17. Legacy & Historier

Legacy Flores

2017-09-17 13:33 #0 av: Simssis

Säg hej till familjen Flores! Familjen Flores består av Cicely Flores som är en familjesim och hennes högsta önskan är att bli utbildningsminister. Buster gillar att slappa och är inte så smart alla gånger, men han är världens snällaste.

Jag kommer spela efter Pinstars legacy regler. Jag kommer räkna poäng och köra med några handikapps för att göra det hela lite svårare. Jag har översatt Pinstars regler till svenska enligt min egen tolkning och kanske inte är korrekt till hundra procent men detta är det jag kommer köra efter. Poängen kommer jag hålla koll på med hjälp av ett program som heter Sim Tracker och ett excelldokument. :)

Handikapp:

  • Välklädda simmar. Måste ha en garderob per sim i hushållet ( tex. 6 simmar = 6 olika garderober). Varje sim måste ha en uppsättning vardagskläder, finkläder, pyjamas och underkläder för varje ålder. (dvs. Cicely måste inhandla en uppsättning kläder för åldersnivån åldring, innan hon blir åldring.) Grundaren och alla arvingar måste ha 10 i intresse för mode innan åldring.
  • Utan fruktan. Måste välja något alternativ, ej ignorera, när ett chanskort kommer upp. Får inte ringa någon reparatör eller ha inbrottslarm.  Grundaren och alla arvingar måste ha 10 i intresse för brott innan åldring.
  • Enkelriktad väg. Får inte använda några livselixir, förutom ko-plantans elixir.
  • Strävan efter att gå den hårda vägen. Får inte använda några ambitationsbelöningar förutom sinnesbytt-Kulan för att ge en sim varma mackor ambitionen.
  • Extrem start. Måste börja på en 5x6 tomt, (ej 5x5 som en standard). Ingen sim får flytta in under hela första veckan.
  • Ströva omkring fritt spöken. Alla gravar måste vara kvar på tomten och spökena måste ha möjligheten att röra sig fritt på tomten.
  • Internationell turbulens Alla simmar som ska åka på semester måste ha 10 i fysik
  • Farliga Zonen. Varje gång en sim når "The Zone" i en hobby, får jag inte avbryta dem utan måste vänta tills dem slutar av sig själv.

Tror det var allt. Låt äventyret börja! :D

Anmäl
2017-09-17 13:34 #1 av: Simssis

Cicelys och Busters nya hem är inget att skryta över men det innehåller det som behövs för att överleva. Cicely var lite arg över att jag valde en extrem start istället för att ge dem en mindre tomt och ett tak över huvudet. Men att sova under bar himmel kan  vara riktigt mysigt…förutsatt att det inte regnar. Skämtar

Anmäl
2017-09-17 13:36 #2 av: Simssis

Nästan direkt efter att de flyttat in beger sig Cicely till Södra Simcenterparken. Södra simcenterparken är en bra tomt att besöka i början av en legacy, många simmar kommer hit för att umgås och det är ett enkelt sätt att skapa nya kontakter. Parken erbjuder även duschmöjligheter och möjligheten att arbeta som barista för att tjäna lite extra pengar, något man kan behöva i början av en legacy. 

Anmäl
2017-09-17 13:39 #3 av: Simssis

Finns det något bättre sätt att lära känna nya simmar än att spela bingospelet? (eller vad det nu heter). Jag tror inte det, fler och fler simmar kommer för att delta i spelet och Cicely lär känna massor med olika typer av simmar.

Anmäl
2017-09-17 13:40 #4 av: Simssis

Innan vi åker hem jobbar Cicely som barista en stund. Hon lyckas samla ihop nog med pengar för att köpa ett fruktträd… Cicely tycker jag är konstig som prioriterar ett fruktträd över något mer nödvändigt som tex en dusch. Fast duscha kan man göra i simcenterparken, sen är frukt jättegott och det kan man sälja och få pengar för. Alltså är det bättre att köpa ett fruktträd än en dusch.Skämtar

Anmäl
2017-09-17 13:42 #5 av: Simssis

När Cicely kommer hem är hon så trött att hon går och lägger sig på en gång. När hon somnat börjar det regna. Vilket nog är bra att hon hunnit somna innan regnet kommit, annars hade jag väl fått höra något i stil med:

-Vi behöver inget tak. Det kommer inte börja regna. Du kan sova ute. Jo tjena, kom och sov i en dyngsur säng själv så kommer du prioritera ett tak nästa gång. 

Anmäl
2017-09-17 13:44 #6 av: Simssis

Nackdelen med att ha världens snällaste katt är att han inte vågar eller bryr sig om att andra djur kommer och äter ur hans matskål. Bara under en natt kom två katter och en hund och mumsade i sig all Busters mat. Om detta blir en vana kommer Cicely behöva spendera flera 100§ varje vecka bara på  djurmat om de ska mata alla djur i hela kvarteret.

