nu är det Enyas tur att fira ett nytt skede i sitt liv. Det är dags att njuta av åldringens glada och lugna dagar.

Äh, Enya ser inte ut att va speciellt nöjd över att ha blivit gammal och gråhårig. Men förhoppningsvis hittar hon något som gör att även dagarna som gammal ska bli lustfyllda och glada.

Enya åker iväg till frissan för att fixa en ny frisyr och tar sig även en runda på stan för att hitta passande kläder till en dam i hennes ålder. Nu känner hon sig lite bättre och kan fortsätta med att ta hand om de barn som fortfarande bor hemma och fortsätta skriva böcker genom jobbet, som hon än så länge inte tänker pensionera sig ifrån.

Anmäl
2015-08-07 20:58 #106 av: PennyTrollet

Enya gör allt för att hålla sig i form och att fortsätta vara smidig. Yoga är det bästa för henne. Att springa på gåbandet funkar inte längre då hon blir alldeles för trött för fort. Men Enya trivs jättebra med livet och hon gillar att röra på sig.

Anmäl
2015-08-07 21:34 #107 av: PennyTrollet

Ännu en födelsedag är här! Elvis är på väg in i tonåren. Spännande för honom! Han blir firad av mamma Enya som kastar serpentiner och lillasyster Estelle trumpetar en fanfar.

Grattis Elvis!

Elvis kollar genast sin mobil för att se om han fått några roliga sms. Han skrattar för sig själv medan han läser. Enya står bredvid och himlar med ögonen.

- "Elvis. Måste du kolla i mobilen just nu? Vi ska ju fira din födelsedag."

- "Ja, det är viktigt mamma. Jag har fått många grattis-sms men det kan ju även finnas några viktiga sms bland alla andra."

Enya suckar och stönar och grimaserar.

- "Åh! Tonåringar alltså..."

Elvis ville ha en liten förändring nu när han blivit äldre. Så han, precis som Enya, tog sig en tur till frisören och några klädaffärer. En tuffare frisyr och stiligare kläder. Nu är han redo för att möta tonårens med- och motgångar.

Anmäl
2015-08-07 21:41 #108 av: PennyTrollet

Enya har nu tjänat ihop lite mer pengar med sina böcker och sitt jobb så det var dags för lite ändringar i hemmet. Barnens sovrum har blivit större och de har fått bättre sängar. Hela huset har flyttats. De mindre barnen har fått en roligare klätterställning och de älskar den.

Anmäl
2015-08-07 21:47 #109 av: PennyTrollet

Efter flera flera år med handdisk har Enya äntligen kunnat skaffa sig en diskmaskin. Det är helt underbart! Mycket smidigare och hon har mycket mer tid över till annat. En blå diskmaskin som matchar resten av köket.

Anmäl
2015-08-07 22:35 #110 av: PennyTrollet

Enzo och Estelle älskar att leka i deras nya klätterställning. De blev superglada när Enya berättade om den. De leker väldigt bra tillsammans.

Estelle tycker bäst om att vara uppe i korgen och kolla ut över hela gräsmattan. Man ser rätt långt när man är däruppe.

Enzo är helst nere vid rodret. Han tycker om tanken på att styra ett stort piratskepp. Styra dem över stora vågar och villa bort andra pirater som vill sjöhala dem.

Anmäl
2015-08-07 22:44 #111 av: PennyTrollet

Enya kommer hem från jobbet och är superglad. Hon har precis blivit befordrad! Hon fick välja gren - journalist eller författare. Hon valde författare och har nu titeln Novellförfattare. Enya är supernöjd över sitt jobb och hon älskar det hon gör. Hon vill jobba med att skriva böcker ända tills den dag hon dör.

Anmäl
2015-08-07 23:12 #112 av: PennyTrollet

Enya saknar att träffa andra så en dag när Mats jobbar frågar hon honom om de kan prata lite. De pratar om allt mellan himmel och jord. Enya har en trevlig stund med Mats men det är tur att han bara jobbar här för hon hade inte klarat av att bo tillsammans med honom trots att hon har två barn med honom.

Anmäl
2015-08-08 01:35 #113 av: [StarShadowsReptiles]

Följer

                   Måne                                  ❝ Difficult roads often lead to                               Sol

                                                      beautiful destinations. ❞
Medarbetare på Vilda djur ifokus

        Regnbåge                  Regnbåge

Anmäl
2015-08-08 10:45 #114 av: PennyTrollet

#113 Kul! Välkommen!

Anmäl
2015-08-08 10:55 #115 av: PennyTrollet

Det verkar som att alla har tänkt fylla år samtidigt men nu är det i alla fall dags för Edward att fylla år. Han ska gå in i ungdomens förlorade värld. Han ska nu börja ta hand om sig själv på egen hand.

Grattis Edward!

Även han behövde en makeover så han fick en ny frisyr och nya kläder. Nu är han redo för att starta ett nytt liv!

Anmäl
2015-08-08 11:06 #116 av: PennyTrollet

Ja då var det dags för Elvis att tända eld på köket. Han hade dock inte samma snabba reaktionsförmåga som sin storebror så skadorna blev större denna gången då både spis och kylskåp fick ersättas. Han lyckades till slut att släcka elden som tur var.

Enya var inte speciellt glad på Elvis. Men hon stod mest och muttrade i ett hörn och hjälpte inte till att rädda situationen.

- "Det där får du sköta själv. Du är stor nu."

Det verkar som att Enya har blivit en sur gammal tant på sistone. Kanske att hon är utarbetad?

Elvis står och blänger på sin mamma.

- "Du kunde väl ha hjälpt till lite. Det brinner ju faktiskt."

- "Har du ställt till det så får du ta hand om det också."

- Äh, sura gamla tant."

Elvis fortsätter muttra för sig själv medan han tar hand om efterdyningarna av elden och Enya muttra i sitt hörn.

Anmäl
2015-08-08 11:26 #117 av: fia1116

Vem ska föra generationen vidare? Kär

Anmäl
2015-08-08 12:46 #118 av: FlowerTN

Ja, vem?

Anmäl
2015-08-08 12:57 #119 av: PennyTrollet

Efter en kollaps på köksgolvet efter flera dagars hårt arbetande och många födelsedagar bestämmer sig Enya för att nu är det nog dags att ta det lugnt.

Enya plockar upp telefonen och ringer till sitt jobb.

- "Äh, hej det är Enya. Jag har bestämt mig för att gå i pension."

När Enya har avslutat samtalet med chefen sitter hon och surar en stund. Det var inte såhär hon hade tänkt sig sina sista dagar men vad ska hon göra? Hennes kropp orkar inte med detta snabba tempo längre. Hon måste vila och må bra nu.

Anmäl
2015-08-08 12:58 #120 av: PennyTrollet

#117 #118 Den som ska föra generationen vidare är Estelle. = D

Anmäl
2015-08-08 13:20 #121 av: PennyTrollet

Nu är tvillingarnas födelsedag här. Barnen bara växer och växer och nu är det bara 3 tonåringar kvar i huset. Först ut var det Enzo som fick blåsa ut sina ljus på tårtan.

Grattis Enzo!

Enzo har växt upp till en aktiv tonåring som älskar att drömma.

Sen var det Estelles tur att blåsa ut sina ljus.

Grattis Estelle!

Estelle har nu blivit en tonåring med goda egenskaper som gärna är ute i naturen för att samla skatter.

Anmäl
2015-08-08 13:26 #122 av: PennyTrollet

Då tvillingarna har en ledig dag från skolan utnyttjar de den dagen med att göra allt som de älskar. Även fast de även får klämma in lite läxläsning mellan de roliga aktiviteterna.

Estelle bestämmer sig för att gå till en närliggande å för att testa på fiskelyckan. Först i början var det svårt att få till tekniken och fiskarna ville inte nappa. Men sen dröjde det inte speciellt lång tid förrän både det ena och det andra fastnade på kroken.

