Etikett: ts3-allmänt
Läst 1446 ggr
0
Uppdatering
Jag har länge haft en uppdatering tillgänglig, och till slut uppdaterade jag. men när den var uppdaterad så blev spelet annorlunda. Det är en ruta högst upp i högra hörnet när jag spelar där det står "Skriv ett inlägg…" eller liknande. Och när jag ska spara minnen till urklippsboken så kommer det upp en ruta där den frågar om jag vill dela på Facebook eller Twitter. Och då svarar jag alltid Nej tack. Detta är ganska irriterande och kan man få bort det?
Tråden har flyttats till 11. TS3 - Allmänt, trådarna flyttas för att få bättre ordning på sajten // Sajtvärden SimsBrooke