25. Övrigt

simsbloggar?

2018-01-03 12:11 #0 av: Rosakaktus

Hejsan! Alltså jag har funderat på det här med simsbloggar, det var enormt populärt ett tag, kanske runt 2013-2014. Jag följde vissa bloggar helt slaviskt. Men det känns nu som om dom flesta har lagt av helt. Vilket jag tycker känns sorgligt.

Nu kommer vi till mina frågor: Finns det forfarande några aktiva simsbloggar därute? Är folk forfarande intresserade av simsbloggar?

För under den senaste tiden så har jag fått upp mina ögon för simspelandet igen (efter ett års paus) och får verkligen feeling för att dela med mig utav det. Jag har inte så stor lust för en youtubekanal (vilket verkar vara den största grejen nuförtiden) men är bloggar omordernt?

Tack i förhand ❤️

Anmäl
2018-01-03 18:53 #1 av: Bara Anna

Jag tror att youtube har stulit marijoteten av de som tidigare bloggade. Ganska uppenbart, när till och med EA bara bjuder in youtubers nu för tiden....

Beroende på hur du definierar aktiv så har jag en "aktiv" svensk blogg. Jag älskar att skriva och forma historier, men jag har hittills haft problem att hitta en balans och form mellan mängd spelande och skrivande. Så jag fastnar oftast halvvägs för att jag inte kommer vidare i mitt skrivande och vice versa. Du får gärna kika där om du vill:

http://memyselfandmysims.se/

Om du vill läsa Sim-Lit på engelska så rekommenderar jag varmt:

https://storiesandlegaciesindex.wordpress.com/

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2018-01-03 22:51 #2 av: Rosakaktus

#1 Ja, det är precist det jag har fått uppfattningen om. Allt är på youtube nowadays.

När jag säger aktiv så tänker jag väl på en blogg som iallafall har uppdaterats någon gång dem senaste månaderna och inte har slutat. Jag kikar gärna in din blogg :) Förstår att det inte är lätt att vara jätte aktiv då man inte spelar eller har inspiration hela tiden. Å tack för tipset!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.