17. Legacy & Historier

Bonapartes olyckliga öde..

2016-12-05 02:00 #0 av: Mitchika

Låt mig berätta en liten historia som hände för länge sedan.. okej, inte så länge sedan, men ett tag sedan åtminstone.. ute i ett hav långt borta.. eller långt borta ute i havet.. beroende på hur man vill se det. Strunt samma, här är den dumma historien i alla fall! 

???: "Bonnie.. Vakna, Bonnie! Det är dags att vakna och se vart du är någonstans! Du kommer bli förvånad!" 

Bonnie känner inte igen rösten som tränger sig in i hans huvud. Allt är kolsvart och han känner sig trött och seg, men rösten verkar jaga bort mörkret och utmattningen. Efter ett par minuter lyckas Bonnie öppna ögonen och resa sig upp. Till hans förskräckelse befinner han sig på en öde ö mitt ute i havet.. med bara en brevlåda och en soptunna bredvid sig. 

Bonnie: "Vad är det som händer?! Hur hamnade jag här!? Det.. det sista jag minns är att jag gick och lade mig för att sova på mitt rum i studentkorridoren!" 

???: "Jag förde dig hit, Bonnie..!" 

Bonnie: "Vem är du?! Var är du!?" 

Han ser sig förtvivlat omkring, desperat att hitta källan till den retsamma, hånfulla rösten. 

???: "Framför dig, Bonaparte." 

Snabbt vänder sig Bonnie om igen och i luften framför sig så ser han en man i en lång, mörk kappa med en lie på ryggen sittandes på en stor, demonisk häst. 

Bonnie: "..." 

Mannen: "Förvånad?" 

Bonnie: "L-L-L-LIEMANNEN!?!?!" 

Mannen höjer handen i en lugnande gest och skakar på huvudet. 

Mannen: "Andas, jag är inte Liemannen, det är min pappa. Låt mig få presentera mig själv. Grym Request. Liemannens son och vikarierande lieman." 

Bonnie: "V-Vikarierande lieman..?" 

Grym: "Japp. Pappa är hemma och vabbar." 

Bonnie: "... Liemannen vabbar?" 

Grym: "Ja, min lillasyster drev min andra pappa till vansinne, speciellt när pappa jobbar så mycket. Du vet, många själar att hämta och föra till andra sidan och dylikt. Hur som helt, min andra pappa behövde en break, men någon måste leda själar till efterlivet så här är vi." 

Bonnie stirrar förskräckt från Grym till demonhästen han sitter på. Demonhästen frustar och ger sin ryttare en irriterad blick. 

Demonhästen: "Du presenterade inte mig.." 

Grym: "Jag kan inte presentera dig för VARJE person vi träffar. Vi kommer aldrig bli klara med jobbet om jag gör det." 

Demonhästen: "..." 

Grym: "Okej, fine! Det här är min partner och trogna springare, Skeletor." 

Demonhästen: "... mitt namn är Jim." 

Trots den lättsamma stämningen mellan Grym och hans demonkompanjon så bultar Bonnies hjärta i bröstet på honom och han är livrädd. 

Bonnie: "Är.. Är jag död? Ä-Är du här för att hämta mig?" 

Grym: "Nej, du är inte död än. Njae, det är.. det korta svaret är ja." 

Bonnie känner hur hela hans inre fryser till is och han klarar inte av att andas. 

Grym: "Du står på min lista och du ska tekniskt sett vara död. Jag ska egentligen hämta din ande och leda dig till andra sidan, men.. jag kom på något roligare!" 

Jim: "Något som jag avrådde honom ifrån, men Grym gör som han vill. Som alltid.." 

Grym: "Vad är det för kul med att bara döda personerna som ska dö, hämta deras själar och ta dom till efterlivet? Variation är viktigt för att jag ska kunna ha roligt, Skeletor!" 

Jim suckar, men orkar inte bråka mer med Grym om det. Bonnie känner en svag gnista av hopp och ser upp på Grym med bedjande ögon. Till hans förtvivlan verkar Grym helt oberörd. 

Grym: "Så här är läget, Bonaparte. Du skulle ha dött inatt i sömnen på grund av.. anledningar, jag läste inte din journal så noga, men mitt jobb är oerhört enformigt och tråkigt. Gå till punkt A, döda person B, vägled själ C till punkt D, upprepa i all oändlighet. Det skulle driva vem som helst GALEN i längden, du anar inte vilket fruktansvärt jobb det är." 

Bonnie kan knappt tro vad han hör. Sitter Grym där och beklagar sig över att hans jobb är långtråkigt medan han håller Bonnies liv i sina händer?! 

Grym: "Därför tänkte jag hitta på något roligare med dig. Istället för att döda dig personligen kommer jag lämna dig på den här ön mitt ute i havet! Jag menar, du är i stort sett dödsdömd här oavsett. Det finns inte en chans att du överlever. Vatten så långt ögat kan nå, en liten ursäkt till ö, inga resurser, hajar här och var, Kraken.." 

Bonnie: "K-K-Kraken?!" 

Grym: "Som sagt, du är körd. Men det blir bra mycket mer underhållande för mig och du dör i slutändan, så alla blir nöjda." 

Bonnie: "Inte jag! Jag är inte nöjd med det här alls!" 

Grym: "Jag har vikarierat för pappa så många gånger och en sak har jag lärt mig. Ingen blir NÅGONSIN nöjd hur jag än gör mitt jobb. Det är alltid fel tillfälle, fel sätt att gå vidare på, jag har tagit fel person och blah, blah, blah. Konstanta klagomål." 

Irriterat suckar Grym och ser sig omkring. 

Grym: "Dessutom så är väl det här bättre än att dö i sömnen? Du har i alla fall en chans nu. Den är otroligt liten och osannolik, men vår värld är magisk och full av under. Här kan du åtminstone försöka överleva, mot alla odds. Det kommer i alla fall bli kul för mig att se dig försöka. Lycka till och ha så roligt! Jag har några själar till att hämta, sen ska vi hem till flickvännen och ha en mysig kväll med henne och familjen. Ta-ta!" 

Lika plötsligt som Grym och Jim dök upp har dom försvunnit igen och Bonnie är alldeles ensam på den lilla ön. Han står tyst och stilla en stund och låter hela situationen och historien sjunka in ordentligt i huvudet innan paniken sätter in. Och här ser ni varför Grym inte får vikariera som lieman speciellt ofta längre... 

Slut? 

Inte riktigt, jag tänkte jäklas lite med Grym och hjälpa Bonnie. Jag har använt NRaas så mycket jag kunnat och stängt av både vilda djur, vildhästar, herrelösa djur och paparazzis. Den här stackaren kommer vara helt och hållet ensam, om han inte kommer på något riktigt bra för att lösa problemet. 

Roligast av allt vore om han kunde få en partner, lite barn och en massa annat som Grym inte räknat med så att ätten Perifinkle lever vidare. Skrattar

Bara en liten rolig historia sådär mitt i natten andra advent när jag inte kan sova.. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-05 07:13 #1 av: DogeLove

Stackars Bonnie

Och vad egoistisk Grim värkar vara.

