15. The sims 4

strul med grafik!!

2018-11-23 16:26 #0 av: simmms

Hjällppp! häromdagen när jag spelade Sims 4 kom det helt plötsligt upp att mitt grafik kort inte hittades, fattade inte riktigt då så valde alternativet  att ej stänga av datorn då jag ej ville förlora det jag inte hunnit spara. Men sims stängs av ändå och när jag startar det igen är min grafik hemsk. Det funkar heller inte att ändra grafikinställningarna i spelalternativ. har även provat att ta ut mina mods för att se om det blir bättre men inget funkar! alla svar uppskattas;)

Anmäl
2018-11-23 17:25 #1 av: Calcifer

Kortet kan ju vara paj helt enkelt. Fungerar grafiken i andra spel?

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2018-11-23 17:54 #2 av: simmms

har dock inga andra spel på min dator så vet ej om det bara är dålig grafik i sims. Kan man köpa ett nytt grafikkort till laptop?

Anmäl
2018-11-23 18:10 #3 av: Calcifer

Kan kan man väl, men jag skulle inte rekommendera det. Om du öppnar den och inser att det inte finns nåt att göra så har du brutit mot reglerna för garantin och måste betala för reparationerna själv. Se om du kan dra ner inställningarna i spelet till så lågt som möjligt och använd inget CC alls. Kör heller inga andra program medan du har spelet uppe.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.