Enzo stannade inne och började öva på att spela fiol. Han är en stor musikälskare så vad passar inte bättre än att han själv kan spela ett instrument. Som alltid när man ska börja på något nytt så är det svårt. Det låter inte speciellt fint när han spelar och han själv grimaserar illa för det mesta när han hör sig själv spela. Men han tänker inte ge upp.

Anmäl
2015-08-08 21:30 #123 av: PennyTrollet

Jag tycker att det är jättekul att se alla bra inlägg-röster. Då vet jag vad ni tycker om och att det är någon som läser. = D

Anmäl
2015-08-09 10:25 #124 av: PennyTrollet

Nu när Enya har gått i pension kan hon ägna hela sin tid åt sånt hon älskar. T.ex. att skriva böcker. Så under denna "ledighet" fram tills hon blir för gammal för att kunna skriva så lär det blir många böcker skrivna i detta huset.

Anmäl
2015-08-09 10:33 #125 av: PennyTrollet

Elvis är på väg ut i livet och nu är det hans födelsedag. Han ska bli en ungdom. Han är så redo att lämna föräldrahemmet och se vad livet har att ge honom och han ska göra allt man kan tänka sig. Bättre att säga ja än nej till livet.

Grattis Elvis!

Anmäl
2015-08-09 11:02 #126 av: PennyTrollet

Enzo har haft problem med mycket huvudvärk på sistone. Kanske att skolarbetet har varit lite för tufft för honom. Men efter lite medicin mådde han mycket bättre.

Det kändes riktigt skönt att bli av med den tryckande huvudvärken. Det hade känts som att det låg en sten uppe på huvudet.

Anmäl
2015-08-09 11:51 #127 av: PennyTrollet

Då var dagen som alla fruktat här. Enyas liv är slut.

Lagom när döden inträffade kom Mats förbi, Enzo och Estelles pappa. Enzo och Estelle är i skolan när detta händer så tyvärr missade dem att säga ett sista hej då till sin mamma.

Mats gråter hejdlöst när Enya segnar ihop ute på trottoaren. Han får lite stöd av en förbipasserande som stannar och ser sorgsen ut.

Efter en kort stund kommer Döden. Han glider in och ställer sig nära Enyas kropp.

Bara en kort stund efter att Döden har kommit har det samlats en hel del människor runt om. Enya kände inte direkt någon av dem men de ställde sig runt om henne och sänkte sina huvuden. Mats kände vilket stöd han fick av de okända människorna.

Döden svingade sin lie och tog Enyas själ. Nu var hennes liv över. Det hade blivit en långt och lyckat liv. Hon hade fått många drömmar uppfyllda.

Här vilar Enya Solvarm. Hon blev 126 år gammal. Fick sju barn, två tvillingpar. Hon nådde nivå 10 i både författande och matlagning. Hon fick ett långt och innehållsrikt liv med mycket glädje och kärlek.

Anmäl
2015-08-09 12:01 #128 av: PennyTrollet

Enzo och Estelle försöker umgås med varann så mycket som de kan och orkar. Nu är de alldeles ensamma i huset. Från att ha varit fullt hus väldigt länge till att det bara är de två kvar känns konstigt. 

Anmäl
2015-08-09 12:04 #129 av: PennyTrollet

När mörkret faller lyser det så fint vid Enyas viloplats. Det känns tomt nu när hon inte finns mer. Hon var en sån stor personlighet.

Anmäl
2015-08-09 12:24 #130 av: PennyTrollet

Ånej!! Bara dagen efter att Enya dör segnar Mats ihop utanför Enzo och Estelles ytterdörr. Så hemskt för dem! Förlora både mamma och pappa inom loppet av två dagar.

Enzo och Estelle, som är hemma denna dagen, springer fram till sin pappa och bryter ihop i stor gråt. En förbipasserande stannar och beklagar sorgen.

Estelle vet inte riktigt hur hon ska hantera detta. Först chocken efter att ha förlorat sin älskade mamma och sen nu att förlora sin pappa också. Även fast han inte har bott med dem och inte direkt varit delaktig i deras liv så har han ju ändå funnits där i närheten i och med att han var deras städhjälp. 

Enzo känner sig så trasig efter dessa dagar. Hur ska han klara av att hålla sig uppe? Hur ska han klara av att gå vidare i livet efter denna traumatiska upplevelse? Någon har kramat om hans hjärta och sen slitit det ur kroppen.

Döden svingar sin lie ännu en gång och tar Mats själ.

Mats får, självklart, vila bredvid Enya. Även fast de inte kunde dela livet tillsammans så kan de nu dela döden med varandra. Enzo och Estelle är glada över att få ha sin mamma och pappa på samma ställe.

Anmäl
2015-08-09 17:10 #131 av: PennyTrollet

Efter att de hade begravt Mats bredvid Enya tog Estelle kontakt med Döden som fortfarande var kvar på tomten. 

- "Hur har du mage att göra såhär mot oss?!"

Estelle var rasande. Hon var så arg och så ledsen över hela situationen. Hon hoppade på att få ett svar av Döden på hur han tänkte när han gjorde såhär. Döden blev alldeles förskräckt när Estelle kom fram till honom på det där sättet. Han hade aldrig varit med om att en anhörig hade konfronterat honom efter ett dödsfall.

Han försökte förklara för henne varför han hade tagit både hennes mamma och pappa.

- "När din mamma dog blev din pappa väldigt ledsen. Så han ville inte leva längre. Han ville vara tillsammans med henne. Därför fick jag hämta honom också. Jag gjorde inte detta för att vara elak mot någon. Jag gjorde bara mitt jobb genom att hämta deras själar för att de skulle kunna vara tillsammans i en annan värld. De har de bra nu, tillsammans."

Estelle kände sig lite bättre, lite gladare efter att ha pratat med Döden.

- "Tack för att du tog dig tiden att prata med mig. Förlåt för att jag var arg på dig. Men jag är så ledsen efter att ha förlorat mina föräldrar samtidigt. Men om de nu har det bättre och är lyckliga tillsammans så accepterar jag det. Nu är det min tur att leva mitt liv istället."

Anmäl
2015-08-09 17:52 #132 av: fia1116

Åh vad sorgligt Storgråter

Anmäl
2015-08-09 22:11 #133 av: PennyTrollet

#132 Ja jag vet! Det var riktigt sorgligt!

Anmäl
2015-08-09 22:28 #134 av: PennyTrollet

Ett par nätter efter sin död kommer Enya på besök för första gången. Men det blir ett lugnt besök. Hon går en runda i huset, lyssnar på lite musik i köket. När solen sen går upp kryper hon tillbaka ner i jorden igen.

Anmäl
2015-08-10 13:38 #135 av: FlowerTN

Trevligt att Enya hälsar på!Skrattar

Anmäl
2015-08-10 17:21 #136 av: Charlotte Kittenheart

Följer till 100% ^^

Anmäl
2015-08-10 18:14 #137 av: Aleya

fällde en liten tår där. :(

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-08-10 21:31 #138 av: PennyTrollet

#135 Det är alltid kul och spännande när de döda kommer på besök. Men inte kul när de ska förstöra alla grejer i huset.

#136 Jättekul! = D

#137 Usch ja, jag blev lite chockad när han helt plötsligt dog strax efter henne.

Anmäl
2015-08-10 21:55 #139 av: PennyTrollet

Estelle och Enzo tar hand om sin sorg på olika sätt. Estelle har börjat med trädgårdsarbete och hon tycker om att sitta där och plocka bland ogräs, vattna växterna och skörda frukter och grönsaker. Det gör heller inget om hon fäller en tår, det gör bara gott åt växterna.

Enzo däremot sitter hellre vid datorn och pratar med andra människor som har upplevt samma sak. Andra som har blivit föräldralösa i ung ålder. Det hjälper honom en del för han kan vara sig själv och andra förstår honom.

Anmäl
2015-08-10 22:13 #140 av: PennyTrollet

Nu när inte mamma finns mer så måste Estelle lära sig hur man lagar mat. Snart är det ju bara hon i huset och sen måste hon kunna laga mat till sin familj. Hon börjar med att laga fisktaco till henne och Enzo. Det var rätt så lätt och nu är hon sugen på att lära sig mer.

