13. TS3 - Allmänt

Kaos efter ett tag? Sims 3

2018-03-05 17:53 #0 av: Panthola

Varje gång jag spelat en familj konstant i typ 4-5 dygn så kaosar det och till slut kan jag inte gå in i familjen mer? Varför händer detta? Varför "går familjerna sönder" efter ett tag?

Kan iofs tillägga att jag har datorn på nästan hela tiden och då även Sims... Detta pga lång ladd-tid. Men det borde väl bara skada datorn, inte familjerna i spelet?

Anmäl
2018-03-05 18:38 #1 av: Mitchika

Jag tar den korta versionen då jag är förkyld och inte mår så  bra och inte orkar gå in på detaljer om RAM (vilket The Sims 3 kräver mycket av) och annat. Glad

Om datorn tar skada så kan spelet som ligger på datorn också ta skada. Spelet behöver datorn i bra skick för att fungera ordentligt. Missköter du datorn så kan spelet ta skada och det kan visa sig i form av att sparfiler blir korrupta. 

Lämna inte datorn på hela tiden, ge den viloperioder (gärna över natten eller när du inte är hemma) och starta om den minst en gång om dagen om du inte låter den vila eller om du har igång den hela tiden i alla fall. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2018-03-07 18:27 #2 av: Panthola

#1 okej, då förstår jag! Ska försöka bli bättre på att komma ihåg detta.. hehe

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.