2019-05-19 23:22 #0 av: Mitchika

... eller det största exemplet på ett i-landsproblem man kan ha. Oskyldig

Finns det några här som har lust att hjälpa en simmare med ett litet dilemma? 

Jag spelar en utmaning där inga barn får komma till på det naturliga sättet. Vi vet alla hur barn blir till: myspys i sängen (eller valfri plats) leder till graviditet och barn. Sånt är jätteförbjudet i den här utmaningen, barnen ska enbart skapas via supermodern teknik på sjukhuset för pengar. 

Givetvis händer en sak som jag inte tänkte på när jag skrev reglerna. Utomjordingarna i spelet. 

Min sim gick och blev bortförd av utomjordingar. Dessa utomjordingar såg då till att han blev gravid medan han var på deras skepp. Nu är det dags att föda och vi har alternativet att antingen behålla bebisen eller skicka den till hemplaneten och troligtvis aldrig se den igen. 

Jag citerar regeln direkt: 

  • "Inga barn får födas naturligt eller ”naturligt” utan får endast skapas på sjukhuset"

"Den här regeln fungerar enbart i Oasis Landing just för alternativet som finns. Inga simmar får bli gravida via myspys eller modhjälp, utan arvingarna och reserverna i den här historien tillverkas på sjukhuset för 5000 simdaler styck"

Det står inget om utomjordingar där... och dom använder garanterat supermodern teknik för att skapa en bebis i magen på en manlig sim. 

Pappa Cole, simmen som blev bortförd mot sin vilja
Utomjordingen som förde bort honom med ett jättekomplicerat, rörigt namn så jag kallar honom helt enkelt för Ulf. Den misstänkta andra föräldern till utomjordingsbebisen som Cole håller på att föda.

Ska vi behålla bebisen? Är det ett regelbrott? Är den ett regelbrott, men det kan göras ett undantag? Ska vi skicka den tekniskt sett oönskade bebisen till sin hemplanet och aldrig se den igen? Hjälp mig tolka regeln som jag själv skrivit! Skrattar