25. Övrigt

Var kan man ställa sims-datorn?

2018-11-04 11:40 #0 av: hammie

Hejhej! Jag är ganska ny och så så don’t judge men iaf jag har köpt the sims 4 (hundar och katter) och jag skulle vilja adoptera en hund. Jag vet att man måste ha en dator men vart kan man ställa datorn?? Jag har testat att söka på datorbord men ingenting kommer upp. Hjääälp. Btw om ni ändå är igång, hur handlar man mat? I katalogen? Var finns katalogen? Hjääälp.

Anmäl
2018-11-04 15:23 #1 av: Lizelda

Adoptera hund kan du göra via telefonen (nere i vänstra hörnet) under tjänster tror jag det står på svenska versionen. Datorn ställs på skrivbord, heter kanske ytor? Annars kan du gå in på den delen där det är kategoriserat i olika rum, typ kök, badrum och arbetsrum. Det är arbetsrum du ska in på i så fall. Kan nog även stå på matbord om jag inte missminner mig. Handla mat gör du inte. Det betalas genom kylskåpen när du lagar maten och om du vill göra det billigare så kan du odla saker och fiska. En del maträtter kan du inte "köpa" ingredienserna till utan måste hitta/odla.

"Be proud of your scars, they're proof of a fight you never lost."

HundarBortskänkes, Ridsport, AkvariefiskFurry Paws

Bloggar om min assistanshund på Tassa Bredvid

Anmäl
2018-11-04 17:29 #2 av: hammie

#1 åååh tack tack tack

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.