2017-11-06 06:39 #0 av: Mitchika

Hösten har kommit, min favorithögtid har varit och passerat och nu är vintern runt hörnet. Är ni redo för vintern och allt det roliga och jobbiga som kommer med den? Här kommer i alla fall ännu en omröstning för ännu en månads utmaning! Skrattar

Oktober månad hade "Halloween" som tema och vi har fyra kusliga bidrag. Omröstningen pågår till den 30:e november och vinnaren kommer postas i en artikel på sajten. Vilket är ert favoritbidrag? Sätt igång och rösta! Stjärnor

Bidrag nummer 1

Av LottaV

"Här har vi min lilla läskiga familj vid namn Àlvarez.

Mamma Viktoria är varulvsspöket i bakgrunden.

Skelett flickan är storstorasyster Kelly som är ny förlöst med trillingarna som ligger inne i hennes sovrum, Kelly efterknäcker som Liemannen när den riktiga inte har tid eller när han har extra mycket på jobbet och han behöver ett extra par händer i jobbet.

Sedan har vi lillasystern som är den röd håriga vampyren Lucia.

De är ny inflyttade i sin lilla lägenhet och flytten gjorde att Kelly födde något förtidigt. Men de han klart innan grannarna kom för att hälsa dem välkomna till området."Bidrag nummer 2

Av LottaV

"Så här ser Kelly ut när hon är Liemannens assistent!

Det är mitt andra bidrag till denna tävling i bakgrunden ser vi två av hennes trillingar!" Bidrag nummer 3

Av Mitchika

Slendersim

"Chip hade inte hunnit vänja sig vid hur fort det blir kallt och mörkt om kvällarna nu när hösten har kommit. När Cedrik ringde honom för en stund sedan och bad Chip möta honom ute vid skogskanten för en mysig promenad på tu man hand blev Chip så till sig att han nästan flög ut ur huset. Det var knappt så han hade tid att sätta på sig skorna. 

Han borde ha tagit på sig en jacka. Var Cedrik sen eller var det Chip som var alldeles för tidig? Troligtvis det sista. Det kändes som om det blir mörkare för varje sekund som gick och han började känna sig nervös. Han var inte mörkrädd, inte speciellt åtminstone, men det kändes läskigt att vänta alldeles ensam nära skogen en dimmig höstkväll. 

Då han stod där vid skogskanten och huttrade smått fick han syn på något i ögonvrån. En bit in i skogen, precis så att Chip lade märke till det i mörkret, satt något på ett av träden. Från håll såg det ut som ett papper. Vilken udda placering. Vad kunde det vara? Reklam för en loppmarknad? Erbjudande om en tjänst? Kanske ett bortsprunget djur? 

Nyfikenheten tog snart överhanden och Chip såg sig omkring en sista gång. Inget spår av Cedrik än. Han skulle hinna skynda in och ta sig en titt på pappret. Chips hjärta blödde verkligen för djur, särskilt hundar och om ett djur hade försvunnit kunde han och Cedrik hålla utkik efter det under promenaden. Han tog ett djupt andetag, stålsatte sig själv och rusade in i skogen. 

Pappret satt illa till på trädet. Grenarna skymde ljuset från gatan och Chip hade svårt att urskilja vad som stod på det. Försiktigt tog han tag i pappret och försökte vinkla det mot ljuset. Det lossnade omedelbart från trädet och han fick en liten klump i magen. Typiskt. Hur skulle han lyckas sätta tillbaka det på trädet? Nåja, gjort är gjort, han kunde lika gärna ta sig en titt nu när han ändå höll i pappret. 

Chip tog ett steg bort från trädet för att flytta sig närmare ljuset. I samma ögonblick som pappret lystes upp blev han alldeles kall inombords. Pappret visade sig vara en slarvigt gjord teckning ritad med vad han tyckte såg ut som kol. Bilden i sig var inte särskilt skrämmande, men den gav Chip en stark känsla av obehag. Någonting kändes väldigt, väldigt fel både med teckningen och även skogen. 

Och... vad var det där dova, avlägsna dunkandet som plötsligt började eka över området?"Bidrag nummer 4

Av Mitchika

"Glad Halloween, allihopa. Skrattar

Här har vi en liten zombie jamboree i Forlorn Valley. Dessa zombies och deras enorma förkärlek till dans och musik... "