04. Fusk

få föräldrar att ignorera skolk?

2016-09-25 22:31 #0 av: kitte94

(Gäller the sims 3)Jag planerar en ny youtube serie som kommer ha en tonåring i sig. Jag undrar om det finns något fusk för att få de vuxna att ignorera att hon inte går till skolan?  Blir så jobbigt när jag filmar och får utskällning hela tiden av föräldrarna och dras hem och så. har för mig att dom dras till att skälla ut även om jag stängt av självstyrningen och att man inte kan stoppa dom(rätta mig om jag har fel) 

Ger en sneak peak på huvudkaraktärerna. för den som är intresserad att se den så kolla in "kitrina94" på youtube ;) 

Anmäl
2016-09-26 10:59 #1 av: Kevsterrr

Du kan alltid ta bort skolan ifrån världen också, det borde ju åtgärda problemet. Men ja, det är fruktansvärt jobbigt med utskällningarna... Vet inte hur många gånger mina barnsimmar fått skäll när de är PÅ VÄG till skolbussen och klockan passerat 9...Vilar huvudet i handen

//KevinBlomma [Medarbetare för Nintendo iFokus.]

"When you love something, never lose it. Understand, little one? 
You must keep it safe, close to your heart."Måne

Anmäl
2016-09-26 11:52 #2 av: Namiko

Det finns en mod för hemskolning där dom aldrig behöver gå till skolan och laddar hem läxorna via datorn för att hålla uppe betygen, om man nu bryr sig om betygen. Då slipper du utskällningarna helt.

Tell someone you love them today, because life is short. But yell it at them in German, because life is also terrifying and confusing.

Anmäl
2016-09-26 14:20 #3 av: kitte94

Ja de är riktigt irriterande. Men ska testa att ta bort skolan. Hoppas de inte vänder uppochner på spelet xD

Anmäl
2016-09-26 17:29 #4 av: Mitchika

#3 Det har det inte gjort i mitt spel. När jag skapar egna världar och glömmer (läs: struntar totalt i) att placera ut en skola och därefter skapar en familj som får barn så står det helt enkelt på barnens skolflik att det inte finns någon skola att gå till. Inga andra negativa sidor eller effekter av det. Riktigt skönt och smidigt och man kan ha roligt med barnen istället för att fokusera på att göra dom till duktiga och flitiga studenter. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-09-26 20:26 #5 av: kitte94

Hahaha! ^^

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.