17. Legacy & Historier

Legacy Grimsley Del 2

2017-05-14 16:12 #0 av: Mitchika

Första tråden fylldes och nu är det dags för legacyn och historien att gå vidare i ännu en tråd. Den gamla hittar ni nedan, för den som är nyfiken. Skrattar

Legacy Grimsley (första tråden)

Balin Grimsley lever fortfarande, men han är långt in på ålderns höst och har inte många dagar kvar. Arvtagaren i generation 2 blev hans tredje barn och andra son, Kirby Grimsley, som blev hopplöst förälskad i sin halvsyster Minx och dom två står härnäst i kö att ta över huset när Balin vandrar över till andra sidan. 

Syskonen Reaver och Pegasus har/ska flytta ut och tar med sig valparna från Balto och Belle, som i nuläget är ganska stora, till deras egna hem, liv och äventyr. Skrattar

Nu när denna lilla sammanfattning är över känns det bra med en liten uppdatering om reglerna som gäller speciellt för denna Legacy: 

  • Barnen måste ärva grundarens skin för att kunna bli arvtagare för nästa generation
  • Varje generation har en egen liten utmaning som hör till sig, för att göra spelet lite mer varierande och underhållande för mig
  • Hunden Balto måste hållas vid liv och kvar i familjen från generation 1 till generation 10
  • Samt att givetvis så avgör tärningskast barnens ambitioner: 

1. Njutning
2. Familj
3. Romantisk
4. Kunskap
5. Framgång
6. Popularitet

Den aktuella utmaningen för nästa generation är följande: 

Generation 2: Jätteflocken

Namnet är ganska självförklarande, men det här var en av dom första roliga utmaningarna jag kom på just för att dom är små vovvar i den här familjen. Enkelt sagt, det ska bli bebisvalpar från golv till tak! Massa, massa bebisar, så mycket det bara går. 

Det var det! Legacyn fortsätter med Kirby som nya ledaren över flocken. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-05-14 23:51 #1 av: Mitchika

Jag hoppas ni alla som ville ha Kirby och Minx som par i nästa generation är nöjda nu. Skrattar

Skälet till att det inte blivit fler uppdateringar idag är för att jag spelat på Sten, Reaver, Time, Terra och deras lilla familj. Jag tänkte faktiskt posta en liten uppdatering om dom i den här tråden och berätta Reavers tragiska historia. 

Den lilla killen har det inte lätt nu... vilket är helt och hållet mitt fel, för jag utsätter honom för det här. SkrattarOskyldig

Ehrm, ja, hans historia är nästan över nu och då tänkte jag försöka skriva ihop ett litet (låååångt) inlägg och berätta den. För dom som undrar hur det gått för den förstfödda Grimsley. Sen tänkte jag återgå till huvudfamiljen ett tag. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-05-15 03:40 #2 av: Mitchika

Reavers historia

Del 1: Hennes namn var Carla

När det stod klart för Sten att Minx inte bara skulle flytta ut från huset utan även planerade att flytta ihop med Kirby och stanna i Grimsleyhuset för gott blev Sten förkrossad. Ingen vill sitta ensam på ålderns höst. Till hans glädje fick han veta att Reaver, hans enda son, ville flytta ut och hitta ett eget hem tillsammans med sina två hundar Time och Terra. 

Sten blev mer beslutsam än han någonsin varit tidigare i sitt liv, kavlade upp armarna och satte igång att nästan jobba livet ur sig i sin karriär som Rockgud. Han tjänade ihop tonvis med simdaler, byggde ut och om sin ungkarlslya och förvandlade den till det perfekta lilla huset för en barnfamilj. Det var hans present och hans arv till sin son. 

Det enda kravet Sten hade var att han och hans Puglet Rebus skulle få bo kvar i huset och vara en del av familjen tills åldern tar dom. Något som Reaver mer än gärna ville. Hans andra pappa hade inte varit en del av hans barndom och här fanns chansen att ta igen en massa förlorad tid. Så fort huset var klart, en kall och kylig vinternatt, flyttade Reaver in tillsammans med Time och Terra. 

Redo att påbörja sitt nya liv och bilda sin egen flock.

Reaver kände sig redo nu. Han hade undvikit och gömt sig för sina känslor under hela tonåren för han var så rädd för allt som kunde hända. Rädd för att skämma ut sig, rädd för att bli sårad och värst av allt, rädd för att få veta att hans känslor inte var besvarade. Men han var inte rädd längre. 

Okej, det var en lögn, Reaver var livrädd fortfarande. Skillnaden var att han inte tänkte låta rädslan styra honom längre. Han ringde över sin barndomsvän Carla, skräckslagen och alldeles skakig i benen när hon dök upp på tomten. Efter några minuters nervöst småpratande om väder och vind hävde Reaver ur sig sina känslor för henne. 

Carla stod mållös i vad som kändes som en evighet innan hon brast ut i ett glädjetjut och slängde sig om halsen på Reaver. En lättad och överlycklig Reaver tog Carla i sina armar och kort därefter delade paret sin första kyss. 

Efteråt slösades ingen tid. Reaver och Carla hade känt varandra sen barnsben och spenderat all tid dom kunnat avvara tillsammans ute på äventyr och bus. Varför vänta och dra ut på tiden när allt känns så rätt? 

Reaver tog upp det med Sten först, som blev så glad för sin sons skull, innan han bad Carla att flytta in hos honom. Bara några dagar efteråt, inne i deras nya sovrum, föll Reaver ner på knä och friade. 

Svaret var ett omedelbart och högljutt ja och deras bröllop blev av redan samma eftermiddag. Reaver var beredd på ett ja, Sten hade hjälpt till med förberedelserna och både han och Carla ville ha en liten och enkel ceremoni. Deras enda gäster var Reavers tre pappor, som aldrig skulle missa att se sin älskade son vigas med sitt livs kärlek. 