Anmäl
2017-09-17 13:45 #7 av: Simssis

Dagens lärdom: Sover du ute i regnet, så stig för all världens värld inte upp mitt i natten för att gå på toa. Då är risken stor att blixten slår ner i dig.

Ja ja, Cicely jag vill inte höra!! Jag vet, jag ska prioritera ett tak nästa gång. Jag lovar att bygga ett tak åt dig så fort du tjänat ihop nog med pengar. 

Anmäl
2017-09-17 13:46 #8 av: Simssis

Nästa morgon, fast besluten att samla ihop nog med pengar för ett tak, söker Cicely jobb som cementblandare. Inte det mest glamorösa jobbet eller hennes drömkarriär men det var det jobbet som erbjöd mest pengar så hon accepterade det tillsvidare.  Hon hittade även ett jobb till Buster som statist, så förhoppningsvis börjar pengarna rulla in snart. 

Anmäl
2017-09-17 13:47 #9 av: Simssis

Efter jobbet åker hon till Södra simcenterparken för att tjäna ihop mer pengar och kanske träffa någon potentiell make.

En Capp och en Monty på samma tomt är inte bra…Detta kommer inte sluta fint...

Kan ni inte bara bete er som folk och sätta er ner och prata om era problem, som vanliga simmar gör, istället för att peta på varandra? Jag menar vet ni ens vad ni bråkar om? Vet ens nån varför de ligger i fejd med varandra? Säkert om någon bagatell som inte ens värt att hetsa upp sig över. Skärp er! Ni skämmer ut hela eran släkt!!

Aja, hela besöket slutade inte dåligt om vi bortser från Capp och Monty händelsen… Cicely träffade en potentiell make hon kom bra överens med, vi får se om det leder någonstans. Innan kvällens slut hade de blivit vänner och utbytt telefonnummer med varandra. 

Anmäl
2017-09-19 20:30 #10 av: Simssis

Senare samma kväll bjuder Cicely över hennes nyfunna vän, Kalle. De pratar en stundom vardagliga saker så som väder och hur varandras dagar har varit. Sedan övergår de båda till en lite mer flirtig konversation. Det dröjer inte länge innan de blir förälskade i varandra.

Efter klockan 00.00 samma kväll har Cicely och Buster bott själv i en hel simvecka, vilket innebär att det är fritt fram för andra simmar att flytta in. Cicely låter sig inte vänta, utan hon tar mod till sig och frågar Kalle om han vill flytta in.

- Självklart vill jag det, säger Kalle och ger Cicely en stor kram.

Kalle tar med sig  §11 000 när han flyttar in. Äntligen kan vi bygga ett tak. Pengarna räcker till och med till ett litet hus åt dem! :D 

Anmäl
2017-09-26 12:14 #11 av: Lizelda

Följer :)

"Be proud of your scars, they're proof of a fight you never lost."

HundarBortskänkes, Ridsport, AkvariefiskFurry Paws

Bloggar om min assistanshund på Tassa Bredvid

Anmäl
2017-09-27 21:07 #12 av: Simssis

Pengarna räckte inte till så mycket men, det räckte till ett tak över huvudet. Nöjd nu Cicely? 


Dem räckte till lite mer än så, ett litet kök, ett badrum och två sovrum. Förhoppningsvis behöver vi inte bygga ut huset på ett tag i alla fall. 

Anmäl
2017-09-27 21:08 #13 av: Simssis

Vad är en legacy utan ett privat giftemål inne i köket? De lät sig inte vänta heller, redan samma kväll som Kalle flyttat in ställer Cicely frågan. Som tur är svarar han ja, de bestämmer sig för att inte dra ut på det hela så de gifter sig precis efter middagen. De diskar inte ens undan efter sig….Romantiskt.  

Anmäl
2017-09-27 21:11 #14 av: Simssis

Säg hej till Bella! Men Cicely var det inte bättre och skaffa ett barn innan en till katt? Katten kan inte föra  din generation vidare. Det är liksom målet med den här utmaningen, att föra din familj vidare.Funderar

- Du lyssna här nu, du köpte ett förbaskat fruktträd som får ohyra och måste underhållas stup i kvarten,  för mina pengar. MINA PENGAR jag fått från att blanda cement på en dum byggarbetsplats. Då kan jag och Kalle få köpa hur många katter vi vill för hans pengar, så knip igen nu!

Jag måste dock säga att Bella är riktigt gullig och jag kan inte vänta efter att få se hur Buster och Bellas kattungar kommer att se ut. 

