Annons:

Varmt välkommen till The Sims iFokus!


Jättekul att du har hittat hit och vi hoppas att du kommer trivas här på sajten. Det här är ett svenskt forum för The Sims-spelen som varit en del av iFokus i över ett årtionde nu och vårt mål är att ha en trevlig och aktiv samlingsplats för oss som älskar serien.

Vi är en glad skara simsälskare som samlats för att diskutera vårt intresse, hjälpa varandra så gott vi kan när spelen krånglar, ställa frågor, prata om nyheter i simsvärlden och dela med oss av allt möjligt som vi hittar på tillsammans med våra simmar. Låter det som något för dig?

Då är det är bara att hoppa in och gå med!

Vet du inte vad The Sims är för något?
The Sims är namnet på en serie med en lång lista dator, TV och mobilspel där det första spelet släpptes år 2000. Spelen är livssimulatorer där spelaren skapar och kontrollerar virtuella människor som kallas för "simmar" på svenska eller "sims" på engelska.

I spelet har du full kontroll över dina simmars liv. Du bestämmer var dom bor, bygger och inreder deras hem, väljer deras karriärer och vad deras mål i livet ska vara. Satsa på karriären, skaffa massa vänner och festa, hitta kärleken, skaffa barn, adoptera så många hemlösa hundar som din sim får plats med i sitt hem eller kanske alltihop. Möjligheterna är nästan ändlösa!

Nackdelen? Simmarna har behov som behöver tillfredsställas. Precis som riktiga människor behöver dom äta, sova, gå på toa, duscha, ha roligt och umgås med andra simmar. Om du inte ser efter dina simmar ordentligt kan det få allvarliga eller rentutav dödliga konsekvenser…

Har du frågor eller är det något du undrar över?
Du får gärna kontakta oss i admin, oavsett vad ärendet gäller. Vi finns här för att hjälpa till samt ha koll på sajten så att inget spårar ur eller bryter mot reglerna.

Mitchika är sajtvärden på The Sims iFokus och SimsBrooke är medarbetare med titeln vice sajtvärd. Du kan även hitta oss längst ner på den här sidan. Tveka inte att kontakta oss vid behov.

Den här sajten är till för alla oavsett vem du är, hur gammal du är eller vilken könsidentitet du har. Ha gärna det i åtanke när du skriver och postar inlägg. Tillsammans kan vi göra The Sims iFokus till en fantastisk plats för alla simsälskare att vara på. Ett forum är vad deras medlemmar gör det till så låt oss göra det här till något bra!

Med vänliga hälsningar
Mitchika & SimsBrooke