Carlas relation till sin familj var väldigt dålig och hon ville helst inte prata om dom alls, något som Reaver och resten av familjen respekterade. Nu skulle hon bli en i Grimsleyfamiljen och få en massa familjemedlemmar som brydde sig om och älskade henne. 

Ett vackert vinterbröllop.
Dom kärleksfulla, nyblivna makarna...
... och dom tre jättestolta papporna.

Livet kunde inte bli bättre för Reaver. Han hade sitt livs kärlek, ett underbart hem, tre fantastiska hundar, en kärleksfull familj och en ny karriär. Vad kunde göra det ännu bättre? Jo, en liten melodi under bröllopsnatten och en alldeles fantastisk bröllopsgåva från Sten. 

För att fira sin son och föreviga både honom och hans vackra brud så erbjöd sig Sten, kreativ till tusen som han var, att måla porträtt av både Reaver och Carla. Båda två blev förtjusta och stod ivrigt modell för Sten. Porträtten blev klara och placerades sedan på köksväggen bredvid dörren till den framtida barnkammaren där alla kunde se dom. 

Dagarna flög förbi och både Reaver och Carla dansade på fluffiga, rosa moln av nyförälskelse och kärlek. Dom uppvaktade varandra dagligen, vid varje tillfälle som gavs och ingenting kunde sänka deras humör. Inte ens när Carlas mage började växa och några av graviditetens värsta sidor visade sig drog det ner dom. Tja, inte speciellt länge i alla fall. 

Båda två såg fram emot att bli föräldrar och att få välkomna en ny liten valp till deras familj. Snart var han här också. Den friska lilla pojken döptes till Jerome Grimsley av Carla och Reaver kunde knappt tro det. Han var pappa nu, precis som Balin, Sten och Amin innan honom och det var en otrolig mäktig känsla. 

Nyfödda Jerome med mamma Carla.

Reaver trodde aldrig att han kunde älska så mycket som han älskade sin fru och son, ytterligare en märklig och mäktig känsla. Dom nyblivna föräldrarna spenderade dom kommande dagarna tillsammans med sin lilla son och Reaver försökte ta in alla dessa enorma förändringar i hans liv. Men han var lycklig som aldrig förr. 

Tyvärr var Reavers lycka kortvarig... 

Inte långt efter att Jerome föddes så dog Carla i en fruktansvärt tragisk springa med saxen-olycka mitt i natten. 

Hela Reavers värld rasade samman. Ena dagen hade han allt: En underbar familj, en kärleksfull fru, en fantastisk son och en lysande framtid tillsammans med dom. Så över en natt har han förlorat sitt livs kärlek och är änka med en liten son att ta hand om själv. 

Tack och lov för Sten, som klev in för att hjälpa sin förkrossade son både med sorgen och med bebisen Jerome. Reaver behövde det, då han var i total chock och i stort behov av tid att få sörja sin förlorade Carla i lugn och ro. 

Allt stöd i världen kunde dock inte läka Reavers brustna hjärta. Han kämpade för att hålla sig på fötter för sin son och för resten av familjen, men sorgen tog över honom och livsglädjen försvann. Det enda i hans liv som fortfarande hade mening var Jerome, som han gjorde sitt allra bästa med att vara en bra pappa till. 

Men vad Reaver anbelangade så tog hans liv slut med Carla... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-05-15 05:26 #3 av: Mitchika

Reavers historia

Del 2: I sorgen kom Pamela

När Reaver var djupast nere i sorgen och kände sig som mest uppgiven fick han ett telefonsamtal. Han var nära att säga åt Sten att bara slänga på luren, att han inte ville prata med någon, men när Sten sa namnet på den som ringde så ändrade Reaver sig i sista ögonblicket. 

Pamela. Det var Reavers andra barndomsvän. Hon brukade umgås med Reaver och Carla ibland, men oftast på tu man hand med Reaver. Det var länge sen han hörde från Pamela. Dom gled ifrån varandra i samband med att Reaver och Carla gifte sig, vilket inte var så konstigt. Allt som han hade ögonen för just då var Carla, resten försvann bara bort i bakgrunden. 

Han svarade och kände en liten strimma glädje när han hörde Pamelas röst från luren. 

Det första Pamela gjorde var att beklaga sorgen och dom pratade i flera timmar om gamla minnen, Carla och alla deras upptåg tillsammans. När samtalet var över kände sig Reaver bättre än han gjort under lång, lång tid och Pamela lovade att ringa tillbaka snart. Hon vägrade lämna sin vän i sticket och låta honom drunkna i sorgen. 

Efter deras första samtal så ringde hon varje dag och gjorde allt i sin makt för att försöka muntra upp Reaver och hjälpa honom ur sorgen. Reaver uppskattade gesten, men det tog lång tid innan han verkligen uppskattade det på riktigt. Ännu längre innan han äntligen gav med sig och lät Pamela släpa honom ut till City för att försöka ha lite roligt och leva igen. 

Reaver hade svårt att erkänna för sig själv hur roligt han hade med Pamela och hur glad han var över att ha henne i sitt liv igen. Han var även dålig på att visa det, men Pamela verkade förstå ändå. 

Tiden gick och vid en av deras utflykter hände det. Pamela hävde ur sig en flörtig kommentar när dom möttes upp inne i City, något som var helt olikt henne. 

Stämningen blev genast spänd mellan dom och Pamela, alldeles förfärad över vad hon råkat häva ur sig, började stamma fram hur hon varit kär i Reaver sen dom var barn och hur mycket hon alltid sett upp till honom och hur hon försökt hålla tillbaka sina känslor för att kunna stötta Reaver och vara vid hans sida som bara en vän. 

Reaver stod tyst och lyssnade på Pamela och han såg så mycket av sig själv i henne, när han bekände sina känslor för Carla. Han avbröt Pamelas stammande genom att ta henne i famnen och kyssa henne. 

Var han redo att gå vidare? Reaver visste inte säkert själv, men det kändes så rätt här i stunden med Pamela och han ångrade ingenting. 