Anmäl
2017-10-14 18:16 #15 av: Simssis

Nu när Buster varit så ambitiös och blivit stjärna, vilket är den högst nivån, inom karriären underhållning, behöver han sällan gå till arbetet. Det gör att Buster känner sig lite ensam om dagarna när både Cicely och Kalle jobbar så därför är Buster extra glad nu när han fått en lekkompis. De verkar komma bra överens redan från första början och vem vet, de kanske blir mer än vänner. :)

Anmäl
2017-10-14 18:18 #16 av: Simssis

Cicely hinner knappt komma hem från jobbet förränn någonting händer…Hennes mage växer sig stor. Äntligen är generation 2 påväg! Cicely får stanna hemma från jobbet fram tills barnet är fött. Detta är även en bra tid att arbeta på hennes färdigheter och bygga upp ett större kontaktnät för att kunna bli befordrad när hon börjar om och jobba igen.

-Vadå ska jag plugga färdigheter nu när jag är gravid?

Ja det ska du! Du kan ju inte bara sitta hemma och pilla naveln tills barnet kommer eller vad riktigt hade du tänkt göra?

-Ja, det kanske jag hade tänkt göra och du får väl ta hand om mig.

Du är gravid Cicely inte handlingsförlamad, vissa saker kan du göra själv så som att laga mat och gå på toa. Sedan har jag inte tid att enbart passa upp dig, jag har resten av din familj att ta hand om också. 

Anmäl
2017-10-14 18:19 #17 av: Simssis

Efter mycket argumenterande mellan mig och Cicely om hennes navelpillande, kom vi överens tillslut. Vi kommer prioritera att bygga upp hennes kontaktnät medan hon är gravid och hennes färdigheter får vänta ett tag.

Cicely tycker om att multitaska så hon bjuder hem två av hennes arbetskamrater på middag, Viktor och Albany. Innan kvällen är slut har hon blivit bästa vänner med båda två. Mycket bra jobbat Cicely! Nu förtjänar du att göra ingenting ett tag framöver.

Anmäl
2017-10-14 18:21 #18 av: Simssis

Hon hinner dock inte ta det lugnt så länge. Cicely stiger upp tidigt på morgonen för att laga varma syltkakor, som hon för övrigt bränner men den mer avancerade fisken du lagade till middag  igår brände du inte, hur går det ihop? Tur du inte jobbar som kock iaf.

Hur som helst, det är dags att välkomna generation två. Be till gudarna att det inte blir mer än ett barn…

Anmäl
2017-10-14 18:57 #19 av: Simssis

Får jag lov att presentera generation två! Forrest Flores, må han "live long and prosper".Ninja

Anmäl
2017-10-14 20:49 #20 av: Simssis

Cicely, vad håller du på med? Först bränner du världens enklaste maträtt, syltkakor och nu håller du på att elda upp hela huset? Tror vi ska sätta dig på lite pluggande av både matlagning och brandsäkerhet, för du ser ut att behöva det. Tur nog kom ingen till skada den här gången.

Anmäl
2017-10-14 20:50 #21 av: Simssis

Dagarna går och Cicely och Kalle turas om att ta hand om Forrest. Cicely har även börjat om att jobba igen och blivit befordrad på grund av alla sina vänner hon skaffade när hon var gravid.

Forrest blir bara större och större för varje dag som går och en kväll är Forrest stor nog att kliva in i småbarnsåldern. Nu börjar några intensiva dagar med potträning, sagostunder och att lära Forrest att äta själv. 

Anmäl
2017-10-14 20:51 #22 av: Simssis

Bygger man ut huset så kan det ju vara bra att man bygger ett tak när man ändå håller på. Något jag glömde…ber om ursäkt för det Cicely och Kalle, men det är ju tur att du börjar bli duktig på det där med att släcka bränder Cicely. Det är ju nästan så att vi inte behöver spendera pengar på brandvarnare om du är så duktig på att släcka bränder.

-Ge dig nu! Nu köper du brandvarnare åt oss, en till varje rum! Jag vill inte hålla på och släcka bränder stupikvarten, jag har faktiskt en son att ta han om.

Okej, okej, Cicely, jag gör det på en gång. 

Anmäl
2017-10-14 20:52 #23 av: Simssis

Happ, då var vi där igen. Inget pilla naveln den här gången heller… Den här gången kör vi på pluggandet istället, för det behöver du om du ska bi utbildningsminister, okej?

-Visst, fast kan inte plugga så jätte mycket för jag har ju ett barn att ta hand om.

Vilken tur att du har en man som kan ta hand om Forrest, så försök inte! Pluggandet kommer du inte undan. 

Anmäl
2017-10-14 20:52 #24 av: Simssis

Kanske har vi en framtida rockstjärna i familjen. Forrest är redan påväg att få sitt fjärde poäng inom kreativitet. Fortsätter han på det här sättet kommer han nog bli väldigt framgångsrik i framtiden. 

Anmäl
2017-10-14 20:53 #25 av: Simssis

Buster och Bella har fått tre små, svart kattungar, Fido, Fia och Fiona. Den här familjen blir bara större och större.   Med fem katter i familjen och ytterligare ett barn på väg får vi hoppas att jag klarar av att ta hand om allihopa.

