15. The sims 4

The sims 4 husdjur?

2016-08-04 12:46 #0 av: Tanjis

Det gårr rykten om att nästa expension pack kommer bli husdjur. Vad tror ni? Husdjur har alltid varit min favorit expension

https://www.youtube.com/watch?v=KYY6JLUUv8o

Anmäl
2016-08-04 13:34 #1 av: Mitchika

Videon du länkar till är över ett år gammal. Glad

Rykten om att nästa expansion är Husdjur, Årstider eller har småbarn i sig har cirkulerat sen innan Get Together annonserades. Folk verkligen längtar efter dom sakerna och jag är en av dom, speciellt Husdjur. I mina ögon skulle det ge spelet en gnista som det saknar i sitt nuvarande skick. Glad

Jag sökte lite i jakt på nyheter angående detta och det enda jag hittade var gamla "nyheter" från april i år där det sägs att för stunden är varken husdjur eller småbarn planerade i en expansion, men att ny game play är är på g som aldrig tidigare sett i ett Sims-spel förut. 

http://simsvip.com/2016/04/12/rumor-sims-4-latin-america-account-teasing-restaurants-states-no-plans-toddlers-pets/

Det låter lite spännande, om det nu stämmer, men jag tar allt med en nypa salt och avvaktar. Än så länge, inget nytt från EA/Maxis. 

Å andra sidan har vi ju även fått sånt här också: 

http://sims-online.com/official-survey-sims-4-pets-expansion/

Så det är svårt som sjutton att försöka gissa sig till vad nästa expansion kan bli. Det är bara att vänta och hoppas att vi får lite info. Glad

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-08-04 15:13 #2 av: Eawysims

Vet inte riktigt vad jag tror, hoppas mest på något som liknar Leva livet. Samtidigt känns det som att det skulle kunna vara möjligt att Husdjur kommer snart, för om jag inte minns fel så kom det rätt tidigt till Sims 2 och 3? Fast sen har vi ju det där med att SimGuruDrake sa att Sims 4 inte kommer vara likt Sims 3 i hur expansioner osv släpps.

Vill inte hoppas för mycket på att det ska vara någon av mina favoritexpansioner som blir EP3, eftersom jag inte vill bli besviken. Fast om nästa expansion handlar om fest eller liknande igen kommer jag att bli rätt besviken ändå.

Anmäl
2016-08-04 23:08 #3 av: DenLin

Och jag längtar efter lite variation i vädret jag! Denna ständiga sommar börjar bli tjatig 😛

Anmäl
2016-08-05 23:09 #4 av: LyQa

Det skulle nog inte vara helt orimligt ändå. Tittar man på tidigare spel så borde det snart vara dags för Husdjur, och att The Sims Sverige lade upp en bild på ettans expansionspack kanske var en liten hint?

Anmäl
2016-08-06 14:58 #5 av: Tanjis

#1 haha, kollade inte datum, tyckte att det lät så bra så så jag ville inte titta ;)

#3 eller hur, det har jag med tänkt på!!! Man måste nog vara mycket nordisk för att tycka att det är knas med jämt sommar när det i själva verket typ aldrig är sommar :D

#4 hoppas

Anmäl
2016-08-07 12:00 #6 av: Javix

Det vore kul om nästa var husdjur, men det är inte vad jag saknar mest. Jag saknar som flera andra här årstider, så det är olika högtider som jul, halloween, påsk osv, för jag tycker det är tråkigt att varenda dag är likadan. Sen saknar jag verkligen nattliv, med lägenheterna, kändisskapet osv.

Anmäl