Anmäl
2015-08-10 22:30 #141 av: Aleya

Hoppas det kommer gå bra för dom. :)

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-08-11 15:06 #142 av: FlowerTN

Jag med!Glad

Anmäl
2015-08-11 21:25 #143 av: PennyTrollet

Så var det dags för Enzo och Estelle att gå ett steg till i sina liv. De är på väg att bli ungdomar. Det är då livet börjar på riktigt!

Först var det Enzos tur att blåsa ljusen. Estelle stod bredvid och sköt serpentiner och tjoade.

Sen var det Estelles tur att blåsa ut ljus. Enzo hejar på.

Efter en makeover är Enzo redo att ta sig an alla äventyr i världen. Han flyttar ifrån Estelle och önskar henne lycka till i livet. Vem vet vad som kommer hända för dem båda?

Estelle får sig en makeover hon också och känner sig mer än redo att ta tag i livet.

Anmäl
2015-08-11 22:03 #144 av: PennyTrollet

Så fort Enzo hade flyttat ut gav sig Estelle ut i staden. Kollade in utbudet av killar. Först bjöd hon hem Robin. De hade en trevlig stund tillsammans men det klickade inte mellan dem men Estelle fann en ny vän.

Sen hittade hon Olof, som jobbar på biblioteket, och gick ut på dejt med honom. Det gick inte heller så bra. Efter denna dejten var han som bortblåst. Hon kunde inte hitta honom någonstans. Det var en annan som jobbade på biblioteket nästa gång hon åkte dit och såklart fanns inte hans nummer i hennes telefonbok.

Då gick Estelle till gymmet. Där hittade hon Thomas. I början av deras konversation gick det väldigt segt men när han väl gått bort från träningsredskapen hade de ett väldigt trevligt samtal.

Dagen efter bjöd hon ut honom på dejt. Den dejten gick väldigt bra. Estelle kände ett lyckorus att det äntligen gått vägen för henne efter alla dessa misslyckade träffar med killar. Hon fick äntligen sin första kyss!

Hon bjöd hem honom efter dejten och flirtandet och gosandet fortsatte där.

Estelle och Thomas hamnade i säng. Det var så hett att det slog gnistor om dem.

Anmäl
2015-08-11 22:22 #145 av: PennyTrollet

Morgonen efter gick Estelle på toaletten för att kissa. Hon tog ett graviditetstest bara för skojs skull och det visade sig vara positivt. Estelle väntar sitt första barn!!

Hon går direkt till Thomas för att berätta den stora nyheten. Han reagerar med blandade känslor. Hon är superglad över nyheten men Thomas vet inte riktigt om han ska skratta eller gråta.

Estelle och Thomas satte sig ner och prata de om den situation de hamnat i. Estelle sa direkt att hon ska ha barnet och kan mer än gärna ta hand om det själv.

- "Min mamma klarade av att ta hand om sju barn själv så det kommer även jag att klara av."

Hon var bestämd. Thomas fick göra som han ville med barnet men hon skulle inte ta bort den eller överge den.

Anmäl
2015-08-11 22:50 #146 av: PennyTrollet

Magen har växt och Estelle tycker att det är riktigt härligt att vara gravid. Men en dag när hon stod och målade en tavla började det bubbla och röra sig runt i magen. Det var inte bebisen som rörde sig utan det var något annat. Sen började hon att må illa och då förstod hon.

- "Uhh, morgonillamående såklart."

Hon sprang direkt till toaletten...

... Och kräktes.

- "Denna delen är inte rolig men som tur är är det bara en liten del av graviditeten."

Anmäl
2015-08-11 23:00 #147 av: Aleya

Nu börjas det igen. ;)

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-08-12 11:55 #148 av: FlowerTN

#147 Ja, precis!

Undrar vad det blir!

Anmäl
2015-08-12 12:21 #149 av: Aleya

#148 satsar på ev tvillingar

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-08-12 15:53 #150 av: PennyTrollet

#147 #148 Haha! = ) Japp. Nu kör vi karusellen igen. = D

Anmäl
2015-08-12 16:32 #151 av: PennyTrollet

Estelle känner sig uttråkad och det känns som evigheter tills bebisen tänker komma ut. Hon ringer efter Robin för att umgås. De är ju ändå vänner.

Under samtalets gång känner Estelle hur stämningen mellan dem förändras. Hon känner ett behov av att flirta med Robin. Hon testar och Robin tar emot det på ett bra sätt.

Att Estelle är gravid och har stor mage verkar inte stoppa någon av dem. De flirtar och gör sig till. De har en trevlig stund tillsammans.

Deras träff slutar med en kyss och ett löfte om att ses igen.

Magen växer hela tiden och Estelle njuter av sista tiden som gravid, för denna gången...

Anmäl
2015-08-12 17:03 #152 av: PennyTrollet

En tidig morgon vid frukost satte värkarna igång. Estelle försökte äta upp sin mat mellan allt det onda innan hon åkte iväg till sjukhuset.

Thomas kom till sjukhuset och mötte upp Estelle. Men han fick panik och blev alldeles förvirrad.

Estelle hade inte tid att vänta på att Thomas skulle bli klar i huvudet igen så hon gick bara raka vägen in på sjukhuset. Hon var redan ombytt och gick förbi receptionen. Hon hade ingen tid alls över för annat än att få ut denna ungen.

Nu var det Estelles tur att gå i korridoren. Även hon utan pappan till barnet vid sin sida. Men hon är stark. Hon klarar allt.

Estelle lägger sig i förlossningsapparaten och känner sig redo för detta. Nu vill hon bli mamma!

Men under förlossningen händer det något. Doktorn gör ett stort misstag och råkar plocka ut Estelles hjärta istället för bebisen. Kommer hon och bebisen att klara sig nu?

Anmäl
2015-08-12 17:11 #153 av: FlowerTN

Oj, oj, oj!Förskräckt

Hoppas det går bra!

Anmäl
2015-08-12 18:21 #154 av: fia1116

Doktorer alltså! Förskräckt Hoppas de klarar sig!

Anmäl
2015-08-12 19:13 #155 av: PennyTrollet

Doktorn rättade snabbt till sitt misstag och sydde ihop Estelle.

Klockan 15:30 föds Molly.

Så fort Estelle kommer loss från apparaten går hon fram till bebissängen och tar upp Molly.

- "Min älskade lilla flicka! Välkommen till mig. Jag var så rädd för att förlora dig. Jag kommer aldrig släppa dig nu."

Estelle kan inte sluta titta på Molly. Hon måste försäkra sig om att allting är bra med henne. Men efter en extra undersökning hos doktorn så friskförklaras Molly.

Anmäl
2015-08-12 19:27 #156 av: Aleya

Hey.... Hur kan barnet ha blivit mörkhyat? Förskräckt

Nu är jag förvirrad. Funderar

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-08-12 19:30 #157 av: PennyTrollet

#156 Estelle är brun efter sin mamma. Thomas är också brun och nån av hans föräldrar kan ha varit mörkare. Det är enda förklaringen.

Anmäl
2015-08-12 19:39 #158 av: PennyTrollet

Estelle ägnar hela dagarna åt att vara med Molly. Hon vill inte lämna hennes sida. Efter den dramatiska förlossningen är Estelle konstant orolig över att förlora Molly. Så det enda hon gör om dagarna är att mata, gosa och prata med Molly.

Anmäl
2015-08-12 20:59 #159 av: PennyTrollet

Estelle är fortfarande chockad efter förlossningen. Hon behöver en vuxens sällskap för att få lite stöd. Även fast hon älskar att vara med Molly börjar hon längta efter annat sällskap. Hon ringer därför till Robin.

De möts utanför dörren och Estelle ger honom en passionerad kyss direkt.

De fortsätter in i sovrummet. Som tur är tar Molly en lur lagom då. De har det riktigt kul resten av den dagen. Estelle älskar att få träffa en vuxen människa igen.

Morgonen efter tog Estelle ett graviditetstest.

- "Tjoho! Jag är gravid igen!"