Anmäl
2017-10-14 20:54 #26 av: Simssis

Några som verkar komma överens på en gång är Forrest och Fido. De leker med varandra och gosar med varandra och Forrest vill även ta med sig Fido till sin spjälsäng när han ska sova men Kalle talar om för Forrest att Fido måste få vara med sina syskon och mamma och pappa också och inte bara med Forrest. Efter några sura miner går Forrest med på att lämna ifrån sig Fido till Kalle. Kalle lovar sedan att Forrest får fortsätta leka med Fido imorgon. 

Anmäl
2017-10-14 20:55 #27 av: Simssis

Har spelat sims i en herrans massa år och trodde jag hade varit med om allt, men att få se en födsel och en sim växa upp samtidigt har jag nog aldrig varit med om…

Forrest hade lärt sig att gå, prata och gå på pottan själv när han växte upp, vilket gjorde att han växte upp med platina humör. Bara hoppas att det fortsätter såhär för honom resten av livet.

Nu håller vi tummarna ytterligare en gång att det inte blir tvillingar den här gången heller. Ett barn i taget räcker, mer än väl!

Anmäl
2017-10-14 21:03 #28 av: Simssis

Måste säga att Forrest växte upp till en stilig pojke. Tycker han liknar Kalle väldigt mycket, förutom hårfärgen som han fått efter Cicely.

Det första Forrest gör när han vuxit upp var att plocka undan disken…lite annorlunda men har man nio poäng i ordentlig så kanske det inte är så konstigt ändå. 

Anmäl
2017-10-14 21:04 #29 av: Simssis

Puh! Det vart bara ett barn den här gången också. En liten flicka med namnet Fuschia som även hon ser ut att ha fått sin mammas hårfärg trots att den är recessiv. Det återstår och se vem hon blir mest lik till utseendet.

Anmäl
2017-10-14 21:06 #30 av: Simssis

Med ett barn och en nyfödd bebis i familjen började huset bli lite trångbott så en utbyggnad var nödvändigt. Forrest fick ett eget sovrum med rymdtema och köket byggdes ut. Även ett till badrum byggdes, då deras gamla badrum redan var lite för när dem bara var två och nu är de fyra i familjen. 

Anmäl
2017-10-14 21:06 #31 av: Simssis

Redan första dagen på jobbet efter Fuschias födelse blir Cicely befodrad och den här gången till universitetsprofessor. Du ser Cicely det lönar sig att ligga i lite även om man är gravid. Nu har du inte många steg kvar innan du nått toppen! 

Anmäl
2017-10-14 21:07 #32 av: Simssis

Tror Forrest och Cicely har nån typ av talang för att skaffa nya vänner. Forrest bjöd hem Sven från sin första dag i skolan och innan det var dags för middagen hade de blivit bästa vänner. Tror jag hädanefter ska sätta Forrest på att skaffa vänner så kan Kalle och Cicely fokusera på att öka deras färdigheter för att bli befordrade. 

Anmäl
2017-10-14 21:08 #33 av: Simssis

Äntligen är det dags för Fido, Fia och Fiona att växa upp. Tråkigt nog  ser alla tre identiska ut. Däremot vart deras teckning ganska cool. Då Forrest och Fido varit bra vänner ända sedan Forrest var ett småbarn så bestämmer de sig för att behålla Fido och adoptera bort Fia och Fiona.

Anmäl
2017-10-14 21:08 #34 av: Simssis

Nu när Cicely blivit befodrad till universitetsprofessor får hon tillgång till karriärsbelöningen för utbildning, vilket är en bokhylla. Inte vilken bokhylla som helst utan en bokhylla som erbjuder möjligheten att studera alla färdigheter och det bästa av allt är att det går jätte snabbt för dem att öka deras färdigheter om de använder sig utav bokhyllan. Tror nästan att bokhyllan är en av mina absoluta favoriter av karriärsbelöningarna i Sims 2 då man har så mycket nytta av den. 

Anmäl
2017-10-14 21:09 #35 av: Simssis

Kalle har också lyckats bra med hans karriär inom kriminalitet så han har fått en lögndetektor. Tycker den ser lite läskig ut när nån använder den så kommer nog bara låta simmar jag tycker mindre bra om använda den, ifall det händer något. 

Anmäl
2017-10-14 21:10 #36 av: Simssis

Idag är det dags för Fuschia att växa upp till småbarn. Precis som jag trodde fick hon också rött hår från Cicely och jag tycker se mig lite mer likheter från Kalle i hennes utseende. 

Anmäl
2017-10-14 21:10 #37 av: Simssis

Men Kalle vad håller du på med? Soptunnan är ju alldeles brevid dig och ändå lägger du allt skräp på marken. Det tar inte många extra sekunder att lägga skräpet i soptunnan. Nu kommer vi ju få insekter om du inte plockar upp skräpet. Nu vet vi i alla fall att Forrest inte har fått sin ordentlighet från sin pappa. 