Anmäl
2016-12-05 12:13 #2 av: Mitchika

#1 Ja, det är rätt synd om honom, men jag ska se vad jag kan göra för att göra hans liv lite bättre. Skrattar

Grym är inte ett dugg snäll mot personer utanför sin familj om han absolut inte måste. Han har även svårt att känna medkänsla för vanliga dödliga, trots att han har dejtat två stycken. Så ja, han kan vara riktigt egoistisk och elak. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-05 12:37 #3 av: Namiko

#2 Han tar efter sin farfar, som ser alldeles för stolt ut just nu..

Jag längtar redan efter att se hur det här kommer att gå.

Tell someone you love them today, because life is short. But yell it at them in German, because life is also terrifying and confusing.

Anmäl
2016-12-05 12:57 #4 av: Mitchika

#3 Åh, glädjen och stoltheten som lyser i Gryms ögon nu efter att ha fått höra att han tar efter sin älskade farfar och lyckats göra honom så stolt dessutom. KärSkrattar

Vrickade, jädra familj.. 

Jag körde en testrunda utan att spara för att se att alla modsen verkligen fungerade som dom skulle eller åtminstone hyfsat och jag säger bara att det här är den tråkigaste utmaningen jag har tagit mig an hittills.. Yrar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 00:19 #5 av: Mitchika

Som jag skrev tidigare, den här utmaningen är otroligt tråkig nu i början när det inte finns mycket att göra.. 

Jag gav Bonnie ett mysigt litet hem, men han behöver pengar för att kunna få ett bättre hem med fler möjligheter och det enda sättet för honom att tjäna pengar på just nu är genom att fiska! 

Det är tur att Bonnie är så duktig på att fiska att han bara ramlar 3 av 4 gånger när han kastar ut flötet.. Vilar huvudet i handen

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 00:20 #6 av: Mitchika

Ut i gryningen i underkläderna och fiska! Han fick sig en snygg solbränna tack vare det och det är bra mysigt här på ön i soluppgången. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 00:21 #7 av: Mitchika

Bra jobbat, Bonnie. Yrar

Det här kan bli mitt kortaste försök till en konstig överlevnadslegacy hittills. Du får ta itu med det här själv, Bonnie. Jag tror inte att det finns några brandmän här och du har inte råd att låta något brinna ner. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 00:22 #8 av: Mitchika

Du får en bonuspoäng för handlingskraft och mod trots att du inte har personlighetsdraget för modig, men jag tycker inte det här går så bra som jag hade önskat. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 00:28 #9 av: Mitchika

Jag kände att Bonnie kanske behöva göra något annat än att fiska dag ut och dag in, plus att han var otroligt överhettad, så jag lät honom plaska runt lite i vattnet! 

Jag TROR inte att det är här som hajarna finns, utan att dom är på andra ställen. Tror jag. Men det är nog inget som Bonnie behöver oroa sig för, han kan snorkla på och ha roligt i godan ro! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 00:59 #10 av: Mitchika

Bonaparte Perifinkle har nu bott på den här lilla ön i en vecka. Inga tecken på liv eller andra varelser här någonstans utöver fiskarna han lyckas få upp. 

Jag skulle vilja skriva att ensamheten börjat driva honom till vansinne, men Bonnie har personlighetsdraget Grubblare och kan fixa sin umgängesmätare på det sättet. Det förstör själva nöjet för Grym, men jag tycker det är ett skönt och smidigt sätt att hålla Bonnie glad och nöjd på. Skrattar

Det är nu höst och stackars Bonnie har fått en väldigt fin önskan som jag har lovat att uppfylla åt honom. 

Jag vet inte hur det ska gå till när det inte finns någon att ha sagda romansen med, men på något sätt. Vi måste bara lista ut hur. 

Åh, och Bonnie har just fått influensan. Glad första dagen på hösten i ditt nya hem, Bonnie! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 01:18 #11 av: Mitchika

HERREGUD!!!! 

VAD ÄR ODDSEN!?!??! FörskräcktSkrattarKär

BONNIE, sluta fiska och hälsa på henne! Det är den första levande varelse du sett sen du kom till ön! SkrattarKär

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 01:30 #12 av: Mitchika

Han hann inte.. Vilar huvudet i handen

Delvis mitt spel för att jag spolade och verkligen inte räknade med att en alien skulle dyka upp mitt i natten. Grattis, Bonnie, du förlorade precis din troligtvis sista chans att träffa en annan individ här på ön. Tur för dig att du inte såg henne.. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 01:42 #13 av: Mitchika

Imorgon är det vinter och Bonnie har bott i två veckor på ön. I simstid så översätts det väl till två årstider? Sommaren och hösten har passerat och redan idag kom första snön. Skrattar

Hans födelsedag är snart här.. Han blir vuxen och han är fortfarande helt ensam på sin lilla ö. Jag jobbar på det, Bonnie, men du gör inte saker och ting enkelt för mig. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 01:44 #14 av: Mitchika

Snöstorm ute till havs och Bonnie står plikttroget och fiskar. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 01:45 #15 av: Mitchika

Han försöker göra det bästa av situationen i alla fall, med lite mysigt ljus. Har han tur så kanske hans hus syns i mörkret och drar till sig uppmärksamhet från någon eller några.. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 01:50 #16 av: Mitchika

Jag ger Bonnie en paus från fiskandet och han väljer att bygga en iglo. Som om vi inte har ont nog om plats här som det är. Han verkar nöjd åtminstone.

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 02:05 #17 av: Mitchika

Okej, jag tycker för synd om Bonnie nu. Han är en dag ifrån att fylla Vuxen och har spenderat hela sin Ungdomstid ensam på den här ön. Nu har han fått ihop pengarna för att köpa en botverkstad och nu tänker jag låta honom börja träna, öva och fixa för att lära sig att skapa en kompis så han slipper vara ensam. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 02:35 #18 av: Mitchika

Det gick fort! Bonnie har skapat sig sin alldeles egna Plumbot! 

Jag frågade vad han ville döpa honom till, Bonnie svarade "Geth-Gos!" och jag misstänker att han varit ensam här alldeles för länge. Nåväl, Geth är väl ett dugligt smeknamn. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 02:38 #19 av: Mitchika

Söt liten sak blev det oavsett. Kär

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 02:44 #20 av: Mitchika

Vi har inte råd med en laddningsstation åt Geth, så han snor energi från platsen han skapades ifrån. Vilket känns lite.. osäkert. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 02:46 #21 av: Mitchika

Titta, Geth bryr sig om din födelsedag, Bonnie! Vilken fin skapelse du har gjort. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 02:47 #22 av: Mitchika

Okej, så när man växer upp till Vuxen så tappar man håret? Det.. låter logiskt för mig. Vi får fixa det imorgon, Bonnie. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 02:57 #23 av: Mitchika

Sådär, nu ser du mer ut som dig själv igen! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 03:55 #24 av: Mitchika

Jag hatar Geth-Gos. Han ska få eget medvetande och UT ur det här hushållet så fort som möjligt. Han gör inget annat än att störa, blockera och väcka Bonnie med sitt oavbrutna skannande.. ArgYrar

Han var en superdålig idé, speciellt med tanke på vad jag har ordnat för födelsedagspresent åt Bonaparte nu. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 08:44 #25 av: PennyTrollet

Följer

Anmäl
2016-12-06 12:11 #26 av: Mitchika

#25 Vad roligt! SkrattarKramas

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 13:07 #27 av: Mitchika

Grattis på födelsedagen, Bonnie! Lite i senaste laget, men bättre sent än aldrig. Ha så kul, önska dig något. 

