Etikettinfo-till-medlemmar
Läst 14657 ggr
SimsBrooke
2012-10-17, 10:48

iFokus mot mobbning

iFokus mot mobbning

Många människor på ett ställe

iFokus 300 sajter besöks varje månad av omkring en miljon människor. Vi har alla olika bakgrund, erfarenheter och värderingar. Vi har olika saker att bidra med i diskussionerna. Det är styrkan med en plats som iFokus. Här kan du få nya infallsvinklar och perspektiv. Samtidigt ställer det krav. Vi måste vara lyhörda för varandra.

iFokus ska kännas tryggt

Vårt mål är att man som medlem ska uppleva iFokus som tryggt och fritt från mobbning. Vi måste därför uppträda på ett sånt sätt att inte andra känner sig hotade när vi diskuterar. Det en person uppfattar som engagemang och diskussionsiver kan en annan uppfatta som hotfullt eller kränkande.

Känner du dig utsatt?

Om du känner dig mobbad eller hotad är det viktigt att du talar om det. I första hand för värden på den sajt det gäller. I andra hand för någon av medarbetarna. Tala om vem eller vilka du känner dig utsatt av, vad som får dig att känna så och vad du förväntar dig att någon gör åt det. Bifoga gärna exempel från diskussioner. Då är det mycket lättare att bilda sig en uppfattning.

De flesta vill väl

Utgå ifrån att det du läser på iFokus är skrivet med gott uppsåt. Oftast är det nämligen så. Om du är osäker kan du alltid fråga vilken avsikt som ligger bakom ett inlägg.

Sajtvärd för The sims ifokus Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

SimsBrooke
2012-10-17, 10:50
#1

Vi på iFokus arbetar emot mobbning!

Tyvärr blir många offer för det här idag och en "liten" insats kan innebära mycket för dem som blir utsatta!

Om du trivs lika bra som jag gör här, så vore det roligt om du ville sprida vårt arbete ut till dina vänner via Facebook, Twitter, E-post och andra offentliga kanaler. Vi kan arbeta tillsammans och förebygga mobbning.

Tack på förhand!

Använd den här länken:

http://thesims.ifokus.se/articles/507e70fa88f47207a101aa85-ifokus-mot-mobbning

Sajtvärd för The sims ifokus Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Upp till toppen