15. The sims 4

Restaurang-game pack och barnprylpaket!

2016-04-19 19:10 #0 av: Eawysims

TheSims på youtube har nu släppt en video där vi får se vad som kommer att komma till Sims 4. I videon får vi se att under våren kommer det att släppas ett nytt game pack med temat restaurang och under sommaren kommer ett prylpaket som fokuserar på barnen.

Vad tycker ni om detta? Blir ni glada eller känner ni att det finns något annat som ni skulle vilja ha till Sims 4? Själv blev jag jätteglad över nyheterna, skrev lite mer ingående i min blogg om det.

Anmäl
2016-04-19 19:23 #1 av: Mitchika

Nej känner jag bara. Det känns verkligen som om dom börjat dela upp allting så mycket som det bara går i gamepacks, prylpaket och expansioner bara för att tjäna mer pengar. Jag började känna så här redan efter "Get together"-expansionen och nu förstärks bara känslan. Vilar huvudet i handen

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-04-19 19:26 #2 av: Eawysims

1# Håller med lite om Get together, var en av de som trodde de skulle vara jättebra när alla andra inte riktigt fattade vad det skulle handla om och därför inte ville köpa det. Det känns som expansionerna till Sims 4  innehåller mycket mindre än till 3an, samtidigt så gillar jag ju att det kommer nya saker nästan varje månad så är lite kluven om vad jag tycker. Känns dock som att restauranger och barnprylpaketet kommer passa mig perfekt.

Anmäl
2016-04-19 20:37 #3 av: [Lilyz]1

Jag vill inte ha game packs och stuff packs, jag vill ha riktiga expansioner! Ledsen Ge mig djur! Värdelöst att spela i en värld där man inte ens kan ha husdjur. Lipar

Anmäl
2016-04-19 20:43 #4 av: Eawysims

#3 De verkar arbeta med att göra djur, har sett att de frågat på någon Facebooksida om vad vi som spelar vill ha i en husdjursexpansion. Har även sett att de gjort en undersökning om det. Hoppas på de tar sin tid med att göra den expansionen så den blir riktigt bra.

Anmäl
2016-04-20 05:23 #5 av: Bara Anna

Känner väl att för Resturang etc så är det alldeles för lite information för att säga något än. Men övriga gp's har givit många spännande spel-möjligheter om än något dyrt.

Gällande barnprylar så skulle jag såklart mycket hellre ha toddlerd än nya kläder till dem....

Men jag har tillräckligt med självkännedom för att veta att jag kommer att köpa båda så fort som det bara är möjligt...

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2016-04-20 11:13 #6 av: Eawysims

#5 Hoppas på att det blir rätt fritt med restauranger, typ att det kan vara olika sorters restauranger. Sen hade det varit kul om man kunde äga sin egna.

Vill också ha småbarn till Sims 4, saknar de jättemycket. Den senaste tiden har jag gjort asmycket cc-shopping till bara småbarn.

Anmäl
2016-04-21 12:10 #7 av: Lizelda

Rätt less på fyran.. Det kommer egentligen inga nya grejer med alla paketen men ändå kostar de nästan lika mycket som expansioner!

"Be proud of your scars, they're proof of a fight you never lost."

HundarBortskänkes, Ridsport, AkvariefiskFurry Paws

Bloggar om min assistanshund på Tassa Bredvid

Anmäl
2016-04-21 12:22 #8 av: Eawysims

#7 Tycker priset är rätt bra på Sims 4, i alla fall om man jämför med hur store var till Sims 3. Tycker dock att Sims 3 hade bättre expansioner, de innehöll mer (att göra) kändes det som iaf.

Anmäl
2016-04-21 23:24 #9 av: Aniara14

#8 Fast man kunde/kan ju få Store-grejor helt gratis om man "kollar" på reklamvideos, och samlar bonus SimPoints. Och dessutom använder sig av Daily Deals, Complete a set-rabatten och veckorean för att få ut så mycket som möjligt av SimPointsen.

Det gjorde i alla fall jag, och har därmed sluppit betala nåt alls för större delen av allt Store innehåll.Glad

Anmäl
2016-04-21 23:28 #10 av: Eawysims

#9 Sant, det är något som jag gör nu. Tror dock inte de gick att göra förut, utan det är något som kommit senare? Är osäker. Kolla reklam alltså. Fast nu när jag tänker efter så kanske jag inte hade tyckt det var så dyrt för stunden ifall min Sims 3 Launcher hade funkat som den skulle när de uppdaterade store (det gick inte att ladda ner för gick inte att logga in via launchern eller i spelet). Det känns dyrt nu när det är så mycket som man vill ha.

Anmäl
2016-04-21 23:37 #11 av: Lizelda

Var hittar ni dessa reklamvideos? :O

"Be proud of your scars, they're proof of a fight you never lost."

HundarBortskänkes, Ridsport, AkvariefiskFurry Paws

Bloggar om min assistanshund på Tassa Bredvid

Anmäl
2016-04-21 23:39 #12 av: Aniara14

#10 Dom här blåa rutorna för bonus SimPoints började komma så smått här i Sverige under våren 2014, sen var det ett uppehåll på ca 3-4 veckor och sen satte det igång på allvar. Glad

En riktig störtflod av blå rutor var det under hela sommaren och hösten 2014, så det tog inte så länge innan jag hade köpt allting där.Glad

Himla lättnad ifall dom skulle lägga ner Store rätt som det är, då gör det inte lika mycket som det hade gjort om jag hade haft en massa grejor kvar att skaffa.Glad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.