Det tog ett bra tag att få ihop tillräckligt med livslång lycka för att få den här dammiga gamla lampan, men förhoppningsvis är det värt det. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 13:17 #28 av: Mitchika

När Bonnie ska göra rent sin present kallar han givetvis fram en ande ur den! 

En ganska ståtlig, cool och fin ande om du frågar mig. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 13:18 #29 av: Mitchika

Tydligen om man frågar Bonnie också. Det här blev en riktigt lyckad födelsedagspresent. 

Du är inte ensam med irriterande Geth-Gos längre och du har en ande som kan uppfylla alla dina önskningar. Livet börjar vända för dig nu, Bonnie! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 14:47 #30 av: Mitchika

Tre önskningar, vad vill Bonnie ha? 

Den första önskningen var ganska enkel. Pengar! Simdaler! Allt som behövs för att bygga mer på ön och göra den till en fin plats att bo på. 

Den andra önskningen var inte så svår att komma på heller. Längre liv! Så mycket tid av Bonnies liv har "slösats" på den här ön alldeles ensam. Nu när Bonnie har både Geth och hans nya andevän här vill han kunna njuta av livet och sällskapet. 

Hans otroligt charmiga och vänliga andevän heter Brad Bomm och Geth har visat ett oerhört stort intresse för Brad. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 15:01 #31 av: Mitchika

Någon som visat ännu större intresse för Brad är Bonnie. Han vill inte använda upp sin sista önskning, för han vill inte att Brad ska försvinna. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 15:04 #32 av: Mitchika

Titta noga, Geth. Det där kommer du aldrig få ha eller uppleva själv. 

Inte för att du är en plumbot, utan för att det inte finns några andra här mitt ute på havet. Forever alone, kompis. Inte för att du riktigt kan förstå eller sörja det just nu. Du har inte fått eget medvetande än. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 15:06 #33 av: Mitchika

Söta paret. 

Tur att du har lyckats behålla din telefon i alla fall, Bonnie, även om det inte finns mycket till mottagning härute. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 15:11 #34 av: Mitchika

Geth och Brad har blivit riktigt bra kompisar dom med. När Bonnie behöver ta hand om sig själv och sova leker dom här två och har roligt ihop. 

Men.. vänta lite..! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 15:12 #35 av: Mitchika

Är det där... ryker det framför Geth-Gos' "mun"?! Andas han!? Förskräckt

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 15:16 #36 av: Mitchika

Det finns inte mycket att göra på ön i dess nuvarande skick, men att sitta tillsammans ute i snön och titta på den vackra stjärnhimmeln är mysigt oavsett vart man än är. Kyligt också, så man måste sitta nära, nära varandra.. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 15:18 #37 av: Mitchika

Vintern börjar dra sig mot sitt slut och våren närmar sig. Bonnie och Brad bestämmer sig för att använda sig av Bonnies iglo medan dom fortfarande har kvar den. 

Geth verkar nyfiken och fascinerad över vad det är som pågår därinne. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 15:19 #38 av: Mitchika

Brad kommer ut först i sina underkläder och vi får se hur han ser ut utan sin huvudbonad på för första gången och ja, wow. Där har vi Brad! Skrattar

Han byter snabbt om till sina vanliga kläder och går bort ifrån iglons ingång med stolta steg och ett nöjt leende. Öhm.. bra jobbat, Brad? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 15:21 #39 av: Mitchika

Bonnie reagerade lite annorlunda när han kröp ut från iglon. 

Jag tänker inte försöka tolka eller analysera det, jag kommer bara titta åt andra hållet och se vad Geth har för sig istället. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 15:22 #40 av: Mitchika

Ah, Geth och Brad har kuddkrig medan Bonnie flippar ur. Bra, antar jag? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 15:24 #41 av: Mitchika

Nu är våren här på riktigt! Skrattar

Den stackars iglon smälter till en våt fläck i värmen och tre årstider har passerat sedan Bonnie dumpades på den här ön av Grym. Inte kunde Bonnie föreställa sig vad som skulle hända här och vilka han skulle skapa/möta, men jag tror inte han är så ledsen över att vara fast här nu som han en gång var. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 15:27 #42 av: Mitchika

Nu har Bonnie bestämt sig. Hans tredje och sista önskning av Brad ska bli att släppa honom fri. Bonnie vill ha Brad i sitt liv för alltid, men inte bunden till lampan och fast i rollen som Bonnies "tjänare". 

Tillägger också att Geth-Gos är lite av en stalker. Han lämnar dom aldrig ifred och påminner mig mer om en tvåbent, mekanisk hund än något annat. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 15:33 #43 av: Mitchika

Önskningen accepteras, men det är inte så enkelt! 

För att krossa lampan och bryta kedjorna som binder Brad till den måste Bonnie och Brad samarbeta och tillsammans hitta ett sätt att besegra kraften som skapade den. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 15:34 #44 av: Mitchika

Awww, vad gulligt! Geth vill visa att han kan också lysa ur ansiktet, precis som Brad. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 15:37 #45 av: Mitchika

Steg ett i att befria Brad: Frys lampan genom att stoppa den i kylskåpet! 

Det.. funkar inte riktigt så. Det är inte kallt nog att frysa en lampa i kylskåpet. Som mest blir den kall och Brad därinne kommer garanterat bli kall och frysa, men själva lampan kommer inte bli fryst. 

Nåja, jag antar att Bonnie vet vad han sysslar med. Jag menar, man kan väl inte bli helt knäpp och galen av att leva ensam under en väldigt lång tid på en öde ö utan någon kontakt med omvärlden? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 15:38 #46 av: Mitchika

Vem tyckte att det var en bra idé att ge Geth en telefon? Vart fick ni ens tag i en telefon att ge honom? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 15:39 #47 av: Mitchika

Steg två i att befria Brad: Grilla lampan i ugnen! 

Dammig, gammal lampa.. mmmm, min favoriträtt. Dreglar

Stackars Brad, han är fortfarande inne i den. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 16:04 #48 av: Mitchika

Jag: "..." 

Bonnie: "..." 

Geth-Gos: "Bra jobbat, geni." 

Trots flammorna från spisen och lampan verkar allt fungera som det ska! Brad känner att lampans kraft har blivit mycket svagare, nu behövs det bara en sak till. 

Bonnie och Geth känner hur huset skakar kraftigt på sina pålar och ett fruktansvärt, avlägset ljud hörs utifrån. Dom fruktar att en rejäl storm är på ingång och att deras sista stund är kommen, men ljuder tystnar och deras hem slutar skaka. Bonnie rusar ut så fort han vågar för att se vad som hände. 

En ö har rest sig från havets botten en bra bit från Bonnies ö och på den nya ön finns det en spöklik byggnad. Brad förklarar att han använde alla sina krafter för att få upp ön till ytan och att inne i öns utgamla mausoleum finns den sista nyckeln till att befria honom från lampan. 

Är Bonnie stark och modig nog för att klara av det här? Han måste kliva i vattnet och simma hela vägen dit till att börja med. Är kärleken stark nog för det? 

