03. Fel/buggar med spelet

Simmar får ingen ambination...TS2

2015-08-20 17:00 #0 av: Simssis

När jag spelar sims 2 och växer upp några av barnen till tex tonåring så får jag möjlighet att välja om NPC som min sim känner också ska växa upp och väljer jag att dem ska göra det och sedan bjuder dem på dejt, flyttar dem till universitetet etc. så har de ingen ambination, de har fortfarande växa upp ambinationen. Hur löser jag detta? Finns det något mod som korrigerar detta?

Anmäl
2015-08-21 07:05 #1 av: Mitchika

Jag vet inte om det finns någon mod som fixar det problemet, men det borde gå att fixa på simmar du spelar på i alla fall! Det finns en belöning man kan köpa för livslång lycka där du själv kan välja och ändra simmarnas ambitioner. Jag har inte spelet igång och det är dessutom på engelska på den här datorn, så jag minns tyvärr inte vad namnet är för stunden.

Det kostar inte många poäng (har för mig att det är 1500), men jag rekommenderar att dina simmar har minst guldnivå på sin ambitionsmätare.. såvida du inte är väldigt förtjust i Varm Macka-ambitionen. Glad

Det borde lösa problemet för dom enstaka simmarna i alla fall. Hur man fixar/stoppar det från att hända från första början vet jag tyvärr inte. Det låter som om det kan vara korruption i kvarteret, men det är svårt att säga säkert. Ledsen

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2015-08-22 16:29 #2 av: Simssis

okej, tack så mycket för ditt svar Mitchika jag tror jag vet vilken belöning det är du menar, jag ska prova med den och se om det funkar. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.