17. Legacy & Historier

Legacy McNeel

2015-12-08 21:52 #0 av: CamC

Introduktion
Att Nella och Henry skulle gifta sig stod klart redan den dagen de fötts. Deras familjer hade känt varandra sedan urminnes tider. Husen delade trädgård till en början men sedan hade de byggts samman till ett och tillsammans hade de skött om familjernas behov. Nu var det dock dags för förändring. Det nygifta paret skulle bege sig till ett eget boende, det fanns inte längre plats för dem i det kollektiv som de växt upp i. Resan till huset var kort men skräckinjagande. Det var första gången de båda hade varit utomhus, någonsin! Med hjärtat i halsgropen vred Henry om nyckeln i låset och öppnade dörren. Väl innanför dörren pustade de båda ut. Nu behövde de aldrig gå ut mer igen. De kunde leva sina liv där inne i huset. Nella lade armarna om sin man och log. De trivdes bra ihop trots arrangemanget och deras intressen var ganska lika ändå. Huset hade köpts via telefonkontakt och nyckeln hade levererats i föräldrarnas brevinkast. Och nu var de alltså här. I deras eget hem -nu kunde livet börja!

Anmäl
2015-12-08 22:48 #1 av: LottaV

#0 Det här vill jag följa med på denna resa och se vad som händerSkrattar

Anmäl
2015-12-09 11:23 #2 av: CamC

#1 Vad roligt att du följer! :)

Anmäl
2015-12-09 14:26 #3 av: sims 3

#0  jag följer med.

det ser roligt ut att följa.

Anmäl
2015-12-13 12:01 #4 av: CamC

Lär känna Nella och Henry McNeel.

Nellas högsta önskan förutom att ha ett lugn och skönt liv inomhus med sin make är att bli en extraordinär målare. Hon föddes med egenskaperna ensamvarg, galen och konstintresserad. Från hennes ambition har hon även fått egenskapen drömmare. Det finns inget staffli i huset men hon hoppas kunna beställa ett från postorder sedan när de fått ihop nog med pengar.

Henry och andra sidan skulle verkligen vilja bli mästare över trädgården. Han ärvde egenskaperna ensamvarg, galen och romantisk. Trädgårdsambitionen fick honom även att vara en bra samlare, en egenskap som han aldrig skulle få nytta av. 

Anmäl
2015-12-17 08:28 #5 av: CamC

Såhär ser deras hus ut uppifrån. Det är ganska stort men överflöd av möbler hade det då inte. 

Anmäl
2015-12-17 08:34 #6 av: CamC

Paret hade fått frön med sig från sitt barndomshem och det fanns ingen tid att förlora på att plantera dem. Skörden skulle vara deras enda inkomst framöver. Det märktes att Henry var i sitt rätta element då han visslade och nynnande när han vattnade de nyplanterade plantorna. Nella var inte riktigt lika förtjust men hon hjälpte till så gott hon kunde ändå. 

Anmäl
2015-12-17 08:39 #7 av: CamC

Henry hade inte fått lära sig att laga mat men nu var det dags att försöka. Allting gick fel! Han tappade saltkaret rakt i bunken och pannkakssmeten flög åt alla håll. Han suckade högt för sig själv - det skulle ta lång tid att lära sig att göra det här utan att skvätta ner hela köket. Det blev bara mat för en person så Nella rörde ihop en grönsallad till sig själv. Hon skar sig lite men annars gick det bra. Nu kunde de äntligen äta!. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.