(Jag behövde en kyrkogård och ett mausoleum för att dumpa gravstenar i när folk väl börjar dö och det här kändes som ett roligt sätt att knyta samman allting i en liten historia) 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 16:06 #49 av: Mitchika

Dum fråga. Bonnie byter genast om till badkläder och kastar sig i vattnet för att simma iväg med lampan. 

Geth blir kvar på ön, alldeles ensam för första gången i sitt liv och önskar Bonnie lycka till. Sedan står han kvar där och väntar tålmodigt på att Bonnie och Brad ska återvända. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 16:08 #50 av: Mitchika

Det är en riktigt lång sträcka att simma, men Bonnie låter inte det stoppa eller avskräcka honom. 

Jag är mest orolig över att jag inte kommer ihåg vart jag placerade hajarna. Dom flesta vet jag var dom håller till, men jag placerade ut fler än så. 

Nåja, historien får sig i såna fall ett väldigt tragiskt och oväntat slut. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 16:13 #51 av: Mitchika

Som om det inte vore tufft och dramatiskt nog så börjar det regna ordentligt. 

Allt för att göra saker och ting svårare för Bonnie och lägga till mer spänning, tydligen. Det fick mig att le brett åtminstone. 

Men Bonnie låter sig inte stoppas! Han kämpar på i regnet och tänker inte ge upp nu oavsett väder. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 16:15 #52 av: Mitchika

Så fort som Bonnie kommer upp på land så rusar han in i mausoleet i bara sina badbyxor, ivrig att komma undan regnet (trots att han redan är dyngsur) och att hjälpa Brad. 

Lite för ivrig, Brad hinner inte varna Bonnie för alla faror som finns i dom uråldriga katakomberna under dom.. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 16:21 #53 av: Herveaux

Följer! *biter på naglarna av spänning* Hur ska detta sluta..?

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2016-12-06 16:22 #54 av: Mitchika

Timmarna tickar förbi.. 

Solen börjar gå ner borta vid horisonten och det är alldeles tyst och stilla ute på havet. Geth väntar fortfarande troget vid samma plats som innan, beredd att vänta för evigt om han så måste. 

Under jorden så kämpar sig Bonnie genom faror, hot, rivande björnar och andra onämnbara skrämmande saker med Brad vid sin sida. Precis när jag börjar ge upp hoppet så öppnas mausoleets dörr.. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 16:24 #55 av: Mitchika

#53 Så roligt och speciellt att du tycker det är spännande! SkrattarKramas

Åh, åh, jag vet hur det slutar! Ah, vänta, jag kanske bara ska vara tyst och posta fortsättningen istället.. OskyldigTyst

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 16:26 #56 av: Mitchika

Det där är Bonnie, va? Visst är det han? Smutsig, håret åt alla håll, några osynliga rivsår, nog är det han! 

Jag kan inte riktigt säga exakt vad Bonnie har varit med om (spelet sa bland annat att han blev riven av en björn) och jag tror inte han vill berätta det heller, men det kan inte ha varit kul. Var det värt det, Bonnie? Fungerade det? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 16:27 #57 av: Mitchika

Det finns bara ett sätt att ta reda på det. 

Släppa ut Brad och hoppas att han är okej efter allt som har hänt. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 16:28 #58 av: Mitchika

Åja, nog ser Brad okej ut! Speciellt i jämförelse med stackars Bonnie. Skrattar

Den stora frågan är fortfarande.. fungerade det? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 16:37 #59 av: Mitchika

Vänta lite.. nu händer något.. 

Kedjorna blottas, dom är svaga! Kom igen, Brad, du grejar det här! 

Kraften i lampan har aldrig varit svagare och kommer aldrig bli så här svag igen. Kämpa, Brad! 

Krossa kedjorna! 

JA, DET FUNGERAR! 

Brad bryter kedjorna från lampan! Han är en fri ande nu! Lampan är förstörd, kedjorna sönderslitna och Brad kommer aldrig kunna förslavas igen! 


Och jag måste givetvis lägga till den här låten till det här, för att.. jag är ett Erasure-fan och jag tyckte det var väldigt passande. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 16:38 #60 av: Mitchika

Brad är nu en fri man och en officiell medlem i hushållet. SkrattarPartajar

Någon ser väldigt glad och tacksam ut. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 16:42 #61 av: Mitchika

Det minsta Brad känner att han kan göra för sin hjälte är att fixa upp honom lite. För en ande är det inte svårare att göra rent en sim och återställa dess kläder än att klappa ett par gånger med händerna. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 16:51 #62 av: Mitchika

Nu när killarna mår lite bättre kan dom känna lyckan, lättnaden och glädjen över Brads frihet fullt ut! Brad är fri att göra vad han vill nu och han väljer självklart att stanna med sin hjälte och sitt livs kärlek Bonnie. 

Dom omfamnar varandra i en lång kyss i regnet, glada och förväntansfulla över vad som väntar dom nu. 

Härnäst på listan är att bygga ut och förbättra deras hem med simdalerna som Bonnie önskade sig från Brad tidigare! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 16:53 #63 av: Mitchika

Men först är det bråttom från den här läskiga ön och hem. Bonnie har fått nog av den här platsen för en livstid och är fortfarande riktigt skärrad över allt han fick uppleva här. 

Brad håller sig troget vid Bonnies sida och lovar att inte låta något här lägga ett finger på honom. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 16:58 #64 av: Mitchika

När dom väl kommer hem möts dom av en glad och uppspelt Geth, som inte kunnat lämna platsen han tog farväl av Bonnie på. Han har spanat och väntat hela dagen. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 23:26 #65 av: Mitchika

Okej, det tog sin lilla tid och det är väl inget direkt att hänga i granen, men dom har fått ett riktigt hus nu. Skrattar

Det kostade nästan alla simdalerna som Bonnie fick från Brads önskan, men förhoppningsvis kan dom tjäna ihop mer pengar tillsammans. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-06 23:29 #66 av: Mitchika

Bonaparte hittade ett mystiskt frö nere i katakomberna som han bestämde sig för att behålla. Med hjälp av Brad och lite kreativitet planterar han det utanför deras hus för att ta hand om det. Kanske, bara kanske, har han tagit första steget till sin egen trädgård! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 00:00 #67 av: Mitchika

Dagarna fortsätter gå medan jag och Bonnie jobbar hårt på att fixa egenskapschip åt Geth så vi kan sparka ut honom ur huset. Vart ska Geth-Gos ta vägen? Det är inte vårt problem, han får klara sig på egen hand. 

Under tiden har Brad påbörjat en liten författarkarriär! Han sitter och övar på skrivande medan Bonnie experimenterar fram chip. Brads planer är att sammanfatta sin historia och sina äventyr med Bonnie och Geth i böcker och sälja i andevärlden för att ge lite hopp till andra andar. Säljer den bra tänkte han försöka fortsätta och skriva om sina upplevelser, tankar och äventyr som en fri ande. 

Så det händer inte speciellt mycket som är värt att dokumentera, men snart så kommer det förhoppningsvis ändras. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 00:00 #68 av: Mitchika

Lite mys tillsammans i den nya sängen och det nya sovrummet. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 00:51 #69 av: Mitchika

ÄNTLIGEN! 

Geth-Gos har fått ett eget medvetande och är nu så sim-lik som en plumbot kan bli. Det var oerhört frestande att ge honom ett chip för att göra honom livrädd för simmar, men så elak kan jag inte vara. Inte när jag redan kastar ut honom ur huset. 

