02. Eget innehåll

Bästa cc

2018-02-10 10:10 #0 av: komkoma

Vilken sida föredrar du om du vill ha nytt cc?

Gillar du maxi eller alpha?

Dagens bästa CC tips?

Jag är ute efter nån cc som känns lite mer "edgy" lite coolt hår och lite tuffare kläder, Tycker att de flesta CC är så fina, vill ha lite mer ruffig stil. 

Någon som sitter på ett hett tips?

Anmäl
2018-02-10 13:54 #1 av: nypisnina

Jag gillar maxismatch bäst men jag har en del alpha grejer för att det finns så mycket snyggt. Främst möbler och inredning och lite kläder och hud. Men jag försöker välja saker som inte sticker ut för mycket från spelet kan man säga. 

När jag ska ladda ner nytt cc så söker jag på youtube, de flesta som cc shoppar där lägger ut länkarna där de har hittat sakerna, så har inget favoritställe. Men mycket av mitt cc har jag laddat ner från the sims resource. 

Anmäl
2018-02-16 01:49 #2 av: Granja Del Toro

Jag brukar ladda ner fran thesimsresource dar hittar man snygga tuffa klader och andra godingar tills spelet.

Vill man ha ordentliga realistiska bilar sa kan man ga till fresh prince hemsida. Han har bilar till the sims 3 fran bilmarken som ford, honda, ferrari, lamborghini,conigsegg,lexus,saab,volvo,subaru och manga fler bilmarken. Har laddat ner de flasta bilmarken till fran hans sida. Glad

Stjärnor Host Of Stjärnor

BlommaArabiska Fullblod | EkologisktBlomma

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.