Hon springer genast in till Robin och berättar nyheten.

- "Jag är gravid!"

- "Åh herregud! Såhär skulle inte livet sluta! Jag har panik!"

Hoppsan! Kanske inte den roligaste reaktionen på en sån nyhet.

Anmäl
2015-08-12 21:10 #160 av: Aleya

Nu hoppas jag på tvillingar. ;)

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-08-13 14:55 #161 av: PennyTrollet

Estelles intresse för trädgårdsarbete fortsätter att hålla i sig. När hon har lite tid över går hon ut till sina växter och pysslar med dem. Till och med något så tråkigt som att rensa ogräs var mysigt att göra.

Anmäl
2015-08-13 19:18 #162 av: PennyTrollet

Nu är Mollys bebistid över. Det är dags att börja skolan och lära sig en massa saker. Molly växte upp till ett barn som älskar konst.

Grattis Molly!

Anmäl
2015-08-13 20:02 #163 av: PennyTrollet

En sen eftermiddag var det dags för Estelle att föda barn igen. Värkarna tog i med full kraft direkt. Hon ringde till Robin och berättade och sen åkte direkt till sjukhuset.

Robin var där när hon kom till sjukhuset. Men han ville inte följa med in.

Estelle möttes även av läkaren som skulle förlösa henne. Då kände hon sig trygg.

Hon gick nästan omedelbart in på sjukhuset. Efter att ha pratat med sin läkare behövde hon inte anmäla sig i receptionen utan bara gå vidare till förlossningsrummet.

Den nervösa vandringen i korridoren kändes väldigt nervös idag. Estelle är rädd för att få uppleva samma sak denna gången som när hon födde Molly.

Läkaren försöker lugna Estelle medan hon lägger sig i förlossningsapparaten.

- "Detta kommer gå bra. Det är snart över."

Då svimmar Estelle...

Anmäl
2015-08-13 20:56 #164 av: Charlotte Kittenheart

Spännande :o

Anmäl
2015-08-13 22:58 #165 av: PennyTrollet

Estelle vaknade till efter en stund och lagom då blev hon mamma för andra gången.

Klockan 22:05 föds Mio.

Estelle skakar på huvudet och försöker vakna till liv efter sitt svimningsanfall. Hon kravlar upp ur förlossningsapparaten. Går fram till baljan och tittar ner på sin nya lilla bebis.  Hon tar upp honom direkt och trycker honom nära sig.

- "Äntligen är du här!"

När Estelle kommer hem med Mio efter en lång kväll på sjukhuset möts hon av Molly och en stor varm kram.

- "Jag har saknat dig massor mamma! Jag har varit så orolig."

- "Åh, gumman. Jag har saknat dig också. Men nu är jag hemma igen. Med din lillebror Mio."

Anmäl
2015-08-14 08:40 #166 av: FlowerTN

Tur att det gick bättre denna gången!

Hoppas på tvillingar snart!

Anmäl
2015-08-14 15:10 #167 av: PennyTrollet

#166 I och med att Enya fick två tvillingpar så kanske det dröjer innan nästa tvillingpar kommer. Men det är alltid kul med tvillingar. = )

Anmäl
2015-08-14 15:28 #168 av: PennyTrollet

Estelle ringer efter Håkan. Hon är sällskapssjuk och vill ha lite kärlek. Hon tycker om hans sällskap.

De avslutar träffen med en gosig kram. De kommer säkert träffas flera gånger.

Anmäl
2015-08-14 15:44 #169 av: PennyTrollet

Medan Molly är ute och leker i piratskeppet passar Estelle på att gosa med Mio. Bäst att passa på när man kan - snart är Mio stor och Molly behöver sitt. Estelle älskar sitt liv med sina barn. Hon hoppas på att det blir fler barn för henne i framtiden. Hon känner sig inte färdig ännu.

- "Åh min fina lilla pojke!"

Anmäl
2015-08-14 20:22 #170 av: PennyTrollet

Estelle bjöd hem Håkan igen. Hon saknade honom alldeles för mycket. Han hade saknat henne med.

De flirtar med varann och gör sig till.

Kyssen med Håkan är himmelsk.

De hamnar i säng och fortsätter att mysa där.

Efteråt går Håkan fram till Estelle och ger henne en kindpuss. Estelle blundar och njuter.

- "Du är så ljuvlig, Estelle."

- "Du är härlig du med, Håkan."

Lite senare går Estelle och tar ett graviditetstest. Det visar positivt. Ännu en gång är Estelle gravid.

Estelle går till Håkan, som sitter vid hennes dator, och berättar den stora nyheten.

- "Håkan, jag är gravid."

- "Så roligt! Så spännande!"

Håkan känns uppriktigt glad över att bli pappa. Han drömmer sig bort direkt och Estelle ser roat på. Hmm, man kanske skulle behålla honom...

Håkan tycker om att vara hos Estelle och det blev ännu roligare nu när han ska få barn med henne.

Anmäl
2015-08-15 11:00 #171 av: PennyTrollet

Sen Estelle blev gravid har hon blivit extra sugen på glass. Så hon sätter genast igång med att göra vaniljglass.

Hon smakar av glassen mitt i "bakningen" och den smakar ljuvligt.

Glassen hälls i en jättefin skål. Hon väljer blommor som dekoration och hallonsås till topping.

- "Mmm... Detta kommer bli så ljuvligt gott!"

Molly kommer och tar en skål med glass hon också. De njuter av glassen tillsammans.

Anmäl
2015-08-15 12:26 #172 av: PennyTrollet

Molly har hittat en ny rolig sysselsättning. Att skjuta kanon och ut kommer det bubblor. Hon står där ofta efter skolan och läxläsning.

Anmäl
2015-08-15 12:32 #173 av: PennyTrollet

Nu är Mios bebistid över. Det är dags att börja skolan och lära sig en massa saker. Mio växte upp till ett självsäkert barn.

Grattis Mio!

Anmäl
2015-08-15 12:37 #174 av: PennyTrollet

Mio går direkt fram till vaniljglassen som Estelle gjorde. Han tog en stor strut istället för i en skål. Hallonsås uppe på och en blomma instucken på sidan.

- "Åh vad gott!!"

Anmäl
2015-08-15 13:03 #175 av: PennyTrollet

Estelle tycker om att vara gravid. Hon blir överlycklig för varje barn hon får och hoppas att de blir många.

Men hon har en del jobbiga stunder under varje graviditet. Hon har inte bara vanligt illamående i början av graviditeten utan hon mår illa och kräks både i början och i slutet.

Måla är en bra sysselsättning när magen växer och växer och bara är i vägen för henne.

Men hon försöker ändå sköta sin lilla trädgård trots att magen är i vägen. Hon känner sig lycklig med livet - har lagom mycket sysslor att göra, snart tre barn och ett fint hem.

Anmäl
2015-08-15 13:41 #176 av: PennyTrollet

Estelle har haft stora problem med svår huvudvärk på sistone. Hon köpte medicin och blev genast lite bättre.

Men bara dagen efter blir hon dålig igen med samma problem. Så ännu en kur med medicin får det bli. 

Hoppas att det funkar denna gången och att sjukdomen är bort för alltid nu.

Anmäl
2015-08-15 15:31 #177 av: FlowerTN

Det vore kul om Håkan flyttade in!Skrattar

Men han får kanske inte det, eller var det bara Enya som inte fick gifta sig?

Anmäl
2015-08-15 16:11 #178 av: PennyTrollet

Nu är det dags för Estelle att föda barn för tredje gången. Hon tycker att det ska bli spännande att se vad det är för liten person som ligger inne i magen denna gången.

Estelle mår inte alls bra när hon väl kommer till sjukhuset. Hon stannade nog hemma alldeles för länge innan hon åkte så värkarna har blivit väldigt kraftfulla, jobbiga och onda nu.

Håkan har lite ångest över det hela. Han tycker inte alls om att se Estelle ha ont. Han vet inte alls hur han ska hantera denna situationen.

Han går fram till Estelle och smeker hennes mage. Pratar lugnt med henne så att hon ska få lite lindring.

