21. Spelhjälp

MCCC & hemlösa simmar

2017-12-29 18:24 #0 av: _Elina

Är det någon som vet om det finns en inställning som omöjliggör för hemlösa simmar att flytta in i tomma hus men fortfarande få tex par som gifter sig att flytta ihop?

Anmäl
2017-12-31 10:15 #1 av: Bara Anna

Jag var tvungen att dubbel-kolla, men nej det finns faktiskt inte någon sådan inställning. Det närmaste jag kan komma är att du ställer in att vid giftemål så väljs bara bofasta eller främst bofasta simmar. Spelet gifter då inte bort dina hemlösa simmar. Det kräver dock redan populerade grannskap. Tomma hus kommer fortfarande att bosättas av en blandning av shemlösa och bofasta tror jag.   Om du är villig att köra lite egen mikro-managing gällande boendet så kan du även ställa in antalet sk. Öppna Hus. Öppna hus innebär hur många hus som modden lämnar kvar när den kör inflytt av simmar och sådant varje sim-vecka. För att ett specifikt hus skall lämnas kvar så går du in i bygg-mode och ändrar antalet sängar och toaletter till 0. Då har jag för mig att modden inte känns vid detta hus.

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2018-01-02 11:58 #2 av: _Elina

Tack så mycket för svar! Det låter som en lösning som skulle funka Tummen upp Tycker det är svårt att förstå mig på och hitta bland alla inställningar ibland så jätteglad att jag kunde få hjälp Glad

Anmäl
2018-01-02 15:19 #3 av: Bara Anna

Nöjjet var helt på min sida! Jag är en sann MCCC fan-girl och älskar att grotta ner mig i ev. problem och lösningar för modden! <3

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.