15. The sims 4

Hittar inte hashtags i galleriet? Sims 4

2016-10-31 13:28 #0 av: Kneko

Min kompis försökte lägga upp en sim i galleriet som jag skulle hitta genom en hashtag till en kommande video jag ska göra. 

Hon la upp simmen i galleriet (det vet hon, hon sparade inte bara) och skrev #skuggriddarensab i beskrivningen. Detta gjorde hon för en vecka sedan. När jag väljer att söka på hashtag och skriver in rätt, så kommer det ändå inte upp.

Testade att själv skapa en sim, lägga upp i galleriet och tagga exakt samma. Hittade inte ens min egna sim genom hashtaggen? 

Har vi totalt missförstått något eller vad är grejen? Varför hittar vi det inte? Jag till och med Trycker på taggen på mitt föremål som är i galleriet, och det står att det inte hittas några föremål med den taggen?

Anmäl
2016-10-31 17:18 #1 av: Bara Anna

Har ni valt att söka på hashtags? Jag har för mig att du kan välja användarnamn, hashtags och något mer. Rullgardinen för valet hittar du någonstans uppe till höger

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2016-10-31 17:35 #2 av: Kneko

Ja, det har vi, precis som jag skrev. :)

Det har i vilket fall löst sig. Det var så simpelt att det tog tid för allt att ladda.. Segt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.