Han ger henne en ljuvlig kyss innan han börjar ursäkta sig.

- "Ånej, du ska väl inte lämna mig här nu?"

Estelle flåsar mellan orden.

- "Jo, jag tror att jag måste det. Jag kommer inte klara av att se dig skrika i smärta. Jag kommer svimma."

- "Jaha, men hur tror du att jag kommer känna medan jag klämmer ut ditt barn?!"

Håkan tittar ner i backen och skakar lätt på huvuvdet.

- "Jag trodde att du var annorlunda!!"

Estelle var rasande. Hon gick med arga steg bort från Håkan och in på sjukhuset.

Estelle skulle bara klara av detta nu. Håkan var en fegis och en idiot.

Hon la sig i förlossningsapparaten och bara väntade på ögonblicket då hon skulle se sitt barn för första gången.

Anmäl
2015-08-15 16:15 #179 av: PennyTrollet

#177 Hela denna challenge går ut på att skaffa så många barn som möjligt med så många olika som möjligt. Men ibland hittar man nån kille som man gillar lite extra och då kanske man skulle skita i den regeln. För ibland är det väldigt svårt att hitta en ny kille och sen försöka få honom att vilja göra barn. Så får se hur jag gör framöver. Kanske att jag gör om mina regler och bara kör på så många barn som möjligt fast med samma kille.

Anmäl
2015-08-15 22:43 #180 av: PennyTrollet

Förlossningen gick snabbt och utan några komplikationer.

Klockan 15:45 föds Myra.

Estelle håller Myra tätt intill sig.

- "Jag är så glad för att just du kom till mig."

Anmäl
2015-08-15 22:47 #181 av: PennyTrollet

Dagarna hemma med en ny liten människa går alldeles för fort. Estelle njuter av varje minut med hennes lilla Myra. 

- "Mammas lilla fina Myra. Tack för att jag fick bli din mamma. Du är en av de finaste människorna jag vet."

Estelle gullar och pratar med Myra mest hela tiden.

Anmäl
2015-08-15 23:09 #182 av: PennyTrollet

En dag när Estelle var ute i trädgården gick Henrik förbi. Hon gick genast fram till honom och hälsade. Han var jättetrevlig och pratade mer än gärna med henne.

Estelle och Henrik fattade tycke för varann nästan direkt. De flirtade och visade ömhet för varann.

Tyvärr kom Thomas (Mollys pappa) förbi lagom då. Han tyckte inte alls om att se Estelle och Henrik ihop på detta sättet. Han slet sitt hår och skrek en massa till Estelle. Hans hjärta krossades och kärleken han kände för henne försvann direkt.

- "Hur kan du göra såhär mot mig?!"

Men det brydde sig varken Estelle eller Henrik så mycket om. De såg bara varann.

Estelle och Henrik fortsatte att flirta med varann och Thomas kunde bara inte gå därifrån. Han kunde inte släppa blicken från det betuttade paret.

- "Åh! Varför kan det inte få vara jag som är med Estelle? Varför gör hon såhär mot mig?"

Han kände sig riktigt deppig.

Estelle och Henrik fortsatte med deras träff och det slutade med att de kysstes för första gången.

Och kysstes ännu mera...

De gick in till Estelles sovrum.

Och där gick det hett till...

... Så hett att fjädrarna i kuddarna flög omkring dem.

- "Tack för en mycket härlig stund, Estelle."

- "Tack själv, Henrik."

- "Jag hoppas att det blir fler gånger."

Hmm, får väl se hur det blir med den saken...

Anmäl
2015-08-15 23:16 #183 av: PennyTrollet

Så var det dags för Estelle att ta ett graviditetstest igen. Hon hoppas på att hon ännu en gång får uppleva att vara gravid och en ny liten människa i familjen.

Hon vågar titta på testet efter en stund. Det visar positivt!

Estelle letar upp Henrik och hittar honom på gåbandet. Hon berättar glatt den stora nyheten.

- "Jag är med barn!"

Hon är så glad så hon inte riktigt vet vart hon ska ta vägen. Rösten är väldigt ljus och skrikig när hon pratar. Hon är lite nervös också för vad Henrik ska säga om saken.

- "Verkligen?"

- "Ja..."

- "Kul!"

Jaha, var det det enda? Hmm...

Anmäl
2015-08-15 23:32 #184 av: PennyTrollet

Nu är Myras bebistid över! Det är dags att börja skolan och lära sig en massa saker. Myra växte upp och blev en ensamvarg.

Grattis Myra!

Anmäl
2015-08-15 23:38 #185 av: PennyTrollet

De tre barnen Molly, Mio och Myra hänger mycket ihop. De leker tillsammans i piratskeppet och har sina platser som de trivs bäst på.

De äter tillsammans och har kul tillsammans. Estelle tycker att det är underbart att se de starka band som barnen har tillsammans. Hoppas att de banden syskonen emellan håller i sig i deras liv, även som vuxna.

Anmäl
2015-08-15 23:42 #186 av: PennyTrollet

Inte heller denna graviditet slapp Estelle att kräkas. Ingen trevlig del av det hela men det är väl sånt man får räkna med. Estelle har väl helt enkelt haft otur med att vara en sån person som kräks mycket.

Hon har tagit upp fisket igen. Hon trivs med att stå och njuta av utsikten medan hon väntar på att det ska nappa. Ibland får hon fisk och ibland inte. Men det spelar ingen roll. Hon tycker bara om att stå där.

Hon är även i trädgården och tar hand om sina plantor när tiden finns. Hon älskar det!

Och graviditeten rullar på...

Anmäl
2015-08-15 23:43 #187 av: kolpa

Hahaha, riktigt spännande berättelse, höll på med en i samma veva som Enya levde, och gjorde liknande. Hon hette Scarlett och fick 9 barn, med 3 olika pappor tror jag det blev, först 3 och sen resterande 6 barn med samma, nu är några av hennes barn större och har nya familjer och hon har 9 barnbarn  :) 

Föööljer/Följt :)

Anmäl
2015-08-16 00:06 #188 av: PennyTrollet

#187 Jag älskar det här med barn och att få döpa dem så såna här challenge passar mig perfekt. = D

Kul att du följer! Jag försöker att skriva lite nytt så att det inte blir helt och hållet samma hela tiden trots att nästan det enda de gör är att ragga upp killar, blir med barn och föder barn. = )

Anmäl
2015-08-16 00:31 #189 av: PennyTrollet

Redan dags?! Ja, tiden den bara rullar på. Nu är det dags för Estelle att bli mamma för fjärde gången. Hon åker direkt till sjukhuset.

Henrik möter upp utanför sjukhuset men han vänder direkt. Han säger inget utan bara vinkar lite grann med handen och sen åker därifrån. 

Estelle är bara så trött. Hon orkar snart inte med dessa karlar som aldrig kan ställa upp. Det kanske är dags att sluta leva på detta sättet? Vore det inte skönt med något mer stabilt...

Estelle går i sjukhuskorridoren och funderar över sitt liv. Hur vill hon leva egentligen? Lever hon som det är i hennes drömmar?

Hon lägger sig i förlossningsapparaten. Nu är det dags att föda barn!

Anmäl
2015-08-16 11:56 #190 av: PennyTrollet

Klockan 15:34 föds Millimina.

Estelle går och plockar upp Millimina för att få ha henne nära.

- "Fina lilla Millimina!"

Anmäl
2015-08-17 12:36 #191 av: PennyTrollet

Nu är det dags för Molly att växa upp till en tonåring. Hon får blåsa ut ljusen på tårtan när hon kommer hem från skolan. Myra sitter intill och gör sina läxor och bryr sig inte nämnvärt över den stora händelsen.

Estelle är numera en stolt mamma till en tonåring. Molly kunde inte bry sig mindre.

Grattis Molly!

Molly får sig en makeover och känner sig lite nöjdare med livet.

Anmäl
2015-08-17 15:03 #192 av: PennyTrollet

Estelle älskar bebisar. Hon älskar att ha en ny liten människa i huset igen. Hon lever för sina barn och vill aldrig sluta få bebisar.