Anmäl
2017-10-14 21:11 #38 av: Simssis

Tiden går fort när man har roligt. Det är dags för Fuschia att växa upp till barn och äntligen är vi klar med  småbarns åldern för den här generationen. Även Fuschia hade lärt sig att gå, prata och att gå på pottan själv innan hon växte upp, vilket gör att även hon växer upp med platina humör.

Anmäl
2017-10-14 21:12 #39 av: Simssis

Fuschia vart väldigt söt som barn också. Hon är väldigt lik sin pappa,i alla fall med näsan och hand ögon, men hårfärgen är från Cicely precis som för Forrest också.

 
Nu är det dags att börja fokusera på Forrest och Fuschia och att uppfylla så mycket som möjligt innan de blir vuxna, för då är det dags att välja vem som ska bli arvtagaren.  Har du någon favorit ännu? Vem tycker du ska bli arvtagare? Lämna gärna en kommentar. :D

Anmäl
2017-10-14 21:13 #40 av: Simssis

Självklart ska Fuschia ha sitt eget rum nu när hon blivit barn. Hennes rum fick bli lila med ett slottstema.

Anmäl
2017-10-14 21:13 #41 av: Simssis

Då var det dags igen. Många födelsedagar som sker nära varandra. Den här gången är det Forrest som växer upp till tonåring. Som ni ser har han platina humör nu också då han lyckats uppnå högsta betyg i skolan. Kan man börja tonåren på något bättre sätt? 

Anmäl
2017-10-14 21:14 #42 av: Simssis

Forrest vart riktigt stilig när han växte upp till tonåring. Dags att ta fram tärningen och se vilken ambition  han kommer få….trumvirvel…..Popularitet. Hans livsönskan är att få 20 bästa vänner. Jag har inte spelat med popularitetsambitionen så mycket förr och inte heller hans livsönskan så blir han arvingen kommer det bli riktigt intressant och se om jag klarar av det. 

Vem tycker du ska bli arvinge? Skriva gärna en kommentar.

Anmäl
2017-10-17 17:24 #43 av: Lizelda

Fuschia :) Jag föredrar alla dagar i veckan att spela med kvinnliga simmar, tycker ofta att de manliga är fula >.>

"Be proud of your scars, they're proof of a fight you never lost."

HundarBortskänkes, Ridsport, AkvariefiskFurry Paws

Bloggar om min assistanshund på Tassa Bredvid

Anmäl
2017-10-22 09:04 #44 av: Simssis

#43 Vad roligt att du kommenterar! :) Av nån anledning är jag inne på att välja Fuschia också, men kommer nog inte bestämma mig förrän jag vet vilken ambition hon får när hon växer upp till tonåring. :D 

Anmäl
2017-11-15 19:03 #45 av: Simssis

Cicely, vad håller du på med! Nu kommer ju en arg granne komma springandes och knuffa dig. Det där var väl onödigt?!  Sedan kommer den grannen besöka oss lite då och då och sparka ner soptunnan så att vi får ohyra. Ledsen Vi har så mycket annat du kan leka med istället för kikaren. 

Anmäl
2017-11-15 19:04 #46 av: Simssis

Nån eller några har varit oduktiga och inte gjort sina läxor! Då kommer straffet nu i form av att man måste göra alla läxor på en gång, sent på kvällen! Sedan blir det bums i säng för vi kan inte låta Fuschia och Forrest få underkänt i skolan.  Forrest hade också "glömt" göra läxorna på några dagar men han lyckades smita undan från bilden. 

Anmäl
2017-11-15 19:07 #47 av: Simssis

Äntligen är Kalle klar med porträttet på Cicely. Vart ju väldigt snyggt med en ram runt också! Nu behöver vi bara lära upp någon annan att måla, så att Kalle kan få ett porträtt också! Skrattar

Anmäl
2017-11-15 19:08 #48 av: Simssis

Efter att Kalle hängt upp porträttet på sin maka ovanför tv:n, försöker han lära Bella att spela död. Det är inte alltid det lättaste men efter att Kalle spelat död några gånger börjar hon fatta hur man ska göra. Nu håller vi bara tummarna på att hon blir befordrad på sitt jobb imorgon.

Anmäl
2017-11-15 19:11 #49 av: Simssis

Både kalle och Cicely har varit ambitiösa på sina jobb den senaste tiden och tjänat in en hel del pengar. Kalle kom till och med hem med en bonus på 20 000 simdaler en dag. Det måste vi fira genom att spendera pengarna! Cool

Visste ni förresten att Flores betyder blommor på spanska och latin? Cicely, Forrest och Fuschia är alla namn inspirerade från naturen och Cicelys favorit hobby råkar vara just naturen, så vad passar då inte bättre än att skapa ett hemmaföretag som säljer blommor och utomhusdekorationer? Blomma

Anmäl
2017-11-26 19:01 #50 av: Simssis

Första kunden i butiken! :D

Jag visste inte att Kalle hade en guldmedalj i säljande. Detta kan antingen sluta väldigt bra eller väldigt dåligt snabbt, beroende på vilket humör simmarna är på. Låt oss hoppas att de flesta är på gott humör så att Kalle kan charma dem med hans säljteknik. 