Han har fått välja sitt eget namn och hur sött originalnamnet än är så väljer han att förkorta sitt namn till Geth officiellt. Dags att kasta ut honom! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 01:10 #70 av: Mitchika

Om någon oroade sig för Geth så gör inte det. Den briljanta plumboten byggde ihop en mysig liten hamn och därefter skapade han sin alldeles egna husbåt! 

Detta är egentligen hamnen från Havsstaden Peridot, men jag orkade verkligen inte bygga en ny..

Lycka till ute på havet, Geth! Kom på besök då och då. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 19:42 #71 av: Mitchika

Nu när Geth är ute ur huset och inte stör längre kan Bonnie och Brad fokusera på varandra och det gör dom! 

Bonnie har inte all tid i världen och det vet dom båda om. Han har fått mer tid tack vare att Brad uppfyllde hans önskning, men om dom vill ha barn tillsammans och leva lyckliga ihop som en enda stor familj kan dom inte vänta med det länge till. 

Tursamt nog ser Brad ingen mening med att fördröja saker och ting och nu är dom båda tillsammans officiellt. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 19:47 #72 av: Mitchika

Som sagt, ingen anledning att vänta eller skjuta på saker inte. 

Vad tror ni Bonnie kommer svara? Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 19:49 #73 av: Mitchika

Brad ser riktigt jädra självsäker ut. 

Kan det vara för att det är äkta kärlek eller kan det vara för att han vet att han är den enda levande varelsen härute (bortsett från Geth, som är en plumbot) och han vet att han är Bonnies sista och enda chans till ett lyckligt familjeliv och barn? 

Nej, nu ska vi inte vara såna.. Vi säger väl äkta kärlek då? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 20:03 #74 av: Mitchika

Sämsta mini-cliffhangern någonsin, klart att Bonnie säger ja. 

Eftersom jag bestämmer och är ganska ivrig på att saker och ting ska hända (plus att Bonnie seriöst håller på att bli gammal) får dom ett mysigt midnattsbröllop lite senare ikväll! 

Grattis, killar! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 20:06 #75 av: Mitchika

Jag tänkte låta kärleksparet leka runt tillsammans i vattnet i solnedgången, mest för att dom håller på att bli drivna till vansinne av att aldrig lämna tomten, men jag tror Brad är lite av en badkruka. Eller åtminstone lättfrusen. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 20:08 #76 av: Mitchika

Bonnie vet precis hur man gör med någon som är osäker i vattnet. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 21:19 #77 av: Mitchika

Kvällen flyger förbi och snart står det lyckliga paret i finkläder vid kanten av tomten och utbyter bröllopslöften med varandra. Bonnies dröm verkar slå in trots allt och han kommer aldrig vara ensam härute igen. 

Stort grattis till det nygifta paret Bonaparte Perifinkle och Brad Perifinkle! Skrattar

Ni är bara ett steg ifrån att starta bebisverkstaden nu.. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 21:37 #78 av: Mitchika

Nästa morgon tar Bonnie sin vanliga simtur, som han har gjort varje morgon sedan han hamnade på ön för att hålla sig i form. Just idag är vädret inget vidare, men Bonnie går på moln efter bröllopet igår och bryr sig inte ett dugg. Han kastar sig ut i vattnet och simmar lyckligt iväg. 

Denna morgon känns allt så annorlunda. Bonnie har aldrig varit lyckligare och det känns som om han svävar på moln.. och.. nästan svävar fram genom vattnet på något sätt.. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 21:39 #79 av: Mitchika

Det dröjer inte länge förrän Bonnie börjar ana oråd. Saker och ting känns FÖR annorlunda och han inser ganska snabbt vad som är orsaken till det.. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 21:40 #80 av: Mitchika

Hans ben har förvandlats till en stjärtfena och han har fått gälar! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 21:45 #81 av: Mitchika

Panikslaget simmar Bonnie hemåt i rasande fart, snabbare än han någonsin kunnat simma som människa, för att berätta för Brad vad som hänt och be om hjälp. 

När han når ön gör han sig redo för att släpa sig upp med fenan, men så fort som hans händer rör vid marken så händer något igen. Stjärtfenan förvandlas tillbaka till två ben och han går ostadigt upp på land igen. 

Vad är det som händer?! Bonnie tittar ner på sina ben, som nu är täckta av färgglada fjäll. Han vågar inte ens röra vid dom och rusar in i huset för att visa Brad. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 21:47 #82 av: Mitchika

Vänta du bara, Brad. Den här lugna, slöa morgonen kommer få en rejäl vändning alldeles strax. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 23:45 #83 av: Mitchika

När Brad öppnar ögonen står en otroligt rädd och upprörd Bonnie framför honom och gestikulerar vilt! Först förstår inte Brad vad som är problemet alls tills han inser att Bonnies badbyxor slutar mycket högre upp på benen och han lägger märke till fjällen. 

Brad: "Åååh.. du har inte alltid haft fjäll där på benen, eller hur?" 

Bonnie: "Vad menar du, jag har inte... HAR DU INTE MÄRKT DET TIDIGARE!?" 

Brad: "Förlåt, förlåt, jag är lika överraskad som du är!"

Bonnie: "Simmar har inte fjäll på benen och vi får inte bara fjäll på benen från ingenstans utan att något är allvarligt fel!" 

Brad: "Okej, vanliga simmar har inte fjäll på benen under några omständigheter, noterat." 

Bonnie: "S-Så vad är det som händer?! Jag var bara ute i vattnet och simmade som vanligt när mina ben plötsligt.. bara förvandlades till en stjärtfena." 

Brad:  "Vänta, sa du stjärtfena?" 

Bonnie nickar och Brad ser genast mycket lugnare ut. 

Brad: "Ah, då förstår jag. Det är inget fel eller konstigt, du har bara förvandlats till en sjöjungfru." 

Bonnie: "... b.. bara förvandlats till en sjöjungfru..?" 

Brad: "Japp." 

Han inser snabbt att Bonnie förväntar sig mer av en förklaring än så. 

Brad: "Okej, jag kan förklara. Du har spenderat så mycket tid i vattnet varje dag sedan du kom hit att det har påverkat dig och din kropp har anpassat sig efter det." 

Bonnie: "Det.. låter inte vettigt för en sekund, det är inte så det fungerar." 

Brad: "Kanske inte i vanliga fall, men du måste väl ha misstänkt att det är något mystiskt och övernaturligt över dessa vatten vid det här laget? Du hittar min lampa i det, en annan ö med ett uråldrigt mausoleum reser sig upp ur havet precis när vi behöver den och sen bara vårt hem och hur det hålls uppe.. Vi lever i magiska vatten, Bon-Bon." 

Bonnie: "Så.. jag är sjöjungfru nu?" 

Brad: "Japp. Ganska praktiskt, med tanke på vart vi bor och att du inte kan sväva och flyga som jag." 

Bonnie: "Jag är fast med dom här fjälliga, läskiga benen?" 

Brad: "Jag tycker att dom är riktigt läckra och snygga. Dom matchar dina ögon och ditt hår." 

Bonnie suckar djupt innan han ler svagt mot Brad. 

Bonnie: "Jag antar att det kunde vara värre. Men jag förstår inte varför Liemannens unge eller vad han nu egentligen var dumpade mig i magiska vatten om han ville att jag skulle dö." 

