07. Nybörjarfrågor

Vad är mesh?

2018-01-03 12:21 #0 av: Eelliiee

Vad menas med mesh? Fattar inte riktigt det. De cc som blir osynligt ör det för att jag inte laddat ner meshen till de? När vet man om det behövs laddas ner mesh eller inte? När det står original mesh, behöver jag ladda ner något annat då?

Anmäl
2018-01-03 16:11 #1 av: Bara Anna

Mesh är det custom content som en person har baserat sin skapelse ifrån. T. ex kan person 1 ha skapat en ny frisyr (kanske med hårband i). Detta är cc. Person 2 kan sedan använda sig av detta cc för att skapa flera färger för hårbandet t. ex. Om du laddar ner person 2s cc så måste du också ladda ner orginalet. Alltså det hår som person 1 skapade. Annars så fungerar inte ccc som du beskriver . Person 1 skapelse kallas för mesh.  Oftast brukar det stå om mesh behövs laddas ner inklusive en länk till nedladdningssida. Original mesh vet jag inte exakt vad det är, men jag om det är en länk så gissar jag att det är en länk till vad du behöver att ladda ner också för att få det att fungera.

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2018-01-05 01:15 #2 av: Calcifer

Är inte original mesh syftat på mesh som redan finns i spelet? Dvs t:ex en hårstil som finns i basspelet, men någon har helt enkelt ändrat hårfärg eller gjort slingor eller något vilket gör det CC?

Brukar annars som #1 säger stå tydligt t:ex "you will need xxx mesh found here" med en länk till det mesh du behöver.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2018-01-05 16:41 #3 av: [KatarinePierce]

#2 exat. Och Original mest är andras skapelser

Hjärta Ett hej kan göra så mycket Hjärta

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.