Anmäl
2017-11-26 19:03 #51 av: Simssis

Vi fick lite sålt och gick upp i rank 2 fram tills det kom en sim som var på dåligt humör. Han uppskattade inte Kalles säljteknik och det ledde till att företaget  sjönk ner till nivå 1. :/ Får hoppas vi lyckas bättre någon annan dag.

Fuschia har utvecklat ett intresse för naturen. Hon är redan på nivå 4 och har hittat en hel del småkryp. Inte långt kvar innan hon får tillgång till en hemlig tomt! :D

Anmäl
2017-11-26 19:04 #52 av: Simssis

En del av handikappen är att grundaren och alla arvingar måste ha 10 i intresse för brott och 10 i intresse i mode innan de blir åldringar, så därför har jag satt Cicely på intressebyggande duty. Det går segt att bygga upp intressena men så småningom har hon både 10 i brott och 10 i mode. 

Anmäl
2017-11-26 19:05 #53 av: Simssis

Fuschia! Vi har ju sagt att du bara får leta efter småkryp en liten stund. Annars blir man attackerad av bin. Nu får du spinga snabbt Fuschia för att undvika att bli biten! Spring bara inte in i huset för vi vill inte ha bin inomhus. 

Anmäl
2017-11-26 19:06 #54 av: Simssis

Förlåt Cicely! Jag är väldigt dålig på att komma ihåg när alla simmar fyller år och glömmer ofta bort det. Hann därför inte köpa någon tårta innan Cicely växte upp till åldring.  Kan inte förstå att Cicely redan blivit åldring, tiden går så snabbt när man har roligt.

För övrigt lovar att jag ska försöka bli bättre på att komma ihåg när alla simmar fyller år i framtida generationer. 

Anmäl
2017-11-26 19:07 #55 av: Simssis

Det är dags att fortsätta med katternas släktlinje. Säg hej till det nyaste och sötaste tillskottet i familjen. Hon fick namnet Alpha. Låt oss hoppas att Alpha och Fido kommer bra överens så vi så snart som möjligt kan fortsätta på att skapa nästa generation av katter. :D

Anmäl
2017-11-26 19:09 #56 av: Simssis

Kalle har under den senaste tiden jobbat mycket med att lära Buster de kommandon som  han inte hunnit med att lära sig ännu. Här lär han sig det sista kommandot, att sitta vackert…tror jag det var. På grund utav att Buster har varit så ambitiös och maxat sitt jobb och alla kommandon så förtjänar han att gå i pension och njuta av den sista tiden i livet.

I bakgrunden ser ni Alpha växa upp till en vuxen katt. Tycker hon vart väldigt fin. Nu är det bara hålla tummarna att Alpha och Fido kommer få minst hälften så fina kattbebisar.

Anmäl
2017-11-26 19:10 #57 av: Simssis

FORREST! FUSCHIA!! Vad är detta? Kommer ni ihåg vad som hände förra gången? Förra gången fick ni inte gå och lägga er förrän läxorna var gjorda! Det samma gäller den här gången också, inga men eller jag ska bara! Se så, sätt igång genast! 

Anmäl
2017-11-26 19:11 #58 av: Simssis

Efter läxorna är gjorda växer Fuschia upp till tonåring (glömde även bort hennes födelsedag). Dags att slå för hennes ambition som blir Framgång och hennes livsönskan är att bli en legend, det vill säga uppnå toppen av karriären inom idrott.

Båda barnen fick en ambition som jag inte spelat så mycket med tidigare, så nu har jag ännu mindre aning om vem som ska bli arvingen. Fuschia har en lättare livsönskan att uppfylla än Forrest men samtidigt kan det vara roligt och se om jag lyckas uppfylla Forrests livsönskan att ha 20 bästa vänner. Aja, jag får ta mig en funderare om vem som ska bli den framtida arvingen och föra generationen vidare.

Anmäl
2017-11-26 19:12 #59 av: Simssis

Forrest har de senaste dagarna jobbar med att bygga upp kreativitet så att han kunde måla av sin far. Här ser ni resultatet av målningen. Kalle ville aldrig stå stilla så fick försöka några gånger innan vi fick en tillräckligt bra bild. 