Brad: "Ska jag vara ärlig tror jag inte att han visste om det. Han var väl bara vikarie? Vikarier har inte alltid koll på allt." 

Det får Bonnie att skratta lite. 

Bonnie: "Med andra ord så stör du dig inte på mina nya fjäll och att jag nu tydligen är hälften fisk varenda gång jag kliver i vatten?" 

Brad: "Inte ett dugg. Jag har alltid tyckt att frasen "sova med fiskarna" behöver en trevligare betydelse." 

Bonnie: "..." 

Brad: "Aj, slåss inte!" 

Bonnie: "Skämt åsido, Brad.." 

Brad: "Skämt åsido?" 

Han fångar upp Bonnie i sina armar och ler varmt. 

Brad: "Fiskben eller simben, hälften fisk eller sim eller sjöjungfru, jag älskar dig lika mycket som jag alltid gjort och det kan inget ändra på." 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 23:49 #84 av: Mitchika

Efter lite romans och egentid vill Brad givetvis se Bonnies stjärtfena med egna ögon och se vilken skicklig simmare hans älskade man har förvandlats till! 

Bonnie är lite blyg och osäker först, men låter sig övertalas om Brad följer med honom ner i vattnet. Sagt och gjort och jösses, vad Bonnie simmar jämfört med Brad som konstant hamnar på efterkälken. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 23:57 #85 av: Mitchika

Stackars Brad blir alldeles slut av allt simmande medan Bonnie är helt opåverkad och pigg fortfarande. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 23:58 #86 av: Mitchika

... VAD HAR DU GJORT, GETH!?!?!?!? 

HUR FICK DU TAG I EN HÄST?! HUR FICK DEN UNGAR?! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-07 23:59 #87 av: Mitchika

J-Jag tror inte vi vill ha den där.. FörskräcktYrar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 00:06 #88 av: Mitchika

Läskiga häst.. Yrar

Vi kan inte ha hästar ute på havet, Geth! Inte på det här sättet, du har inte ens plats för EN häst, ännu mindre fyra och nej, Bonnie och Brad ska inte ha en! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 00:14 #89 av: Mitchika

VI VÄNTAR SMÅTT I FAMILJEN! Skrattar

Och därför ska vi inte ha en häst, hur fint namn Orion än må vara.. 

Bonnie är gravid och jag tror även att Brad är det! Hur många bebisar tror vi på? Skrattar

Bonnies reaktion var.. annorlunda. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 00:34 #90 av: Mitchika

För den som undrar går det bra för Bonnies trädgård. Han har gjort rejäla framsteg med den nu. Skrattar

Frågan är om han kommer orka hålla efter den när dom får smått i huset. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 00:40 #91 av: Mitchika

Nu är det dags. Bonnie ska få sin första, efterlängtade lilla bebis! Kär

Han och Brad vill båda ha en pojke och en flicka, så vilket kön det än blir så blir det lyckat. Skrattar

Uthärda det, Bonnie! Brad är på väg, det här kommer gå bra! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 00:42 #92 av: Mitchika

Okej, Bonnie har lugnat ner sig men nu flippar Brad ur istället. Ni är ett sånt perfekt par. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 00:43 #93 av: Mitchika

Och nu börjar Brad föda också och Bonnie flippar ur igen. Det här är en sån perfekt, stressfri förlossning för killarna, det kunde inte ha gått bättre.. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 01:04 #94 av: Mitchika

Det är nu jag rage-quittar den här familjen.. Yrar

Först ut har vi en liten pojke, Jean Perifinkle! Jag kan se redan nu att han är en ande! En liten andebebis. Skrattar

Strax därefter kom en flicka, Millie Perifinkle! Hon har inga andekrafter så kanske.. sjöjungfru? Skrattar

Naturligtvis skulle en tredje komma och det blev en pojke, Raider Perifinkle! Även han saknar andekrafter, så jag misstänker en potentiell sjöjungfru där också. 

Det blev en liten blå bebis åtminstone! 

Men värre blir det.. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 01:12 #95 av: Mitchika

Här kommer Brads bebisar direkt efter. Yrar

Först ut, en pojke till och han får namnet Bernard Perifinkle! Han har inga andekrafter, så kanske sjöjungfru. Sjöjungfru ska gå i arv, men jag har aldrig provat det förr. 

Därefter kom en flicka, precis som med Bonnie och hon fick heta Belinda Perifinkle! Belinda är en liten ande. Skrattar

Och eftersom Brad måste göra precis som Bonnie kom det en liten pojke till efter henne och han fick namnet Bonaparte II Perifinkle, men vi kommer kalla honom för Tvåan. Tvåan är också en ande, ska tilläggas! 

Två gånger trillingar.. Sex bebisar samtidigt och jag spelar fuskfritt enligt legacyregler.. jag vill inte fortsätta längre. Yrar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 01:43 #96 av: Mitchika

Det finns inte så mycket mer att rapportera för stunden.. 

Bokstavligen ALL tid i spelet just nu går åt att ta hand om dessa sex ungar. Jag skojar inte, så här ser dagarna ut: 

Brad gosar och matar alla sex bebisarna medan Bonnie tar hand om sina behov. Lagom tills alla bebisarna har blivit matade och fått uppmärksamhet är det dags att byta deras blöjor. När alla bebisarna har fått blöjorna bytta börjar den första av dom kräva mat och uppmärksamhet igen. Brad byter av med Bonnie som tar itu med det. Upprepa om och om igen.. 

Det är en oändlig spiral av tortyr och Brad och Bonnie måste hela tiden växla. Bara fem dagar kvar nu så är dom småbarn.. och ännu värre.. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 01:47 #97 av: Mitchika

Och i bakgrunden av allt det här får vi ett meddelande från Geth. 

Han har antagligen dränkt sina hästar eller något, för dom är spårlöst försvunna och istället har han plötsligt hundar! Yrar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 01:48 #98 av: Mitchika

Okej, den här valpen.. Jag vet att vi har fullt upp med 6 bebisar och allt, men.. jag tror vi måste ha den här valpen. 

Den har en massa X på sig och ser riktigt badass ut! Kan någon sticka och adoptera den? Oskyldig

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 01:52 #99 av: Mitchika

Bravo, tack Bonnie! Vi ställer dig inga frågor om var hundarna kom ifrån eller var hästarna tog vägen, Geth, så länge du bara ger oss vår valp så vi kan sticka. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 02:00 #100 av: Mitchika

Muahaha, nu har vi den lilla hårbollen. Skrattar

Jag har ingen aning om hur hundarna hamnade här eller vad Geth gjorde, men jag är glad för den här lilla killen. Nu behöver han bara ett namn. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 02:03 #101 av: Mitchika

Så söt.. Kär

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 02:57 #102 av: Mitchika

Okej, korta versionen av vad som hände... 

Spelet imploderade och när jag startade upp det igen blev jag tillbakaslängd till när barnen föddes. Så allting är tillbaka till det, ingen valp, inga barn och jag har ingen aning om vilka eller hur många barn det kommer bli den här gången. 