Från och med den dagen träffades Reaver och Pamela oftare och oftare. Deras relation utvecklades långsamt, i en takt som båda var bekväm med och det stod snart klart för Reaver att han inte bara var redo utan att han fallit pladask för Pamela. 

Han kände sig nästan som en tonåring igen under deras utflykter i City, där dom dansade, åt och mös ihop. Ibland kunde myset gå några steg längre... 

Till Fröken Rynkbaks stora förtjusning!

Dom struntade i vad som hände och vilka som kunde vandra in, även om Fröken Rynkbaks handväska gjorde ONT när hon slog dom med den. 

Men i takt med att Jerome växte och blev större så behövde Reaver spendera mer och mer tid hemma med sin son. Hur mycket han än älskade Pamela så var inget viktigare för honom än Jerome och han skulle alltid prioritera honom först. Sten kom dock på en mycket bra lösning på problemet. Han tyckte att Pamela kunde flytta in hos dom. Sten började bli till åren nu och skulle uppskatta lite avlastning med Jerome då och då. 

Reaver tvekade, men kände att det kunde bli ett bra test. Om Pamela passade in i deras familj kanske dom kunde ta steget längre och... han vågade inte tänka så långt fram, men om inte så var deras relation dömd att misslyckas. Det var lika bra att ta tjuren vid hornen och få svaret svart på vitt. Har han och Pamela en framtid ihop? 

Trots att han var rädd för vad det kunde leda till så frågade han Pamela likväl. Hon flyttade in samma dag och det var som om hon alltid hade hört hemma där. Hon klickade med Jerome från första stund, Sten avgudade henne och Reaver kände en slags lättnad och glädje som han inte känt sen Carla levde. En tid passerade, alla i familjen kom närmare varandra och Reaver vågade äntligen tillåta sig själv att vara lycklig igen. 

Allt kändes så rätt, men Reaver tvekade ändå länge. Kunde han? Skulle han? Vad skulle Carla ha velat? Var det rätt att gå vidare? Svaret fann han en eftermiddag i köket tillsammans med Pamela, då han helt resolut tog fram ringen han hade haft vilandes i fickan så länge och friade till henne. 

Pamela gav ifrån sig ett väldigt entusiastiskt ja.

Hela familjen Grimsley var överlycklig för Reavers och Pamelas skull. Äntligen var Reaver redo att gå vidare och finna kärleken igen. Sten, Balin och Amin gick samman och förberedde en liten bröllopsceremoni helt enligt Reavers och Pamelas instruktioner. 

Den här gången hade Reaver ett speciellt önskemål. Han ville gifta sig inne i barnkammaren så att lilla Jerome kunde vara med på bröllopet. Pamela älskade idén och det gjorde även papporna. 

Reavers och Pamelas bröllop med Jerome närvarande.

Precis som förra gången blev det ett litet bröllop. Pamela var föräldralös och växte upp hos sina morföräldrar, som varit döda i flera år nu, så återigen var Reavers tre pappor deras enda gäster. Ingen av dom klagade, dom hade varandra och sin lilla familj och det var allt som spelade någon roll för stunden. 

Fanns det något tvivel om att Reaver hade fattat rätt beslut angående att gifta sig med Pamela så suddade den här underbara stunden ut det fullständigt. Både Reaver och Jerome älskade Pamela och hon hörde hemma hos dom. 

Bröllopsnatten kom och gick och med den kom även en bekant liten melodi. Reaver och Pamela var överlyckliga. Jerome skulle bli storebror och deras familj skulle bli ännu större. Sten, trots sin höga ålder, erbjöd sig att måla ett porträtt av Pamela som kunde sitta bredvid Reavers uppe på väggen. Pamela kände sig hedrad och accepterade. 

Samtidigt som Pamelas mage växte så gjorde även Jerome det. Deras bebis var inte en liten bebis längre, utan ett ivrigt småbarn med vassa tänder och ett charmigt leende. 

Därefter kom dagen som Reaver och Pamela väntat så ivrigt på. Deras barn skulle komma till världen, men förlossningen gick inte riktigt som planerat... 

En vacker, frisk hundvalpspojke kom ut, nästan en liten kopia av yngre Jerome, men han var inte ensam. Efter honom kom en frisk och pigg liten människobebis! 

Reaver blev alldeles ställd. Han hade inte trott att han skulle kunna få en mänsklig bebis, men så fort som chocken lagt sig så kom glädjen. 

Han och Pamela hade fått tvillingpojkar! En som liknade honom och en som liknade henne! Kan livet bli mer perfekt!? Den förstfödda valpen döptes till Ark Grimsley medan den mänskliga bebisen döptes till Mark Grimsley. 

Reaver med Ark och Pamela med Mark.

Nu kändes deras familj komplett. Tre små pojkar. Reaver hade gärna haft en liten dotter också, men med tre fina, friska pojkar ville han inte klaga det minsta. Pamela kunde inte vara lyckligare. Hon hade fått allt hon någonsin drömt om och Reaver var äntligen lycklig igen. 

Dom både visste att en jobbig tid väntade dom med tvillingpojkar och småbarnet Jerome, men dom kände sig båda redo att ta sig an vilka utmaningar som helst tillsammans. Kärlek är inte allt du behöver, men med den kan du komma oerhört långt ihop och Reaver och Pamela hade kärlek i överflöd. Både till sina barn och till varandra. 

Men tyvärr räckte inte all kärlek i världen för att rädda dom ur situationen dom hamnade i... 

En sen kväll var Pamela ute och klappade renen Börje som dom hade stående utanför deras hus och hon fick en allvarlig elektrisk stöt som hon inte överlevde. Vilken tragedi och vilken fruktansvärd olycka! 

Reaver var otröstlig och hans brustna hjärta kändes som om det hade gått sönder för gott. Hans älskade Pamela, borta. Precis som Carla innan henne. Två gånger hade han förlorat sitt livs kärlek och två gånger hade han blivit änka. För andra gången hade ett barn (två den här gången) förlorat en mamma som dom aldrig skulle få chansen att lära känna. 

Med sitt liv, sitt hjärta och sin värld i spillror för andra gången i sitt liv försökte Reaver hålla huvudet ovanför ytan. Nu hade han inte bara ett utan tre små barn som desperat behövde honom, men det här tog så hårt på honom. Det var inte meningen att Reaver skulle få vara lycklig, helt enkelt... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-05-15 17:28 #4 av: LottaV

Jag tror Reaver är född på på Fredagen den trettondeSpökeFörskräcktVilar huvudet i handen

Anmäl
2017-05-15 17:41 #5 av: Mitchika

#4 Han har rejäl otur, eller hur? Skrattar

Det kommer en sista del 3, men jag orkade inte fortsätta imorse och jag har knappt fått sova så det blir antingen senare eller imorgon. Glad

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-05-16 23:05 #6 av: Mitchika

Reavers historia

Del 3: Aldrig igen...? 

Så fort den värsta chocken och sorgen med Pamelas död hade lagt sig för Reaver fattade han ett beslut. Det här var sista gången. Den sista tragedin han tänkte utsätta sig själv och sina barn för. Inga fler förlorade fruar och inga fler förlorade mammor. 

Reaver kände att han aldrig skulle kunna älska någon annan igen. Både Carla och Pamela var alldeles för viktiga för honom och att komma över dom båda två kändes som en omöjlighet. Han hade sin kärlek för dom och alla minnen kvar, det räckte för honom. 

Till minne av Carla Grimsley och Pamela Grimsley.

Det kändes illa nog att både Balin och Sten kommit upp i hög ålder och troligtvis inte hade lång tid kvar. Flera hemskheter stod och väntade runt hörnet och Reaver hade inte lust att lägga till flera genom att falla för någon ny för att sedan förlora dom. 

Sten orkade inte hjälpa till med barnen som han en gång kunde när Jerome var bebis. Åldern började ta ut sin rätt rejält och han spenderade mer och mer tid vilande på soffan eller i sitt rum. Så fort orken fanns var han där för Reaver och barnen, men den dök upp mer och mer sällan. 

Stens rum där ännu ett par av hans vackra porträtt hänger. På Jerome som bebis och på Stens älskade vän och trogna kompanjon, Rebus.

Reaver var orolig, både för sin far och även för hur han skulle orka med tre små barn på egen hand. Efter mycket tänkande och funderande bestämde han sig för att anlita hjälp. Familjen hade fått det ganska gott ställt tack vare både Carlas och Pamelas livförsäkringar, så pengar skulle inte bli ett problem igen på ett bra tag. 

Men det visade sig vara svårare än Reaver trodde att hitta rätt hjälp för deras familj i situationen dom befann sig i. Ingen av barnvakterna fungerade, hembiträdena var inte intresserade av att hjälpa till med barnen och varje butler som hyrdes in på en testperiod var alldeles för kall, hård, sträng eller klickade helt enkelt inte med barnen. 

Han började bli desperat och precis när han var nära att ge upp fick han ett samtal. Mannen på andra sidan luren presenterade sig som Fluke Mittens och berättade att han fått höra om familjen Grimsley av en ren slump under sin utbildningstid och hade planerat att besöka kvarteret. 

Via sina kontakter fick han veta att Reaver sökte hjälp med sitt hem och sina barn och Fluke ville mer än gärna ställa upp och hjälpa till. Han hade precis avslutat sin utbildning till butler, men erkände att han inte var en av dom bästa. Om Reaver var villig att ge honom en chans så var Fluke villig att hjälpa till i utbyte mot mat och husrum. Ingen annan lön behövdes. 

Reaver, som i talande stund var i desperat behov av lite ostörd sömn, tackade ja på en gång och frågade hur snabbt Fluke kunde komma. En provperiod kan väl aldrig skada. 

Det dröjde inte länge innan Fluke Mittens stod på uppfarten till Reavers hus och... det var något lite ovanligt och annorlunda med honom som han hade undvikit att nämna under deras samtal. Mest för att få se Reavers reaktion när han klev in i huset. 

Med Fluke som familjens nya butler och barnvakt, kan Reavers tur äntligen vara på väg att vända? (Fluke betyder lyckträff på svenska) 

Slut! Eller...? 

Ja, slut för nu i den här tråden i alla fall. Det är dags att återgå till huvudfamiljen, men jag ville berätta vad som pågick i Reavers liv då han trots allt var den förstfödda Grimsley!  Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-05-17 16:25 #7 av: LottaV

#6 Det blir en riktig kattig storySkrattar

Anmäl
2017-05-18 20:21 #8 av: PennyTrollet

Så spännande!

Anmäl
2017-05-18 20:24 #9 av: Mitchika

#7 Haha! Skrattar


#8 Tack, kul att du tycker det! SkrattarKramas

Nu ska jag dock återgå till Kirby och Minx ett tag, då det är deras jobb att fixa nästa generation. Jag drar mig lite för det bara, då jag måste inreda fler rum i huset och jag har inte riktigt varit på humör för det. Yrar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-05-31 01:52 #10 av: Mitchika

Äntligen tog jag tag i det och byggde mer på Grimsley-huset. Skrattar

Jag fick en idé till hur jag ville ha barnrummet och bestämde mig för att sätta igång. Tyvärr ville inte spelet tillåta det på grund av att jag hade max antalet våningar på grund av pelarna och annat. Ett litet byggfusk senare så löstes det lilla problemet. Oskyldig

Jag ville inte ha en till våning, jag ville bara göra barnrummet lite högre. Många ungar ska trots allt få plats därinne samtidigt. Kär

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-05-31 01:55 #11 av: Mitchika

Det nya barn och tonårsrummet, som tidigare bara var tre sängar där Reaver, Kirby och Pegasus sov. Skrattar

Nu är det redo för en massa hundvalpar! Kär

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-05-31 02:19 #12 av: Mitchika

På tal om ingenting så hittade jag den här läskiga saken när jag höll på att bygga.. Förskräckt

Vi kommer bli mycket bättre på att hålla rent häromkring.

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-05-31 02:25 #13 av: Mitchika

Vi börjar tråden med ett födelsedagsfirande. Skrattar

Det är äntligen dags för Amin att bli åldring. Han är så mycket yngre än Balin och lär hänga med i familjen ett bra tag till. Med tanke på planerna jag har för Kirby och Minx kan det behövas. Skrattar

Alla i familjen är samlade utom stackars Pegasus som behövde åka till skolan. Jag ville inte vänta till kvällen för vi har ont om tid. Från Balins sida, vill säga. Det finns saker jag vill att dom ska hinna med innan han går vidare. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-05-31 02:28 #14 av: Mitchika

Grattis, Amin! Må du leva länge till och se många barnbarn födas och växa upp. Partajar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-05-31 02:45 #15 av: Mitchika

Ett par pappor anar oråd... 

Det är svårt att hålla ett förhållande hemligt när man bor ihop. Det var mycket lättare när Minx bodde hos Sten. 

Kirby och Minx försöker båda två hålla sig i skinnet när Balin och Amin är i närheten, men det är svårt att dölja det och låtsas vara "vanliga" syskon. Det är lätt att lite mer intima och romantiska känslor visar sig när dom umgås tillsammans och fjantar runt. 

Nu verkar det som om Amin och Balin börjat misstänka något. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-05-31 03:59 #16 av: Mitchika

Kirby och Minx är inte dumma. Dom inser att deras pappor är dom på spåren och dom vet att dom inte kan dölja det här för alltid. Det vill dom inte heller. 

Efter ett par snabba men beslutsamma blickar mellan varandra bestämmer sig Minx och Kirby. Idag är dagen då dom berättar för resten av familjen. På Balins och Amins guldbröllopsdag. Dom kanske kunde ha valt ett bättre tillfälle, men ingen av dom är speciellt bra när det gäller taktkänsla. 

Balin och Amin reagerade... ungefär som väntat. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-05-31 07:32 #17 av: LottaV

#16 Balin och Amin ni får vänja er vid det!Oskyldig

Anmäl
2017-05-31 19:33 #18 av: Mitchika

Jag vill bara förtydliga till inlägg #16 att det där var Balins och Amins faktiska reaktion till att see Kirby och Minx göra romantiska interaktioner framför dom. Skrattar

(Ska jag vara riktigt ärlig så tafsade Kirby på Minx.. Oskyldig)

Simmar kan inte tala om eller avslöja sina förhållanden för varandra i The Sims 2, så jag bestämde mig helt enkelt för att låta Kirby och Minx vara romantiska mot varandra framför sina pappor och därmed avslöja det hela. Resultatet blev som ovan och jag skrattade som en galning. Jag var inte beredd på en reaktion, för simmarna brukar inte reagera i vanliga fall. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-05-31 19:41 #19 av: LottaV

#18 Jag förstod det Tummen upp jag spelade med i det där med min kommentar i #17 till Amin och BalinOskyldig

Anmäl
2017-06-01 01:50 #20 av: Mitchika

Efter att den värsta chocken lagt sig tar Balin ett djupt andetag och försöker lugna ner sig. Det tjänar inget till att bli chockad, förfärad eller något ännu värre. Som deras pappa behöver Balin behålla lugnet och prata sansat med sina barn. Han har närmast relation till Kirby och tar diskussionen med honom. 

Han försöker lugnt och sansat förklara för Kirby varför han inte kan ha ett förhållande med sin halvsyster. Speciellt eftersom Kirby är arvtagaren som ska få ta över huset och föra arvet vidare. 

Kirby behåller lugnet han också och förklarar för sin pappa hur mycket han och Minx älskar varandra, bandet dom har mellan varandra och att dom redan pratat igenom det här och kommit fram till att det är värt det. Det är värt alla eventuella risker och dom struntar fullständigt i vad andra tycker om deras relation. 

Det var inte riktigt vad Balin ville höra och han börjar tappa humöret. Minx kommer genast till sin brors/pojkväns sida och står upp för honom, vilket inte gör Balin gladare. 

Han försöker nu förklara för dom båda två varför dom absolut inte får ha ett förhållande, medan Amin iakttar i tystnad i bakgrunden. Men vad Balin än säger så har Kirby eller Minx ett motargument och snart tröttnar Balin. 

Trots sina bästa ansträngningar för att inte tappa humöret är det precis vad han gör till sist. Han ryter åt Kirby och MInx att deras förhållande är oacceptabelt och att han vägrar diskutera det något mer idag. Idag firar Balin och Amin guldbröllopsdag och han tänker INTE låta sina envisa, odrägliga barn förstöra det! 

Inte ett ord till om deras så kallade "förhållande" under resten av dagen! Helst inte någonsin igen! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-03 23:00 #21 av: Mitchika

Kirby vägrar acceptera det här. Han förstod att det kanske inte skulle gå så bra när dom berättade för sina pappor, men det här orättvisa raseriutbrottet och Balins hån av deras relation är mer än vad han är villig att stå ut med. 

Han vägrar stanna kvar i huset och stormar ut, med Minx inte långt efter. 

Minx hojtar efter sin bror och säger att han måste bara ta det lugnt och ge det tid. Balin och Amin är bara chockade och agerar impulsivt. 

Det verkar inte som om Kirby hör, för han fortsätter bara springa och saktar inte ner. Minx försöker hinna ikapp honom så snabbt hon kan, orolig för hur han mår. 