- "Lilla Millimina. Du är så välkommen!"

Anmäl
2015-08-17 15:20 #193 av: PennyTrollet

Det har varit mycket med alla barnen på sistone och det är väldigt påfrestande med alla graviditeter. Så Estelle bestämmer sig för att åka till spa för att få lite fotmassage. Det är himmelskt och hon önskar att hon gjort detta för länge sedan.

- "Du är lite hård här."

- "Aj! Mmm.. Aj!"

Anmäl
2015-08-17 16:12 #194 av: PennyTrollet

Håkan kom förbi hemma hos Estelle. Han saknade henne även fast han fortfarande var arg på henne efter att ha sett henne flirta med en annan kille.

Estelle tyckte om att se honom där. Hon bad om ursäkt för att hon varit dum mot honom och så hjärtlös. De började flirta med varann och visade att de tyckte om varann.

Håkan går fram till sin dotter Myra och kramar om henne.

- "Hej pappa! Jag har saknat dig!"

- "Hej min lilla Myra. Jag har saknat dig också."

- "Jag har saknat dig Håkan."

- "Jag har saknat dig också Estelle."

De kysser varandra hett. De vill inte vara utan varandra mera nu.

Estelle frågar Håkan om han vill bli hennes pojkvän och om han vill flytta in hos henne och barnen.

- "Självklart vill jag det!"

Håkan och Estelle är som nykära igen. Precis som när de träffades och fick Myra.

Anmäl
2015-08-17 17:03 #195 av: PennyTrollet

Nu när Håkan är en del av familjen tänker han ställa upp för alla barnen i familjen, även de som inte är hans biologiskt. Så han går direkt in till Millimina när hon skriker och ger henne mat. Nu kan Estelle få en chans att göra något för sin egen skull eller bara vara med de andra äldre barnen.

Håkan älskar att gosa med Millimina och önskar innerligt att han hade varit där när Myra var liten bebis. Men nu ska han ta igen den tiden med Myra. Han ska vara en bra förebild för sin dotter Myra och hennes syskon.

- "Jag finns här för dig och dina syskon."

Anmäl
2015-08-17 17:05 #196 av: PennyTrollet

Senare den kvällen tar Estelle och Håkan igen all den tid de missat med varann...

Anmäl
2015-08-17 18:15 #197 av: PennyTrollet

Morgonen efter tar Estelle ett graviditetstest. Till hennes stora glädje väntar hon barn igen, med hennes stora kärlek Håkan.

Hon berättar genast den glada nyheten för Håkan som är med på toaletten. 

- "Så underbart!! Jag ser fram emot en till bebis med dig!"

- "Så glad jag är att ha dig här hos mig."

Nu skulle Estelle ha någon att dela denna graviditeten med. En spännande tid låg framför dem båda.

Anmäl
2015-08-17 19:04 #198 av: Charlotte Kittenheart

Vad roligt Glad

Anmäl
2015-08-18 15:14 #199 av: PennyTrollet

Håkan satsar helhjärtat på sin karriär som mixolog/bartender nu när han fått det stabilt runt omkring sig. När han inte är med Estelle eller barnen så övar han på att blanda drinkar. Han tycker att det är jättekul!

Anmäl
2015-08-18 15:18 #200 av: PennyTrollet

Nu är Milliminas bebistid över! Det är dags att börja skolan och lära sig en massa saker. Millimina växte upp och blev ett knasigt barn.

Grattis Millimina!

Anmäl
2015-08-18 15:23 #201 av: PennyTrollet

Håkan älskar att känna på Estelles stora mage och prata med bebisen. Han älskar att få vara med om detta mirakel. Han hoppas på många fler barn tillsammans med Estelle.

Anmäl
2015-08-18 21:12 #202 av: PennyTrollet

Nu är det dags för Mio att växa upp till en tonåring. Han blev firad av mamma Estelle och hon tjoade en massa. Även fast Mio tyckte att hon var lite pinsam så var det kul att bli firad.

Han blåste ut ljusen på tårtan och hade en bra födelsedag.

Mio är nu redo att ta sig an tonårslivet.

Grattis Mio!

Anmäl
2015-08-18 21:40 #203 av: PennyTrollet

Grattis Håkan på födelsedagen! Nu har du blivit en vuxen man.

Anmäl
2015-08-18 21:53 #204 av: PennyTrollet

Graviditetens slut börjar närma sig. Magen är stor och tung. Estelle vilar sig mycket och ofta.

Hon försöker ändå göra sin sysslor i hemmet. Men det går lite långsammare och det är jobbigare att ligga i trädgårdslandet när magen var i vägen hela tiden.

Ryggen värker och kroppen svullnar både här och där. Estelle är mer än redo för att föda nu.

Anmäl
2015-08-19 17:05 #205 av: Charlotte Kittenheart

Hoppas på tvillingar

Anmäl
2015-08-19 19:32 #206 av: PennyTrollet

Då var dags för Estelle att föda. Hon är lite nervös och lite spänd inför förlossningen.

Precis innan hon ska gå in på sjukhuset kommer en kraftig värk. Hon flåsar sig igenom den och längtar tills detta är över.

Hon går fram till receptionen och anmäler sin närvaro. Receptionisten knapprar in henne och Estelle önskar att hon kunde skynda sig lite. Det börjar trycka på riktigt mycket nu. Bebisen vill komma ut.

Estelle skyndar sig på i korridoren. Nu måste hon komma in i förlossningsrummet.

Håkan är väldigt förväntansfull. Han ska få vara med när hans andra barn kommer till världen. Vem är den lilla personen?

När han ser att Estelle nästa när inne i rummet börjar han springa. Han får ju inte missa detta nu.

När Håkan kommer in i rummet ligger redan Estelle i förlossningsapparaten. Han höll nästan på att missa. Han hade aldrig förlåtit sig själv för det. Det räcker med att han missade Myras födelse och bebistid.

Estelle skriker när bebisen är på väg ut och Håkan blir jätteorolig. Ska det verkligen vara såhär? Hoppas att Estelle och bebisen mår bra.

Anmäl
2015-08-19 19:40 #207 av: PennyTrollet

Klockan 10:52 föds Meja.

Estelle och Håkan är lyckliga nyblivna föräldrar.

- "Välkommen till oss lilla Meja!"

Anmäl
2015-08-19 19:44 #208 av: PennyTrollet

Grattis Estelle! Hon är nu en vuxen kvinna.

Nu när Estelle växt upp behövde hon en makeover. Hon vill se mer vuxen ut, som en ungdom längre.

Anmäl
2015-08-19 19:54 #209 av: PennyTrollet

Kärleken spirar som aldrig förr mellan Estelle och Håkan. Estelle är överlycklig över att ha detta livet - alla hennes barn och sen kärleken vid sin sida.

Anmäl
2015-08-19 20:03 #210 av: PennyTrollet

I sovrummet hänger barnens födelsebevis på ena väggen. Det är alla barnen förutom Emmett, som föddes hemma, som sitter här. Härligt att ha alla samlade på samma ställe.

Anmäl
2015-08-20 08:29 #211 av: PennyTrollet

Estelle springer genast till toaletten för att ta ett graviditetstest. Hon är så nyfiken på om hon är gravid igen. Hon vill verkligen ha ett barn till.

Efter en liten stunds väntan visar stickan positivt. Estelle och Håkan väntar sitt tredje gemensamma och Estelle väntar sitt sjätte barn.

Estelle springer in i sovrummet och berättar att de ska ha barn igen. Hon är så lycklig och förväntansfull.

Håkan blir väl inte lika överlycklig som Estelle över nyheten. Men visar inga miner alls.

- "Blev du inte glad?"

Estelle blir genast orolig.

- "Äh... Är det inte redan lite många barn här?"

- "Fem eller sex barn... Vad är skillnaden? Jag älskar alla mina barn och vill ha många barn."

- "Jag kommer finnas här för dig. Jag kommer inte lämna dig."

- "Jag älskar dig, Håkan."

- "Jag älskar dig med, Estelle."

