2017-10-07 18:48 #0 av: Mitchika

Ber om ursäkt att det är en vecka försenat, men det finns en förklaring till detta som jag dock inte kommer ta i den här tråden! Här har vi omröstningen i alla fall, bättre sent än aldrig. Skrattar

Månadens tema var "Porträtt" och vi fick in två jättefina bidrag. Omröstningen pågår till den 31:a oktober (det vill säga Halloween) och vinnaren kommer postas i en artikel på sajten. Vilket är ert favoritbidrag? Sätt igång och rösta! Stjärnor

Bidrag nummer 1

Av LottaV

"Marie är ordentlig och älskar familjen!

Här är hon gravid med fyrlingar och är i fullgång med sin städmani!

Hon är särbo med sin pojkvän Don!"Bidrag nummer 2

Av Williams mamma

"Här är mitt bidrag:)

Här är då en bild från en familj som jag spelar med just nu!! Detta är då Zander med sin Son Jackson som precis blivit 3 år gammal!

Jackson är en glad och sprallig kille men även ett charmtroll:) Izabella och Zander är väldigt stolta av vad dom har skapat! 

Zanders uppväxt började jobbig:( Hans familj var fattig och deras hus kunde ha rasat vilken sekund som helst. Men Zanders föräldrar hade helt andra planer. När Zander var 14 år gammal hittade han sin nu maka Izabella, den underbara tjejen med strålande ögon  och fint brunt vågigt hår. En dag frågade Zander Izabella om det skulle kunna bli dom! Izabella sa defenitivt ja och Zander blev full av kärlek, Den första kyssen upplevde dom tillsammans vid en å i Windenburg:)

nu är dom  guldrika och är fortfarande störtkära i varandra, dom väntar gärna med att skaffa mer barn. 

DETTA VAR MITT BIDRAG OCH MIN HISTORIA!!"