2016-03-20 13:48 #0 av: SimsBrooke

Att skriva på ett forum är alltid roligt, att få dela med sig av det man skapar och ställa frågor när man får problem med ett spel eller något annat.  Jag har sett vid flera tillfällen att många skriver en väldigt betydelselös rubrik på sina inlägg.

Saker man bör tänka på är:

  •  Skriv inte din text eller rubrik med VERSALER, det ser väldigt otrevligt ut och anses som att man skriker på internet. Att skriva med versaler till exempel i Rubriken där alla ser gör inte att man får snabbare svar.
  • Rubriken ska vara relevant till vad din text handlar om, har man svårt att komma på en rubrik just när man gör ett inlägg, vänta då med rubriken och skriv ditt inlägg och läs igenom det du skrivit så kanske en rubrik dyker upp.
  • Svordomar på The sims Ifokus får inte förekomma, ser sajtvärden eller medarbetarna att det förekommer svordomar i någon text redigeras svordomen bort. Vi meddelar oftast i tråden när vi har gjort en ändring. Vi redigerar naturligtvis inte hela ditt inlägg utan bara svordomar.
  • Att putta upp en av sina trådar som har hamnat på sida 2 och inte syns på första sidan är en bra grej att göra. Men har du skrivit ett inlägg 09.00 och puttar upp tråden 09.25 eller 16.00 och puttar upp tråden 16.25 måste vi be dig att lugna dig lite. Jag förstår att man vill ha svar på sina frågor om man väl sitter och spelar, men det tar oftast upp till 24 timmar innan man kan få svar, så man måste ha lite tålamod.