02. Eget innehåll

Sims 3 husdjur

2016-02-07 20:25 #0 av: anordstrom

Hur många husdjur får man ha? Har hört att man max kan ha 10 individer (alltså alla människor +djur ) stämmer det?
Sen hur fungerar det om man ska starta uppfödning kan man sälja valpar/föl osv?
Hur fungerar häst tävlingarna får man ex styra i hoppningen eller hur fungerar det?
Tacksam för alla svar är grymt nyfiken och får snart hem spelen!

Anmäl
2016-02-07 20:33 #1 av: Calcifer

Man kan ha åtta simmar och åtta djur, om jag inte minns fel.

Ja du kan sälja valpar, föl, etc. Starta uppfödning, ptja, ha två hundar och få dem kära och kör på. :P

Nej du styr inte under tävlingarna. Hästen och simmen går in i huset och sen sker tävlingen lite som när barnen är i skolan etc.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2016-02-07 20:35 #2 av: Alvirpo

Du kan ha totalt 10 hushållsmedlemmar, varav max 8 simmar. Hästar kan säljas på ridcentret, hundar och katter kan man dock bara adoptera bort. Hästtävlingarna fungerar så att när man ridit dit, så får man typ välja vilken taktik man vill använda, och sen under tävlingens gång så ser man typ en lista på alla deltagare och hur man ligger till. Man rider inte själv. Lycka till! Skrattar

/ Angelica

People cry, not because they're weak, but becasue they have been strong for too long

Anmäl
2016-02-07 20:45 #3 av: anordstrom

Men med hushållsmedlemmar menas det med djur också då alltså?

Anmäl
2016-02-07 20:53 #4 av: Mitchika

Du kan ha max 10 familjemedlemmar i hushållet, det innefattar husdjur också. Glad

Maxantalet simmar är 8, maxantalet husdjur är 6, däremellan kan du blanda hur du vill. Du kan ha 4 simmar och 6 husdjur, 5 simmar och 5 husdjur, 8 simmar och 2 husdjur, men du kan inte överstiga max 6 husdjur eller max 8 simmar. Det kan inte vara mer än totalt 10 familjemedlemmar i hushållet heller. Glad

Du kan starta uppfödning, men det finns ingen karriär eller ett företag för det. Hundvalpar/kattungar kan adopteras bort eller flyttas ut till andra hem, men inte säljas vad jag kommer ihåg. Hästar däremot kan du sälja till ridcentret (minns inte om det går när dom är föl eller om dom måste vara vuxna för det), så det är väl den mest lönsamma formen av djuruppfödning i trean. 

Tävlingar får du inte styra i, men du får själv rida in din häst med simmen (styra hästen och ryttaren som du styr en sim) och träna hoppning och snabbhet för att den ska göra bra ifrån sig i tävlingarna. Bygg tävlingsbanor med hinder och träna upp hoppfärdigheten, en tävlingsbana för galoppfärdigheten eller bara låta hästen springa runt och få upp galoppfärdigheten på egen hand. 

Däremot kan du påverka tävlingen genom att välja hur du vill att ryttaren ska rida. Det är tre inställningar som kan vara avgörande för om ditt ekipage vinner eller förlorar. Kul att experimentera med, men det får ingen större vikt förrän ekipaget börjar tävla i högre nivåer. Du får inte se tävlingarna, bara en tavla med ekipagens namn och placeringar. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-02-07 21:11 #5 av: anordstrom

tack för alla svar! synd att man inte kan ha så många djur hade hoppat att man kunde ha en större hästuppfödning eller något sådant :/

Anmäl
2016-02-08 04:56 #6 av: Bara Anna

Det finns moddar för allt! 😜 Om du kan tänka dig att Modda ditt spel så finns det både mods som gör att du kan ha fler simmar/husdjur och mod som gör att du kan sälja hund/katt i affär. Googla NRAAS!

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl