17. Legacy & Historier

Don Brent - Det bortglömda barnet?

2017-08-27 21:35 #0 av: Mitchika

Ett litet familjeexperiment i The Sims 4

Jag är sjuk och jag har därför suttit hela dagen med The Sims 4 och jobbat på en utmaning jag kom på igår kväll! Skrattar

Jag kallar den för "Det bortglömda barnet?" och det handlar om att testa hur duktiga föräldrar dina simmar faktiskt är. Kort beskrivet så spelar du som ett växande småbarn som flyttar mellan sina skilda föräldrars hem med 2-3 dagars mellanrum och försöker växa upp och överleva. 

Du får inte styra föräldrarna eller övriga familjemedlemmar till att ta hand om ditt utvalda barn och ska helst inte styra dom mer än nödvändigt. Skicka till jobbet, göra läxorna, laga saker o.s.v är helt okej. Även att vuxna hjälper eventuella andra barn i familjen, hittar nya partners etc. Det som inte är tillåtet är att styra dom vuxna till att ta hand eller umgås med ditt utvalda barn. Ditt barn får du styra att umgås med sin familj och be om saker, men inte tvärtom! 

Det finns inte så mycket regler, men det finns några samt riktlinjer jag kommer följa! 

  • Pengafusk är tillåtet för att arrangera dom två hemmen som barnet kommer flytta mellan, men inga andra fusk är tillåtna. 
  • Vill man kan man skippa pengafusket och göra det ännu svårare och mer utmanande, men jag kommer använda pengafusk för att fixa två fina hem åt familjerna! 
  • Barnskötare är absolut förbjudet att använda. 
  • Barnet måste flytta mellan sina föräldrar hem med 2-3 dagars mellanrum, beroende på hur du spelar. Detta går att anpassa efter hur man själv vill ha det! 
  • Jag rekommenderar att spela antingen med åldrandet inställd på Lång när barnet är småbarn eller ha åldrandet avstängt helt och ha förutbestämt när barnet ska åldras upp (efter två veckor, till exempel) om du vill göra det mer utmanande! Normal funkar annars utmärkt. 

Med två nyskilda föräldrar som försöker skapa nya liv i sina nya hem är det lätt hänt att ett litet småbarn ramlar mellan stolarna. Eller? Kommer simmarna förvåna mig och bli helt fantastiska föräldrar? Skrattar

Hur kommer det påverka stackars lilla Don Brent, huvudpersonen i mitt lilla experiment? En bonus från det här experimentet är att jag kommer få en Ungdom med en intressant bakgrundshistoria, beroende på hur saker och ting går! 

Utmaningen är vunnen när barnet, Don Brent, växer upp till Ungdom och är "redo" att klara sig på egen hand. 

Okej, jag är 100 % klar med familjen efter att ha jobbat på dom under hela eftermiddagen och större delen av kvällen! Det enda jag har kvar att fixa nu är deras skilsmässa och hemmen dom ska bo i. I nästa inlägg kommer jag presentera den lilla familjen och förhoppningsvis även vart dom kommer bo! 

Jag tycker det här ska bli jättespännande. Vi får se om jag hinner dra igång idag eller om jag måste vänta tills imorgon på grund av inredning och byggskräp. Skrattar

Hur som haver, här är ett familjeporträtt av familjen Dayton Glenshaw, som är stjärnorna i det här experimentet! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 00:13 #1 av: Mitchika

Deras hem blev äntligen klara! Partajar

Nu kan jag äntligen göra en lite introduktion och vi börjar med en bakgrundshistoria kring mamma och pappa och deras skilsmässa! Skrattar

Heidi Dayton och Dominic Glenshaw träffades i tidiga tonåren och det var kärlek vid första ögonkastet. Dom förlovade sig efter ett år tillsammans, gifte sig när dom var 18 och deras dotter Violet föddes när dom var 19. Efter nästan 10 år som lyckligt gifta och deras son Don Brent fötts ändrades allt. 

Dominic och Heidi blev tillsammans så unga och var så inriktade på varandra, sin lilla familj och sina drömmar att dom aldrig riktigt fick chansen att vara individer och upptäcka sig själva. Tiden har dessutom den där irriterande vanan att förändra personer och saker. 

När dom båda faktiskt stannade upp, nästan 30 år gamla och funderade över vilka dom var och vart dom var på väg insåg dom bägge att deras vägar inte längre gick åt samma håll. 

Ingen av dom visste längre vem dom var eller vem den andre var. Heidi kände sig så osäker i sig själv och ville utforska vem hon var och vad hon verkligen gillade. Dominic var mestadels förvirrad och visste inte alls vad det var han ville i livet längre. 

Dom pratade länge och väl igenom det här med varandra. Trots att dom älskade varandra så var gnistan borta och något viktigt saknades. Båda två misstänkte varför, men det var något dom bara känt sig bekväma med att anförtro åt varandra än så länge. 

Skilsmässan var oundviklig och nödvändig, men det gjorde det inte mindre smärtsamt för någon av dom. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 00:41 #2 av: Mitchika

Familjen Glenshaw

Nu när familjen har splittrats har vi två grenar, Glenshaw och Dayton, som vår lilla utvalda nu ska flytta mellan. Jag börjar med att presentera Glenshaw och Don Brents pappa och storasyster. Skrattar

Pappa Dominic Glenshaw
Personlighetsdrag: Konstälskare, Ordentlig, Självsäker

Dominic är och har alltid varit en riktig konstnärssjäl, som har tappat sin musa och sin inspiration. En del av honom vill skylla på skilsmässan, men han vet att det finns mer bakom det än så. 

Han är en ganska duktig konstnär och jobbar på konstmuseet i San Myshuno där han varit nu i 10 år. Nu däremot har han helt tappat fokusen på sitt målande och han är livrädd för att få sparken. Dominic som alltid varit så självsäker och ordentlig och nu vet han inte alls var han har sig själv längre. 

Efter skilsmässan gått igenom flyttade Dominic till en stor, rymlig lägenhet i San Myshunos Konstdistrikt med plats för både honom, Violet och Don Brent. 

Barnen har alltid betytt allt för Dominic, speciellt Violet som är hans lilla prinsessa och ängel. Förhoppningsvis kommer dom inte påverkas för mycket av skilsmässan och deras pappas problem. Storasyster Violet Glenshaw
Personlighetsdrag: Kleptoman

Vad kan jag säga om Violet? Hennes mamma döpte henne efter en blomma och hon avskyr det. Hon är pappas flicka till 100 %, huvudsakligen för att hon har väldigt svårt att komma överens med sin mamma och hennes sätt att se världen. 

När Violet fick reda på skilsmässan och vad det innebar ville hon genast bo hos sin pappa på heltid. Hon var stor nog att få bestämma själv och Dominic protesterade inte alls. 

Hon har alltid varit lite bortskämd, speciellt av pappa och skilsmässan gjorde det inte bättre. Det dåliga samvetet Dominic hade över allt gjorde att han överöste Violet med presenter och hon fick i stort sett allt hon pekade på. Violet älskade det (vilket barn skulle inte göra det?) och hon njuter av att ha pappa helt för sig själv hälften av tiden och hans fulla uppmärksamhet större delen av tiden. 

Tyvärr har hennes stora behov av att få sin pappas uppmärksamhet lett till att hon har utvecklat lite... sämre vanor. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 01:07 #3 av: Mitchika

Familjen Dayton

Härnäst kommer familjen Dayton, där vår lilla Don Brent Dayton ingår. Skrattar

Mormor Sybille Dayton
Personlighetsdrag: Bokmal, Kreativ, Dyster

Barnens mormor är en trasig person. I hela hennes liv har hon drömt om och försökt att bli författare, men trots alla hennes ansträngningar lyckades hon aldrig slå igenom. Hennes böcker blev aldrig omtyckta eller någon succé och efter 40 år så gav hon upp. 

Hon älskar fortfarande böcker och att läsa, men hennes ouppfyllda dröm hemsöker henne ofta. Det tillsammans med att hon förlorade sin älskade man i förtid har gjort henne väldigt lågmäld och dyster. Hon sörjer hans tidiga bortgång och den tid dom kunde spenderat ihop, men som hon "slösade bort" på en dröm som aldrig skulle slå in. 

Arvet från hennes man plus hans höginkomstjobb gjorde att hon kunde bo kvar i deras hus och leva gott efter hans död. Tack vare det kunde hon välkomna sin dotter och sitt barnbarn hem till sig med öppna armar efter skilsmässan när dom inte hade någon annanstans att ta vägen. Mamma Heidi Dayton
Personlighetsdrag: Älskar Naturen, Vegetarian, Munter

Heidi är väl vad man kan kalla en fri själ. Hon är en riktigt naturvän, älskar djur i alla storlekar och former och följer inte sociala normer. Livet är alldeles för kort för att försöka passa in i samhällets mallar eller lägga för mycket energi på vad andra ska säga och tycka om en. 

Då hon och Dominic flyttade isär hade Heidi ingen aning om vart hon skulle ta vägen, men hennes mamma Sybille öppnade sitt hem för henne och Don Brent och hon flyttade tacksamt in tills hon vet vad nästa steg ska bli för dom. 

Något hon försökt lära sina barn också, men Violet har aldrig riktigt hållit med sin mamma i det och Don Brent är för ung än så länge. 

Naturen är det bästa Heidi vet och hon älskar att bege sig ut på utflykter, tälta eller vandra i skogar och fjäll. Om det inte vore för familjen och jobbet som höll henne kvar skulle hon troligtvis försvinna ute i vildmarken och aldrig mer komma tillbaka. 

Hon är mycket glad och positivt av sig och tror på att allt alltid kommer att lösa sig till det bästa. En attityd som kommer leda till positiva saker i hennes framtid... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 01:16 #4 av: Mitchika

Don Brent Dayton

Sist men inte minst har vi vår lilla utvalda pojke, som kommer få flytta mellan mammas och pappas hem tills han är vuxen! Skrattar

Han fick småbarnsegenskapen Klängig, för att Namiko tyckte det och för att det gör saker och ting extra tragiskt om Heidi och Dominic inte är bra föräldrar och Sybille inte är en bra barnvakt. Skrattar

Don Brent döptes av pappa Dominic och var fram till skilsmässan en självständig och glad liten grabb. När hela hans värld sen förändrades och vändes upp och ner med två nya hem och en splittrad familj blev han väldigt osäker och otrygg. Han är livrädd för att bli övergiven och törstar efter uppmärksamhet från alla i hans familj. 

Om någon tycker att Don Brent ser liiite ut som Chucky från skräckfilmsserien... jag ser i alla fall vissa likheter och det var absolut inte min avsikt, men jag älskar det. Skrattar

Här har vi i alla fall vår huvudkaraktär som vi ska följa i experimentet och som faktiskt är redo att sättas igång direkt! Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 01:25 #5 av: Mitchika

Inflyttningsdagen, Söndag

Det tog mig en stund att förbereda allting, så vi startar på söndag eftermiddag. Jag räknar inte den här dagen som en av dom två dagarna Don Brent är hos sin mamma, utan det här blir en bonus. Han stannar hos mamma under på måndag och tisdag och åker till pappa på tisdag kväll! 

Jag har åldrandet avstängt och kontrollerar själv simmarnas ålder, så jag kan välja när jag avslutar småbarnstiden för Don Brent och även kontrollera när övriga familjen åldras. Dock måste jag köra minst 7 dagar med Don Brent som småbarn innan jag ens får åldra upp honom. Glad

Utmaningen är nu officiellt igång och det börjar... bra. 

Don Brent lämnades ensam utanför huset, hans värsta farhåga. 

Jag fick honom att gå in, men varken mamma eller mormor är tillgängliga. Stackars Brent står ensam och olycklig i hallen. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 01:31 #6 av: Mitchika

Brent försöker klättra ned för trappan och ut i trädgården för att få sin mammas uppmärksamhet, medan hon står och skickar ledsna SMS till Dominic. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 01:33 #7 av: Mitchika

Heidi gråter några krokodiltårar innan hon går raka vägen förbi Brent och in i huset igen. Kvar står en liten Brent och tittar ledset efter sin mamma. 

Det här kommer gå bra, tror jag! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 01:35 #8 av: Mitchika

Brent var envis och skulle till varje pris muntra upp sin mamma. Han kämpade sig upp för trappan igen, gick efter henne och gav henne en kärleksfull kram. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 01:37 #9 av: Mitchika

Hmm, vi har ett problem här. Brent kan inte ta sig upp för den branta trappan till övervåningen där alla hans saker är... 

Där har vi nästa problem med utmaningen. Hur ska vi lösa det här? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 01:39 #10 av: Mitchika

Muahaha, kreativiteten vinner! Skrattar

Brent bad sin mamma om ett bad och det enda badkaret finns på övervåningen. Skrattar

Nu kommer vi upp! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 01:41 #11 av: Mitchika

Sådär, nu kunde Brent äntligen krypa in i sitt rum och sätta sig ner med Blickblock Bebis för att uppmuntra sin motoriska färdighet. Om den är tillräckligt hög kanske han kan ta sig upp och ner för trappor på egen hand. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 01:46 #12 av: Mitchika

Sybille ger sin dotter en varm kram och försöker vara stöttande. Heidi uppskattar det verkligen. 

Timmarna går medan Brent spelar. Han kissar i blöjan och är närapå utsvulten. Vi har inte kunnat göra något åt det, för Brent var ensam på övervåningen. Nu kom dock Heidi in i rummet! Skrattar

Förhoppningsvis kommer hon lösa problemet som en duktig mamma. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 01:47 #13 av: Mitchika

Heidi gick ut ur rummet och in i sitt sovrum för att gråta under täcket... okej. 

Brent, vi får lösa det här själva. Vi får försöka ropa på mormor! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 01:49 #14 av: Mitchika

Nu börjar Brent bli både hungrig och trött. Jag får ta och säga åt honom att be mamma om mat och blöjbyte, för Heidi kommer uppenbarligen inte göra något av det självmant och inte Sybille heller. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 01:50 #15 av: Mitchika

Och där brister stackars Brent ut i gråt av hunger och Heidi reagerar med att bara sucka åt honom. Förskräckt

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 01:54 #16 av: Mitchika

Herregud, Heidi var på väg att lämna Brent där och gå ut och spela schack! Förskräckt

I sista sekunden ändrade hon sig och gick för att titta till honom. 

Äntligen får lilla Brent någon form av uppmärksamhet och viktigast av allt, mat. 

Men lilla Brent, då... du var ju så hungrig. Yrar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 01:55 #17 av: Mitchika

Ah, okej, det var bättre tydligen. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 01:58 #18 av: Mitchika

Åh, herregud. Heidi gjorde sitt största misstag hittills. Hon släppte lös Brent från stolen. 

Jag trodde inte det skulle vara någon fara alls, tills han rusade ut i köket och började leka med saker han hittade där och ställa till med oreda. Förskräckt

Brent, lägg ner stekpannan! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:02 #19 av: Mitchika

Mormor Sybille kom och avbröt det hela och bar Brent till sängen. Skrattar

Det känns skönt att dom i alla fall verkar se efter småbarnen någorlunda, om än inte jättemycket hittills. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:03 #20 av: Mitchika

Första dagen når sitt slut! 

Det kunde ha gått bättre, men det kunde också ha gått sämre. Ett rätt bra första försök. Brent var i säng till klockan 2 på natten, så... bra föräldraskap där! Tummen upp

Det ska bli kul att se hur det här fortsätter. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:05 #21 av: Mitchika

Heidi och Sybille har varsitt sovrum, men jag antar att Heidi ville ha mamma där för support. Hon är jätteledsen. 

Det blev inte bättre av att Dominic ringde och väckte henne om en rolig fest inne i stan som han absolut tyckte att hon skulle vara med på. Självklart varken ville eller kunde Heidi. Hon måste se efter Brent och försöka anpassa sig till sitt nya liv. 

Efter det kunde hon inte somna om utan kröp ner under täcket och grät. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:07 #22 av: Mitchika

Åh jösses... här kommer jag behöva kliva in eller så kommer det inte bli kul. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:08 #23 av: Mitchika

Vi riskerar att bli av med Brent redan. Förskräckt

Han vaknar utsvulten och socialen hotar med att komma. Heidi verkar ta det hela på allvar i alla fall och han blir snabbt upplockad. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:10 #24 av: Mitchika

Det här är hemskt. 

Brent bad Heidi om mat och jag trodde hon skulle gå och hämta det. Istället stod hon bara där och tittade på stackars gråtande Brent! Förskräckt

Jag sa åt honom att be om det igen och nu hoppas jag verkligen att han får det. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:11 #25 av: Mitchika

Nepp, Heidi ignorerar sin svältande son för att gå upp och gråta i sängen igen! Förskräckt

Herregud, vi kommer förlora ungen! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:12 #26 av: Mitchika

Han ber mormor om hjälp och mormor bär ut honom i trädgården. 

Japp, det är kört. Utmaningen höll i sig i drygt 24 timmar. Det är över när som helst nu. YrarStorgråter

Fruktansvärda familj! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:13 #27 av: Mitchika

JA, JA, JA! GE DET TILL HONOM! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:14 #28 av: Mitchika

Vi har ett stinkande, utsvultet litet småbarn, men det ser ut som att vi kanske kommer få behålla honom! SkrattarPartajar

Jag måste bara skicka iväg Sybille till att fixa disken innan hon får för sig att byta Brents blöja omgående... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:17 #29 av: Mitchika

Jag sa åt Brent att be Sybille om något att dricka. Det visar sig att Sybille måste plocka upp Brent, bära ut honom i trädgården och sätta ner honom på marken för att ta emot en förfrågan för honom. 

Jag börjar tro att mormor kanske blivit lite senil på gamla dagar... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:18 #30 av: Mitchika

Heidi kommer ner för att klaga på att Brent luktar. Vad konstigt! Ingen har bytt hans blöja sen igår och ingen behagar lära Brent hur man använder en potta heller! Arg

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:21 #31 av: Mitchika

Ett smutsigt småbarn med blöjutslag och en smutsig blöja sitter och gråter i barnstolen och mamma och mormor ignorerar det helt och har en trevligt konversation tillsammans... wow... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:22 #32 av: Mitchika

Heidi löser situationen genom att gå upp och gråta under täcket igen. Sybille löser det genom att ropa fula ord och sedan ta disken och därefter surfa på nätet. 

Jag saknar ord... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:23 #33 av: Mitchika

ÄNTLIGEN! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:24 #34 av: Mitchika

Jag trodde Sybille skulle ta hand om Brent, men hon släppte bara ner honom. 

Brent vandrade ut ur huset, troligtvis för att söka hjälp hos grannarna eller vem som än fanns i närheten. Det fick i alla fall Heidi att reagera och gå ner och kolla hur det är med honom. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:29 #35 av: Mitchika

Inte en /(&"%##%! minut för tidigt, Heidi...! 

Så går det när jag försöker låta mina simmar vara föräldrar... Jag har medvetet valt att inte låta Brent be för mycket om saker för att se när Heidi och Sybille skulle välja att agera, men om jag vill att han ska överleva måste jag nog se till att Brent börjar ta fler initiativ. 

Någon får ett extremt efterlängtat bad. 

Äntligen är Brent skinande ren och har en ny, fräsch blöja. Inga problem alls i hans liv just nu! Skrattar

Brent, vi borde ta tillfället i akt och be din mamma om potträning! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:30 #36 av: Mitchika

Heidi gick med på det, till synes motvilligt och nu får Brent lite erfarenhet i det åtminstone. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:32 #37 av: Mitchika

Sådär, en halv dags försummelse senare kan Brent sitta på sitt rum igen och ha roligt med sina saker. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:34 #38 av: Mitchika

Du behöver bara överleva i 24 timmar till, Brent. Sen är det dags att åka till pappa och jag hoppas verkligen att han tar bättre hand om dig än vad mamma och mormor har gjort. Yrar

Jag vet att Heidi sörjer och att Sybille börjar bli till åren, men... jösses! Förskräckt

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:39 #39 av: Mitchika

Heidi ställde sig en bra bit ifrån och tittade på när Brent såg på film på sin surfplatta. Sen gick hon ner för att ta disken. 

Jag antar att Brent stoppar ner sig själv i sängen? 

Jajamän, det gör han! Snacka om duktig kille. Förskräckt

God natt, Brent. Imorgon är det tisdag, då åker du till pappa på kvällen. Vi hoppas att saker och ting kommer vara bättre där. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:40 #40 av: Mitchika

Ja, precis vem vi ville se utanför dörren mitt i natten... 

Hej, Vlad. Drick från mamman eller mormorn, bara du lämnar Brent ifred. Seriöst, efter den här dagen tycker jag att dom förtjänar det. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:43 #41 av: Mitchika

Jag skulle gärna berätta roliga historier om vad Heidi och Sybille gör när Brent leker eller sover, men... dom gör inget. 

All deras tid spenderar dom med att läsa böcker, laga och äta mat, prata med varandra och gråta under täcken. Inte det mest inspirerande att skriva om. Vilar huvudet i handen

Jag misstänker starkt att Heidi hanterar sorgen över skilsmässan genom att tröstäta... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:47 #42 av: Mitchika

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det här. Som ett sätt att spendera mer tid med Brent utan att spendera tid med honom? 

Heidi plockade upp en bok, satte sig på Brents säng och började bläddra igenom den. Jag trodde hon skulle läsa honom vaken eller något, men nej. Bara bläddra i en bok sittandes på sin sovande sons säng. 

Brent svälter igen, förresten. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:49 #43 av: Mitchika

Okej, vad händer nu!? Förskräckt

Socialen hotade att hämta Brent igen för att han svälter. Brent bad sin mamma om mat och Heidi satte honom på den här stolen. Värdelösa förälder! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:50 #44 av: Mitchika

Tack och lov... vi är så nära att förlora den här ungen hela tiden. Yrar

Och det här är bara dag 2... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:53 #45 av: Mitchika

Brent fick mer mat än vad han behövde, så jag beordrade honom att stöka till lite här i köket. Seriöst, nu är jag lite less på hans mamma och mormor. 

Dags att bli ett litet busfrö, tycker jag. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:55 #46 av: Mitchika

Han får poäng i fantasi i alla fall. Skrattar

Det är bra, det behöver han. 

Hejdå, Heidi, ha en trevlig dag på jobbet. Det här vad du får komma hem till! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:58 #47 av: Mitchika

Mormor Sybille är barnvakt nu och Brent är glad, men lite orolig. Det är läskigt när mamma försvinner. Tänk om hon inte kommer tillbaka, precis som med pappa? 

Han försöker hålla sig nära mormor nu ett tag tills han lugnat ner sig. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 02:59 #48 av: Mitchika

Aww, nu funkar saker och ting lite bättre. Skrattar

Så ska det se ut. Brent får visserligen be om all uppmärksamhet, men han får lite nu i alla fall. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:02 #49 av: Mitchika

Hmm, Brent står och tittar på sin mormor. Han gör inget annat, interaktionen säger just det. Titta på. 

Det i sig var väl kanske inte så konstigt, men han såg så ledsen ut... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:03 #50 av: Mitchika

När mamma inte är hemma och mormor är barnvakt kan man ställa till med dumheter! Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:05 #51 av: Mitchika

Sybille är tveklöst bästa vårdnadshavaren hittills. Förskräckt

Hon går fram till Brent när han leker i toaletten och frågar om han behöver något. Han behöver verkligen gå på toa, så gissa vem som bär upp honom och pottränar honom innan han hinner göra i blöjan!? Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:06 #52 av: Mitchika

Aww, det hände en liten olycka. 

Stackars liten. Det händer den bäste, Brent. 

Klart att han börjar gråta. Kommer mormor trösta? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:10 #53 av: Mitchika

Helt otroligt... FörskräcktKär

Vilken tur att jag har åldrandet av så du inte riskerar att förlora henne i första taget, Brent. Vilken klippa hon är! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:11 #54 av: Mitchika

Sådär, mormor slutar vara bra och plockar bort Brent från maten. 

Nu hjälper jag honom, jag tycker synd om stackarn. 

Det var bättre. Skrattar
(Jag drog ner maten från stolen till golvet och lät honom äta den) 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:14 #55 av: Mitchika

Klockan är nästan sju på kvällen och det är dags att köra hem Brent till sin pappa Dominic. Skrattar

Heidi och Sybille får ett par småbarnsfria dagar att återhämta sig på och jag hoppas verkligen att dom skärper till sig innan Brent kommer tillbaka... 

Det kommer inte bli kul att förklara för Dominic varför hans son är så fruktansvärt ledsen. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:18 #56 av: Mitchika

Vecka 1, Tisdag kväll
Hemma hos pappa Dominic

Brent blir lämnad hemma hos sin pappa och han är bokstavligen överlycklig över att se honom. Skrattar

Dominic får genast pluspoäng i föräldrarollen då han omedelbart tittar till Brent för att se om allt är okej. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:20 #57 av: Mitchika

Violet gillar dock inte att dela med sig av pappas uppmärksamhet efter att ha haft honom för sig själv i två dagar. Hon påkallar genast sin pappas uppmärksamhet genom att börja skoja och göra narr av vuxna. 

Stackars Brent är återigen på egen hand. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:24 #58 av: Mitchika

Brent gör då det enda han kan komma på för att få sin pappas uppmärksamhet. Pappa som oförklarligt (enligt lilla Brent åtminstone) varit borta så länge. Ledsen

Han tappar humöret, blir arg och börjar slå efter Dominic! 

Dominic blir minst sagt chockad då Brent aldrig varit ett aggressivt barn förut och vet inte alls hur han ska reagera först. Brent är inte ett dugg arg egentligen, bara väldigt ledsen och väldigt trött. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:27 #59 av: Mitchika

Dominic hanterar det inte särskilt bra. 

Han blir arg och tappar humöret själv och tjatar på Brent om att han beteende inte är acceptabelt. Brent tar det inte särskilt bra och blir lite rädd. Han vill inte att pappa ska vara arg. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:28 #60 av: Mitchika

Brent babblar på och försöker få pappa glad igen, men han är fortfarande arg... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:29 #61 av: Mitchika

En ledsen liten grabb blir lämnad ute i trapphuset medan Dominic går in för att gå på toa. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:38 #62 av: Mitchika

Lilla Brent får själv gå in i den nya lägenheten efter pappa. Han är så trött och sömnig, men vet inte riktigt var han ska ta vägen. Det är första gången han är här... 

Han irrar runt lite i lägenheten innan han knuffar upp en dörr och får se sitt rum hemma hos pappa för allra första gången. Skrattar

Om Brent hade varit lite piggare hade han utforskat och kollat på alla nya leksaker, men han är så trött och han är så ledsen. Det enda han ser är sängen. 

Långsamt klättrar han upp i den och hoppas att det är hans. Han vill inte göra pappa ännu argare. Bäst att inte krypa ner i den, utan bara kura ihop sig och sova en stund. 

Stackaren är så trött att han somnar direkt då han sluter ögonen. 

Lilla liten. Förhoppningsvis tar pappa förnuftet till fånga och kommer och både tröstar och nattar dig. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:40 #63 av: Mitchika

I andra änden av lägenheten sitter Violet i sitt rum och leker glatt med sina dockor i dockhuset, lyckligt ovetande om Brent. 

Bakom henne kommer dock Dominic in i rummet och han är fortfarande arg... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:42 #64 av: Mitchika

Den här gången gör Dominic något som är hundra gånger bättre än att ta ut sin ilska på Brent. Han tar ut sin ilska på ett av gosedjuren istället. Skrattar

Dock borde han ha väntat med det tills Violet inte var i rummet. Hon blir arg och skriker åt sin pappa att lämna Prins Snuttis ifred och Dominic gör som hon säger. Han går och lagar middag istället. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:48 #65 av: Mitchika

Dominic tar ut sin ilska på maten också. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:51 #66 av: Mitchika

Efter maten vill Violet leka med dockskåpet i Brents rum. Dominic ser inga problem med det eftersom Brent sover, bara hon är tyst, men Violet vill att pappa ska leka med henne. 

Lite motvilligt och fortfarande arg så gör han sin dotter till lags. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:53 #67 av: Mitchika

Brent vaknar precis när Dominic och Violet har gått. Han är lika ledsen som innan och undrar vart alla är. Dominic har gått och lagt sig för att sova medan Violet är tillbaka i sitt rum och leker med sina dockor. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:55 #68 av: Mitchika

Brent började gråta och ropa efter pappa... 

... men ingen kom. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 03:58 #69 av: Mitchika

Nu hjälper jag Brent lite. Det här är hjärtskärande. Brustet hjärta

Gråt härinne, Brent. Det kommer ge resultat. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 04:01 #70 av: Mitchika

Jag älskar att ha rätt, men vem kan sova igenom ett storgråtande småbarn vid fotänden av sängen? Skrattar

Dominic flyger bokstavligen upp ur sängen och går fram till sin gråtande son. 

För lite för sent för mig, men det är alltid något. 

Han frågar omedelbart Brent om vad som är fel och tittar till honom. 

Brent blir överlycklig! Pappa är inte arg längre! 

Nu vågar Brent prata och berätta vad som är fel och hur trött han är. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 04:09 #71 av: Mitchika

Dominic tvekar inte ett dugg, utan plockar upp Brent och skyndar sig till Brents rum med det utmattade lilla småbarnet. 

Visst är han lite trött och grinig över att ha blivit väckt, men seriöst, han får skylla sig själv. 

Nu får han lov att natta sin son ordentligt, sen kan han sova själv. 

Vilken fruktansvärd första kväll hos pappa... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 04:10 #72 av: Mitchika

Förhoppningsvis blir det bättre imorgon. Om inte annat så ska Brent på dagis och det blir spännande! Han har aldrig varit på dagis förr. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 04:12 #73 av: Mitchika

Här hittade jag en superläcker detalj av en ren slump! Titta på den här utzoomade bilden på lägenhetshuset där Dominic, Violet och Don Brent bor! Vi kan se Brent och Dominic genom fönstret och även Brents rum! SkrattarKär

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 04:15 #74 av: Mitchika

Dominic kände nog att han hade flyt med föräldraskapet efter det där, så han gick in för att hjälpa Violet med sin läxa. 

Här trodde jag att jag kunde sluta för kvällen, men... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 04:16 #75 av: Mitchika

... Heidi dök upp i Violets rum och hon ser inte riktigt stabil ut. Eller är det bara jag? Förskräckt

Klockan är ett på natten, vad gör du här i din dotters rum? I en annan stad än den du bor i? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 04:17 #76 av: Mitchika

Hon tar Violets leksak. Okej. 

Dominic hanterar det genom att le brett och ignorera henne. Kanske jag ska göra det också. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 04:21 #77 av: Mitchika

Heidi kom hit mitt i natten, till en annan stad (Dominic bor i San Myshuno, Heidi och Sybille bor i Willow Creek) för att städa sina barns rum. 

Så fort hon var klar och resten av familjen låg och sov tog hon en bok ur Brents bokhylla och satte sig och läste den i soffan. 

Heidi, älskade vän... ska vi försöka hitta någon du kan prata med när Brent kommer tillbaka till dig på torsdag kväll? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 04:29 #78 av: Mitchika

Jag tänkte att jag spelar tills Heidi går hem innan jag avslutar natten. Problemet är bara att Heidi går inte hem... Yrar

Hon tog ett glas vatten, lämnade det på bordet, gick till sin sovande dotters rum och spelade på hennes surfplatta, gick ut och tog en yogurt, åt upp sin yogurt i Violets rum, gick ut och diskade skålen och glaset i diskhon... 

Därefter satte hon sig och såg på TV till klockan 6 på morgonen då Violet vaknade. Violet gick på toa, tog en dusch och tog sedan fram en jordnötssmör och syltmacka. Hon satte sig och åt den med sin mamma framför TV:n. 

Så gick det med den planen. Jag skulle ha gissat på att Heidi är här för att hon saknar barnen så mycket, men det är först nu efter fem timmar som hon spenderar den minsta av tiden med något av barnen och då var det på barnets initiativ! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 13:29 #79 av: Lizelda

Följer :) Hur gör du med flyttandet, känns som att det är väldigt bökigt att flytta en sim mellan två hushåll så ofta?

"Be proud of your scars, they're proof of a fight you never lost."

HundarBortskänkes, Ridsport, AkvariefiskFurry Paws

Bloggar om min assistanshund på Tassa Bredvid

Anmäl
2017-08-28 15:11 #80 av: Mitchika

#79 Tack, vad kul att du följer! SkrattarKramas

Tro det eller ej, men det är fruktansvärt enkelt med The Sims 4s Hantera världar följt av Hantera hushåll. Ytterligare en väldigt positiv grej med The Sims 4. Skrattar

Det är inga svårigheter alls att flytta Don Brent till det andra hushållet och det går lika fort att välja det och spela med. Det bästa är att tiden fortsätter från den senaste familjen, så Brent flyttade från sin mamma klockan 19 tisdag kväll och anlände hos sin pappa klockan 19 tisdag kväll. 

Jag kan visa hur jag gör med lite bilder, om det är av intresse? Glad

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 15:16 #81 av: Lizelda

#80 Gärna! :)

"Be proud of your scars, they're proof of a fight you never lost."

HundarBortskänkes, Ridsport, AkvariefiskFurry Paws

Bloggar om min assistanshund på Tassa Bredvid

Anmäl
2017-08-28 15:30 #82 av: Mitchika

#81 Jag postar bilder när det är dags för Brent att flytta hem till mamma igen. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 17:30 #83 av: LottaV

#78 Det kanske så att de två finner tillbaka till varandra?Skrattar

Det händer ju rätt ofta i verkligheten att par separerar för att sedan finna ut att de fortfarande har känslor för varandra så att de flyttar i hopp på nytt!Glad

Anmäl
2017-08-28 17:34 #84 av: Mitchika

#83 Det var en av mina tankar också när hon dök upp. Är det barnen hon har svårt att slappa taget om eller är det exet? Skrattar

Vi får se, det går eventuellt emot lite av planerna jag hade för dom, såvida inte... Hmm, roliga nya idéer poppar upp. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 19:14 #85 av: PennyTrollet

Följer. Blev lite sugen på att göra något liknande själv. Riktigt kul att följa för att se hur det går för lille Brent.

Anmäl
2017-08-28 19:16 #86 av: Mitchika

#85 Vad kul, tack så mycket! Kramas

Gör det, det är jättekul (och frustrerande) att se hur simmarna hanterar sin föräldraroll när du själv inte är med och påverkar den! Skrattar

Jag misstänker att Brent riskerar att bli en väldigt olycklig och problematisk liten pojke om inte mamma, pappa och mormor skärper sig. Syster Violet får gärna engagera sig lite också. Yrar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 19:20 #87 av: Mitchika

Den här dagen börjar lite sorgligt för Brent. 

Hans syster har redan gått till skolan och pappa Dominic börjar jobba om fem minuter. Vilket innebär att ingen hinner med honom, han är helt själv igen. 

Hur hanterar Brent det? Han vill gå och lägga sig och sova igen med en tom och kurrande mage. Ledsen

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 19:25 #88 av: Mitchika

Okej, jag vet att jag skrev i startinlägget att jag inte får använda barnskötare, men jag var inte beredd på det här erbjudandet... Förskräckt

Jag visste inte ens att det här alternativet fanns! 

Barnskötare i det här scenariot, när Brent är ensam hemma är ju klart mycket roligare och mer utmanande för mig. Då är i alla fall Brent hemma och det händer saker, utmanande saker. Med en barnskötare som jag inte kan styra alls. Skrattar

Vet ni, jag tror vi kör på det! Åtminstone en gång för att testa! Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 19:26 #89 av: Mitchika

För den som undrar är Heidi fortfarande kvar. Är... är du vår barnskötare, Heidi? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 19:28 #90 av: Mitchika

Nej, det här är barnskötaren! Hans namn är Arabi och på beskrivningen låter han helt underbar! Skrattar

Bara ett litet problem. Han knackar på dörren som om han väntar på att bli insläppt. Det är bara Brent hemma nu, det finns ingen som kan släppa in honom. Snälla, kom bara in ändå och ignorera mamman som läskigt står och stirrar på sin sovande son. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 19:29 #91 av: Mitchika

Åh, tack och lov! Pustar

Brent, nu måste du upp och be barnvakten om mat. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 19:32 #92 av: Mitchika

Aldrig att Brent ber en främling om mat när hans mamma står där i sovrummet med honom. Han väljer henne över honom vilken dag som helst! 

Heidi säger inte nej och tar genast sin son i famnen och bär ut honom till matsalen. 

P-Potatischips till frukost? Okej, det är din son. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 19:39 #93 av: Mitchika

Äntligen går Heidi och lämnar Brent ensam med barnvakten. Brent vågar inte be barnvakten om mer att äta och på något sätt tog han sig ut ur barnstolen på egen hand när jag letade efter Heidi. 

Däremot hittar han en lite nyttigare frukost på vardagsrumsgolvet. Violet hann inte äta upp sin macka. Nu är den Brents! Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 19:42 #94 av: Mitchika

Barnvakten går i alla fall med på att byta blöja! Brent behöver inte gå runt med samma blöja i ett dygn som hemma hos mamma och mormor... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 19:45 #95 av: Mitchika

Brent fick ett raserianfall för att grannarna var stökiga och förde oväsen. Han lät som en ilsken Pikachu. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 19:47 #96 av: Mitchika

Men herregud! Förskräckt

Brent bara satt där och lekte med sin surfplatta och då kommer barnvakten och skäller ut honom! Vad har Brent gjort?! Förskräckt

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 19:48 #97 av: Mitchika

Hur hanterar vår lilla Brent det här? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 19:50 #98 av: Mitchika

Genom att bitas, givetvis! Skrattar

Heja Brent, bit den jäkeln! 

Det förtjänade han. Ingen går och hackar på Brent när han sitter med sin surfplatta! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 19:53 #99 av: Mitchika

Efter det där känner sig Brent allmänt trotsig. Han slänger av sig sina kläder och skyndar iväg ut ur rummet så snabbt han kan. Skrattar

Vi har en blivande rebell här, tror jag! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 19:53 #100 av: Mitchika

Han springer ut ur lägenheten! Brent, var är du på väg!? Barnvakt, stoppa honom! Förskräckt

Du är för liten för att använda hissen, va? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 19:54 #101 av: Mitchika

Brent är inte för liten för att använda hissen... 

Är det inte sånt här vi har barnskötare och barnvakter för!? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 19:56 #102 av: Mitchika

Jag tänkte klaga över att ett småbarn var utomhus utan kläder, men Brent tog på sig dom igen. 

Titta på friheten du har nu, Brent! Du har hela världen att utforska! 

FÖR KUNG OCH FOSTERLAND, ETT SMÅBARN ÄR UTE SJÄLV I STORSTADEN! VAR ÄR BARNVAKTEN!? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 20:00 #103 av: Mitchika

Violet är hemma. Hon stal en bok från skolan idag (Pudding i omlopp) och tog med sig sin bästa kompis Jan hem. Inget mer än så, jag ville bara rapportera om den lilla mästertjuven. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 20:02 #104 av: Mitchika

Farväl, Brent. Jag ser fram emot din eventuella kidnappning och att se ditt ansikte på baksidan av mjölkkartonger. Vinkar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 20:10 #105 av: Mitchika

Tja, barnvakten gör väl ett hyfsat jobb. Han håller koll på Violet och Jan i alla fall, även om det inte var barnet han hyrdes in för att passa... Vilar huvudet i handen

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 20:18 #106 av: Mitchika

När Dominic kommer hem så är han alldeles eld och lågor. Han har funnit lite inspiration och han litar fullt ut på att barnvakten har haft koll på allt, så han springer in i sin lilla studio för att måla. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 20:23 #107 av: PennyTrollet

Så spännande!!

Anmäl
2017-08-28 20:30 #108 av: Mitchika

#107 Jag håller på att sammanfatta det som hände med Brent i ett enda långt inlägg. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 20:34 #109 av: Mitchika

Brents eftermiddag och kväll ute på alldeles egen hand, utan någon som övervakade honom alls! 

Tja, Brent drog iväg och det var inte så mycket mer att göra med det annat än för mig att följa honom och hjälpa honom hitta roliga saker att göra. 

Det första som fångade hans intresse var en kvinna som höll på att måla graffiti på gatan. 

Vad dumt av henne att måla på golvet. Hennes föräldrar kommer bli jättearga. 

För övrigt så var det inga simmar som reagerade på Brent över huvud taget när han vandrade omkring ensam. 

Han fick syn på ett staffli med en färdigmålad tavla och gick dit för att ta sig en närmare titt. 

Brent är inte imponerad. Han ser såna där saker hela tiden hemma hos sin pappa i hans studio. 

Därefter närmade han sig en grupp främmande vuxna som stod och prata och som inte heller reagerade på det oövervakade småbarnet. 

Som vilket duktigt barn som helst på egen hand så bröt han mot den där regeln om att inte prata med främlingar. 

Bara för att sedan komma ihåg att han inte gillar främlingar och börja storgråta. 

Borta vid staffliet fanns det dock några roliga saker att leka med. Burkar och tuber med färger, bland annat... 

Brent hämtade dom snabbt och satte sedan igång att skapa storverk med dom. 

Han ska bli konstnär, precis som pappa! 

När Brent var klart med att stöka ner på trottoaren hade det börjat bli mörkt. 

I vanliga fall hade Brent blivit rädd i mörkret ensam, men han var så trött, så trött... 

Som ni ser skyndade folk till det sovande småbarnets sida för att se om det var okej, vart dess föräldrar var, vart det bodde någonstans och... 

Hahaha, nej, simmarna stod och umgicks och pratade i grupp och ignorerade Brent totalt. 

Tuppluren var inte lång och när Brent vaknade var det ännu mörkare. Nu var det läskigt och han ville hem. 

Eftersom ingen varit ute och letat efter honom eller undrat var han varit någonstans måste Brent leta sig hem igen på egen hand. 

På något mirakulöst sätt (med min vägledning) lyckas han hitta tillbaka till hyreshuset där han bor. Klockan åtta på kvällen. Han försvann före klockan tre i eftermiddags... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 21:05 #110 av: Mitchika

Titta vem som kom in genom ytterdörren, Dominic. Han är utsvulten och helt slutkörd, ta hand om honom! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 21:08 #111 av: Mitchika

Hela lilla familjen tillsammans på samma bild! Skrattar

Till Dominics "försvar" så är det inte bara Brent som inte fått mat. Violet är också hungrig. Hans besatthet av målandet när han kom hem drabbade även henne, men hon klagar inte. Middagen är på väg och under tiden gör hon sina läxor. 

Så långt bort från Brent som möjligt. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 21:13 #112 av: Mitchika

Det verkar som om Dominic verkligen försöker ta igen lite tid med Brent nu. Skrattar

Jag tycker inte det förlåter det faktum att du glömde bort att din son existerade i flera timmar, men det är en början. 

Han uppfyller sina faderliga plikter åtminstone. Kanske vi kan lyckas få Brent pottränad lagom till hans åttonde födelsedag om vi fortsätter i den här takten! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 21:14 #113 av: Mitchika

Men för sjutton, Heidi...! Yrar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 21:18 #114 av: Mitchika

Ja, Heidi är här och spenderar lite kvalitetstid med sin dotter medan Dominic ilsket stampar till köket. Grannarna för oväsen och ingen i familjen är lycklig. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 21:21 #115 av: Mitchika

Åh, herregud... 

Heidi plockade upp Brent på eget initiativ och bar iväg med honom, så jag kunde säga åt honom att gå och lägga sig. Hon ser... glad ut. 

Hon bar ut honom ur badrummet, satte ner honom på vardagsrumsgolvet, plockade upp honom och satte ner honom igen. 

Slutresultatet? Brent svimmade... 

Hur lyckas ni två vara värre föräldrar tillsammans än vad ni är separata!? Var det därför ni skiljde er?! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 21:49 #116 av: Mitchika

Perfekt... det som väcker Brent är att grannarna för så mycket oväsen och nu kan han inte sova alls. Varken på golvet eller i sängen. 

Dominic, dags att ta fram ditt inre lejon och ryta åt grannarna! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 21:53 #117 av: Mitchika

Fantastiskt. Det buggiga spelet låter inte Dominic interagera med dörren över huvud taget. Toppen. Vilar huvudet i handen

Det kommer bli en lååååååång natt för er. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 22:08 #118 av: Mitchika

Men vad är nu detta? Förskräckt

Ansvarsfullt föräldraskap och en mysig stund mellan barn och föräldrar? Vi måste ha hamnat i fel familj, Brent. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 22:11 #119 av: Mitchika

Wow... Brent får en godnattsaga och blir läst till sömns. Med mamma som läser honom till sömns och pappa som står där med dom och äter sin grönsallad till middag för han börjar se lite runt ut om magen. 

Vilket fint slut på en extremt kaotisk dag. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 22:19 #120 av: Mitchika

Det är torsdag nu och ikväll åker Brent hem till mamma igen. Skrattar

Idag får Brent sig en kul överraskning. På grund av hur illa natten gick åt skogen igår har Dominic låtit honom sova hela morgonen. Violet har gått till skolan, Brent går till jobbet och nu anländer barnvakten. 

Han kommer vakna upp med barnvakten utan att resten av familjen är där. Kul för Brent, som avskyr att bli lämnad av sina föräldrar! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 22:20 #121 av: Mitchika

Ah, och Heidi är fortfarande kvar. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 22:22 #122 av: Mitchika

Klockan 12 tvingade jag upp Brent ur sängen. Han kommer vända totalt på dygnet annars. Nu verkar han ha börjat tycka om barnskötaren åtminstone! Han blev glad att se honom. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 22:26 #123 av: Mitchika

Mehdi Al Arabi är barnvaktens fulla namn och han har lagat en smarrig måltid och lämnat på bänken. Brent är fast besluten att ta en portion. Det ska bli spännande att se. 

Herrejösses, han grejade det! Förskräckt

Vi har en stolt liten grabb här nu! Med töjbara gummiarmar. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 22:29 #124 av: Mitchika

Idag verkar allt så mycket bättre. Mehdi är mycket snällare och trevligare, vilket gör Brent glad och medgörlig. Dessutom fick han nyttigare mat till frukost. 

Jag undrar om Mehdi försöker gottgöra för gårdagen. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 22:32 #125 av: Mitchika

Småbarn har inga telefoner, men det stoppar inte Brent från att få SMS ändå. 

Det är den nya generationens teknikbarn. Dom löser det på något sätt, med eller utan telefon. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 22:35 #126 av: Mitchika

Titta vem som är en stor pojke och kan gå på pottan själv nu. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 22:37 #127 av: Mitchika

Violet stal en till bok i skolan idag och hon ser alldeles för nöjd ut över det. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 22:40 #128 av: Mitchika

Ännu en mysig stund! Den här gången med barnvakten och storasyster Violet och det är kul att se Violet ägna Brent åtminstone lite uppmärksamhet. Skrattar

Bara ett par timmar kvar innan Brent åker hem till mamma. Som han inte fått en chans att sakna, då hon har varit här större delen av tiden. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 22:44 #129 av: Mitchika

Dominic har haft en bra dag på jobbet, han blev befordrad! Skrattar

Han låste upp en snygg lampa för att lysa upp sina framtida mästerverk med och en massa simdaler han kan spendera på sig och barnen. 

Snart får ni båda två småbarnsfritt! 

Jag glömde också nämna att Violet har blivit en B-grundskoleelev tack vare hennes studier! Allt det här kommer bli sämre tills nästa gång vi är här är jag övertygad om, men det får vi ta då. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 22:48 #130 av: Mitchika

Det är dags för Brent att åka till mamma och jag har lovat att posta bilder på hur jag gör för att flytta honom snabbt och smidigt mellan föräldrahemmen. Skrattar

Notera tiden hos pappa Dominic. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 23:05 #131 av: Mitchika

Det första jag gör är att klicka på Hantera Världar uppe i högra hörnet. 

Så fort jag är ute i Hantera Världar klickar jag på Hushållshantering uppe i samma hörn. 

Det första jag får se i Hantera Hushåll är mina spelade hushåll, som på den här sparfilen bara är familjen Dayton och familjen Glenshaw. 

Jag klickar på familjen som Brent är i för stunden, just nu Glenshaw och därefter väljer jag alternativet "Flytta simmar mellan hushåll." 

Det gör att jag hamnar i Dela och slå ihop hushåll-menyn. Familjen Glenshaw är till vänster och till höger ska jag välja hans andra familj, Dayton! 

Spelade hushåll är första alternativet, så det är lätt att hitta Dayton. 

Sen är det bara att klicka på Don Brent och välja att flytta över honom! 

Så fort han är i rätt familj är det bara att klicka på Okej och sen stänga ner hushållshanteraren. Brent har åkt hem till mamma! 

Det kan se lite rörigt ut, men så fort man har lärt sig det går det jättelätt och det tar mig mindre än en minut att göra i spelet. Snabbt och smidigt, med andra ord. 

Så fort som Brent är i rätt familj och jag har stängt Hantera Hushåll klickar jag på "Val av värld" uppe i vänstra hörnet. 

Därifrån klickar jag in mig på Willow Creek där familjen Dayton bor och klickar på deras hushåll. Brent är nu där och redo att bo två dagar hos mamma och mormor. 

Jag laddar familjen och startar upp och där står Brent på trottoaren utanför sin mormors hus. Han mår precis som han gjorde innan hos sin pappa och notera tiden. 

Så flyttar jag Brent mellan sina föräldrars hem med minimal ansträngning och utan att förlora någon tid på själva flyttandet! Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 23:08 #132 av: Mitchika

Vecka 1, Torsdag kväll
Hemma hos mamma Heidi

Sådär, Brent är hemma hos mamma och mormor igen! Skrattar

... för all del, ingen behöver springa ut och välkomna honom hem eller nåt. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 23:11 #133 av: Mitchika

Aww, liten kan krypa upp för stora trappan nu. Skrattar

Han växer upp så fort, lilla Brent. Synd att hans familj missar större delen av allt han gör... Vilar huvudet i handen

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 23:12 #134 av: Mitchika

Det första Brent gjorde när han kom hem var att krypa upp för trappan och ge sin stora gosedjursdrake en kram. Det känns lite sorgligt, men å andra sidan kom ingen ut för att hälsa på honom eller så... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 23:14 #135 av: Mitchika

Heidi och Sybille är upptagna med att stå och prata i köket. Har dom ens märkt att Brent har kommit hem? Det är torsdag, tjejer, det är er tur att ha honom. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 23:20 #136 av: Mitchika

Dom behövde visst en påminnelse, men nu så! Skrattar

Sybille tar hand om nattningen, för...

... Heidi gick bara in och lade sig för att sova i rummet bredvid. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 23:22 #137 av: Mitchika

Ååh, Brent hade en mardröm. Jag är inte förvånad, men tanke på allt han har varit med om. Han vågar inte somna om. 

Låt oss se hur världens bästa mamma och mormor hanterar den här situationen. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 23:29 #138 av: Mitchika

Brent går in till sin mammas och mormors sovrum och börjar gråta. Givetvis vaknar båda två. 

Heidi går fram till sin son och frågar vad som är fel och tittar till honom. Brent förklarar så gott han kan. 

Heidis lösning? 

Jo, vi sätter honom vid matbordet bland ett hav av disk klockan halv två på morgonen och ger honom en skål med kex! 

Det är bästa sättet att hantera ett småbarn som drömmer mardrömmar. 

Nåja, Brent är distraherad och glad så... det funkar väl? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 23:31 #139 av: Mitchika

Det här stället håller verkligen på att förfalla. Maten där på golvet var en röra som Brent ställde till med för över två dagar sen. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 23:33 #140 av: Mitchika

Två timmar och en skål med kex senare blir Brent nattad av Heidi igen. Herregud, han kommer sova hela dagen... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-08-28 23:40 #141 av: Mitchika

Det blev inte många extra timmars sömn för Brent. Två mardrömmar på en natt. Som sagt, jag förstår varför. 

Den här gången går han självmant och väcker mormor, som för första  gången faktiskt sover i sin egen säng. 

Och efter att han väckt mormor går han genast ut därifrån för att väcka mamma i andra sovrummet! Gapskrattar

Duktig kille, kan inte du sova så ska inte någon annan få sova heller. 

Heidis reaktion den här gången är att bara stoppa tillbaka Brent i sängen igen. Är det ingen som tänker trösta den rädda, ledsna lilla pojken!? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-09-02 08:06 #142 av: Mitchika

Medan lilla Brent ligger och sover händer det saker i kvarteret. Skrattar

Jag tyckte att stackars Heidi kan behöva en vän efter skilsmässan och allt som har hänt och hur hon har betett sig. Namiko skapade en helt underbar sim som hon delade med sig till mig av och denna sim flyttade in i huset mitt emot Sybille och Heidi. Skrattar

Som en god granne med ett sovande småbarn och som desperat behöver komma ut ur huset går Heidi givetvis över för att välkomna sin nya granne! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-09-02 08:11 #143 av: Mitchika

Heidi knackar på hos nykomlingen, spänd och förväntansfull över vem det kan tänkas vara. Hon blir genast inbjuden. 

Vid ett schackbord precis vid ytterdörren sitter en söt tjej i samma ålder som Heidi och ler glatt, välkomnande och lite nervöst mot henne. 

Tjejen presenterar sig som Shirley och erbjuder Heidi att slå sig ner och delta i ett parti schack, en trevlig isbrytare. 

Osäkert och nervöst slår sig Heidi ner mittemot Shirley och presenterar sig nervöst. 

Shirley tycker Heidi är bedårande och hälsar glatt tillbaka. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-09-02 08:21 #144 av: Mitchika

Dom sitter tillsammans och spelar schack en liten stund, men isen känns redan bruten. Huvudsakligen för att ingen av dom riktigt har koll på hur man spelar schack.. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-09-02 08:28 #145 av: Mitchika

Heidi vill inte vara borta från huset för länge då hon inte vet när Brent kan vakna, så hon erbjuder Shirley att följa med henne hem så att dom kan umgås där istället. Shirley hakar glatt på. 

Dom umgås utanför huset ett tag och då får Heidi veta att Shirley, precis som hon, älskar naturen och älskar att vara ute. Skrattar

Hon tar även upp vegetarianism och Shirley är både positiv till det och blir nyfiken själv på det. Vilken fantastisk ny vän Heidi har fått, dom klickar redan perfekt! Kär

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-09-02 08:29 #146 av: Mitchika

För övrigt behöver inte Heidi oroa sig för Brent. Det verkar som om mormor Sybille äntligen har tagit Brents mardrömmar på allvar, för nu sitter hon och läser på Brents säng och håller honom sällskap utifall att han skulle vakna av ytterligare en. Glad

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-09-02 08:45 #147 av: Mitchika

Det är inte sant... 

Gissa vilken stackare som vaknade av en mardröm, IGEN? 

Vart var då Sybille när det hände? 

Jo, hon låg och sov på soffan bredvid Shirley, som väntade på att Heidi skulle komma tillbaka med lite mat. Du får klara dig själv igen, grabben. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-09-02 08:46 #148 av: Mitchika

Jag vet, Brent, livet är inte rättvist. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-09-02 08:53 #149 av: Mitchika

Inte förrän efter Shirley har gått lyckas Brent få sin mammas uppmärksamhet. Han vill inte sova mer nu och vill istället ha något att äta. 

Det blir en trevlig liten familjelunch! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-09-02 08:58 #150 av: Mitchika

Brent sitter och leker med sin lilla surfplatta och Heidi sitter och leker ensam vid Brents dockhus. Spendera tid tillsammans är ingen bra idé alltså, Heidi? 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-09-02 09:03 #151 av: Mitchika

I sin ensamhet har Brent lyckats lära sig något nytt! Nämligen att skrika åt andra och han testar det genast på sin mamma. Förskräckt

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-09-02 09:06 #152 av: Mitchika

Nu hjälper det inte att Brent gråter längre. Tidigare kom Heidi eller Sybille för att kolla till honom om han gjorde det, men inte nu. 

Efter två försök till att gråta och få mammas eller mormors uppmärksamhet så ger Brent upp. Han tar sig upp för trappan själv och lägger sig i sängen, medan han hoppas på att han inte ska drömma några mardrömmar inatt. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.