Anmäl
2017-11-26 19:12 #60 av: Simssis

Följande dag när Kalle kommer hem från jobbet har han blivit befordrad till Mästerskurk, vilket är den högsta nivån inom kriminalitet. De var även Kalles livsönskan att bli mästerskurk så nu kommer han att ha platinumhumör resten av sitt liv. Bra jobbat Kalle! Partajar

Anmäl
2017-11-26 19:14 #61 av: Simssis

Vi fortsätter med gratulationerna. Cicely kommer hem från jobbet och har nu blivit befordrad till utbildningsminister. Även hennes livsönskan är nu uppfylld och hon kommer ha platinumhumör för resten av sitt liv. Stort grattis Cicely! Partajar

Anmäl
2017-11-26 19:46 #62 av: Simssis

Forrest har träffat en tjej han är lite extra förtjust i och har tagit sig mot att bjuda ut henne på en dejt. Eller bjuda ut och bjuda ut, en hemma dejt vart det, utomhus för att inte Kalle och Cicely skulle skämma ut Forrest.

Solveig som hon heter verkar tycka om Forrest en hel del också. Innan kvällen är slut har de båda fått sin första kyss. Nu återstår bara att se vad som händer i framtiden. Kanske är det dessa två som kommer föra generationen vidare?

Anmäl
2017-11-26 19:48 #63 av: Simssis

Måste bara få visa er Kalles arbetskläder som mästerskurk. Tycker han ser ut som någon antihero från typ Ironman eller liknande superhjältefilmer. Det endast som fattas nu är någon typ av mask som täcker ansiktet sedan är han redo att erövra världen. Ninja

Anmäl
2017-11-26 19:49 #64 av: Simssis

Alpha och Fido hade snabbt blivit väldigt bra vänner och här ser ni reslutatet från det. Säg hej till Nova och Pluto. Riktigt söta när de är så små (jag tycker iofs alla kattungar är söta). Ska bli roligt och se hur dem blir när de växer upp till vuxna katter. 

Anmäl
2017-11-26 19:50 #65 av: Simssis

Ni vet vad man brukar säga, efter regn kommer solsken men idag kom solskenet före regnet. Det är dags för oss att ta farväl av vår kära Buster. Han har hunnit med mycket i sitt liv, fått bo utomhus den första tiden tillsammans med Cicely, klättrat upp för karriärstegen och blivit en stjärna samt lärt sig alla kommandon en katt kan lära sig. Han var omtyckt och älskad av alla i familjen. Det kommer bli tomt utan vår Buster. Vila i frid!

Anmäl
2017-11-26 19:52 #66 av: Simssis

Nu ligger han under legacyträdet där alla andra katter och simmar förr eller senare kommer att hamna. 

Anmäl
2017-11-26 19:52 #67 av: Simssis

Cicely har äntligen maximerat naturhobbyn, varje gång hon gör något som har med natur och göra kommer hon att ha ett sken runt om sig. Det innebär att jag inte får avbryta hennes handling utan måste vänta till hon självmant slutar vara "in the zone". 

Anmäl
2017-11-26 19:53 #68 av: Simssis

Eftersom Forrest hade träffat en tjej, tänkte jag att jag skulle hjälpa Fuschia att hitta någon att gå på dejt med så jag bjöd över spåkvinnan och bad om en blinddejt. Det gick jätte bra till en början…Fuschia och killen pratade och skämtade med varandra en stund, sedan bestämde sig Fuschia att gå och lägga sig. Hon sa inte hejdå ens eller avslutade dejten så han fick stå vid hennes säng tills tiden gick ut. Med andra ord slutade inte dejten sådär jättebra…

Anmäl
2017-11-26 19:54 #69 av: Simssis

Alltså jag är ju bäst på det här…nu var det Kalles tur att växa upp, inne i badrummet, iklädd pyjamas,  just innan han skulle ta sig ett bad. Jag måste bli bättre på att komma ihåg när alla fyller år. Annars kommer ni få fortsätta se sådana här udda födelsedagsbilder. 

Anmäl
2017-11-26 19:55 #70 av: Simssis

Dags för kattungarna att växa upp. Först ut är Pluto. Han liknar sin pappa väldigt mycket förutom det vita på bröstet som han fått från Alpha. 

Anmäl
2017-11-26 19:56 #71 av: Simssis

Nästa ut är Nova. Hon är också väldigt lik sin far men hon har även en hel del vita partier från Alpha.

Jag tycker Nova var lite finare så kan nog bli så att familjen behåller Nova och adopterar bort Pluto. Även fast jag föredrar att ha hanar då det inte är lika bråttom med att föra nästa generation vidare med dem. Men detta kommer nog att fungera bra också. 

Anmäl
2017-12-30 19:57 #72 av: Simssis

Äntligen är det dags för Forrest att växa upp till vuxen. Jag vet, jag missade hans födelsedag den här gången också :(

Jag tror äntligen att jag har bestämt mig för vem av barnen som ska bli arvinge. Forrests livsönskan att bli bästa vän med 20 olika simmar tror jag kommer bli svår att uppfylla, sedan av någon anledning jag ej kan förklara gillar jag Fuschia lite mer än Forrest. Med andra ord är det Fuschia som kommer föra generationen vidare. 

