21. Spelhjälp

Problem med Social Events (TS4)

2016-05-23 13:11 #0 av: Maleficum

Försöker få till guld på alla Social events men har problem med några av dem. Det jag har störst problem med är när man får upp att dem ska lyssna på klassisk musik tillsammans men jag lyckas aldrig få till det! Några tips på hur man ska göra? Får bara upp att dem kan "Appreciate classics together" (har engelsk version av spelet) men det registreras inte som att de lyssnar (brukar även ha problem när de ska lyssna på annan musik också men det har jag lyckats få till enstaka gång), kan inte heller få dem att lyssna om något tex spelar piano. Har bara en Sim i detta hushåll så kan ju inte själv uppmana dem att lyssna (funka bättre att klara i hushållet där jag har 5). Date och Bröllop är de ända jag hittills lyckats få guld i, övriga har jag bara silver (utom födelsedag för den har jag inte testat än).

Återupptog lite spelande häromdagen men har haft uppehåll på typ ett år så minns inte riktigt hur allt funkar i 4an jämfört med 3an, fanns det någon funktion där man kan se lista på vilka böcker de skrivit tex? För det har jag för mig man kunde i 3an eller se hur många av de olika genre som de skrivit.

(Edit: Kom på att jag även fått guld på utklädnings partyt).

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2016-05-24 05:24 #1 av: blackwood

Hej. Angående att lyssna på musik tillsammans så testa att du sitter ner och pratar med några stycken först så ni har en gruppkonversation. Om de ska va 3 som ska lyssna på musik tex så prata med tre personer. Sen kan du ta "lyssna på musik tillsammans". De borde funka :).

Anmäl
2016-05-24 10:38 #2 av: Maleficum

#1 Fått det att funka med annan musik men inte klassisk musik och inte när någon spelar instrument som de ska lyssna på :/ Men ofta sitter de bara och fortsätter prata eller bryter upp gruppen innan de börjar lyssna :P

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.