15. The sims 4

"Hästar" i The Sims 4

2019-03-18 22:26 #0 av: Mitchika

Modding communityn i The Sims 4 är precis lika magisk som den var till dom tidigare The Sims-spelen. Kär

Den senaste skaparen jag kollade in är The Kalino som har skapat ett antal olika sorters djur till The Sims 4. Jag hamnade på hennes blogg av en slump då jag letade efter CC som kunde göra en hund mer hästlik och jag blev inte besviken. Skrattar

Först skulle jag bara skapa en hästhund åt min vän som ville ha hästar i The Sims 4, men nu håller jag på att ladda ner CC för att skapa koalor, renar, älgar, lamor och massa annat kul. Några av dessa djur behöver inte ens CC för att fungera och se bra ut. Kär

Naturligtvis går dom inte att rida på och dom beter sig och låter som hundar, men jag älskar ändå variationen och utseendet på djuren. Hästarna hade två typer av manar, hovar, en extra fluffig svans till deras korta päls och trots all CC för att få dom att se rätt ut går det att ge dom lite kläder också. Manarna finns även i läckra regnbågsfärger. 

Hennes Twitter finns här och det finns länk till hennes tumblr där, där man kan kolla på och söka efter alla hennes skapelser: 

https://twitter.com/TheKalino

Jag har inte skapat hästen, utan jag laddade bara ner den från hennes sidor och målade den vit. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2019-08-13 16:51 #2 av: densomundrar

Så söta KärFantastiskt vad man kan skapa med lite fantasi!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.