03. Fel/buggar med spelet

Mitt Sims 4 startar inte

2020-01-24 23:38 #0 av: Anonciada

Hej!

Jag har inte startat mitt Sims 4 på ett tag, sedan 30 Oktober 2019. Nu när jag försöker starta så säger Origin att "spelet måste uppdateras" men när jag trycker på uppdatera så säger den "bekräftar spelfiler", sedan "Origin måste ladda ner vissa filer och väntar på tillåtelse. Välj Ja när Windows ber om din tillåtelse". Jag får inte upp någon "tillåtelse-request"... Googlade runt och hittade detta: javascript:nicTemp(); (länken funkar inte men sök på "The Sims 4 Legacy Edition" så kommer den upp) , laddat ner Legacy Edition, men det funkar fortfarande inte. "Uppdatering misslyckad". När jag försöker reparera spelet händer inget, inte heller när jag försöker avinstallera det via Origin. Jag håller på att bli gaaaleeen!! Det har funkat hur bra som helst med mina moddar och allting innan jag stötte på detta problem. HJÄLP!

Anmäl
2020-01-24 23:44 #1 av: Calcifer

Har du provat att ta bort ALLA mod och allt CC? Det är alltid steg nummer ett.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2020-01-24 23:58 #2 av: Anonciada

#1 Jag hann avinstallera The Sims 4. Nu säger Origin (när jag försöker ladda ner det igen) att "Spel kan inte installeras i den här mappen - Välj en annan mapp".

Anmäl
2020-01-27 13:23 #3 av: SimsBrooke

# Har du tillräckligt med minne på datorn där du vill installera the sims?

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.