Väl uppe på bron så stannar äntligen Kirby och Minx kommer ikapp honom. Hon tar ett ögonblick för att hämta andan och ge Kirby en chans att lugna sig. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-03 23:31 #22 av: Mitchika

Till Minx stora lättnad och glädje ler Kirby varmt mot henne när han vänder sig om. Han går fram till henne, ger henne en varm kram och säger att det är lite lustigt hur något så hemskt kan leda till något bra. 

Givetvis undrar Minx vad han menar och Kirby förklarar att han försökt lista ut ett sätt att få ut henne till bron i evigheter nu. Han har en liten överraskning till henne och det här var den enda platsen som kändes rätt att ge den till henne på. 

Nu mer än någonsin, efter deras pappas reaktion. Kirby struntar fullständigt i vad Balin och Amin tycker, han vill leva resten av sitt liv med Minx och det får dom helt enkelt lov att ta. 

Kirby har en viktig fråga att ställa till Minx. Vill hon gifta sig med honom, här på bron, ikväll, under deras pappors guldbröllopsfirande? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 00:27 #23 av: Mitchika

Minx blir alldeles ställd! Hon har tänkt massor på deras framtid och även drömt om deras bröllop, men i deras situation blir det inte enkelt. En halvbror och en halvsyster kan väl inte gifta sig? 

Kirby är inte ett dugg berörd av det och låter inte några såna smådetaljer hindra hans planerande. Vad spelar det för roll om dom gifter sig lagligt eller inte? Dom kan fortfarande ha en romantisk liten ceremoni bara dom två, byta ringar och säga sina egna löften. 

Sedan kan Minx byta efternamn till sin andra pappas och dom är så gott som gifta! 

Glädjen och entusiasmen i Kirbys röst vinner över Minx väldigt snabbt. Inte för att hon hade tänkt säga nej, men hennes motargument till varför dom inte kan gifta sig försvinner ganska snabbt. Kirby har en poäng, trots allt. Dom kan få nästan allt som ett giftermål innebär ändå, utan att göra det officiellt. 

Om deras pappor skulle fortsätta vägra att acceptera deras förhållande så blir det dessutom extra kul att kunna berätta att dom gifte sig på deras guldbröllopsdag under firandet. 

Naiva små sötnosar

För stunden kunde dom inte vara lyckligare! Nu gäller det bara för dom att hålla sig i skinnet under resten av dagen och sköta sig under firandet tills dom kan smita iväg. Men lite glädje och firande i förväg skadar nog inte. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 00:35 #24 av: Mitchika

Glad liten Balto på väg till jobbet. Skrattar

Jag undrar om han vet vad som pågår i familjen. Ibland verkar han vara smartare än han ger sken för. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 01:00 #25 av: Mitchika

Saker och ting kunde inte gå bättre för Kirby och Minx. Både Balin och Amin lämnar huset för att åka och handla inför guldbröllopsfesten, vilket innebär att dom får hela huset för sig själva. Pegasus är nämligen i skolan. 

Båda tonåringarna är alldeles för uppe i varv efter deras förlovning för att låta den här chansen rinna genom fingrarna. Till husets enda dubbelsäng snabbt! Skrattar

Jag tänkte inte gå in på några detaljer angående deras myspys, men Minx sjöng i slutet av det vilket genast fick mig att tänka på "Young Frankenstein" (Det våras för Frankenstein) och skratta. Bra jobbat! Skrattar

Mycket nöjd Kirby.
Extremt nöjd Minx.

När dom legat där och myst länge i sängen och lugnat ner sig en aning kommer verkligheten ikapp dom. Dom var extremt ivriga att ta vara på den korta ensamtiden i huset, så det finns en liten risk att dom glömt ett par detaljer. Som graviditetsrisken.. 

Minx: "Vad gör vi nu?" 

Kirby: "Håller tummarna och hoppas på det bästa?" 

Minx: "Vad exakt är det vi hoppas på?" 

Kirby: "Umm..." 

Den frågan var svårare att svara på än dom trodde. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 01:18 #26 av: Mitchika

Resten av dagen flög förbi och guldbröllopsfesten började. Skrattar

Balin och Amin beslutade sig för att ha en liten fest med bara den närmaste familjen inbjuden. Det vill säga, Reaver och Sten. Dom är väldigt familjekära i Grimsley trots allt. 

Middagen börjar inte speciellt trevligt för Kirby och Minx. Deras pappor är fast beslutsamma om att hålla dom åtskilda, så dom får sitta vid varsitt bort. 

Kirby gillar det inte, men han biter sig i tungan för att inte kommentera eller säga något. Han vet vad han och Minx har planerat att göra sedan och det räcker som motivation för att han ska uppföra sig. 

Minx. å andra sidan, är mycket mer direkt och försöker diskutera förhållandet med Balin trots hans tidigare utbrott och varning. Balin däremot hanterar det genom att ignorera henne fullständigt. 

Hon vill inte ge upp i första taget, men hon vill också vara försiktig och inte ställa till med för mycket. Bara öppna Balins ögon lite. Snart inser hon att det är lönlöst och hon ger upp. Bättre att fokusera på middagen och försöka få en chans att smita iväg så snabbt som möjligt. 

Sten och Reaver anländer och festen drar igång på allvar. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 01:31 #27 av: Mitchika

Kvällen fortgår som planerat. Alla pratar, skrattar, har roligt och ingen misstänker någonting. Kirby och Minx gör inget "dumt" och låtsas som om allt är precis som vanligt. Glad

Kirby passar på att umgås lite med Sten för att lära känna Minx' pappa lite bättre och Minx försöker att lappa ihop relationen med Balin. Pegasus känner sig lite utanför, en känsla han haft ganska länge, men han gör sitt bästa för att mingla med folk ändå. 

Reaver tar tillfället i akt att njuta av lite lugn och ro nu när tvillingarna och Jerome är hemma och tas om hand av Fluke. Jag förstår honom, han har haft det otroligt tufft och behöver egentid. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 01:35 #28 av: Mitchika

Det dröjer inte länge förrän det unga kärleksparet ser sin chans att smita ut. Kirby först, för att inte dra till sig för mycket uppmärksamhet. 

