17. Legacy & Historier

Legacy - idé (Humble beginnings)

2016-11-20 15:59 #0 av: Ikajo

Det här är som sagt en idé mer än något annat och därför tänker jag inte bry mig så mycket om några strikta regler. Den här idén kräver att man har The Sims 4 Stadsliv. Vi kan kalla den för "Humble Beginning".

Tanken är att man över flera generationer arbetar sig uppåt och flyttar till större och bättre lägenheter. Så småningom kan man även flytta till en vanlig tomt. Den enda "regeln" är att minst en i varje generation måste tjäna sina pengar genom en eller flera färdigheter istället för ett vanligt jobb. Alltså sälja tavlor, ge ut böcker, spela för dricks osv.

Jag är personligen inte jättemycket för att spela legacys och följa en massa regler men det här är som sagt bara en idé. Om någon vill ha fler regler är det fritt fram att lägga till fler. Det är bara en idé jag fick efter att ha spelat stadsliv. De riktigt dyra lägenheterna måste man antingen fuska sig till eller spela över generationer. Så varför inte göra en utmaning av det.

//Sofia - Sajtvärd på Feminism iFokus
Officiell titel: Professionell Skrivare
Du kan läsa text skriven av mig här

Anmäl
2016-11-20 16:47 #1 av: Diiziz

Låter intressant! Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.