03. Fel/buggar med spelet

Småbarn funkar inte!

2017-01-13 06:08 #0 av: Frida Wolfcloud

Här är jag igen, hehe Känns som jag alltid har problem med min MacBook AirCool

Nej, men saken nu är att jag glatt precis startade Sims 4 och tänkte göra en familj med de nya småbarnen! Jag klickar på småbarn högst upp och! Nej,  den stora Simmen står kava och längst ner där man ser simmarna så laddar det bara på den Simmen! Röst-ändraren för småbarn kommer fram så pratar Simmen som står där utan att det hörs någonting.(Man ser att han rör på sig som de gör när de pratar)Det står så jättelänga och jag hör att min dator bara börjar jobba mer och mer och mer! Vad ska jag göra?

Anmäl
2017-01-13 15:25 #1 av: Wolfeyes

Utdrag från Thesims hemsida: "Kräver spelet The Sims 4 (säljs separat) och alla speluppdateringar för att spela." Skulle prova att uppdatera spelet först om du inte gjort det :)

Anmäl
2017-01-13 23:00 #2 av: _Elina

Om du spelar med mods kan det kanske vara det som strular? Jag hade några ouppdaterade moddar som ställde till liknande problem nu när jag skulle in i CAS efter småbarnsuppdateringen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.