Han står och väntar otåligt vid bron, nervös över att någon av deras tre pappor ska ha fått tag i henne och stoppat henne, men till sist kommer hon. Vacker som en dag i stjärnljuset. Kär

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 02:00 #29 av: Mitchika

Bröllop vid världens ände... om dom två bara visste. SkrattarKär

Kirby och Minx har haft lite tid på sig att förbereda sig och skriva sina egna små bröllopslöften. Ringarna hade Kirby redan införskaffat samtidigt som förlovningsringen. Dom är simpla och billiga, men mer än nog för brudparet. 

Rädda att bli upptäckta, men också helt till sig av spänningen i det förbjudna och hemliga som dom gör startar Kirby deras lilla ceremoni. 

Hans löften är inte långa och flera av dom är lånade från romantiska filmer och serier, men Minx gillar det. 

Hennes löften är väldigt lika Kirbys och hon har tagit massor av inspiration från romantiska historier, både från böcker och från sin pappa Sten. 

Det är deras bröllop och dom kan improvisera, stjäla från romantiska historier och göra precis vad dom vill på det. Skrattar

Ingen ser dom och ingen kommer ut och stör deras privata lilla ceremoni. Det känns som om det är menat att ske. Känslan bara förstärks när Kirby och Minx tittar upp i skyn och ser en stjärna falla. 

Båda två önskar sig samma sak utan att veta om det. Vad dom önskar sig? Det tänker jag inte tala om, då kommer det inte slå in... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 02:09 #30 av: Mitchika

Nästa morgon är det någon som behöver rusa raka vägen till toaletten... 

Åh, Minx.. vad har du och Kirby ställt till med? Yrar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 02:11 #31 av: Mitchika

Ingen annan i familjen misstänker något än, men det är nog bara en tidsfråga. Yrar

Pegasus är tack och lov inte speciellt observant på vad som händer med övriga familjemedlemmarna. Han sköter helst sig själv, även om han givetvis bryr sig om sin familj. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 02:15 #32 av: Mitchika

Där kom lilla magen. Förskräckt

Hur ska ni förklara det här för Balin och Amin? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 02:16 #33 av: Mitchika

Jag är glad över att du ser sambandet, Minx, men det hade varit bra om du tänkte på det innan du och Kirby hoppade i säng med varandra. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 02:30 #34 av: Mitchika

Kirby är på jobbet när Minx upptäcker graviditeten, likaså är Balin och Pegasus. Minx är ensam hemma med Amin och hundarna och hon behöver verkligen prata med någon. 

Amin verkade ta mycket mindre illa upp över hennes och Kirbys relation, åtminstone jämfört med Balin. Efter en hel del funderande bestämmer hon sig för att ta upp det med Amin. 

Amin blir otroligt rörd över att Minx väljer att anförtro sig till honom, med tanke på att han inte varit i hennes liv speciellt länge och han lovar att lyssna lugnt och sansat. 

Ett löfte som han ångrar bara ett par minuter senare när Minx lagt alla korten på borden... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 02:38 #35 av: Mitchika

Till Minx' enorma glädje och lättnad så blir inte Amin arg när den värsta chocken har lagt sig. Han tar det hela oväntat bra, nästan skrämmande så, men Minx är överlycklig. 

Amin säger att han behöver lite tid på sig för att smälta det hela ordentligt. Både deras relation, giftermålet och graviditeten. Han känner sig inte riktigt redo att bli farfar så tidigt, men det behöver han också vänja sig vid nu tydligen. 

Han lovar även att försöka prata med Balin och se om det går att få honom att prata om det här igen på ett lugnt och sansat sätt. Kanske finns det lite hopp ändå? Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 02:44 #36 av: Mitchika

Så fort som Kirby kommer hem får han veta dom glada nyheterna från Minx. Alla glada nyheterna. Graviditeten, Amins reaktion och att Amin ska prata med Balin. 

Kirby vågar hoppas lite nu och mest av allt har han börjat tänka på den framtida bebisen. Han och Minx ska få en liten valp ihop! Förskräckt

Han kan inte riktigt säga att tonårsförälder var något han planerade att bli, men han kan inte riktigt klaga heller. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 02:49 #37 av: Mitchika

Åh herregud... Minx, vad f**!? FörskräcktYrar

Har ni bestämt er för att komma ut och berätta för hela familjen nu helt plötsligt?! En mindre, rund mage kan misstolkas, men den där tröjan lämnar inte mycket utrymme för feltolkningar! Förskräckt

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 02:51 #38 av: Mitchika

Noll reaktion här i alla fall, förutom att Kirby ser extremt nöjd ut. Okej, bebisen verkar inte vara någon hemlighet i alla fall och Pegasus ser inte ut att bry sig. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 02:56 #39 av: Mitchika

Det verkar som om Kirby och Minx har tagit nyheten om att dom ska bli föräldrar väldigt bra. Kirby längtar efter att få se deras lilla unge och Minx har blivit en stolt och kärleksfull mamma. 

Utöver det verkar Balto ha dragit sig till paret. Känner han kanske på sig att Minx är med valp och att generation 3 är på väg? Glad

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 03:04 #40 av: Mitchika

Åja, nu är storken ute ur restaurangen! Skrattar

Minx och Kirby berättar allt för sin yngre bror och Pegasus? Jo, han tar det riktigt bra. Hans första reaktion till att han ska bli farbror är att prata med den ofödda bebisvalpen i Minx' mage. 

Pegasus hade inga direkta invändningar mot deras relation. Han var svårt att se det som speciellt konstigt, då dom inte växte upp på samma sätt som andra syskon och dessutom är halvsyskon. 

