2017-01-14 22:07 #0 av: BiancaWaterlund

Heej<3

Jag har kommit på en ny lagasy till Sims 4! Den har inget namn så ni får gjärna kommentera vad den ska heta. Jag kom på den med en kompis när vi försökte ta död på gamlingen i huset. Så här under kommer lite regler<3

Du ska skaffa en valfri tomt och bygga ett hus där för 4 vuxna och 1 barn.

i vuxenrum 1:
1 dubbelsäng
lampa
garderob
Skrivbord med stol och dator

i vuxenrum 2:
1 dubbelsäng
lampa
garderob
Skrivbord med stol och dator

i barnrum:
1 vanlig barnsäng/1 småbarnssäng
lampa
byrå
skrivbord med stol och platta
några leksaker (valfritt)

sen så ska det finnas kök och lite allrum. I dom bestämmer ni själva. Ni får max fuxa till 1000 simspengar.

Det ska även finnas ett till litet rum. Det rummet ska vara på en yta 2x2. Det får inte vara något inne där i. Det ska finnas en dörr på utsidan.

man ska försöka överleva 10 generationer.

Får man skaffa bonus så att man inte behöver sova lika mycket och så?
Ja det får man. Dock rekommenderar jag inte att köpa så att simen ej behöver äta så mycket. det tar lång tid att få ner hungern...

handling:

Skapa en sim i skapa en sim. denna simmen är din grundare. Du väljer själv kön. Den ska vara ungdom. sen så fixar du tomten. Sen så är det dags för dig att börja hitta en partner till din sim. Du får inte ha ett riktigt jobb i början. När du hittat din partner så ska du få den att flytta in och din sim ska få barn med den. när barnet är fött och blivit barn (som går i skolan). När detta har hänt OCH din sim är vuxen ska du få den att gå in i detta lilla rum utan något i. sen låser du dörren för alla. Simmen ska nu få vara där i tills man får upp att om 24 timmar dör simmen av hunger. Då ska du släppa ut simmen och bygga upp sakerna i denna ordningen:

Kul
Gemenskap
Hälsa
Blåsa
Hunger
Eneregi

Om simmen dör innan alla är gröna på samma gång så har du förlorat. För att gå vidare från Kul måste du ha att den är grön. Om den skulle bli gul när du gör nästa så måste du gå tbx till den. Om du klarar allt det så får den simmen skaffa ett riktigt jobb. Dock får inte dens barn skaffa ett riktigt jobb innan den har klarat av allt det. Om du klarar 10 generationer har du klarat av lagacyn. Lycka Till!

Ni får jättegjärna skriva namnidéer till legacyn samt om ni har spelat den. Om ni har lagt ut på YT eller blogg eller så länka gjärna så man kan kolla hur det går.