03. Fel/buggar med spelet

Dom är borta, men ändå kvar SIMS 3

2016-05-01 11:14 #0 av: JuliaSims

jo, de vuxna i mitt hushåll fick erbjudande att åka på på semester. Jag klickade såklart ja, men de åkte aldrig iväg. de är fortfarande kvar  i huset och går att spela men, men om man ska skriva in sig i universitetet eller ska resa till framtiden står det att dom redan är bortresta. och när man öppnar vänlistan så är dom "gråa" alltså att dom är bortresta. dom har varit det i ca 1sim månad och kommer inte tillbaka! jag vill få tillbaka dom! jag har försökt med resetsim, men det fungerar inte.. jag vill verkligen inte ta bort den familjen eftersom jag har gått så långt med den.. snälla vet någon vad som har hänt?

Anmäl
2016-05-01 11:57 #1 av: Eawysims

Har du testat att gå till din Saves-mapp, du hittar den i Mina dokument > Electronic Arts > The Sims 3 > Saves. Sedan kollar du efter en mapp som heter samma sak som du namngett din sparfi (dvs namnet.sims3). Lägg den sedan på skrivbordet och byt namn på filen som heter likadant som sparfilen du nyss la på skrivbordet men slutar med ".backup" till samma namn som filen hade som du la på skrivbordet (dvs ta bort .backup och byt ut till .sims3). 

Det kan hända att du förlorar lite av ditt spel, det beror på när spelet senast gjorde en backup. Det jag förklarade gäller endast för windows och kan därför vara lite annorlunda på mac.

Anmäl
2016-05-01 15:27 #2 av: JuliaSims

#1 ja det har jag testat. det fungerade tyvärr inte :(

Anmäl
2016-05-01 16:23 #3 av: Eawysims

Någon skrev detta i ett forum "You can go to edit town mode, save household, evict your family, place the new saved family and play as the same family. They are the same people, have the same careers, and keep their jobs." har du testat det?

Anmäl
2016-05-03 18:15 #4 av: JuliaSims

Ska genast testa det!👌

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.