03. Fel/buggar med spelet

Sims 3 vill inte!!

2016-02-24 20:17 #0 av: Moaandersson

Mitt sims 3 började lagga nåt otroligt för nästan ett halvår sen. Spelet fryser när jag börjar spela med simmarna, det kommer liksom upp en ruta på skrivbordet som inte syns i spelet men pilen ändras från simspilen till vanliga datorpilen när jag för datormusen över skärmen. Svårt att förklara! Sen stängs spelet ner och denna ruta försvinner så jag ser inte vad det är som stör!

Kan någon snälla hjälpa mig, har inte kunnat spela på jättelänge!

Anmäl
2016-02-25 23:34 #1 av: Aniara14

#0

1. Vad har du för dator? Skriv fabrikat och fullständigt modellnamn -och nummer, och/eller lägg in en länk till den här.

2. "det kommer liksom upp en ruta på skrivbordet som inte syns i spelet men pilen ändras från simspilen till vanliga datorpilen när jag för datormusen över skärmen. Svårt att förklara!"

Ta en skärmbild på detta, och lägg in den här så blir det nog lättare att gissa vad det kan bero på.

An ounce of prevention is worth a pound of cure

Anmäl
2016-02-28 23:49 #2 av: [Tamani]

Prova klicka på windows knappen på tangentbordet eller ändra till fönsterläge i spelet, har du moddat spelet? Isf ta bort de senaste installerade moddsen :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.