22. Teknisk hjälp

Problem med Origin

2016-12-22 21:16 #0 av: Halcyon

Hej alla. Asså håller snart på att bli galen.

Har precis installerat origin igen, och när jag går in på det är alla mina expansionspaket borta och det vanliga Sims 3 går inte att öppna. Det kom bara upp en flik där det stod "Ett okänt fel inträffade" typ.  Happ, då tog jag bort vanliga the Sims från min dator och installerade om både origin och det igen. Yes, då funkar vanliga sims och mina expansionspaket börjar laddas ner i "Download manager" på origin. Men sen går det inte att klicka på nån knapp så att man får upp expansionspaketen? Har försökt hundra gånger nu att ta bort origin från datorn, ladda ner igen... då laddas expansionspakenen (som förövrigt är husdjur, semesterparadis och årstider) ner igen på origin men går likförbannat inte att göra nånting efter att dom laddats ner där (kan som inte gå vidare och ladda ner dom till själva datorn och dom kommer heller inte upp på "mina spelbibliotek". Börjar bli sjukt frustrerad just nu, är det någon som förstår vad jag menar och vad felet kan vara? Tack!

Anmäl
2016-12-22 21:45 #1 av: Halcyon

Så här ser det ut när den har installerats klart på origin. Sen tänker jag att man kanske ska trycka på "pilen" men det går inte. Det går inte att klicka nånstans utom krysset och då försvinner det.... vad ska jag göra? :( (har förövrigt en macbook air om det gör någon skillnad)..

Anmäl
2016-12-23 10:51 #2 av: Lilyz

Om du startar grundspelet så borde expansionerna finnas där, de kommer inte upp som egna spel i spelbiblioteket. Glad

Anmäl
2016-12-23 19:42 #3 av: Halcyon

Nae, funkar inte det heller :( Såhär har det stått nu i typ åtta timmar och det LADDAS INTE NER NÅTT /-):kr-kr/):)/))/):!.:-):-)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.