Jag har spårat problemet till två källor och testar nu den ena för att se om det fungerar, men jag får se när/om jag orkar spela om det här eländet. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 03:46 #103 av: Mitchika

Jag hittade problemet, alla bebisar kunde återställas och familjen är hel! Det enda som fattas är den oplanerade hundvalpen, men det är jag inte så ledsen för hur cool den än var. 

Men tack vare att jag sparade precis vid födseln är bebisarna exakt samma som ovan och med samma namn och ande/icke-ande status och hudfärger samt nyanser. Jag hade glömt några personlighetsdrag, men det spelar ingen roll. Jag mindes dom viktigaste i alla fall och nu är allt som det ska i familjen igen. SkrattarPustar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 08:50 #104 av: PennyTrollet

Jag spelar fuskfritt och har bara klädmods i spelet. Men jag har fått massor av barn också sådär så jag funderar på om det blev någon bugg. Har aldrig varit med om något liknande.

Anmäl
2016-12-08 12:59 #105 av: Mitchika

#104 I mitt fall så ställde jag till med det här på egen hand. Skrattar

Både Bonnie och Brad har belöningen Fruktbarhetsbehandling, vilket ger ökad chans för fler bebisar och som jag gav dom med förhoppningen att någon av dom skulle få tvillingar. Bonnie är så pass gammal att det inte är säkert att han kommer kunna få fler barn ihop med Brad efter att den första "kullen" är stor. Glad

För att vidare öka oddsen för mer än en baby var slog jag på Barnmusik på deras stereo och tvingade dom att lyssna på den och dansa till den så ofta dom kunde. 

Men ja, istället för "bara" tvillingar hos någon av dom så exploderade saker och ting och dom fick båda trillingar.. Yrar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 13:10 #106 av: PennyTrollet

Jag fick först tvillingar, sen trillingar, sen tvillingar. Utan fruktbarhet eller någon annan påverkan.

Anmäl
2016-12-08 13:16 #107 av: Mitchika

#106 I trean eller fyran? Glad

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 14:01 #108 av: Mitchika

Okej, Tvåan är min favorit av bebisarna nu. Jag älskar animeringsglitchar. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 14:05 #109 av: Mitchika

Trots sex bebisar och en konstant kamp mellan att ta hand om sina behov och ta hand om bebisarna för att dom alla ska få den omvårdnad dom behöver och förtjänar hinner Bonnie med att sköta om sin trädgård också. Skrattar

Regn underlättar givetvis och nu är det höst. Så fort det blir kallare kommer plantorna dvala och då kan all fokus ägnas åt barnen. Vilket kommer behövas när dom är småbarn, om vi vill ge dom en bra uppväxt. Yrar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 14:21 #110 av: Mitchika

Umm.. hallå.. välkommen hit. 

Hade vi inte varit upp till öronen med bebisar hade vi hälsat och släppt in dig. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 16:59 #111 av: Mitchika

Nu händer grejer. Skrattar

Äntligen är det dags för bebisarna att bli större och Bonnie sköter det på sitt eget sätt. Genom att plocka ut alla bebisarna ur spjälsängarna och lägga dom på golvet. Tummen upp

Belinda är först ut, följd av Raider! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 17:00 #112 av: Mitchika

Här har vi Belinda Perifinkle! Skrattar

Så lik pappa Brad! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 17:03 #113 av: Mitchika

Just det, jag glömde. Tre av trillingarna fick dockor i posten och Belinda är en av dom som hade den turen. Det här är hennes lilla docka Sanja. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 17:05 #114 av: Mitchika

Som jag trodde var det Raiders tur härnäst och här har vi Raider Perifinkle, småbarn och nu bekräftad sjöjungfru! Titta bara på dom fjälliga benen. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 17:08 #115 av: Mitchika

Här har vi Bonaparte II Perifinkle eller Tvåan som småbarn. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 17:13 #116 av: Mitchika

Bernard Perifinkle som småbarn visar att han också är en liten sjöjungfru och dessutom extremt lik sin trillingsyster Belinda. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 17:16 #117 av: Mitchika

Här har vi Jean Perifinkle, som jag nu inser egentligen borde ha hetat Bonaparte II! Jösses, vad lika Jean och Bonnie är. Skrattar

Jean och Tvåan är favoriterna hos mig hittills.. Oskyldig

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 17:24 #118 av: Mitchika

Sist men inte minst har vi Millie Perifinkle, en vacker sjöjungfru hon med men med rosa fina fjäll på benen till  skillnad från sina bröder. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 17:25 #119 av: Mitchika

Tvåan har också en leksaksdocka, låt mig presentera Alpha! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 17:26 #120 av: Mitchika

Bernard fick även han en docka (alla B-barnen fick en) och den kallas för Benson! 

Det var hela stora familjen. Pustar

Nu börjar den riktiga mardrömmen.. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 21:03 #121 av: PennyTrollet

Det var i 4:an. = )

Anmäl
2016-12-08 21:22 #122 av: Mitchika

#121 Jag har hört att fyran har/ har haft en bugg där man konstant får tvillingar och trillingar. Det har jag råkat ut för flera gånger utan att ens ha försökt. Ensamma bebisar verkade riktigt sällsynta under en period, så jag tror det kan vara en bugg.. Funderar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-08 21:23 #123 av: DogeLove

Hjälp! Hur kunde hästen (hästarna?) bli så där

Och jag kan inte låta bli att undra vart Geth fick hästarna/hästen ifrån vart dom tog vägen och hur barnen blev till och så undrar jag hur hunden kunde komma dit och hur valparna skapades? Kanske tolkar Geth? Eller kanske han har varit i stan och haft kontakt med människor?

Anmäl
2016-12-08 21:39 #124 av: Mitchika

#123 Jag gissar på att det var en hästversion av Cerberus, den trehövdade hunden, fast med fyra huvuden för att vara en förbättring! Skrattar

Då är vi två. Jag har ingen ANING om vad Geth sysslar med ute på havet. Jag har full fokus på Bonnie, Brad och deras armé av bebisar. Yrar

Barnen blev till via myspys! I badrummet dessutom, men det är väl en ganska oviktig detalj.. Skrattar

Jag har ingen aning, men en sak har jag lärt mig efter alla dessa års Sims-spelande. Ifrågasätt inte saker. Acceptera bara att det är som det är, hur galet eller ologiskt det än verkar eller så kommer funderandet driva en till vansinne. YrarSkrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-09 00:44 #125 av: Mitchika

Spelet gav mig en trevlig påminnelse om skillnaden i ålder på vanliga simmar och övernaturliga simmar. Ett vanligt simsbarn är småbarn i 7 dagar. Dessa sex små odågor är småbarn i 13 dagar.. 

Visst, det ger Bonnie och Brad mer tid att lära alla barnen allt dom behöver, men det är ändå 13 dagar med småbarn, blöjbytande, upp och ner ur spjälsängar.. Yrar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-09 00:46 #126 av: Mitchika

Vad sitter ni fyra och planerar..? Belinda, ta ut fingret ur näsan, unga dam! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-09 01:07 #127 av: Mitchika

Jag vet inte varför, men jag blir så paranoid när alla sex barnen samlas på det här sättet i samma rum. Vad planerar dom..? 

