15. The sims 4

Vilket ts4 skall jag köpa?

2016-08-01 21:28 #0 av: dnulke98

Hej! Hade tänkt att köpa nytt Sims 4. Men vet inte vilket jag skall köpa. Funderar på spa dag. Vad har ni för åsikter? Fördelar och nackdelar. Vilket rekommenderar ni? (Jag har dags att jobba)
Tack på förhand

Anmäl
2016-08-01 22:10 #1 av: Eawysims

Beror lite på hur du gillar att spela, men mina personliga favoriter just nu är Äta ute, Barnrumsprylar och Soliga trädgårdsprylar. Gillar även båda expansionerna (Dags att jobba och Trevligt tillsammans), men spelar inte så mycket med de. Har alla prylpaket, game packs och expansioner till Sims 4 så om du undrar något om någon så kan du fråga mig.

Tipsar förresten om att kolla recensioner på youtube om paketen du tycker verkar mest intressanta.

Anmäl
2016-08-01 22:41 #2 av: dnulke98

Tack så mycket! Ja, jag har kollat men har inte blivit mycket klokare på det, jag kanske måste kolla mer. :)
Trevligt tillsammans verkar kul, men jag gillar inte att satsa på det sociala i sims. Brukar aldrig ha fest eller liknande. Jag bjuder alltid hem någon och ser till att min sims sociala mätare är på topp. Gör liksom ingen större ansträngning. Så jag tror ändå inte det är något för mig.

Anmäl
2016-08-01 22:46 #3 av: Eawysims

Känner igen mig i det, låter sällan mina simmar vara speciellt sociala så Trevligt tillsammans har inte varit något för mig (förutom att jag gillar sakerna från CAS, bygg- och köpläget). 

Spadag gillar jag men samtidigt så får jag sällan användning för det eftersom jag gillar att spela familjer med lite pengar, så kan inte ha ett spa hemma och glömmer bort att besöka riktiga span.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.