Balto förblir vid deras sida. Jag är övertygad om att han vet vad som är på gång. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 03:13 #41 av: Mitchika

Dagarna flyger förbi och Minx' mage bara växer. Det är inte långt kvar nu. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 03:26 #42 av: Mitchika

Amin gör sitt bästa för att försöka diskutera situationen med Balin, men det går inte så bra som Amin hoppats på. 

Så fort Kirbys och Minx' förhållande dras upp blir Balin irriterad och därefter går det fort utför. Därför försöker Minx undvika Balin just nu för att han inte ska märka att hon är gravid. Det får bli resten av familjens lilla hemlighet tills Balin lugnar ner sig lite. 

Om inte annat så hoppas Amin att deras nya barnbarn kan få Balin att smälta tillräckligt för att kunna acceptera relationen. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 03:38 #43 av: Mitchika

Nu säger vi farväl till underbara Pegasus! SkrattarStorgråter

Tonårsgrabben har blivit så pass stor att han är redo att flytta till ett eget hem. Han tar med sig sin polare Soul Blazer och huset som en gång var så fullt med barn och hundar börjar kännas väldigt tomt nu. Något som Kirby och Minx får ta och fixa. Skrattar

Pegasus har sitt eget liv att leva och jag har stora planer för honom med, som jag hade för Reaver. 

Farväl, Soul Blazer, du var min favorit av valparna. Kär
Jag ska se till att Pegasus och hans framtida partner ser till att du får valpar med en passande partner! 

Sist så farväl till vår rosa lilla pojke, nu så stor. Kär

Jag har någon åt dig, Pegasus. Njut av livet på egen hand med Soul Blazer medan du kan, för snart så händer grejer. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 03:54 #44 av: Mitchika

BABYDAGS! Förskräckt

Så mycket blandade känslor. Glädje, panik, rädsla, smärta för stackars Minx... Yrar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 03:55 #45 av: Mitchika

Givetvis går det inte att dölja en förlossning för Balin. Han kommer farande omedelbart! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 03:58 #46 av: Mitchika

Åh jösses, chocken hos oss alla...! FörskräcktYrarSkrattar

Den här bebisen blev inte riktigt som jag trodde. Jag hade det i beräkningarna, men jag vågade inte riktigt hoppas.. Vi har en liten Sten-flicka, med Grimsley-släktens gyllene ögon och Kirbys blonda hår. Kär

Ingen valp, men en vacker liten bebis! Hon kan inte bli arvtagaren, men jag älskar henne redan. Kär

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 04:02 #47 av: Mitchika

Balin tog inte det hela speciellt bra, men vad förväntade vi oss egentligen? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 04:10 #48 av: Mitchika

Tillåt mig att presentera Bailey Grimsley, dotter till Kirby och Minx och tyvärr inte en möjlig arvtagare för generation 3. Skrattar

Dom diskuterade namnet länge och bestämde sig för att om dom fick en dotter skulle hon få ett namn som liknade Balin men som ändå var unikt nog. Förhoppningen är att det ska hjälpa Balin att värma upp till sitt nya barnbarn. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 04:13 #49 av: Mitchika

Kirby är obeskrivligt stolt och lycklig över sin lilla dotter och sin fantastiska fru. HKär

Han kan knappt tro att det är sant. Han är pappa och Minx är mamma. Det går inte att slita ögonen från lilla Bailey och Balin... Balin har blivit farfar för fjärde gången och morfar för första gången. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 04:23 #50 av: Mitchika

Hur chockad och upprörd Balin än må vara över den här upptäckten så kan han inte låta bli att komma och titta på det nya livet. Han är familjeinriktad och han älskar bebisar och att få barnbarn. (Den önskan har varit återkommande ända sedan Jerome föddes) 

Minx ser omedelbart sin chans och går fram till sin pappa. Försiktigt räcker hon över lilla Bailey till Balin, som förvånat tar emot henne. 

Balin kan inte låta bli att le. Bailey påminner honom så mycket som Sten att det nästan gör ont och han känner hur mycket han redan älskar det lilla knytet. 

Kirby och Minx står tyst i bakgrunden och känner båda två att dom är på väg att explodera av glädje. Oavsett var Balin tycker om dom och deras relation vid det här laget så verkar han älska sitt nya barnbarn och det är det viktigaste för dom. Bailey har inte gjort något fel och förtjänar att älskas precis som vilket barn som helst. 

Det är väldigt tydligt att det inte kommer bli ett problem för Balin. SkrattarKär

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-04 04:26 #51 av: Mitchika

Jag tror att Bailey kan vara början till en försoning av familjen och en form av acceptans från Balins sida angående Minx' och Kirbys förhållande. Skrattar

Det verkar åtminstone så och jag håller tummarna för att det håller i sig. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-05 16:05 #52 av: Mitchika

Nu när Kirby är huvudansvarige i huset är det hans jobb att se till att Balto håller sig ung och frisk. Han är familjens beskyddare trots allt, en plikt som hans valpar ärver och utför troget för andra delar av familjen. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-05 16:10 #53 av: Mitchika

Jag har även bestämt mig för en sak. Jag har blivit alldeles för fäst vid Belle för att vilja släppa henne redan och jag vill ha åtminstone en kull mellan henne och Balto igen innan hon får vandra vidare. 

Hon är så underbar ihop med Balto och dom är så lyckliga ihop. Bara en generation till, en kull med härliga valpar till och sen får Belle vandra vidare. 

Det kommer inte gå så länge som Kirby och Minx är arvtagare då dom ska fylla upp hela huset med sina valpar, men när generation 3 tar över ska det finnas plats för fler. Skrattar

Tills dess, håll dig kvar hos oss, Belle. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-05 16:14 #54 av: Mitchika

Underbara lilla Bailey med mamma Minx. Jag önskar att Bailey kunde bli arvtagare.. Kär

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-06-05 16:17 #55 av: Mitchika

Någon är oerhört glad över att vara farfar. Skrattar

Det är Amins första biologiska barnbarn (Balins fjärde), så jag förstår att det känns underbart och speciellt. Glad

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.