Estelle och Håkan sätter sig på sängen och kysser varann. De vill inte vara ifrån varann och de vill inte bråka.

- "Förlåt mig Estelle."

- "Jag förlåter dig. Du är allt för mig."

Anmäl
2015-08-20 08:51 #212 av: PennyTrollet

- "Tänk att du, lilla Meja, ska bli storasyster redan."

Estelle pussar på sin dotter och hoppas att framtiden kommer gå bra när ännu en bebis kommer till familjen.

Anmäl
2015-08-20 12:57 #213 av: PennyTrollet

Nästan hela familjen samlade på ett och samma ställe. Läxläsning blandat med intag av lite mat.

Längst in sitter Mio och Molly. I mitten sitter Myra och Millimina. Längst ut sitter Håkan och Estelle.

Anmäl
2015-08-20 13:07 #214 av: PennyTrollet

Magen växer och är lika stor som vanligt. Estelle trivs med att vara gravid. Hon förstår inte hur hon kommer stå ut när hon inte kan få fler barn. Vad ska hon göra då?

Dagarna går åt till att ta hand om Meja och det blir bökigare och bökigare att hålla henne i famnen när magen är i vägen.

Men Estelle är mer än nöjd med livet. Trots att Håkan kanske inte var jätteglad över att det kommer ett barn till i huset så tänker i alla fall inte hon vara sur för det. Estelle ska ha en bebis till och det med eller utan Håkan.

Trots att ryggen värker och alla sysslor är så mycket jobbigare nu i slutet av graviditeten så kämpar Estelle på. Hon ser för det mesta det positiva i allt. Man kan ju inte gå omkring och tänka på alla svårigheter hela tiden. Det har hennes mamma Enya lärt henne. Man klarar mer än vad man tror...

Anmäl
2015-08-20 16:49 #215 av: FlowerTN

Kul att Håkan flyttade in!!!GapskrattarTummen upp

(Har läst på min mobil så jag har inte kunnat kommentera...)

Anmäl
2015-08-20 18:06 #216 av: PennyTrollet

#215 Kul att du tycker det. = D Det blev lite roligare med honom i familjen då det inte blev lika tjatigt som med alla dejter med olika killar.

Anmäl
2015-08-20 18:24 #217 av: PennyTrollet

Nu är Mejas bebistid över! Det är dags att börja skolan och lära sig en massa saker. Meja växte upp till ett hetlevrat barn.

Grattis Meja!

Anmäl
2015-08-20 18:59 #218 av: PennyTrollet

En kväll när Estelle njuter av en bit mat i favoritfåtöljen börjar det göra ont i magen. Hon tror inte att det är magknip så det är nog dags att föda barn.

Hon ringer till sjukhuset och säger att hon är på gång in. Detta kan ju gå fort...

Direkt när Estelle kommer till sjukhuset får hon på sig en sjukhusrock och går direkt in. Hon har ingen tid över till att stanna utanför i evigheter.

- "Jag känner inte för att föda barn ute på trottoaren."

Håkan får panik som vanligt och är väldigt orolig.

När han upptäcker att Estelle redan har gått in börjar han springa omkring i korridorerna för att se vart hon tagit vägen. Tillslut hittar han rätt förlossningsrum.

Estelle ligger redan i förlossningsapparaten när Håkan stormar in och bebisen är nästan här...

Anmäl
2015-08-20 21:15 #219 av: PennyTrollet

Klockan 16:32 föds Madicken

Familjen består nu av 6 härliga barn - 1 pojke och 5 flickor.

Anmäl
2015-08-20 21:24 #220 av: PennyTrollet

Madicken blev mött av en stolt och glad storasyster. Molly tog genast hand om Madicken och tyckte att det var så härligt att få göra det.

Anmäl
2015-08-20 21:33 #221 av: PennyTrollet

Nu är det dags för Myra att växa upp till en tonåring. 

Mamma Estelle är med och firar hennes födelsedag med tårta och serpentiner.

Myra är nu en tuff tonåring som är lite klumpig men lär sig nya saker väldigt fort.

Anmäl
2015-08-20 21:42 #222 av: PennyTrollet

Trots att Håkan var lite emot att få ett barn till så är både hans och Estelles kärlek för lilla Madicken oändlig. Ingen av dem skulle kunna tänka sig ett liv utan henne.

Anmäl
2015-08-21 08:44 #223 av: PennyTrollet

Tonåringarna har hittat sina olika favoritsysselsättningar.

Mio tycker om att spela schack. Han sitter där så fort han får lite tid över. Han får ibland sällskap av Molly eller Håkan.

Myra älskar att spela gitarr. Även fast de omkring henne kanske inte uppskattar hennes falska toner så ska hon lära sig att spela bättre.

Molly gillar att träna. Att springa på gåbandet och svettas ger henne ett inre lugn. Ett bra sätt att få ordning på alla känslor som rör sig inuti.

De små flickorna, Millimina och Meja, gillar att prata om allt möjligt - kompisar, skolan, lekar och pojkarna i skolan. De tycker även om att leka tillsammans i piratskeppet.

Anmäl
2015-08-21 09:50 #224 av: PennyTrollet

Nu är Madickens bebistid över! Det är dags att börja skolan och lära sig en massa saker. Madicken är ett barn som älskar naturen.

Grattis Madicken!

Anmäl
2015-08-21 10:05 #225 av: PennyTrollet

Så var det dags för Molly att ta ett stort steg i livet. Hon är på väg att bli en ungdom. Det är då livet börjar på riktigt!

Grattis Molly!

Molly är en ordentlig ungdom.

Anmäl
2015-08-21 10:14 #226 av: PennyTrollet

Estelle har haft mycket med barnen på sistone och Håkan har haft det mycket med jobbet. Så nu när de inte har någon bebis och barnen är i skolan har de äntligen tid för varandra. De myser och kysser varann och har det trevligt tillsammans.

Estelle njuter av att ha ensamtid med Håkan. När alla barnen är hemma är det kaos med alla som springer omkring och ska ha hjälp med både det ena och det andra så då hinner Estelle och Håkan knappt se varann.

- "Älskar dig Håkan."

- "Älskar dig med Estelle. Jag älskar livet med dig."

Anmäl
2015-08-21 11:25 #227 av: PennyTrollet

Ett par dagar efter ensamtiden med Håkan upptäcker Estelle att hon är gravid igen. Denna graviditet var inte alls planerad. Håkan var ju emot ett barn till när Madicken låg i magen så ännu ett barn kändes ännu värre.

Vad ska Estelle göra nu? Hon går inte och berättar för Håkan om att hon är gravid. Det vågar hon inte...

Anmäl
2015-08-21 17:21 #228 av: FlowerTN

Kul!

Undrar Håkans reaktion...Gapskrattar

Anmäl
2015-08-21 20:56 #229 av: PennyTrollet

Myra.

Mio.

Håkan.

Estelle.

Meja.

Madicken.

Millimina.

Anmäl
2015-08-21 21:30 #230 av: PennyTrollet

Estelles mage har börjat växa. Nu är det svårt för henne att dölja den för Håkan men hon försöker att undvika honom. Han är mycket upptagen med sitt jobb och att öva när han är hemma så än så länge har han nog inte märkt något.

Anmäl
2015-08-21 21:35 #231 av: PennyTrollet

#228 Ja det ska bli riktigt kul att se. = )

Anmäl
2015-08-21 21:52 #232 av: PennyTrollet

Nu är det dags för Millimina att växa upp till en tonåring.

Storasyster Myra är med och firar genom att kasta serpentiner omkring Millimina.

Grattis Millimina!

Millimina är nu en utåtriktad och snabblärd tonåring.

Anmäl
2015-08-21 22:44 #233 av: PennyTrollet

Estelle har börjat glädja sig i smyg över den kommande bebisen. Hon har fortfarande inte pratat ordentligt med Håkan över att de ska ha en bebis till. Han vet säkert om det men han verkar inte låtsas om det. Magen är så stor nu så han borde ha sett den.

