07. Nybörjarfrågor

Simmar vill inte förlova sig!

2018-09-19 17:01 #0 av: Frida Wolfcloud

Hej! Mina två simmar/min sim vill verkligen inte förlova sig! Det hela började med att Cecilias (mamman) pojkvän blev sur när hon berättade att hon var med barn. Senare på kvällen friade han till henne, men hon nekade (kanske för att han hade varit emot barnet, vem vetTyst). De gjorde slut typ dagen efter och Cecilia träffade en ny kille. När jag nu bestämde mig för att de skulle förlova sig går det verkligen inte. Han har friat till henne ca. 10 gånger, men hon nekar bara hela tiden. De har fullt på både vänskap och kärlek så det kan inte vara problemet. Jag provade även att fria från henne till honom, men det funkade inte heller (han nekade).  Vad ska jag göra? Ingen av de har en ambition/egenskap som kan störa detta. 

(Jag har ingen CC installerat och spelet är uppdaterat och reparerat)

Anmäl
2018-09-19 17:17 #1 av: Amephyst

Vad är simmarna på för humör då detta händer? Om någon av dem är spända eller arga exempelvis så är chansen mindre att de går med på ett frieri. Jag brukar försöka få mina att bli flirtiga och ha höga behov, då brukar de gå med på det mesta :)

Anmäl
2018-09-19 17:36 #2 av: Frida Wolfcloud

#1 Tack så mycket! Problemet löste sig ändå! Jaakko friade ändå (av sig själv Skämtar)sekunden innan deras första gemensamma barn föddesGapskrattar

Anmäl
2018-09-19 17:40 #3 av: Amephyst

#2 Tur att det löste sig :D Simmar kan helt klart ha dina egna idéer ibland ;)

Anmäl
2018-09-20 15:58 #4 av: Icewolf88

Jag antar att det är The Sims 4 du pratar om?

Det finns en bug just nu som gör att det är svårare att förlova sig vare sig vilket humör simmarna har. Den buggen har förstört många av mina fina dejter som jag planerade för mina simmar. Det var bara att testa om och om igen tills simmen i fråga gav med sig, haha.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.