Anmäl
2017-12-30 19:59 #73 av: Simssis

Samtidigt som Forrest växte upp, växte även hans flickvän Solveig upp också.

Forrest var inte sen med att bjuda över Solveig och fråga om hon ville flytta ihop med honom. Självklart accepterade hon och nu är även hon en medlem av familjen Flores. 

Anmäl
2017-12-30 19:59 #74 av: Simssis

Något måste ha gått fel med hennes uppväxt, för när hon flyttat in hade hon ambitionen, växa upp. Ni vet den ambitionen som barn har…Jag har för mig att hon hade kunskap när Forrest bjöd ut henne på en dejt men den ser ut att vara borta nu. 

Detta betyder att Solveig får använda ambinationskula för att kunna få en annan ambition än växa upp. Som ni ser fick hon varma mackor ambitionen och hennes livsönskan är givetvis att äta 200 varma mackor.  

Anmäl
2017-12-30 20:02 #75 av: Simssis

Då Forrest inte kommer bli våran arvinge är det dags att flytta ut han och Solveig, men innan dess måste vi byta klädstil på Solveig då hon inte riktigt passade i mocka jackan hon hade.

Innan dem flyttar ut från Forrest barndomshem gifter de sig i vardagsrummet, romantiskt! Skämtar

Någon gång i framtiden kanske jag uppdaterar er på hur Forrest och Solveigs liv ser ut, men tills vidare kommer det nog ta ett tag innan ni får se dem igen. 

Anmäl
2017-12-30 20:02 #76 av: Simssis

Familjen har investerat i några jordlotter så att de kan börja odla saker. Fuschia börjar med att gödsla jorden så plantorna kommer må lite bättre. Sedan börjar Cicely att plantera det enda som hon kan plantera, nämligen tomater.

Anmäl
2017-12-30 20:03 #77 av: Simssis

Tror Cicely stannade ute bland växterna lite för länge…Nu är hon alldeles solbränd och svimmade av solsting. Som tur var hon inte avsvimmad så länge, när hon vaknade till fick hon springa och dricka lite vatten för att kyla ner sig. 

Anmäl
2017-12-30 20:05 #78 av: Simssis

Tiden har kommit för oss att säga hejdå till Bella. Hon hade nått toppen av sin karriär, men tyvärr inte lärt sig alla kommandon.


Nu kommer hon att få vila bredvid sin kära Buster under legacy trädet. :)

Anmäl
2018-03-25 11:47 #79 av: Simssis

Jag har bestämt mig! Fuschia kommer åka till universitetet och plugga. Hennes livsönskan är att bli legend, studier på universitetet kommer hjälpa henne att nå hennes mål enklare. 

Anmäl
2018-03-25 11:49 #80 av: Simssis

Jag tycker om att spela med andra simmar i världen som jag har min legacy i. Så jag tänkte köra två flugor i en smäll. En som kommer hänga med Fuschia på universitetet är Bottom Sommardröm som nu har vuxit upp till ungdom. Hennes livsönskan är att bli Mediemogul.

Jag kommer inte skriva så mycket om henne men hon kommer förmodligen synas i bakgrunden på vissa bilder. 

Anmäl
2018-03-25 11:49 #81 av: Simssis

Dags för Fuschia att välja huvudämne. Jag har för mig att hon valde Drama men är inte helt hundra på det…Hon valde i alla fall ett ämne som skulle hjälpa henne att bli en Legend inom Idrott. 

Anmäl
2018-03-25 11:50 #82 av: Simssis

Universitetet är inte bara pluggande. Det är även ett bra ställe att träffa nya människor på. Nya vänner gör det roligare att studera på universitetet. Fuschia försöker prata med alla simmar som bor i studentkorridoren men alla verkar inte vara lika ivriga på att lära känna andra simmar som hon är. 

Anmäl
2018-03-25 11:51 #83 av: Simssis

Fuschia verkar komma väldigt bra överens med Lama maskoten Kenneth. Tyvärr kan jag inte se hur han ser ut men vi får hoppas, nu när Fuschia och Kenneth verkar komma bra överens, att han har några fina ansiktsdrag vi kan föra vidare till nästa generation. 

Anmäl
2018-03-25 11:52 #84 av: Simssis

På kvällarna efter alla föreläsningar är avklarade och hon inte spenderar tid med Bottom eller Kenneth så jagar hon småkryp.  Jag hoppas på att få en komplett kollektion av småkryp den här generationen och just nu ser det lovande ut då hon bara saknar runt 5 st småkryp. 

Anmäl
2018-03-25 11:53 #85 av: Simssis

Tiden går fort när man har roligt. Fuschia och Bottom är snart klara med sitt första år. Fuschia skriver det sista på terminsuppsatsen sedan är hon redo för slutprovet imorgonbitti. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.