Magen pekar åt alla håll. Bebisen är snart här och Estelle börjar bli riktigt nervös över hur Håkan kommer att reagera när det är dags för henne att föda och hur han sen kommer behandla barnet. Även fast det är hans barn så kanske han kommer förskjuta barnet. Inte vilja ha det alls.

Anmäl
2015-08-21 22:49 #234 av: PennyTrollet

Millimina har börjat intressera sig för trädgårdsarbete, precis som hennes mamma. Så när Estelle har mycket annat att göra eller inte mår så bra så hjälper gärna Millimina till med att rensa ogräs, vattna eller skörda växterna.

Anmäl
2015-08-21 22:58 #235 av: PennyTrollet

Så var det dags för Mio att ta ett stort steg i livet. Han är på väg att bli en ungdom. Det är då livet börjar på riktigt!

Mio går ut i köket och fixar en tårta med ljus till sig själv. Alla andra i familjen ligger och sover så han får fira alldeles själv.

Grattis Mio!

Mio är nu en dyster ungdom.

Anmäl
2015-08-21 23:24 #236 av: PennyTrollet

Estelle är ute och jobbar i trädgårdslandet på förmiddagen och mitt i rensandet av ogräs känner hon hur det hugger till i magen. Hon blir genast väldigt rädd och väldigt nervös. Så var dagen här då. När hon får reda på vad Håkan tycker om allt detta. Nu kan han väl inte vara tyst och ignorera det hela.

Håkan hänger med till sjukhuset men blir alldeles chockad över att han missat helt och hållet att Estelle är gravid. Han trodde bara att hon hade ätit lite för mycket på sistone.

- "Hur ska jag klara detta?"

Estelle har inte lust med att stanna kvar ute med en chockad Håkan. Hon vill inte ta tag i det nu utan försöker fokusera på att föda fram ett barn. Hon skyndar sig in på sjukhuset.

Hon anmäler sig i receptionen men får kraftiga och hemska värkar medan hon står där. Hon vill bara in och föda nu. Estelle orkar inte mer nu. Hon är så rädd...

Estelle kämpar på genom sjukhusets korridor. Känslorna är mer utanför kroppen än innanför. Hon vet inte riktigt om hon ser fram emot att bli mamma igen eller om hon bara är rädd, rädd för precis allt.

Hon lägger sig i förlossningsapparaten. Håkan står bredvid men tittar inte på Estelle. Estelle börjar gråta. Och hon kan inte sluta att gråta...

Anmäl
2015-08-21 23:44 #237 av: PennyTrollet

Klockan 17:01 föds Molle.

Estelle gråter och gråter. Hon klarar inte av att titta på sin nyfödda son ännu. Håkan står bredvid och ojar sig. Han vet inte alls vad han ska göra med denna situationen. Han har fått en son.

- "Herregud!" 

Håkan är i panik och chock medan Estelle bara gråter.

Men tillslut reser sig Estelle upp ur förlossningsapparaten. Hon går fram till den lilla baljan. Tårarna har slutat rinna nu. Det enda hon kan se är den lilla nya bebisen som ligger där. Hon tar upp Molle och håller honom så nära hon bara kan.

- "Jag älskar dig min son."

Estelles tårar börjar rinna igen men av glädje denna gången. Hon är glad över att ha fått ännu ett barn. Håkan har gått ut ur rummet. Han klarade inte av det.

Anmäl
2015-08-22 08:45 #238 av: PennyTrollet

Molle möttes av en glad Millimina när han kom hem från BB med sin mamma och pappa. Millimina är överlycklig över att ha fått en lillebror. Hon visste om att det skulle komma ett syskon till och hon längtade massor.

- "Nu är du äntligen här lillebror. Jag har längtat efter dig massor."

Anmäl
2015-08-22 08:47 #239 av: FlowerTN

Oj, oj, oj!Förskräckt

Undrar hur konsekvenserna blir!

(Snart är det nog dags att fortsätta i en annan tråd...)

Anmäl
2015-08-22 08:55 #240 av: PennyTrollet

#239 = ) Spännande!

Hur många inlägg kan man ha i en tråd innan man måste göra en ny tråd?

Anmäl
2015-08-22 09:48 #241 av: LottaV

Max #300 kan man ha!

Anmäl
2015-08-22 16:00 #242 av: PennyTrollet

#241 Då får jag fixa en del 2-tråd när jag har kommit dit. = )

Anmäl
2015-08-22 19:28 #243 av: PennyTrollet

- "Varför gjorde du så?"

- "Det är inte bara mitt ansvar att vi inte ska ha barn."

Håkan ställer Estelle mot väggen angående Molle.

- "Men jag ville inte ha fler barn. Varför pratade du inte med mig om det?"

- "Just därför att jag visste att du skulle bli arg."

Håkan sätter sig i sängen och surar. Han vänder Estelle ryggen medan Estelle kämpar för att försöka förklara.

- "Jag älskar alla mina barn. Aldrig att jag skulle ta bort ett barn bara för att en kille säger det."

- "Men har inte jag något att säga till om alls?"

- "Nej, egentligen inte. Även fast jag verkligen skulle vilja att du vill ha barn lika mycket som jag."

- "Snälla, söta Håkan. Jag älskar dig. Jag ber verkligen om ursäkt. Det var inte meningen att lura dig men jag vet inte hur jag annars skulle ha gjort. När jag fick redan på att jag var gravid blev jag både glad och rädd. Förlåt mig..."

- "Låt mig va!"

Estelle sov ensam i dubbelsängen...

...medan Håkan sov inne i barnens rum den natten.

Anmäl
2015-08-22 19:43 #244 av: PennyTrollet

Estelle är upptagen och barnen är i skolan. Då måste Håkan ta hand om Molle. Han kan ju ändå inte låta pojken svälta.

Han tar motvilligt upp Molle ur hans säng. Ger honom en flaska mat. Tittar på honom och känner efter.

- "Även fast jag inte hann förbereda mig på din ankomst så får jag väl lära mig att acceptera att du är här. Börja älska dig precis som jag älskar de andra barnen."

Anmäl
2015-08-22 19:49 #245 av: PennyTrollet

Det gick lite hett till när Håkan stod och blandade drinkar. Hela baren och lite av gräset brann. Som tur var höll sig barnen på avstånd och Håkan kunde släcka elden efter en stund.

Anmäl
2015-08-22 19:55 #246 av: PennyTrollet

Nu är Molles bebistid över! Det är dags att början skolan och lära sig en massa saker. Molle växte upp till ett elakt barn.

Grattis Molle!

Anmäl
2015-08-22 20:02 #247 av: PennyTrollet

Estelle tycker att det är jättekul att Millimina delar hennes intresse för trädgården. Så när Millimina kommer ut och hjälper Estelle med att rensa ogräs blir hon jätteglad.

Anmäl
2015-08-23 11:41 #248 av: PennyTrollet

Nu är det dags för Meja att växa upp till en tonåring. 

Grattis Meja!

Meja växte upp till en sällskapssjuk och utåtriktad tonåring.

Anmäl
2015-08-23 11:54 #249 av: PennyTrollet

Så var det dags för Myra att ta ett stort steg i livet. Hon är på väg att bli en ungdom. Det är då livet börjar på riktigt.

Grattis Myra!

Myra är nu en ungdom som älskar att läsa böcker.

Anmäl
2015-08-23 12:02 #250 av: PennyTrollet

Det är dags för Håkan att gå ytterliggare ett steg framåt i livet. Grattis på födelsedagen!

Samma dag är det dags för Madicken att fira sin födelsedag. Grattis!

Håkan är nu en gammal man. 

Madicken är nu en huslig och romantisk tonåring.

Anmäl
2015-08-23 12:19 #251 av: Charlotte Kittenheart

Du måste nog göra en ny tråd snart Oberörd

Anmäl
2015-08-23 12:19 #252 av: PennyTrollet

Estelle fyller år och hon ska ta ett steg framåt i livet.

Hon är nu en gammal kvinna och redo att börja ta det lugnt.

Anmäl
2015-08-23 12:21 #253 av: PennyTrollet

#251 Japp, jag får göra det. = )

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.