Raider har lärt sig gå, Tvåan har lärt sig prata. Längre har jag inte kommit, det här är tonvis med jobb. Yrar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-09 01:28 #128 av: Mitchika

Bebisar, bebisar, så mycket bebisar.. Jag vet att dom är småbarn, men ärligt talat, småbarn är bara större bebisar som är lite smartare, kan ta sig runt i hemmet och skita ner överallt. Yrar

Tur att Bonnie och Brad är så bra pappor och trivs i det här kaoset. Jag hade matat 5 av 6 barn till Kraken vid det här laget. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-09 01:36 #129 av: Mitchika

Man vet att man är helfokuserad på att ta hand om småbarn när det är höst ena minuten och nästa gång man tittar ut för att låta Brad sätta Jean i gåstolen för att snabba på saker och ting så är hela huset täckt av snö. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-09 02:09 #130 av: Mitchika

Årets pappor visar hur man på bästa sätt tar hand om sina småbarn. Ut i blöja och skor på balkongen mitt i vintern och satt i hagen som Jean inte kan ta sig ut från själv! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-09 14:43 #131 av: Mitchika

Det är 8 dagar kvar tills småbarnen växer upp till barn och dom har alla redan lärt sig gå, prata och gå på pottan. Skrattar

Bra jobbat, Brad och Bonnie! Nu behöver vi bara vänta ut dessa åtta dagar innan vi kan sluta leva i ett jättestort dagis. Jag ska se om jag kan få tag i några bra barnböcker åt er så att det finns mer att göra för att ge barnen en bra uppväxt och kompensera för deras bristande skolgång sedan. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-09 14:43 #132 av: Mitchika

Bernard chillar ute i lekhagen och njuter av det snöiga vädret. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-09 15:10 #133 av: Mitchika

Men aww.. 

Jag köpte bokhyllor tills vi fick lite barnböcker att läsa ihop med barnen. Bonnie tog en av böckerna och gick ut för att läsa med Belinda, men Jean hade ingen lust att vänta på sin tur. Han skyndade bort och snodde en av böckerna själv. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-09 15:16 #134 av: Mitchika

Far och dotter läser ihop, så fint. Kär

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-10 15:27 #135 av: Squidon

#128 Vilka hade du offrat?

Anmäl
2016-12-10 15:56 #136 av: Mitchika

#135 Alla utom Jean eller Tvåan, jag hade kanske sträckt mig till att behålla båda två. Resten hade fått hälsa på Kraken. OskyldigSkrattar

Men ja, jag har fäst mig lite vid alla nu och det värsta jobbet är över. Nu gäller det bara att uthärda tills barnen blir större och kan göra lite roligare saker. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-10 15:57 #137 av: PennyTrollet

#122 Vet inte om jag vågar spela i generation två. Blir kanske en massa bebisar där också. Har inte varit med om detta i någon annan familj i fyran.

Anmäl
2016-12-10 16:10 #138 av: Mitchika

#137 Deras familj kommer definitivt ta över hela staden dom bor i om det fortsätter på det viset i generation 2 också. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-10 18:11 #139 av: PennyTrollet

#138 Mmm, finns nog risk för det. Så blir det tvillingar/trillingar i första graviditeten vägrar jag försöka igen. = D

Anmäl
2016-12-10 21:09 #140 av: Mitchika

Tvåan, du ska läsa boken, inte sitta på den.. Vilar huvudet i handen

Nåja, han verkar glad och nöjd i alla fall. Det är väl det som räknas. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 07:21 #141 av: Mitchika

Äh, vad tusan.. 

Vi fick ett nytt samtal från Geth-Gos och jag tänkte att.. varför inte? Valparna den här gången var inte lika perfekt oemotståndliga som x-valpen vi förlorade ovan, men dom var fortfarande superfina. Kär

Jag tänkte att vi tar två stycken, en tik och en hane (då dom inte är släkt) och ser om inte vi kan få valpar också, för.. 6 småbarn är inte nog med jobb. Vi börjar med den fina tiken som jag såg. Geth var riktigt glad över att Bonnie tog en och ännu gladare över att han kommer tillbaka för att ta fler. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 07:22 #142 av: Mitchika

HERREGUD, BONNIE DRÄNKER DEN! Vad i #(!/¤&()#", Bonnie?! Förskräckt

Valpar kan inte andas under vatten, hon kommer drunkna! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 07:23 #143 av: Mitchika

Jag visste inte att sjöjungfrun kunde bära hundvalpar när dom simmar, men han låter henne inte komma upp över ytan en enda gång! Förskräckt

Stackars valp! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 07:26 #144 av: Mitchika

Tja, hem kom dom till sist och valpen verkar leva. Okej, iväg och hämta nästa då? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 07:26 #145 av: Mitchika

Blicken på en mycket traumatiserad valp. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 07:38 #146 av: Mitchika

Sådär, valp nummer 2 utvald och utsatt för samma trauma som den första. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 08:02 #147 av: Mitchika

Nu har valparna fått namn! Jag valde förnamnen, Namiko hjälpte mig med deras efternamn. Skrattar

Tiken döptes till Stormhatt Havssäv

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 08:03 #148 av: Mitchika

Hanen döptes till Baldersbrå HavssävSkrattar

Nu blir det till att uppfostra dom ordentligt då ingen av dom är speciellt väldresserade. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 08:09 #149 av: Mitchika

Hmm, det här känns inte riktigt bra.. 

Vi borde göra något åt det här. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 08:15 #150 av: Mitchika

Ja, så länge fick vi ha valp.. 

Baldersbrå växte upp och blev en stor, ståtlig hund! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 08:17 #151 av: Mitchika

Strax efter blev det Stormhatts tur! 

Lika som bär, tur att det finns en liten skillnad på dom åtminstone. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 08:52 #152 av: Mitchika

Stormhatt är en duktig, trofast hund. Hon vaktar huset medan resten av familjen sover. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 08:58 #153 av: Mitchika

Snön smälter undan och vintern ger plats för våren, men barnen är fortfarande småbarn. Yrar

Det är förhoppningsvis inte långt kvar nu, men jädrar vilka långlivade små saker. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 09:26 #154 av: Mitchika

Personligen låter jag också hundar sova i sängen, men det här kan bli problem längre fram. Tur för Stormhatt att hon är så söt att ingen vill schasa bort henne. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 09:27 #155 av: Mitchika

Ledsen att det blir så mycket hundbilder, men dom är ju söta och fina.. Baldersbrå har en ståtlig och ganska allvarlig hållning. Jag har ingen aning om vad han håller på med eller planerar.. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 10:37 #156 av: Mitchika

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN! SkrattarPustar

Det är dags för barnen att fylla år och växa upp, vilket betyder att jag slipper ta hand om småbarn mer och barnen får uppleva sin första vår och sommar som barn. Skrattar

Först ut har vi Jean, som behövde en omedelbar makeover och det misstänker jag att alla barnen kommer behöva. Nu ser han ut som sig själv igen och så söt! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 11:08 #157 av: Mitchika

Därefter var det Millies tur att växa upp! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 11:23 #158 av: Mitchika

Tvåans tur kom efter Millie. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 11:45 #159 av: Mitchika

Den fjärde att växa upp blev Bernard. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-12 12:27 #160 av: Mitchika

Näst sist är Belinda och jag börjar bli så less att välja klädstilar åt barnen.. Yrar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-12-13 22:36 #161 av: LottaV

#160 Du är duktig att välja stilar MitchikaTummen upp

Men hur blev den sista ungenFunderar

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.