13. TS3 - Allmänt

Startat upp Sims 3 igen

2019-05-24 19:04 #0 av: Marbi

Blev så inspirerad när jag läste om de legacys i Sims 3 som en del spelar här. Jag har inte haft igång mitt Sims 3 på många år eftersom det inte fungerade att spela med alla delar jag hade men upptäckte precis nu att man kan välja vilka vilka SP och EP mm man vill spela samtidigt så då var det inte ett problem längre. När jag hade spelet igång så byggde jag hus och la upp på en webbsida där jag är en av admin så jag spelade inte så mycket. Sims 2 var alltid min favorit men nu har jag avinstallerat det sen några månader och har bara kört Sims 4 fram till nu då. Blev intresserade av att spela In i Framtiden så där har jag skapat en sim men inte hunnit så mycket längre än så. Vi får se vad som händer. :) Min sim heter Eve Evernever.

Anmäl
2019-05-24 19:08 #1 av: Mitchika

Åh, så roligt att se fler spela The Sims 3 igen och extra kul med en till framtidssim. Skrattar

In i Framtiden är jättekul och en ganska stor kontrast till dom vanliga kvarteren, med tanke på allt roligt som finns och alla framtida bekvämligheter. Plumbotarna livar upp en del också, tycker jag. Glad

Eve Evernever, älskar namnet. Lycka till! Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2019-05-25 22:06 #2 av: Marbi

Tack. :) Här är det lilla quirky huset som jag byggde till Eve. Det är moduler som är ihopsatta och man kan bygga på vartefter man behöver fler rum. Fast jag tror att hon ska få flytta till något mer lyxigt längre fram.

Anmäl
2019-05-25 22:49 #3 av: Mitchika

#2 Nej, vilken kul idé! Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.